Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• banderasz77

addikt

válasz Ati007 #7658 üzenetére

Szerintem várj még vele, ez a kari úgy sem egy limitált szériás kari lesz és úgy tudom jön egy új javított version, aminél a ramok már nem melegednek annyira és végre tudják hozni a referencia értékeket.

A PRO-ra visszatérve csak azt mondhatom, hogy a driverre vannak állítva az emberkék teljesen. A Crysisban egyáltalán semmi optimalizált rész nem vonatkozott az ATI-ra. Sőt! A hírek az NVidia nyomását erősítették meg a demónál, hogy az ATI kártyánk véletlenül se forogja ki magát még normális szintre sem. Így mindenki az új jövevényt célozta meg magának, jelen esetben a 8800GT-t. (Szerintem ez undorító húzás, ha tényleg igaz.) De a mai világban ez már csak így működik.

A végleges játékban állítólag már visszaáll a rend, tovább már gondolom nem merték a húrt feszíteni. Így a végleges gyorsulás a játékban 30-50% is lehet. Ami ugye az új driver és a mesterséges seb. kontrol levétele eredményez. A CF-ben további +20-25% az előre látható plusz.

HANGSÚLYOZNÁM, HOGY EZT HALLOTTAM, NEM ÉN ÁLLÍTOM, DE TÖBB REALITÁST IS LÁTOK BENNE, MINT KACSÁT...

És reménykedem :K

Új hozzászólás Aktív témák