- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Először is Buék Mindenkinek!
Szerintem megérné megvenned a 256bites pro-t, ugyanis meg lehet húzni XT szintre, olyat még nem hallottam/tunk itt a topicban, meg máshol sem, hogy nem mene a pro az XT órajelein.
A tápod is elég lenne hozzá.
Hát a 3870-hez képest kb. ugyanaz helyenként picit rosszabb, sztem akkora felbontásban amit írtál teljesen jó alternatíva ez a kari, ha a pénz nem annnyira számít akkor 70.
Hangja sztem elég zúzós tud lenni: 2D-ben még nem vészes, főleg,ha az ember leveszi a 2D-s feszültségét a karinak, akkor a hangja majdnem nulla és olyan 40°C-os. 3D-ben már keményen tud pörögni, de az meg sztem azért nem számít, mert a gamék hangja úgyis elnyomja (nálam is itt tübörö az 5.1).
Szóval a 70-es leginkább melegedés, fogyazstás szempontjából jó választás, ha az ár nem számít, a 256 bites pro meg ár/teljesítmény bajnok.mod.: WildDaemon: nem jó a link
mod2.: rolko: itt a legújabb, használd ezt!
mod3.: na látom már megrendelted...
mind1, azért leírtam
, ez a másnaposság számlájára írható...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gainward Phantom RTX 4090 Garanciális
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest