Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Cybertruck Taipeiben
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Somogyi internet rádió INR 5000/BK
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
"Az meg a másik kérdés, hogy egy Asus szintű gyártó miért nem képes eljutni arra a szintre, hogy az egyszeri user, mindenféle informatikai képzettség nélkül, könnyedén fel tudja driverezni a gépet."
Nem tudom feltétlenül megerősíteni.
Bennem tegnap egy ASUS X541U újratelepítése közben fagyott meg a vér.
Úgy frissített BIOS-t (Firmware néven), hogy kiválasztottam a drivereket a Windows Update-n belül.
Új UEFI telepítést csináltam, a legfrissebb 10H2-es gyári ISO-ból. Felraktam az OS-t, a létező összes frissítést (elsőnek az Intel, majd az nVidia VGA driver ment fel). Mire elkészült a naprakész Windows, még mindig volt 6-7 ismeretlen eszköz az Eszközkezelőben, de felkinált a nem kötelező frissítések között vagy 12 drivert. Ott volt ASUS Firmware frissítés címen a legutolsó BIOS is. Mindent a pipálás után hiba nélkül felrakott, közben belépett a BIOS-ba, kétszer újraindult (üzemszerűen). Gyakorlatilag kész.[ Szerkesztve ]
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- Apple asztali gépek
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Acer Aspire e1 522 laptop
- ASUS vivobook 2 hónaposan i5/16gb/512ssd/win11-el eladó/csere/beszámítás
- HP 15s-fq2028nh 15.6" FullHD laptop, Intel Core i3-1125G4 processor, 8GB, 512GB SSD
- Eladó Razer Blade Base (early 2021) RZ09-0369
- Laptop bontás: Acer, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, MSI, Samsung, Sony, Toshiba
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest