- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donat_sz
senior tag
Én kodi-t javaslom, ha a tv-d tudja.
Ha nem, akkor az emby vagy a helyett a jellyfin-t javalslom. Jelly majdnem olyan jó mint emby, viszont teljesen ingyenes volt még kb 1 éve, mikor utoljára megnéztem (pár napra kipróbáltam az alternatívákat hátha valamelyik kozben előzte kodi-t, de számomra egyik se). -
rjy08
tag
válasz
Gawamatsu #1879 üzenetére
Bent van SSD és a 4Tb-os HDD. Csináltam egy gyári visszaállítást, és az SSD-t választottam ki a varázslóban. Letöltötte a kívánt csomagokat, majd a reset előtt lementett rendszer backupot visszatöltöttem. Aktiváltam a HDD-t is, és azt látom, az SSD-ről 1,22 Gb-ot, míg a HDD-n csak 104 Mb-ot foglal le. Ebből nekem nem úgy tűnik, hogy mindegyik lemezen tárolná a rendszert.
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Mit javasoltok, melyik média szerver lehet jó választás? Elég sok van a kategóriában, nincs időm mindegyiket végig próbálgatni! -
ugyes
senior tag
Hivatalosan is megjelent a Drivestor sorozat (AS1102T/1104T/3302T/3304T)
És velük együtt az ADM 4.0. Ez utóbbit valaki már próbálta/feltette? További kérdés: a leírás szerint a Photo Gallery is fejlődött számos új funkcióval, valóban jobb lett? -
ugyes
senior tag
válasz
robi1979 #1892 üzenetére
Nem teljesen értem, amit írsz, de volt már jobb napom is.
Ha összesen 2db HDD-d van, akkor egy kötet esetén RAID0/JBOD => 8TB, vagy RAID1 => 4TB és egyik esetben sincs backup. Ha két kötetet készítesz RAID0/JBOD mindkettő, akkor 4+4 TB, az egyik lehet a backup.
Elméletileg lehetne a MyArchive funkciót használnod (csak ha volume1 = JBOD), de két lemezesnél nem javasolt.
A HDMI kimeneten nem lesz túl jó a kép és hivatalos KODI támogatás nincs már az Asustorokon. Én a külön lejátszónál maradnék. -
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Ma végre remélhetőleg eljutok odáig hogy kibontom a dobozából az Asustor 5202T NASom. Első NAS, ezért fogalmam sincs hogy kezdésnek mit állítsak be. 2db Ironwolf 4TB-s vinyó megy bele. Az asztali gépemről szeretnék kb 2TB adatot átrakni a NAS-ra, a másik Ironwolf 4TB-n lenne a backup. Kérdésem hogy kell e nekem RAID meg JDOB vagy mi az isten ez?
Az egyik szobában az LG LF 652v TV a másikban az asztali gépem. Mobil internetünk van, rendes LAN/WAN portos Huawei modemmel. A másik szobában az asztali gép az adatokkal. Kérdés hogy érdemes e úgy össze raknom hogy az asztali NAS+gép+router direktbe, a TV-re meg egy androidos Coreeleces box játszaná a videókat. Vagy hagyjam úgy ahogyan most van a Huawei modem diretbe a TV-vel+NAS mert ugye erre van Kodi is meg HDMI kimenete is van? De így meg wifin mennének az adatok a NAS felé ami meg nem túl acélos.
-
válasz
szricsi_0917 #1890 üzenetére
Szívesen, nm
-
válasz
szricsi_0917 #1887 üzenetére
Szia,
Az SSH protokolt a Services-nél (szolgáltatások) engedélyezni kell és a settings.json file-t kell módosítani az alábbi fotó szerint:1 - rpc-enabled false-ról true-ra kell átírni
2 - rpc-password ugye a jelszó rendesen kiírva (titkosítja miután mented)
3 - rps-username ugye a felhasználónév amit akarsz használni a belépéshez.A fálj útvonala nálam: /volume1/.@plugins/AppCentral/transmission/config
Én a WinSCP-t használtam, mert GUI-ban gyorsabb volt megkeresni a settings.json-t, de lehet parancssorból is a Telnet meg a vi segítségével.
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
szricsi_0917 #1887 üzenetére
Én nem ismerem. Azt tudom, hogy az alap user/jelszó az admin/admin.
De hogy van e külön külön megadható... -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Hogy lehet a Transmission-höz felhasználónevet és jelszót adni a belépésnél? -
Gawamatsu
Topikgazda
Ez csak az adott Volume/Disk-en futó szolgáltatásoktól, processzektől függ.
Engem az zavart, hogy a R5 mind4 lemeze kerregett a kamera rögzítés miatt.
Aztán azt átkonfigoltam R5 3 lemezesre, különvéve a rögzítést. Így egy lemez kattogna, de az nem kattog csak megy állandóan. -
Angelo69
senior tag
Van valamilyen központi szervize az Asustor-nak?
Vagy ott kell intézni, ahol vette az ember? -
rjy08
tag
Úgy vélem, veszek bele egy SSD-t, és azt állítom be elsődleges meghajtónak. Van lehetőség megcserélni a két meghajtót, hogy az SDD-re mentse át a rendszeradatokat?
-
ugyes
senior tag
-
rjy08
tag
Sziasztok!
Nem rég szereztem be egy Asustor AS-1002T NAS-t, amibe raktam egy 4 Tb-os WD Red HDD-t. A napokban kezdtem el vele foglalkozni és az a meglátásom, hogy a hdd nem kapcsol ki valamiért, annak ellenére, hogy beállítottam 15 percet az energiatakarékos menüpontban.
A NAS-on legfrissebb firmware van, jelenleg semmi nem fut még rajta. 8Se torrent, semmi)
Bekapcsoltam a naplózást, de semmi nem jelenik meg a naplóban a HDD altatásáról.
Valakinek ismerős a jelenség? -
szricsi_0917
tag
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Hogy lehet a Transmission-höz felhasználónevet és jelszót adni a belépésnél? -
ugyes
senior tag
Egy lépésben nem találtam megoldást. A kétlépéses megoldás lett: az Asustor Backup Plan elviszi a könyvtárat a NAS-ra, majd onnan a belső mentésként a kívánt NAS könyvtárba másolom. Két fontos beállítás:
- az 1:1 könyvtár szinkronmentés választása -> e nélkül az egész útvonallal ment, nemcsak a kiválasztott könyvtár tartalmát
- a két backup ütemezésének szinkronban tartása. -
ugyes
senior tag
Ötletet vagy segítséget kérnék egy, a PC-n lévő könyvtár adatainak NAS-ra másolásában és rendszeres frissítésére, mindezt egy lépésben. A kihívás az, hogy a könyvtárak elnevezése eltérő (NAS-on viszonylag kötött) és mindenképpen csak a Vol1-en lehet.
Próbáltam EZ Sync-kel, de azt a könyvtárat nem látja a program. Backup programmal, de az a teljes PC útvonalat menti, amely túl hosszú a program számára és nem ismeri fel.
Nem szeretnék egyetlen felhőszolgáltatást sem igénybe venni.
Köszönöm. -
válasz
Gawamatsu #1866 üzenetére
Ez sajnos csak elméletben igaz.
Én például megszívtam, pedig szó szerint az Asustor silabusza szerint jártam el. 3102-esből 3202-esbe tettem át a HDD-t, és esze ágában nem volt felismerni -- de legalább nem is formattálta.
Végül egy (tetűlassú) Windows-programmal mentettem le róla az adatokat.
MaCS
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Angelo69 #1865 üzenetére
Ha egy másik Asustor NAS-ba beteszed elindul ugyanazzal a beállítással amivel eddig volt.
Ez az előnye az Asustor-nak. Az OS és a beállítások is a lemezeken vannak.Windows alól akkor látod csak, ha nem raid-ben voltak és a fájlrendszer windows-zal kompatibilis pl NTFS, de exFat nem biztos, hogy látszódik, a btrfs meg biztos, hogy nem.
-
Angelo69
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, elhalálozott Asustor NAS-ban található merevlemezek adatmetéséhez.
Megoldható valahogy Windows alól?
