Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Nashville

tag

Hello!

Elég sokat böngészgettem a neten és meglepődve tapasztaltam, hogy az ATi csúfosan megfosztotta az nVidia- t a trónjától. :) Azért is aktuális nálam a téma, mert most készülök új gépet venni.
    -Asus P5Q Pro alaplap (s775)
    -Intel Core 2 Duo E8400 (3GHz/6MB/1333MHz)
    -Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL5 KIT
    -FSP 400W ATX/EATX tápegység
    Azaz már meg is rendeltem, de kártya nélkül, mert hezitáltam, amikor a raktárból elfogyott az Asus Extreme EN9600GT (még szerencse, ahogy utólag ki is derült!). Mivel már így is túlléptem a keretet, ezért árban is reális megoldást kerestem, így a 4850- es ATI mellett döntöttem.
    Abban kérném segítségeteket, hogy melyik kártyát érdemesebb választani:
    1. Sapphire ATI Rad. HD 4850 512M GDDR3 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE, Dual Slot cooler 35.600 Ft. [link]
    Több infó róla:
    [link]
    [link]
    2. Gainward HD 4850 512MB, 35- és 38.000 Ft. között. [link]

Ez a Gainward vagányabbul néz ki külsőleg. Sokkal!!! :) A dulal slot cooler sokat számít a Sapphire esetében? Melyik lehet a jobb minőségű, csendesebb, hűvösebb?
    Ha végre sikerül majd kiválasztanom, akkor melyik drivert érdemes használni ehhez a kártyához? XP- t és Vista- t is tervezek majd az új gépre. Az ATI Catalyst Control Center - t használjátok- e a konfigolásához, vagy van attól már jobb is (esetleg magyar nyelvű)?
    Előre is kösz a választ!

Aktív témák