Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondeo61
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nyilván nem kötelező itt venni, de többségben ezek az üzletek webes szaküzletek. A garancia leírás ott van minden termékleírás alján pl. "36 hónap Acer háztól házig garancia. A termékhez ingyenesen Acer "Pick-up and Return" szolgáltatás jár, így meghibásodáskor a központi Acer szerviz hívása után (06-1-555-5200), az Acer vállalja a termék otthoni felvételét és a javítás utáni visszaszállítás". Mindegyik országos háztól-házig garancia 24 ill. 36 hónap. Egy biztos, ezen az árszinten meg kell alkudni az összeszerelt anyagokkal. 300 E Ft-nál már más a helyzet. Ezeket alap felhasználásra lehet használni. Döntés kérdése, hogy kicsit jobb felszereltséggel használt gépet vagy 2-3 év garival belépős kategóriás, de új gépet veszel. A döntés a tiéd.
-
blue_23
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Garancia országos, de vásárlást követően szériaszám alapján érdemes ellenőrizni.
Ugyanakkor nem javasolnám ezeket a laptopokat, mindegyik nyeklik, botlik, rossz minőségű. Használt üzleti géppel sokkal jobban jársz, milyen notebookot vegyek topikban könnyebben ajánlanak megbízható laptopot.
-
mondeo61
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Egy kis segítség a választáshoz az általad nézett árkategóriában, de jobb specifikációkkal: 1, https://www.digiprime.hu/laptop-i3-processzorral/lenovo-ideapad-330s-56160-elado, 2, https://www.digiprime.hu/laptop-i3-processzorral/asus-x543ua-53563-elado 3, https://www.digiprime.hu/laptop-i3-processzorral/acer-aspire-3-a315-55438-elado
+ van még. Én itt vettem ASUS-t korrektek minden OK.
Eredményes keresést. -
válasz
Winnie The P
üzenetére
Okok
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Igen azok elegendőek, viszont most nézem a kijelző felbontás nagyon gyenge. Fhd ips. Amúgy használt géppel jobban jársz, üzleti kategória 1-2 év garral.
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Értem, csak ha már veszel akkor jobb az ssd mindenképp, főleg amire írtad: doksik azért ne olyan nagyok, a nezetés meg nem kíván akkora tárhelyet.
Arra azért elég 256gb is bőven. Igen most nem lesz hordozva ez igaz. 
-
válasz
Winnie The P
üzenetére
Szia. Én a HDD miatt nem venném meg, már ssd-vel szerelt gépeket szoktuk ajánlani.
De EBBEN a topikban kapsz pontosabb választ. Mindentől függetlenül én nem javaslom. Hordozhatóság iatt szerintem nagy, inkább 13,3"-14,1" közt nézelődnék, IPS panellel, ssd-vel. De ez csak egy vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Arra azért elég 256gb is bőven. Igen most nem lesz hordozva ez igaz.
Pyttawrx