Vagy ha vásárolok egy újabb típusú Asustor-t és beszerelem a 2 HDD-t akkor azon látni fogom, a rajta levő mentéseket?Segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
ugyes
senior tag
válasz
donat_sz #1863 üzenetére
Nekem most nincs ilyen tervem, de látok 4-5 nagy házi fogyasztót, amelyet rossz esetben egyszerre kellene kiszolgálni. Már azért is sokat kaptam, hogy a Plex egy mobilon szakadozott (Plex vs. Huawei probléma volt). Így túltervezek. + ritkán cserélem a dolgaimat, így 2-3 év helyett 5-8 évet magam elé.
És mert a villanyszerelő a megbeszélt Cat6 helyett Cat5E-vel húzta be a hálózatot, amit a végén árult el a lelkem, ezért max. 5Gb-ig leszek jó (biztosan). -
donat_sz
senior tag
jelenleg szerintem a videószerkesztőknek (vagy hasonlóan nagy adatokat mozgatóknak) kellhet leginkább, hiszen megfelelő összeköttetéssel akár kábelen, akár wifin (wifi6-tal) elérhetik a 4-500MB/s-et is amivel pl a nyers 4K videókat egy központi helyen tárolva is gyors hozzáférést kapnak. Gondolj bele pl. egy youtuber mennyi nyers videó anyagból vágja össze a tartalmakat és néha be szeretne ollózni régi videókat is, ahhoz kell egy többlemezes nas megfelelő hozzáféréssel. ma ez a "szakma" pedig egyre népszerűbb..
-
Gawamatsu
Topikgazda
Nem látm értelmét lecserélni egy korábbi Asustor modellt, új felhasználóknak lehet érdekes.
Frankó a gyors LAN, de míg a UPC/Voda modem 4 nyavajás porttal rendelkezik, ráadásul "csak" gigabites, úgy sok értrlme nincs. PErsze lehetne venni rutert, de a 2.5/10GBit-esek ára nem áll arányban az előnyükkel, szerintem. -
ugyes
senior tag
A hónap végétől jönnek az új Drivestor Pro és a nyáron a DriveStor NAS-ok (vagy felcseréltem). Elméletileg mind 2,5Gb-s LAN-os. A Drivestor (2 és 4) Realtek (1296?) csip, 2Gb DDR4 RAM és 3 USB 3.2.
-
HUNRookie
csendes tag
Lenne még egy problémám.
A "Home directory"-t megosztottam (shared folder), számítógépekről el is érem, látszik a tartalma is (képek, doksik, apróságok).
Viszont a NAS-on a "file explorer" alkalmazásban nem látom a tartalmát (a könyvtárat igen).Van még 4-5 megosztott könyvtár, azok tartalmát látom a gépekről és a NAS fájl kezelőjéből is.
Mit kell átállítanom, hogy a Home mappa tartalmát "elérjem" a NAS-on?
Mozgassam át másik megosztott mappába?Cél az lenne, hogy a NAS-on végezzem a fájl műveletek (external backup, megosztott könyvtárak közötti másolás) nagy részét, mert a belső hálón lassú.
-
válasz
HUNRookie #1849 üzenetére
Szia,
Nekem is egy WD RED 6 Tb dobálja ugyanezeket a hibákat random havi 1-2 alkalommal, de nem foglalkoztam vele, mert akkor válhat kritikussá ha elfogy a tartalék terület amire áthelyezi a hibás szektorokat, de az is lehet, hogy csak valami adatátvitel gubanc fordul elő, mert a SMART résznél nálam is minden ok. Egyelőre még figyelmen kívűl hagytam.
-
HUNRookie
csendes tag
Sziasztok
Van egy AS6204T-m, 4 db 3 TB-s WD RED-del RAID10-ben, nagyjából 3-4 éves lehet. Eddig nem volt gondom, de tegnap jött egy rendszerüzenet:
[Disk] There is a media error on sector 105420872 of the slot 2 disk!
Közben lefutott egy SMART quick scan, hibát nem talált, badblock keresés elindult.
(Ezek automatizáltan most futnak.)Kérdésem, szerezzek be egy új lemezt, vagy ez még gyógyítható?
-
xpert
csendes tag
Hi
-
Gawamatsu
Topikgazda
Másik vírusirtó kellene.
Az Avast megszűnt, a ClamAV nem frissül.
Nem tudom milyen Linux az ADM és milyen apk-t kellene telepíteni, ami nem kamu program.
Az Asustor support fórumon sem találtam semmit.
És igen, a network scan gyorsabb, megbízhatóbb, de jó lenne egy belső is. -
-
Gawamatsu
Topikgazda
Hali,
az üj ADM ma jött ki. Nálam a ClamAV nem frissít azóta.
Automatikusan eddig sem frissült, de most már manuálisan sem.
Új verzió még nincs belőle, lehet csak azt is meg kell várni.
Mondjuk vírusom még szerencsére nem volt, meg gyorsabb is ha a gépre be van mountolva a share és onnan van scannelve, de akkor is!Viszont a processzorhasználat csökkent.
-
xrvman
őstag
Most szólt nekem hogy új ADM verzió érhető el:
3.5.5.RFC3
[https://www.asustor.com/service/release_notes]
Egyelőre várok vele.
Plugged/unplugged még nem volt.
Ám megnéztem a logot, előzőleg 3 nap telt el, hogy újra csinálta. 2021-03-10 -- 2021-03-13 -
Azért, mert a CB a fő szolgáltató, tehát ő az akinél ha nem megfelelő a jelszint a koaxon, akkor dobálja a kapcsolatot, ezáltal az utána lévő routing eszközök is folyamatosan dobálhatják. Jelszintekről
nem dobtál be a srácoknak screenshotota vodás topikba, hogy megmondják jók-e vagy sem az értékek, mert az osztókon és csillapítókon is sok múlik.szerk.
Elnézést
, most láttam, hogy dobtál be, épp átnéztem a topikba.
-
válasz
robi1979 #1823 üzenetére
Szia,
Szerintem ez-connect (szintén web alapú) megoldással működni fog. Itt olvashatsz bővebben a témáról és a kapcsolódási típusokról. Kocsiból (androidos HU) az appon keresztül elérem a NAS-t úgy, hogy a telefonom a hotspot, viszont böngészőből még nem próbáltam, de holnap kíváncsiságból megpróbálom.
-
Miután modem módba raktad a 192.168.100.1 címen éred el. A saját Arris modemem is így érem el ezen a címen. Várjunk még pár napot akkor, mert ez tuti, h nem hardver hiba. Ha sűrűn van T3 a CB logban, akkor valami nem stimmel... Esetleg a csatikat megnézheted nem-e lazult ki valamelyik az osztóknál, mert az is okozhat anomáliát állítólag.
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
A "milyen nast vegyek" topikból irányítottak ide. A kiszemelt nas egy Asustor 5202t az Emby miatt. Új helyre költöztünk, itt csak Magentás LTE-s mobilnet van 75/15. Ehhez adnak egy modemet, router kombót 2db lan porttal. Valószínű CGNATom lesz a szolgáltatónál. Asusnál milyen lehetőség van külső NAS elérésre NAT mögül?
"NAT mögül a Synology NAS-ok elérhetőek synology quickconnect (web alapú) megoldással. Az Asustor topikjába kéne megkérdezni, hogy NAT mögül elérhető-e az eszköz távolról."
-
xrvman
őstag
Nem merem átrakni a CB-t modem módba, mert utána nem tudtam belépni. Ha elmondod miként tudok a modembe belépni akkor, ha átteszem modem módba, akkor megcsinálom. Mondjuk ezt a kérdést feltettem a Vodás topikban is. Képet betettem oda is.
Mindent ami Asustor nashoz, Asus routerhez kapcsolódik, leszedtem a mobilomról, többek közt a AiMastert, aztán tegnap újraindítottam a NAS-t. Most belenéztem webes felületről és még nem volt azóta lan unplugged / plugged, de nem akarom elkiabálni. A délutánt még megvárom, meg még pár napot. -
Ott van... Az a T3 timeout ranging az nem túl jó... Nem ártana bedobni a modem értékeid a Vodás topikba, mert a srácok pikk - pakk megmondják, hogy jók-e. Olyan mintha zajbetörés volna a feltöltési ágon a logok alapján.
szerk.
A CB bridge módban van? Ha nem, akkor azt rakd át, mert a dupla NAT miatt is lehet nem kis galiba... Sosem jó két router egy hálóban, hacsak a második nem AP-ként funkcionál. -
xrvman
őstag
-
donat_sz
senior tag
ma az eszközök beköltöztek egy rack szekrénybe, így az állítgatások közt kivettem a pihole-t a dns szerepből, beraktam a 8.8.8.8-at helyette. a köv pár napban tesztelem. ennyit megér
köszi a tippet!
Más, ma a NAS (és a teljes hálózat - router/switchek/ap -) ma kapott egy cyberpower ups-t is. szépen fel is ismerte, be is állítottam az időben eltolt lekapcsolást -
Ezek szerint akkor nem segített sem az SC, kamera meg FTP megszüntetése sem...
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy a CB logjában mit látsz? Ott látszik, hogy dobálja a kapcsolatot, vagy T3 timeoutokat dob?AiMaster nekem telefonon és tabon is fel van telepítve, minden ok vele, mi a kérdés?
-
xrvman
őstag
Fix IP kezdetektől, vagyis évek óta, Wifi kilövés most, pár hete, hónapja, hogy a Wi-Free megszűnt. Tehát ez érdemi változást nem hozhat.
Novemberben talán IP Kamera volt üzembe helyezve, Surveillance Center lett telepítve és FTP szerver lett engedve. Mert a kamera úgy töltötte fel a képeket.
Surveillance Centert 2 hete kikapcsoltam, kamerát is kivettem most a hálózatból. FTP szervert most kikapcsolom. -
Hidd el, hogy javulhat a dolog, mert ott már van egy routing része a dolognak ahol megtérdelhet néha... Nem lehet a fehér CB-t modem módból házilag visszatenni? Furi, mert mintha annak idején állítgattam volna és nem kellett hozzá üfsz. Nekem most az 1000-es net miatt az Arris fekete csoda van, de azonnal átrakattam modem módba, mert a saját szoftvere kuka... Port triggering beállításánál hibaüzit dobott folyamatosan, aztán meguntam és a technikus aki kijött az is tanácstalan volt, szóval... Egyébként javult a dolog, hogy a CB wifit kilőtted és fix ip-t kapott a router?
donat_sz: Bizony bizony, okozhat néha gebaszt a Pi Hole, itt is írnak róla. Nem tudod nélkülözni pár napig egy teszt erejéig egyébként?
-
donat_sz
senior tag
az hozzá tartozik, hogy nálam van azért tűzfal szabály.
az összes média lejátszásra használt eszköz külön vlanon van és a nas pedig egy másikon. adott port, adott címre tud csak átnézni a médialejátszó a nas-hoz és ott is felhasználói hozzáféréssel van még kontrollálva a tartalom hozzáférés.
érzékelni a hibát akkor szoktuk, amikor valamelyik lejátszás közben megakad a film majd újra bufferel. nem mindig látható a probléma, van hogy hetekig nem látjuk, van hogy egy tartalom viszont kvázi elakad és nem tudsz továbbmenni.
viszont ilyenkor ha ránézek a sys info log fülére, akkor látszik, hogy több is van mint amennyit mi érzékelünk. ráadásul azért nem kötöm egyértelműen csak ehhez, mert vannak olyan hibanapló bejegyzések, amikor tuti nem néztünk semmit, mert már aludt a család. -
xrvman
őstag
válasz
donat_sz #1808 üzenetére
Nekem AS5202
csabex2007: Nem állítottam semmi tűzfal szabályt, a modemet akkor átteszem modem módba... bár nem hiszem hogy az osztana szorozna.
Viszont ha a routerem megbuggyanna, akkor még ott van a lehetőség szinte azonnal a CB-be bedugni az eszközöket, mert modem módból vissza csak a szolgáltató tudja visszatenni.
CB wifijeit kikapcsoltam, a routerem kapott állandó IP-t, azt DMZ be tettem. Mintha nem is létezne, nem zavar wifiben sem. -
donat_sz
senior tag
Nem, nálunk a Telekom szolgáltat.
Ami az IP-t érint, ütközést kizárnám. A NAS-nak dedikált IP-je van és osztani másik tartományból osztok.
A DNS-t egy Pi Hole intézi. Lehet ezzel volna a gond?A siwtchen/routeren nem néztem még egy időbe a hibát. (ráadásul a routeren a sok korlátozott IoT miatt tű a szénakazalban, de a következőnél próbálom a NAS - switch - router trio logját összevetni.
-
válasz
donat_sz #1808 üzenetére
Érdekes jelenség nálad is... Te is Vodás (UPC) vagy? Egyébként a link down ugye az már egy dobott kapcsolatot jelent, tehát a hiba nem a nasban lehet, hanem a mögötte lévő routing eszköz(ök)től... Ha jó az ip konfig és nincs ütközés, akkor esetleg még egy dns csere sem ártana a szolgáltatóiról a google félére (8 v 4). A modemed/routered logjában mit találtál, azt nézted?
-
donat_sz
senior tag
ha megtalálod okát szólj mert ettől szenvedek én is hónapok óta! Van hogy napokig semmi, aztán egy nap többször is előjön. Többnyire akkor érzékelem (lehet hogy máskor is van), mikor Kodin nézek videót (sambán keresztül)
szerk: neked milyen NAS? nekem AS5304.én most link aggregation-ben vagyok, de előjött egy sima kapcsolat esetén is, így az LA-t mint hibaokot kizáram, és csinálja mindkét interfésszel
de lekértem már a linux logokat is, abból se lettem okosabb.. pl ilyenekkel van tele:
2021-02-27T17:50:17.614136+01:00 D0N1S kernel: [2187308.641925] bond0: link status definitely down for interface eth0, disabling it
2021-02-27T17:50:20.853474+01:00 D0N1S kernel: [2187311.968336] r8125: eth0: link up
2021-02-27T17:50:20.895020+01:00 D0N1S kernel: [2187312.008962] bond0: link status definitely up for interface eth0, 1000 Mbps full duplex
2021-02-27T17:50:27.274011+01:00 D0N1S kernel: [2187318.387947] bond0: link status definitely down for interface eth1, disabling it
2021-02-27T17:50:27.274040+01:00 D0N1S kernel: [2187318.387957] bond0: first active interface up! -
-
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
NAS azt jelzi, hogy LAN1 was unplugged majd 5 másodperc múlva LAN1 was plugged in. Tavaly novemberben kezdte.
Mitől lehet?
"2021.03.10 17:24[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.10 17:24[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.08 07:59[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.08 07:59[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.07 17:35[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.07 17:35[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.07 17:04[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.07 17:04[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.07 00:30[Regional Options] Successfully synced from the NTP server.
2021.03.06 12:31[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.06 12:31[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.06 12:31[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.06 12:31[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.06 12:29[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.06 12:29[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.06 12:28[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.06 12:27[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.06 12:22[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.06 12:22[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.06 12:14[Network] LAN1 was plugged in.
2021.03.06 12:14[Network] LAN1 was unplugged.
2021.03.06 12:08[System] System starts." -
xrvman
őstag
válasz
Gawamatsu #1799 üzenetére
Ha meglenne az asustor photo gallery 2 apk, menne a manual install.
Amondó vagyok nem kínlódok vele. Az androidhoz is két különböző tartalmú, ám azonos verziójú 2.4.7.apk-t tudtam leszedni.
Megy fel a hármas és talán beteszik annak lehetőségét, hogy ne a home mappán belül hozza létre, hanem tetszőlegesen létrehozott Photo Gallery mappába mentsen.
Korábban írta donat_sz, hogy adminként nem lát bele a más home mappájába. System adminként se? -
carbapenem
tag
Üdv,
valakinek sikerült már LG Magic Remote-ot megtanítani Asustor NAS távirányító funkciókra? keresőben nem találtam, ha volt már, meaculpa....
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest