- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
person #32360 üzenetére
Megkérdeztem az Asust én is, nem volt kedvem feleslegesen nélkülözni a gépet,
nagyon gyorsan válaszoltak, le a kalappal!
Coil Whine jelenséggel magyarázták, én ezt el is fogadom miután a lenti videóban többek közt ezt a zajt is egyértelműen felismerem 5-9 másodperc körül.#32373nemzavarsz basszus most olvaslak csak, jöttem és egyből írtam, köszi!!!
-
-
person
senior tag
válasz
person #31474 üzenetére
Sziasztok,
nincs valakinek ötlete mit lehetne még kipróbálni ezzel a sz@r ASUS X409FL -el?
Ehhez a hozzászóláshoz fél óra újraindítgatás és wifi hálózatok közti váltogatás kellett, hogy sikerüljön.. Szerinte vagy nem lehet a hálózathoz (többel is próbáltam) csatlakozni vagy lehet de nincs rajt internet, vagy simán csatlakozik de kb semmit nem tölt be. Majd gondol egyet és majdnem tökéletes.Én már kicsit nehezen viselem, hogy 220 ezerért még nem kapok wifi képes eszközt 2020-ban..
(sosem volt ilyen gondom, pedig vettem már tescoban gépet 50 ezerért..)
-
mondeo61
tag
válasz
person #31449 üzenetére
folyt... egy érdekes hasonló hozzászólás egy másik fórumon:
"Hasonló problémával került hozzám egy masina tegnap (2020. 03. 10-én)
Kábelen jó volt a hálózat, a Wi-Fi-t 1-2 percenként eldobta...
Szolgáltatónál nem volt hiba, más gépbe tesztelve a használatban lévő Wi-Fi stick, abban rendben működött, W10-es meghajtóprogram nincs stickhez, a W10 automatikusan fölismerte.
Az gép nem volt frissítve OS tekintetében... ( a 1803-as W10 HOME verzió uralta a gépet)
A 2020. 03. 10-én este megjött rá a 1909-es 18363.719-es frissítés (kábelen!).
Újraindulás után UTP kábel ki, csak Wi-Fi!
Azóta tökéletesen műxik..." ilyenen is múlhat. -
mondeo61
tag
válasz
person #31449 üzenetére
Nem hiszem, hogy az akkutöltő csatlakozó érintkezése a Wi-Fi jelre hatása lenn, inkább az akku töltésére. Én inkább driver hibára tippelek, azokat kellene először frissíteni. Az energiagazdálkodási beállításoknál a gyors rendszerindítás elől próbaképp a pipát kivenni, egyes laptopoknál bezavar a Wi-Fi-re csatlakozásnál.
-
Pityu89
senior tag
válasz
person #28880 üzenetére
Nem is töltőre gondoltam. Itt ugye egy motort kötünk az USB-re. Tanulmányaimra visszaemlékezve azt gondolom, hogy egy motort közvetlen USB-ről működtetve, az történhet, hogy a szénkefés motor által keltett feszültség tüskék visszajutnak a tápegységbe, károsíthatják az alaplapot, más perifériát és a tápegységet is.
Csak a nagyon jól pufferelt kapcsolóüzemű tápok képesek tartósan elviselni egy szénkefés motor induktív terhelését. Aztán lehet, hogy ezek a hűtök már gondosan szűrve vannak, pont az ilyen balesetek elkerülése miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest