Hirdetés
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
Kevésbé érzem Asus NAS relevánsnak, de oké.
Adott egy AS5304, ami 4 licenszt tud ingyenesen kezelni. Nekem első körbe 2 vagy 3 beltéri kamerára lenne úgy vélem szükségem. Valamint ahogy a hálózaton már több egységnél is bevált POE-val szeretném megtáplálni a kamerákat. (biztonsági kameraként a lakáson belüli hálózati kábel történő kapcsolatnak van értelme szerintem, ha pedig már van kábel és azon meg is táplálható egy ip kamera, akkora ez az ideális megoldás szerintem.)
Mivel a hálózatom Ubiquiti egységekből áll már most is, ezért az lenne a cél, hogy egy újabb POE-t táplálni képes switchen keresztül csatlakoztatnám a kamarákat. Az Asus honlapján mind a Hikvision, mind a Dahua ajánlott márkaként szerepel. Érdekelne van-e tapasztalata bárkinek ezen kamerákkal vagy más gyártókéval?! Használ-e más is POE-t?
Mik a tapasztalatok a saját kamerával, mi az ami bevállt és mi az amire ha most venne kamerát, akkor már figyelne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest