Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen tudom, ugyan ez volt nálam is a jelenség. A 6850-esen kezdtem bele a WF-be, majd jött a csere a 7770-re, és ezért is lepődtem meg, hogy annak is ugyan úgy tele van a vramja, de lagg még sincs.
Gondolom a memória vezérlőt is fejlesztették azóta, és jobban kezeli a memória túlcsordulásokat. -
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
Tomi13
üzenetére
A dolog rém egyszerű. Belerakod a gépbe, és elkezded használni. Ha bírja, akkor menni fog, ha nem akkor lekapcsolgat majd. Ha bírja és a ventije begyorsul majd nagyon a tápnak, tűzforró levegőt fújva magából, akkor peak közeli állapotba dolgozik, amit sokáig nem fog bírni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Azoknak is megvannak a játékosai.

-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
A Dirt Showdown beépített benchmark-ja se ér amúgy sokat. Mert a rendes játék sokkal jobban fut, mint maga a teszt.
Dirt3 és az F1 2011 is. -
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az 1680-as felbontáson szerintem nem belinho volt kiakadva hanem beri vájt.
Mert egy pár éves 22-es 70 ezres 16:10 monitort szerinte már csak a kukások és a hajléktalanok használnak. Hiszen egy 30 ezres 22-es HKC agyonveri mert az FHD.
-
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
Szerintem ezt itt lassan be is lehet fejezni, mert ez HD6800 topik, és nem a HD5800 éri meg legjobban használtan topik. Az itt lakók nem szívesen olvassák az ilyeneket.

A milyen videókártyát topikban van helye az ilyen érveléseknek. -
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
1-2 kapitálisan szarul megírt játék nem változtatja meg a véleményem arról, hogy 1440x900-as felbontásra nem kell 6870, pláne nem szarrá húzott 5850.
Ez alól kivételt képeznek az fps vadászok, akik 640x480-ban játsszák a Cod4-et, hogy minimum 3817 fps-ük legyen benne, mert ha nem oszthatnak 1 fejlövéssel többet mint a haverjuk, akkor egész éjjel sírnak a párnán. -
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
1440x900-re mind az 5850, mind a 6870 felesleges. Oda elég egy 6770 is bőven.
-
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
930/1150. Ennek 820/1100 az alapórajele, de olyan 6 fps-el kevesebb azon az órajelen. A 955 az 4.0-án megy. 5850 erősebb, ezt tudjuk.
Torrente: ez a showdown, nem a 3

-
Alister71
nagyúr
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
Alister71
nagyúr
Van itt egy DX11-es Unreal 3 engine bench: klikk, ha valakinek van kedve tesztelgetni, az ne fogja vissza magát, és rakja fel az ereményt. vab angol nyelv a telepítőbe, át kell arra állítani.
-
Alister71
nagyúr
válasz
v!ct0y
üzenetére
Nem hiszem, hogy elbaszódtak. Nekem korábban 4x1 giga volt egy Asus P5Q-E lapba, ha csak a szellő megfújta valamelyiket már nem indult el a gép. kb 1 órát ültem előtte, mire sikerült úgy visszarakni a ramokat, hogy a gép is induljon, és meg is legyen mind a 4 giga. Ezek ilyen szarok.
Pakolgasd őket, cserélgesd, amíg jó nem lesz. -
Alister71
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mutass már egy képet erről a beállításról, mert én nem találok ilyet a CCC-ben.

-
Alister71
nagyúr
válasz
v!ct0y
üzenetére
Ez monitortól is függ. Nekem az LG képes átállni 4:3-ra, ha 1280x1024-re van állítva a felbontás, akkor 2 oldalon ott vannak a fekete csíkok, de a FU-SI-val akármit csinálok, az szétnyújtja.
hozzáteszem, hogy az LG monitornak a menüjében van ilyen beállítás, hogy ha 4:3-ra van állítva, akkor ne legyen wide a felbontás, hanem valós 4:3 -
Alister71
nagyúr
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Ennyi a lényeg.

-
-
Alister71
nagyúr
válasz
Turbolada II
üzenetére
klikk, itt a Max 3 teszt, csak sajna orosz.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Turbolada II
üzenetére
Itt CPU tesztről van szó, nem vga. 1440x900-on kicsit vegyesebb a limit.
Pavti: ezt honnan veszed?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Turbolada II
üzenetére
Torrente face?
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Az Advanced Lighting vágja haza, ha az ki van kapcsolva, Dirt3 szinten fut. Ultra - High keveréken.
-
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Azért egy cpuid hw monitorral pillants rá, mert a trixx be tud ám rendesen kavarni.

-
Alister71
nagyúr
válasz
lehella
üzenetére
A GFWL autómatikusan patch-eli, ha jön ki friss javítás.

A config fájl itt található: C:\Users\Lord Vader\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettings
társítsd hozzá a worldpadot, és ezt a sort keresd: <directx forcedx9="false" />Ha a játék korábban lett telepítve, mint ahogy bekerült a DX11-es vga, akkor lehetséges, hogy a Forced szó fog szerepelni.
A nem eredeti verzióval itt nem büszkélkedünk, mert nem szeretik a modik. De természetesen az nem frissül magától.
GTA4 csak DX9-ben fut. -
Alister71
nagyúr
válasz
lehella
üzenetére
"Nem tudtam hogy ettől függ a DirectX választás" ebben az esetben nem is. Tesszelláció mértéke függ a beállításoktól.
westcoastog: az F1 2010 esetében, még a patch előtt rá volt erőltetve a DX9, mert nem volt még kész a játék rendesen. El tudtad indítani azt is 11-ben, ha a Forced értéket átírtad False értékre, de néhány pálya erősen bugos volt. Patch javította.
-
-
Alister71
nagyúr
válasz
belinho
üzenetére
Nekem korábban pont egy MSI vga-val volt a "képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyreállt" problémám. Nem volt rá megoldás. Se semmilyen driver, se XP, se Vista, se 7. Csak csere.
Szóval kár ezzel a témával foglalkozni. Én csak azért is Giga alaplapokat veszek, akármennyire szidják, a mostanival sincs bajom. Sokadik.
Neked jó az MSI, természetesen azt ajánlod. Nekem jó a Giga és a VTX, én azt ajánlom. Akinek jó a Sapphire, azt ajánlja...........
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nálam maradt 6800 series.
Szar ez az új bios a VTX-eken, hiába mondom, hogy rakjátok fel a PCS+ biost. -
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Az AvP-ban a 768 megás GTX eleve kevés, mert még AA nélkül is élből bekajázza az 1 giga vramot.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Ha az ambient-et leveszed SSAO-ra HBAO-ról, nyersz vele jó pár fps-t.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Igen az AvP nagyon jól játszható vele. Az a minimum fps is akor jön mikor a fasz benéz az ajtón.
első találkozás az aliennel -
Alister71
nagyúr
válasz
Winnie The P
üzenetére
Azon a lapon egy régi nForce chipset van, nem túl szerencsés választás hozzá a 6850-es. HyperTransport 1.0, még egy rendes procit sem szerencsés belerakni, bukovári az egész alaplap.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Pickle Rick
üzenetére
MSI Afterburner.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Star Wars: Fate of the Old Republic megjelenés még 2030 előtt?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![[link] [link]](http://noob.hu/2012/07/18/tn/showdown_2012_07_18_18_30_06_912.jpg)