Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1193) AtHoS válasza Halo (#1192) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Így más a leányzó fekvése és inkább maradjunk itt, mivel az infók erősen kapcsolódnak a router-hez (tehát nem off a téma), amit mások is fel tudnak esetleg használni a későbbiek folyamán.

Az alap gyári szoftot mindenképpen frissítsd a legújabb kialakításra, mivel alapjaiban hozott változásokat.

A külső winyó USB3 vs. USB2 kialakítása nem kellene, hogy problémát okozzon, mivel a USB3 visszafelé kompatibilis, így a USB2-nek is látszódnia kellene.

Itt ami gáz az inkább a winyón használt NTFS fájlrendszer. Már ez hozhatja magával a furcsaságok sokaságát. Ha folyamatosan a routeren kívánod használni, akkor első lépésben EXT3 vagy EXT4 fájlrendszert kellene rá varázsolni.

Download masterre nem is írnék semmit - mikor megláttam inkább hátraarcot csináltam -, de bizonyára jönnek majd olyanok, akik azt használják, de az NTFS miatt itt is jöhet extra probléma, ezt jó lesz szem előtt tartanod.

Szerk.

Én személy szerint az új, friss FW-nek köszönhetően telepítettem az entware szoftverkezelő csomagot (~2 perc a művelet, ETX3/4 fájlrendszer kötelező a winyóra), amely segítségével használható a már korábban jól megszokott rtorrent/rutorrent kliens/webes kezelőfelület páros (~2 perc a művelet, alap beállításokkal együtt), ami a rutorrent pluginonal való bővíthetőségének köszönhetően keresztbe lenyeli a beépített download mastert. A telepítésre használt winyónak FIX-en a routerre kötve kell maradnia!

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.