Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Apone33
üzenetére
Egy külföldi fórumon megtaláltam a megoldást a problémára!!! Tehát aki HDMI-s monitoron játszik ATI kártyával és jelentkezik nála ugyanez a blackbox probléma most figyeljen!
Annyi az egész hogy a CCC-n belül a HDTV támogatásnál létre kell hozni egy egyedi szabványt (1920*1076) azt elmenteni, így bekerül a listába. Nálam a játékon belül is megjelent utána ez az egyedi felbontás, és miután beállítottam láss csodát, fullscreen lett

-
GeneraL_XTX
veterán
Lenne egy igen nagy problémám amit mai napig nem tudtam megoldani de most annyira felhúzott hogy mindjárt kibaxom a gépemből ezt rakás xar ati kártyát (6870).
Egyes játékokat állandóan körben fekete keretben hajlandó csak megjeleníteni 1920*1080-as felbontáson csináljak akármit. Már minden elképzelhetőt állítottam a driverben is,volt már azóta újratelepítve a windows is, de a jelenség nem szűnt meg, csak kevés esetben fordul elő. De most megint

Érintett játékok: Crysis akármelyik része, Driver San Fransisco, és most a GR Future Soldiers. Ezek közül az utóbbit kivéve mind eredeti játék.
-
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
ha nekem nem hiszel kérdezz a fórumjában.
az én 6870-em se bírja, majd pont a 768MB-os GTX-e fogja bírni nem?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ricsiii1992
üzenetére
most tényleg komolyan is gondoltad hogy ennyiért kapsz egy 6870-et? Really?

ezt az árgépes dolgot csak azért csinálják hogy ők legyenek az első helyen. A többi majom meg megy utána hogy nehogy már náluk drágább legyen.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nem lehet. És nem csak nekem van ilyen problémám, a crysis fórum is tele van vele és csak és kizárólag ati kártyával van baj.
És általában a régi játékokkal is sok nyűgje van a catalystoknak. Egyszerűen szarabb a driver support, be kell látni. És ez rosszul hat a felhasználói élményre.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
blackconvers
üzenetére
attól függ mióta porosodik a készleten

a régi karikon még a régi fw van, az újabbakon gondolom már a javított verzió.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Keni21
üzenetére
A 6870 sajna nem bírja BF3-ban az ultra beállítást minden helyzetben (single)
sok helyen leesik 30 fps alá is akár, a tankos küldetésnél (amit az E3-on is mutogattak) ott meg bőven leesik 20 alá is.
Én úgy oldottam meg h:
-Minden high kivéve a terran és a texture detail, ezeket ultrára raktam,
-v-sync on
-blur off
-AA kikapcs és minősége mediumÍgy nagyjából minden helyzetben megvan a minimális 40fps. (még a tankos résznél is)
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
blackconvers
üzenetére
Én nem igazán ajánlanám a giga ezen kártyáját, egyrészt mert valószínüleg egyből fw-t kell majd frissíteni rajta a bugos ventivezérlés miatt, másrészt ezeknél a kártyáknál kött ki legtöbbször az a black screen hiba.
Legyen inkább MSI, Asus stb.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Alister71
üzenetére
Szerettem volna újrarakni a gépemet a BF3 előtt és nem szeretnék holmi sebtiben összetákolt béta drivert feltenni.
Az nvidia kártya után nem volt még újrarakva a rendszer és elég sok furcsaságot csinál ( pl Crysisban és még pár játéknál pl driver san fransisco, nem hajlandó fullhd felbontásnál kirakni a képet a teljes monitorra, van kb 2-2 cm fekete sáv körben)
Hiába van minden overscan opció normálisan beállítva. -
GeneraL_XTX
veterán
Urak mit lehet tudni a catalyst 11.10 WHQL driverről? Mikor jön?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
RealRape
üzenetére
Hát feszemeléssel talán, anélkül a 10% is eléggé kétséges (90mhz) az én asus-om is 980-ig bírja alapon, meg azért hangzatos az is hogy a giga "super overlocked" verziója is csak + 50 mhz-et jelent

Magyarán nem egy tuningbajnok kártya, elég magas órajeleken megy amúgy is.
-
GeneraL_XTX
veterán
Crossfire esetén az gáz ha második slot csak 4x-es sebességet tud?
-
GeneraL_XTX
veterán
A bf3 miatt picit meghúztam a karit a gyári 915-ről 975-re és meglepődve tapasztaltam hogy a directCU hűtése meg se érezte a tuningot, ugyanazok a hőfokok maradtak mint gyári órajelen

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Az a probléma hogy 40-ért már vacsi új i5 2500-ast kapsz.(én speciel 39-be vettem az enyémet)
Teljesítményben azért nem ugyanaz a kettő.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
hidd el, semmi probléma nincs a kártyával, feleslegesen pörgeted magad.

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
én is találkoztam már ilyen kártyával, ami mindenféle különösebb oknál fogva sokkal jobban melegedett mint a társai. Igaz ez egy GTX460 volt, de az újrapsztázás se segített, és így a garit se bukod!
ezek vállalható értékek, 80 foknál se lesz semmi baja kártyának.
"Most már levettem alaporajelre, és 1,120 voltra, mert zavart hogy meleg, igy idle 44 fok, furmark 75-76 között ugrál, ekkor a venti 57%-on megy, ami kb 2600fordulat)"
Ez teljesen normális érték, az én DirectCU-m is hasonló értékeket produkál alapórajelen.Az, hogy feszemeléssel +5 fokot melegszik egyáltalán nem meglepő

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
miresz
üzenetére
ez az a beállítás amin Te az életben nem fogsz tudni játszani pl egy Caspian Borderen az tuti

max ha melléraksz még egy 6870-et

Én inkább High beállításokon játszok, lényegében nulla grafikai különbség van az ultrához képest (még ki is mérték hogy mindkét beállításon ugyanannyit eszik a v-ramból, ez nagyon fura
) viszont az FPS szám érezhetően megnő. -
GeneraL_XTX
veterán
De az mondjuk látszik hogy a kártyának inkább a High beállítás lenne a legmegfelelőbb amit Auto-n is beállít magának a gém. Ultrán vannak egyfajta fura FPS drop-ok nagyritkán, nem tudom miért.
-
GeneraL_XTX
veterán
Nah teszteltem a BF3 bétát, ahogy sejtettem, 6870-el FullHD/Ultra beállításokkal tökéletesen ment, és az optimalizált driver még nem is lett felrakva (11.8)
Persze az élsimítás és a v-sync kilőve, de szerintem ehhez a játékhoz nem kell feltétlenül élsimítás, nélküle se láttam egy recét se.Asus DirectCU 915/1200mhz, alig volt a GPU 65 fokos pedig izzadt rendesen

-
GeneraL_XTX
veterán
Olvasgatva itt a BF3 béta tapasztalatokat úgy látszik menni fog ez 6870-el FullHD ultrán is,mindössze talán az élsimítást kell majd kikapcsolni

Nem lesz ez rossz

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
sajnos a driver frissítés nem jött be ugyanolyan mint eddig

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Hát egy újrainstallt nem szeretnék.
Megpróbálok egy teljes driver frissítést, van valami progi ami teljesen megtisztítja a gépet az előző driverek maradékaitól?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen.
-
GeneraL_XTX
veterán
komolyan mondom a faxom kivan.
Miért csinálja ez a hulladék azt, hogy random játékokat nem hajlandó kirakni a monitor teljes képére hanem ilyen fekete boxban futnak? holott 1920*1080 és fullscreen van beállítva a játékoknál.
komolyan mondom nem tudok vele mit csinálni
Most pl az új Driver-el csinálja ezt az ideg szét***** 
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dawide@axele
üzenetére
én is egy GTX460 768MB-osról váltottam 6870-re, FullHD felbontásban sokkal stabilabb eredményeket hoz és kevesebbet eszik.

attól függ mennyit kell ráfizetned.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
Azért minimum FPS-ben pl az Aliens vs Predatornál kb 8-10FPS különbség van az alap 6870 és a sz@rrá hajtott 6850 között

-
GeneraL_XTX
veterán
Kipróbáltam az új F1 2011-et is, egész jól elviszi azt is a 6870, FullHD, maximális részletesség@62FPS átlag, 53 minimum a beépített benchmark szerint

Nice

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
gordonfreemN
üzenetére
szerintem nem elkéne, hanem kötelező.
De minimum egy HT-s i3
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
///Krisz\\\
üzenetére
az fasza, akkor törlöm is le, nem szenvedek vele.....THX

-
GeneraL_XTX
veterán
Van valakinek tippje azzal kapcsolatban hogy mi a francért nem tudom egyik Crysis-t se teljes képernyőssé varázsolni ezzel a kártyával? Most szedtem le a Warhead-et steam-ről és akármit is állítgatok mindig egy fekete keretben fut, hiába 1920*1080 teljes képernyő.......
-
GeneraL_XTX
veterán
Láttátok az új Battlefield 3 videót?
Azért kíváncsi leszek hogy a 6870-esen is fog-e ilyen minőségben futni
Jó lenne.... 
-
GeneraL_XTX
veterán
Isten ments, nem trollkodni akartam én is mindig a legjobb ár/értékű coccot veszem márkától függetlenül.
Csak néhányan úgy várják itt azt a szerencsétlen Bulldozert mintha valami megváltó lenne vagy mi

Közben meg a hírekből én azt szűrtem le hogy se nem lesz sokkal olcsóbb se nem gyorsabb mint az intel SB.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mustármag
üzenetére
Látom a házas topicban is érdeklődtél.
Csak jelzem, hogy ha nem jól szellőzik a házad egy új vga hűtővel se leszel sokkal előrébb lévén a kártya csak a meleg levegőt keringeti össze vissza így saját magát melegíti.
Én is ezzel küzdöttem nemrég, a gtx460-asom és a 6870-em is állandóan 80+ fok körül volt terhelve ( mindkettő directCU, ezért nem is értettem)
Nekem a házcsere oldotta meg a dolgot most ugyanez a kártya nem megy 70 fok fölé(65-68)
-
GeneraL_XTX
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
Azon gondolkoztam hogy ha már úgyis itt a szobámban a böhömnagy 3D-s plazma, talán ki kéne próbálnom milyenek PC-n a 3D-s játékok. Konzolon már próbáltam, de ott nem igazán győzött meg, főleg mert az amúgy is ronda grafika még így is rengeteget butult, viszont gondolom a PC-nél ez nem probléma.
Kérdésem hogy a 6870 alkalmas egyáltalán erre? Ha igen mit állítsak/hogyan a driverben?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
dehogy zavar, csak érdeklődtem

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
Kis ellentmondást vélek felfedezni, ha nem tuningoltad ezt honnan tudod?

"Tuningolva nem volt, a kari egy HD 6950-es szintjére hozható"
Egyébként faszentos kártya, grat

És órajel szinten mit jelent a 6870-nél a 6950 szint?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Malibutomi
üzenetére
"a Chieftec 450W-os tápom elbír-e a 6870-el?"
dalolva, a 6870 nem egy nagy energiaigényű kártya.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Mustármag
üzenetére
Csak azért mertem ajánlani, mert bizonyos esetekben a ráirányított fújó venti bezavarhat a kártya saját ventije által keltett légáramba, és emiatt talán rosszabb hatásfokkal is működhet.
úgy látszik nálad ilyen probléma nem állt fent, egy próbát talán megért

egyébként meg tudom érteni hogy zavarnak ezek az igencsak magas hőfokok, én is emiatt cseréltem házat a héten,nekem az megoldotta a problémát, igaz én kb egy nulla légárammal ellátott házból költöztem át egy huzatos CM430-ba.
De az Asus DirectCU-m nekem is 80fok fölött mászkált terhelve

Szerintem a te kártyád az SOC miatt a gyári értékeknél magasabb feszültségen üzemel és talán ezért lehet hogy magasabb a hőmérséklet az átlagnál. No meg az is lehet h a gigabyte hűtője nem a legjobb fajtából való.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új, Aktiválatlan iPhone 16e 128GB - (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi