Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lanash
senior tag
válasz
MGaa73
üzenetére
Sajnos nekem ezt a munkáltatóm adta (mint céges gép). Nem szeretem.
Nehéz, hangos, nagyon hamar lemerűl, nincs rajta usb-c és váilágít mint az unikornis hányása.
Armoury Crate szoftverrel én beállítottam, ha leveszem a töltőről akkor milyen profil legyen aktív. Szerintem neked is itt kéne megnézned. A silent az biztos vissza vesz minden teljesítményt.
-
válasz
MGaa73
üzenetére
Akkuról összesen 2x használtam. 5-5,5 óra volt böngészés és YT videó nézése.
Amúgy folyamatosan hálózatról megy. MyAsus progiban belőttem a Maximális akkumulátor élettartam módot. Ilyenkor 60%-nál megállítja a töltést.
Oka:
- akksiról 60Hz-en megy a monitor, tápon 120Hz-en
- Armoury crate-ben akksi használat során csak Windows, Silent, és Performance mode van. Tápegységről pedig elérhető a Turbo és a Manual. Én a Manual-t szeretem használni, mert ott beállíthatom, hogy mi legyen a minimum és maximum CPU és GPU FAN speed. (személy szerint 70-100% közé van beállítva, de csak akkor ha játszom). -
-
-
blue_23
senior tag
válasz
MGaa73
üzenetére
Ha úgy gondolod nem azt kaptad amit vásároltál vidd vissza, 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól.
Szerintem nem a bolt dolga felhívni a figyelmed mit is veszel, vásárló dolga utánanézni. Ami probléma, hogy hibás adatok szerepelnek a honlapon és megtévesztőek. Ezért is vásároltam Digiprimenál, Asust szerintem tőlük érdemes, még garancia kiterjesztést is vásárolhatsz.
-
blue_23
senior tag
válasz
MGaa73
üzenetére
Fórumokon említették, hogy nem minden G531 laptopban van numpad a touchpaden, szerintem neked is ilyen verziód lehet. Fényképek legtöbb boltban csak illusztráció, nem olyan laptopot kapsz, ezért is érdemes Gold partnernél vásárolni... Ha megfigyeled, itt egyértelműen látszik, hogy nincs semmilyen jelölés: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ahol vetted a részletes leírásnál említik a Num Pad-ot, mint funkció, amit tartalmaz a gép? Bár látom már átbeszéltétek közben szóval már nem annyira releváns a dolog, csak érdekelne.
Pyttawrx