Hirdetés
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpellér
tag
válasz
MaCS_70 #1216 üzenetére
Összességében tetszik a NAS jelenléte. Tavalyi beüzemeléstől kezdve lelkesen használom. Az adattárolás, letöltések és a távoli elérés volt a fő szempont a vásárlásnál. Mivel van médialejátszóm házimozi erősítővel, ezzel nem terhelem a NAS-t.
A teljes sikerhez most a távoli elérés hiányzik. Megy ez is időnként, aztán meg nem.
Ez a Digi-s ont/router vagy mi.. és a saját router kombó a kezdetektől feladta a leckét. Intéztem én bridge mód, nyilvános ip, tanultam hálózatbeállítást, routerbeállítást, de nem volt elég.
Szám.tech. boltomban (ahol többször megfordulok) profi eladó is csodálkozott, hogy felhasználóként mikkel nem foglalkozom: port továbbítás, hálózatok, ilyen-olyan IP, stb.. Persze tudom, hogy amennyiben nem ásod bele magad adott témába, simán átverhetnek/lekövethetnek/stb. De hát megveszem az új autómat, pár újdonságot elsajátítok, aztán gázt neki...
Szóval, ahogy írtad végig mentem szépen a beállításokon. Volt egy kis módosításom az ovpn fájlban, mert megadtam a Remote adatokat.
De nem ment a VPN! Hibaüzenet:
Nas reset következett (korábban ezt már próbáltam egyszer) pár dolgot újra beállítottam és lőn: a távoli elérés sikerült (korábban is). De hogy ez miért segített, hol van az a valószínűleg nem nagy hiba ami gátolja a tökéletes működést, nem tudom.
Köszönöm a válaszodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest