- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserbox
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15887 üzenetére
nem lehet hogy amiatt van hogy energia takarékos vagy kiegyensúlyozott módban van a windows?
-
Alister71
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15894 üzenetére
Én a Rage miatt feltettem, teljesen jó. A 11.4 is áttörés volt, mér béta korszakában sokkal jobb volt mint bármelyik WHQL-es elődje. Nem zárkózom el az ilyen "tesztektől".
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15894 üzenetére
Akkor tedd fel a 11.9 whql-t, aztán ha kijön, mehet a 11.10.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Alister71 #15891 üzenetére
Szerettem volna újrarakni a gépemet a BF3 előtt és nem szeretnék holmi sebtiben összetákolt béta drivert feltenni.
Az nvidia kártya után nem volt még újrarakva a rendszer és elég sok furcsaságot csinál ( pl Crysisban és még pár játéknál pl driver san fransisco, nem hajlandó fullhd felbontásnál kirakni a képet a teljes monitorra, van kb 2-2 cm fekete sáv körben)
Hiába van minden overscan opció normálisan beállítva. -
Alister71
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #15890 üzenetére
Ez miért nem jó? 11.10
-
polonic
félisten
válasz
GeneraL_XTX #15888 üzenetére
Október 31.
-
GeneraL_XTX
veterán
Urak mit lehet tudni a catalyst 11.10 WHQL driverről? Mikor jön?
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #15881 üzenetére
Igy van. Szedd ki, es tedd vissza. Ha hosszabb ideig hasznalod ugy, hogy nem nyulsz hozza elofordulhat ilyen anomalia.
-
Baryka007
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15874 üzenetére
Nyomj 1 BIOS defaultot és jó lesz vagy az alaplapban mozgasd meg a kártyát lehet rosszul csatlakozik
-
Alister71
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15881 üzenetére
Csak szedd ki és rakd vissza. megjavúl magától.
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
dangerzone #15879 üzenetére
Néztem már, de sajnos nem. Csak egy beállítás van a PCI sínekre vonatkozólag az is a frekvenciájuk, de nem hiszem, hogy a BIOS-ba kéne valamit állítani, mert nem állítottam ott semmit.
-
dangerzone
addikt
válasz
///Krisz\\\ #15878 üzenetére
Biosban nem tudsz valamit matatni?
-
sinya85
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15874 üzenetére
igazábol nem probléma, hogy 8x osoan megy kitudja szolgélni a 6850-et
-
--Disztroj--
senior tag
Ha Sapphire Trixxet használok, akkor fölös mellé a CCC?
idle órajelek nélküle is mennek automatikusan? -
petyus_
senior tag
Az létezik, hogy egy core i3-2100+HD6870+8GB RAM nem bírja a FIFA 12-t 1280x1024-ben, ha mindent max-ra állítok a CCC-ben? Tehát 8xAA, 16xAF, minden quality-re állítva? Nem folyamatosan akad, hanem néha folyamatos, aztán 1-2 mp-ig akadva megy.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #15861 üzenetére
Hehe,nekem a legdurvább ami történt, memória tuningnál, hogy az egész kép átfordult balra (értsd, a bal oldala átjött jobb oldalra, jobb alul volt windows start menu
) de ujrainditás után megjavult
-
dangerzone
addikt
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy Sapphire 6870-em van, CU hűtéses nagy ventis, nemrég vettem.
Az a problémám, hogy elég gyakran spontán felpörgeti a ventit, és akkor percekig olyan hangja van, mint egy hajszárítónak! Pedig olyankor még csak nem is játszok rajta, csak a windows fut.
Ez mitől lehet szerintetek?
üdv: Coleen
-
kungzi
veterán
egy 6850-nek mennyi még a tűrhető tuning?
akinek ilyenje van, az mutatna képet a tuningjáról? köszike
-
Misua
senior tag
Még annyit, hogy a párom vett egy szobabiciglit, és hogy ne uncsizzon bicajozás közben - lecserélte a monitoromat
egy TV/Monitorra...és nekem is kell majd ezt használnom
- HD ready dög 1366x768 felbontású...nos valaki 6850 tarsaságában használt e ily felbontásban? Mennyire türhető...vagy állítsam át más felbontásra?
-
Misua
senior tag
válasz
D.Orion #15864 üzenetére
Annyiban még jó a Furmark, hogy kiderítse hogy vga működőképes vagy sem.
Annó pl előző karimmal ritkán játszottam (napi 1 órát), aztán elkezdtem stalkerezni és 3 óra után vuala - lekapcsola gép és bekapcsnál 1 hosszú 2 rövid síp (ha jól emlékszem) - vga gond. Kari nem melegedd fel soha, de a lekapcsolás hosszú terhelésnél megmaradt.
Nos 15 percnyi furmark után a hatás megvolt - lekapcsolt, így szervízben könnyű volt bizonyítani...kaptam is egy másik karit. -
Alister71
nagyúr
válasz
dangerzone #15863 üzenetére
"nyektetném"
kemény
ezt a szót se hallottam még.
-
D.Orion
veterán
válasz
dangerzone #15863 üzenetére
Furmark-al felesleges tesztelni már. A program fejlesztői kijelentették anno a HD5x és GTX5x család megjelenésekor, hogy nem fejlesztenek tovább, mert úgy tele vannak pakolva a kártyák védelemmel, hogy nem lehet rájuk olyan programot(Furmark alapokon) írni ami 100%-osan leterheli őket.
Továbbra is lehet vele szórakozni, de közel sem ad már olyan terhelést a kártyának, mint korábban.
-
dangerzone
addikt
válasz
gordonfreemN #15860 üzenetére
Én anno a radeon 4870-es topikban olvastam olyat, hogy valakinek elszállt a kártyája alatta.
Persze ez nem bizonyítja azt, hogy 100%-ban a program a hibás.De én személy szerint nem nyektetném azzal a programmal a kártyám.
De hangsúlyozom: személy szerint. -
törölt tag
válasz
///Krisz\\\ #15861 üzenetére
"Egy szó" Nekem erről ez jutott eszembe
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
gordonfreemN #15860 üzenetére
Dehogy teszi, ezek a kártyák már rendesen ki vannak bélelve védelemmel, előbb lekapcsol minthogy valami baj történne.
Egy szó.(másold be a gugliba és kijavítja)
-
gordonfreemN
addikt
válasz
dangerzone #15859 üzenetére
Miért, az tönkre teszi? (na ez amugy egy szó, vagy kettő)
-
GribMate
aktív tag
válasz
dangerzone #15857 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget.
Furmarkot mért hanyagoljam
-
dangerzone
addikt
válasz
GribMate #15856 üzenetére
Szerintem az msi kártyákon kívül, az afterburner csak 0,1V-tal engedi emelni a feszt. Bár ebben nem vagyok biztos, ezt majd úgyis meglátod. Szerintem 1,25V alatt, ha jól hűtöd, semmi gond nem lehet. Többet meg felesleges neki adni, mert annyival úgysem javul a teljesítmény.
Én crysis 2-vel teszteltem mindig. Ha az alatt stabil, akkor bármikor, ha megfagy alatta, akkor bibi van.
Furemarkot szerintem hanyagold.
Ha crysised nincs, akkor teszteld vmi más vga zabáló játékkal.
Nekem speciel crysisnél elég volt 4-5 perc, hogy előjöjjön, ha gond van.Ha csak órajelet emelsz, feszültséget nem, a kártya nem károsodhat. Ha kékhalál van, akkor reset.
De újraindítás után visszaáll a rendes órajeleire, ha nem állítod be másképp az afterburnert. ( Előre megszabott 2d/3d-s profil. De azt majd akkor állítsd be, ha jól kitesztelted. )
-
GribMate
aktív tag
válasz
dangerzone #15855 üzenetére
Köszi.
És végül még annyit szeretnék tudni, hogy ha kis lépésekben is haladok, de előbb-utóbb elérkezek ugye a pontra alapfeszen, ahol instabillá válik a kártya.
A Furmark hogyan jelzi pl. ha hibázik a kártya (honnan tudom meg, hogy már fesz kell neki)?
És ha véletlen egy frekiemeléssel instabillá teszem akkor károsodhat a kártya, vagy újraindítás, esetleg BIOS reset után max. visszaáll alapórajelre és semmi baja nem lesz?
Gondolom feszemeléssel már nagyobb esély van tönkretenni, ezért azt nem is annyira akarom. -
-
GribMate
aktív tag
Üdv!
Egy rövid kérdés:
Egy ilyen kártya tuningolva kb. mekkora órajelig megy el alapfeszen?
Tudom, hogy ez sok mindentől függ és néha leginkább a szerencsétől, hogy milyen modellt fogok ki, de mégis, körülbelülÉs némi feszemeléssel (egy jól szellőző házban) mennyit megy, még értelmes hőfokok mellett
-
denko
senior tag
srácok!
15839 re valami választ? -
zsole84
senior tag
válasz
dangerzone #15843 üzenetére
Nem nagyon szoktam olvasni ezt az oldat, csak azokat a teszteket, amit ide linkelnek a fórumba. Olyanra pl. nem nagyon emlékszem, hogy teszt során AMD kártyát hoztak volna ki győztesnek...
-
Alister71
nagyúr
válasz
dangerzone #15843 üzenetére
Közismert hülyeség. Figyelni sem kell rá
-
Baryka007
addikt
válasz
pinnacle #15827 üzenetére
Pinnacle:Okés köszi!
csak mert láttam egy testet ahol a QX9660 nem hajtotta ki vagy nem tudom már milyen extreme proci és Core i7 re vértezték fel +10fps-t kaptak de szerintem az a cpu miatt lett... +10 nem azért mert az extr. nem hajtotta ki de nem voltam benne biztos szóval rákérdeztem...
egy szóval köszi
karácsonyra meg ajándékozom magamat eggyel!
smisa: Köszi neked isamúgy ebben a tesztben volt magyar teszt szóval érdemes oda figyelni mit rizsálnak róla !
[link]
-
denko
senior tag
Sziasztok!
következő honapban kártyát szeretnék vásárolni, eldöntettem hogy 6870es lesz, de még nem tudom milyet.
Esetleg tudnátok segiteni hogy melyiket érdemes, melyik stabilabb, vagy mit ne vegyek?
halottam xfx nek van 1 és 2 gbs változata is. van külömbség köztük?
vagy esetleg tudtok valamit ajánlani? és érvekkel perszeIlletve még Ice-q val szemeztem. Tapasztalatotok van belőle?
3ik dolog.
kb egy árban vannak nvidia 560asokkal...én AMD párti voltam mindig is. De 560 nak jobb a tejesitménye?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem az extended-ben is melegebb és a fan állítás sem hozott nagy változást. Meg tudnád nézni, hogy neked van-e hőmérséklet/clock különbség az alap és a clone/extended beállításnál?
-
DoxaM
aktív tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Töki bácsi #15829 üzenetére
Köszi! Arra lennék kíváncsi, hogy clone üzemmódba emeli-e az órajelet?
-
D.Orion
veterán
Thx, akkor MSI-t rendelek.
-
D.Orion
veterán
Üdv! Sajnos kissé elhúzódott a vga vásárlásom és csak most rendelem meg. Kérdésem annyi lenne, hogy hűtés ügyében nem-e járnék jobban, hogy ha vennék egy:
VTX3D VX6850 1GBD5-2DHX + AC Accelero TWIN TURBO Pro-t: 38.5K+7.8K=46.3Kvagy
MSI R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition/OC 1GB GDDR5: 44.2KNem igazán tudok dönteni.
-
-
Baryka007
addikt
Üdv, jelenleg van egy HD4850 1Gb karim de váltani szeretnék jelenleg egy Intel pentium Q8400 as proci tulajdonában vagyok és az lenne a kérdésem hogy ez kihajtja -e a HD6850 -t ? a válaszotokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
HartgeH3-2.8 #15821 üzenetére
Én is zafír párti vagyok, de ez valahogy nem jött össze...
-
pinnacle
nagyúr
Gondoltam az lesz a megoldás, amit Runo linkjének utolsó hozzászólásában írnak, de hiba engedélyeztem az Overdrivet, aktiválás nélkül mentettem el a profilt, engedélyeztem a rejtett fájlokat, az ACE mappában nekem nincs semmi.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #15815 üzenetére
Azért melegszik, mert elég rendesen megemeli a GPU, Memory órajelét. Ez normális dolog, nektek is így van?
-
törölt tag
válasz
Mustármag #15818 üzenetére
Igen, gondoltam hátha nem távolította el rendesen a régi driver maradékokat...
Új win, csak driverek... fél perc jó, 1 perc fagyás... már mindent próbáltam, most meguntam és vissza tettem a régi VGA-t.Kis utánna olvasgatás után megtaláltam a valószínűsíthető okot.
VGA visszacsomagol, küldöm vissza a bóóótba
-
törölt tag
Megjött a kártyácskám, nagyon örülök, de....
Nem tom miért csinálja EZT, de már több driverrel is próbáltam és nem akar jó lenni, néha fogja magát és lemerevedik minden 5-10 másodpercre, és elfeketedik a képernyő...
Van valakinek ötlete? -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Tökéletes, pipával és anélkül is. A színváltozás is eltűnt szerencsére. A melegedés clone-ban mitől lehet? Nem megy semmi, mégis 56C°-os.
-
DoxaM
aktív tag
Nekem a lényeg, hogy a memóriát is vegye vissza és a ventit is...de egyiket sem veszi vissza.A gpu visszamegy 300-ra, ha nincs 3d..de a többi nem
Most csináltam külön preseteket, gamer meg idle..pineltem a start menüre, ha játszok elindítom a gamert, de jó lenne ha maga felismerné...a memóriát meg nem tudtam 1050-nél lejjebb húzni...
-
pinnacle
nagyúr
Milyen beállítással tudnám azt elérni, hogy a TV-n teljes képernyőn lássam a képet? Nekem clone-ban nem tölti ki a képernyőt. Egyébként az normális, hogy melegszik a kártya és pirosas-zöldes árnyalatok váltják egymást?
-
petyus_
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #15803 üzenetére
Gondolom ezt akarta linkelni, csak az összes 6950-nek ugyanaz a linkje, alul tudsz választani a típusok között (OC, meg mindenféle)
kicsit elkéstem
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
kungzi #15804 üzenetére
Ha visszafogottabb tuningot tervezel akkor használd a AMD VECC-et, ha vadulni akarsz akkor az MSI Afterburner.
(#15807) petyus_:
-
White
tag
válasz
///Krisz\\\ #15803 üzenetére
A linkelt oldalon válaszd ki azt a típusú kártyát, aminek beírtam a kódját.
A 2 ventisnek vannak hőcsövei, az 1 ventisnek nincsenek. -
kungzi
veterán
sziasztok
vga húzásra mit ajánlanátok? milyen progit?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest