Hirdetés
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
válasz
GribMate
üzenetére
Szerintem az msi kártyákon kívül, az afterburner csak 0,1V-tal engedi emelni a feszt. Bár ebben nem vagyok biztos, ezt majd úgyis meglátod. Szerintem 1,25V alatt, ha jól hűtöd, semmi gond nem lehet. Többet meg felesleges neki adni, mert annyival úgysem javul a teljesítmény.
Én crysis 2-vel teszteltem mindig. Ha az alatt stabil, akkor bármikor, ha megfagy alatta, akkor bibi van.
Furemarkot szerintem hanyagold.
Ha crysised nincs, akkor teszteld vmi más vga zabáló játékkal.
Nekem speciel crysisnél elég volt 4-5 perc, hogy előjöjjön, ha gond van.Ha csak órajelet emelsz, feszültséget nem, a kártya nem károsodhat. Ha kékhalál van, akkor reset.

De újraindítás után visszaáll a rendes órajeleire, ha nem állítod be másképp az afterburnert. ( Előre megszabott 2d/3d-s profil. De azt majd akkor állítsd be, ha jól kitesztelted. )
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Formula-1
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest