Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Anthem

Hozzászólások

(#3051) prokxy válasza Cray Tyler (#3050) üzenetére


prokxy
veterán

Csináljanak is vmit, mert jelen állapotban a farmolásnak így kb 0 értelme.

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#3052) omfgk válasza prokxy (#3051) üzenetére


omfgk
addikt

Két kimenetelnek lenne értelme.

1 : A random statokat átformálják. Erre elég kevés az esély.

2 : Visszaemelik a loot droppot. Ha elég cucc esik akkor nem baj ha 10-ből 9 szar.

(#3053) Aventador91 válasza omfgk (#3052) üzenetére


Aventador91
őstag

egy 13 éves mmorpg játékban (más mmoval nem játszottam, szóval nincs nagy tapasztalatom) meg volt oldva, hogy ha ütöttél egy nagyon jó fegyvert, voltak ott is ilyen random rollok, de volt ennél is jobb drop, amikor üres slotok voltak a fegyverhez, és azokba tudtál kraftolni amit szerettél volna. ahhoz hogy nagyon jó tulajdonságokat kraftolj bele rohadt sokat kellett farmolni, és a kraftolások 90%-a is sikertelen lett( ilyenkor elveszett a fegyver is), viszont ha sikerült, akkor volt egy nagyon OP fegyvered, amiért mások még kp-t is fizettek

itt is megoldhattak volna hasonlót. egyből nagyobb content lett volna, és mégtöbb értelme lenne farmolni, freeplayezni

[ Szerkesztve ]

(#3054) twi452


twi452
senior tag

Akkor csak nekem furcsa, hogy 1 hét alatt mindenki fullos gear-ben tolja már 😂
Mondjuk régen sokan játszottam ázsiai gyökerekkel rendelkező mmorpg-kel..na az grind amik azokban van nem az ami itt van 😄

(#3055) Aventador91 válasza twi452 (#3054) üzenetére


Aventador91
őstag

a fullos az túlzás

(#3056) omfgk válasza twi452 (#3054) üzenetére


omfgk
addikt

Ott kezdődik a fullos gear ,hogy szerencséd is van. Két full legendary gear között is lehet akár 200-300% dps különbség a random statok miatt.

(#3057) twi452 válasza Aventador91 (#3055) üzenetére


twi452
senior tag

Úgy értem, hogy a könnyen szerezhető epic után a masterwork cucc hatalmas nagy ugrás minőségben. Ehhez képest azt is elég könnyű szerezni sima contractokkal vagy free playben is gm1-en.
Ekkora fejlődéshez egy grindelős játékban sokkal több idő kell. De ez csak az én tapasztalatom és nem is nagyon panaszkodok, hogy kevés a loot, akkor még nem tartottam ott mikor 5-6 mw cucc esett mindenből 😄

(#3058) Cray Tyler


Cray Tyler
senior tag

De amúgy ja, ha jól belegondolok, akkor az első 168 órában esett ki a "fullos" gearem 95%-a. Péntek óta meg semmi.

(#3059) Shepard válasza saelin (#3044) üzenetére


Shepard
tag

Csatlakozom én is a szomorkodók táborához. Amit Ps4-en mûvel nálam az Anthem, egyszerûen minôsíthetetlen és élvezhetetlen. Szinte nincs olyan töltôképernyô, amire ne jutna egy connection error vmilyen formában, majd ezután újra 3-4x vissza a fômenübe.

Pedig alapvetôen tetszett, amit az alfában, bétában láttam és felfedeztem, de még azok sem pattintottak le ennyiszer a szerverrôl.

Lehet, hogy ez lesz az elsô játék, ahol visszaküldöm a lemezt és elállok az egésztôl.

(#3060) ForRedGlory válasza twi452 (#3054) üzenetére


ForRedGlory
félisten

En is feleslegesnek erzem a hisztit, hogy egyesek azert sirnak, mert egy remlehetoleg hosszu idotartamra tervezett jatek eseteben keves a loot, mikozben olyan cuccokban jarnak azert, mert orrverzesig toljak, amirol mar nagyon nehez fejlodni.

Ez van, aki a loot miatt jatszik es nem szorakozasbol, azt nem is tudom sajnalni. Nem verseny ez, hogy megjelenes utan par nappal mar azon menjen a hiszti, hogy nehez fejlodni... Mit fognak ezek csinalni 1 honap mulva?

En koszonom elvagyok a 20 orammal es a kb 200-as gearemmel... Persze en nem is jatszom annyit, de nem is kergetem a lootot.

(#3061) i@lex válasza ForRedGlory (#3060) üzenetére


i@lex
őstag

Ez annak fényében még viccesebb, hogy 5 napja jelent meg a játék. :-D

(#3062) lofagi válasza i@lex (#3061) üzenetére


lofagi
addikt

15e nem 5 napja volt.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3063) ForRedGlory válasza lofagi (#3062) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Megjelenés dátuma: 2019.02.22... az, hogy lehetőség volt előtte is játszani a csillagok együttállása miatt még nem jelenti azt, hogy hivatalosan akkor jelent meg.

[ Szerkesztve ]

(#3064) prokxy válasza ForRedGlory (#3063) üzenetére


prokxy
veterán

Nekem 56 órám van benne, 47x vagyok, de tegnap is ment a zene a háttérben, ami a csövön kifért, játék hangja 0 és toltam a Contracts-okat és a Freeplayt GM1-en. Iszonyat jó volt, az már csak hab a tortán, hogy esett 2-3 upgrade MW is. :P

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#3065) paltom


paltom
tag

Nálam is a division sorsára jutott sajnos. Elértem a 30-as szintet, 370es gearscore-t de nem látom értelmét tovább játszani, unalomig ismételt küldik, élettelen világ. Talán pár hónap múlva...

Ryzen 5 3600, RTX 3070

(#3066) maajsz válasza ForRedGlory (#3063) üzenetére


maajsz
senior tag

Jó de grind szempontjából feb 15. a mérvadó, attól hogy hivatalosan 22. a dátum, lévén az EA úgy hirdette, hogy 15-től lehetőség van játszani a végleges! kiadásra szánt verzióval.
A probléma, hogy a kiadók manapság hajlamosak összemosni a dolgokat, ugyanis eddig az early access azt jelentette, hogy a játék még fejlesztési fázisban hozzáférhető és te kvázi így is támogatod a megjelenést, nem pedig azt, hogy bizonyos extra fizetős módszerekkel játszhatsz a "végleges" verzióval hamarabb. Ezzel jó pénzt tudnak keresni főleg a grindzombiktól akik nem is feltétlen a játékért vannak, hanem csak az egóért, hogy neki hamarabb van b@szóbb cucca mint a másiknak.
Az ilyen jellegű játéknál, ha már sztori ennyiben kimerült, aki ténylegesen kedveli a műfajt és a mechanikát is az is kvázi csak a loot miatt játszik az endgameben, ugyanúgy mint akár a Destinynél. Ugyanakkor ebben semmi rossz nincs, ha jó a rendszer és élvezetesek az eventek.

(#3067) Cray Tyler válasza omfgk (#3056) üzenetére


Cray Tyler
senior tag

Csak nem hagyott nyugodni az a +325% ewapon blast damage, betoltam redditre, na most aztán akkor döntsem el, hogy hat vagy nem hat. Ehhfaszom, inkább kitesztelem este. Persze megírom majd ide is.

(#3068) Aventador91


Aventador91
őstag

most mentem 2 kört temple of scar gm2 strongholdban és 2 körből 3 legendary lett :D
csak a 2 ládát farmoltam, tovább nem mentem mert gyenge volt a csapat

(#3069) Cray Tyler


Cray Tyler
senior tag

Valaki mondta itt pár hete, hogy az lesz, hogy a kockák 1 hét alatt kimaxolnak mindent, aztán whineolni kezdenek hogy nincs content. Nos, magamra ismertem, félig, mert bár kivettem egy hét szabit induláskor, kimaxoltam a kontentot, ééés... nem sírok hogy nincs tartalom :)

(#3070) Aventador91 válasza Cray Tyler (#3069) üzenetére


Aventador91
őstag

nemhiszem hogy kimaxoltad, mert mindig van jobb cucc :D

(#3071) omfgk válasza Aventador91 (#3068) üzenetére


omfgk
addikt

A 3-ból mennyin volt jó bónusz?

(#3072) Aventador91 válasza omfgk (#3071) üzenetére


Aventador91
őstag

2 kuka, 1 használható

de legalább esett. meg egy rakás lila

[ Szerkesztve ]

(#3073) lofagi válasza ForRedGlory (#3060) üzenetére


lofagi
addikt

Elhiszem,hogy jól érzed magad 20 órával, de amikor majd ott vagy,hogy már nincs semmi csak a grind, akkor rájössz, hogy hoppá nem olyan jó dolog az,hogy leülsz a gém elé és 2 óra után sem esik semmi használható. S az csak 2 óra volt. Aztán másnap vagy azután is ez a helyzet, akkor már neked se fog tetszeni,hogy nincs semmi használható, ha egyáltalán esik valami cucc.

Mivel van 4 stat a fegyveren kb végtelen számú lehetőséggel,hogy milyen statokat fog adni, így ha nagy nehezen ki is esik valami cucc akkor sem biztos,hogy az jó lesz. Nyilván ha az embernek csak epicje van akkor egy MW jól fog jönni, de ha rossz a stat rajta akkor semmit nem ér. Mind1, majd rájössz.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3074) Droughert válasza lofagi (#3073) üzenetére


Droughert
tag

Kisértetiesen hasonlít a Diablo 3-ra. Ott volt ez az induláskor, hogy brutál fos droprate volt, szinte mindenre, ha meg esett is valami, akkor az nagy valószínűséggel kuka volt. Ha tényleg jó cucc esett, akkor meg a pénzes AH-ban nagyon jó pénzért el tudtad adni. D3-at is szépen kipofozták, hasonlót várok itt is.

(#3075) lofagi válasza Droughert (#3074) üzenetére


lofagi
addikt

Amúgy pontosan, vagy essen normálisan ha ekkora a szórás fegyver és fegyver között, vagy ne essen sok, de amikor esik akkor az tényleg olyan legyen. De jelenleg nem is esik és még xar is. Ez LOL

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3076) Aventador91


Aventador91
őstag

most meg 2 körből csak 1 mw esett. de legalább ilyen komponensem még nem volt. ez is jó hogy legalább nem azokat dobja mint gm1ben. na majd este folytatom a farmot :D

(#3077) i@lex válasza lofagi (#3073) üzenetére


i@lex
őstag

Igazi puhány kispályások vagytok mind. :-D

(#3078) lofagi válasza i@lex (#3077) üzenetére


lofagi
addikt

Nem mondanám magam annak, de nyilván vannak akik jobban bírják az ilyet. Nekem azért furcsa,hogy 78 óra játék után még nem esett egy legendary sem. Vagy egy olyan fegyver amire azt mondom,hogy hoppá, ez jó.

Wow-oztam én még akkor amikor 40 fős volt egy raid és egy hetet kellett várni arra,hogy hátha kidobja a boss ami kell és aztán ment a licit, hogy ugyan kié lesz. Más volt tudom, de ott legalább tisztában volt az ember azzal,hogy meg lesz az eredménye, ha tovább csinálja. De itt nem látom,hogy a hosszútávú grindeléssel is kapnék valamit. Az egész szerencsefaktorra van építve, s ezt én annyira nem díjazom.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3079) Xaels


Xaels
félisten


29-es szinten jutottam el idáig.

Szerintem nem volt rossz a történet, persze hozzátéve a sok Freemarkos sztorit meg emléket. Bőven látok benne potenciált 1-2 regényre is akár.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3080) markknight


markknight
veterán

Engem ez a tömény grindolás nem zavar. Picit olyan nálam ez mint a Forma 1. Berakok valami jó playlistet és megyek 30-60 kört egyhuzomba, csak ki akarom kapcsolni az agyam. Na itt is ez van csak itt lövöldözni kell. De ja, eshetne több cucc

[ Szerkesztve ]

(#3081) ForRedGlory válasza prokxy (#3064) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Kocka ;]

(#3082) ForRedGlory válasza lofagi (#3073) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Felreerted. Addig fogok vele jatszani, amig szorakoztat. Mas mentalitassal jatszom, ennyi az egesz. Mire en odaerek, hogy sirjak a drop miatt, addigra majd kitalalnak ra valamit es lesz content is. Ami engem idegesit az a sok NPC beszelgetes, aminek se eleje se vege, tok unalmasak.

Marcius kozepen meg ugyis itt van a Division 2. :D

[ Szerkesztve ]

(#3083) prokxy válasza ForRedGlory (#3081) üzenetére


prokxy
veterán

Csak egy picit, bár én is visszavettem utóbbi napokban, se partyzás DC-n, semmi komoly; munka, családi program után estére vmi agykikapcs kell, erre pont jó az Anthem.
Dio3-ban is imádtam a GR-és sima rifteket, bementem, zenére ütöttem-vágtam szörnyeket, chillgame :D

No meg be akarom fejezni a RE2-t is, tolni a Metro-t, Div2-re meg időm sem lesz. :(

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#3084) Cray Tyler válasza lofagi (#3078) üzenetére


Cray Tyler
senior tag

"de ott legalább tisztában volt az ember azzal,hogy meg lesz az eredménye, ha tovább csinálja"

Nekem 147 MC run alatt nem esett bal binding a thunderfury-hoz. De amúgy igen, értem az érvelést és teljesen egyt is értek, ott valóban tervezhető volt a gear meg a progress, és nagyon sok mostani looter játékból én is pontosan ezt hiányolom: hogy a kitartó munka jutalmazva legyen. Ebben volt botrányosan szar pl az Aion, ahol a huszadik S grade dark poeta run is dobott egy kék sapkát.

(#3085) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Heyho mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni Stormhoz.
Sajnos nagyon kevés időm van játszani, így marhára nincs időm kitapasztalni hogy mi, mivel, és hogy működik rendesen, ezért szeretnék egy kis helpet.
Milyen komponenteket/skilleket érdemes használni?
Tudom hogy a komponenseg statokat is adnak (magasabb szinten nem is keveset), de azzal saccperkábé azért tisztába vagyok hogy miket kell adnia, csak úgy az alap komponensek közül melyiket érdemes stormmal használni?
Köszi előre is!

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3086) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Amelyik fejlesztő kitalálta, hogy a Hidden Depthsben a Titán legyilkolásához szükség volt azokra a retkes fagyasztó szutykokra, az nyaljon sót. Hát egyedül egy szaros 16-os karakterrel művészet volt.

[ Szerkesztve ]

(#3087) KicsiPaszuj válasza Sirandrish (#3085) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Üdv! Szerintem 30ig Burning Orb / Ice stormmal hasíts. Egyrészt a storm primer az orb meg detonator, így tudsz kombózni. Másrészt a storm némi controlt ad míg az orb a legjobb dmg dealer azon a szinten. Ráadásul mindkettő gyorsan tölt.

Statoknál fire dmg, "E" dmg, blast dmg, e/q speed.

Komponenseknél ele empowerment, conduit, synergy, chaos core. Esetleg combo. Maradékra azt ami jó statot ad. Jó játékot! 😀

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#3088) Xaels válasza ForRedGlory (#3086) üzenetére


Xaels
félisten

Nekem nem rémlik, ez valami küldiben volt?

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3089) vitya81 válasza markknight (#3080) üzenetére


vitya81
tag

Ugyanígy érzek én is. A 'storyt' mindennél jobban untam, és utáltam is egyben. Profi lettem ESC, ill. 1-es bill. nyomogatásban. Nekem tetszik a monoton grindolás, a relax/agykikapcs. Forma1 példája nagyon betalált. Pacsi

(#3090) Sirandrish válasza KicsiPaszuj (#3087) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hát azt nem gondoltam hogy PH-n majd te adsz tanácsot...ennyire ráérsz? :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3091) KicsiPaszuj válasza Sirandrish (#3090) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Ügyelek 😉

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#3092) ForRedGlory válasza Xaels (#3088) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Igen, Matthiasnal.

(#3093) i@lex


i@lex
őstag

A nem esik semmilyen loot margójára, ezt most itt hagyom. :DDD

Quickplay - Grandmaster 1

(2 legendary, 1 masterwork)

(#3094) DaveHutt válasza i@lex (#3093) üzenetére


DaveHutt
őstag

Jól elbaszarintották ezt a loot táblát Bioware-ék, ha ilyen előfordulha, miközben más az agyát leszívja GM2-n a common dropokkal. Arról mesélj, hasznosak-e ezek. :D

[ Szerkesztve ]

(#3095) lofagi válasza i@lex (#3093) üzenetére


lofagi
addikt

Nos amúgy erről pofáztam. Szerencse kérdése az egész. Quickplaybe ahol eleve az is szerencse ha nem egy bugosba dob be. Egy helyen ilyen loot. Ez minden csak nem fair. Persze te most örülsz, bár inkább kárörvendésnek hívnám ,de mind1 vannak ilyen emberek.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3096) i@lex válasza lofagi (#3095) üzenetére


i@lex
őstag

Kinek érdemei szerint... :-D

133 óra, 10 legendary. Abszolút elégedett vagyok a lootal.

[ Szerkesztve ]

(#3097) lofagi válasza i@lex (#3096) üzenetére


lofagi
addikt

Aha oké, jobb ha erre inkább nem írok semmit, mert szépet nem tudnék.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3098) Aventador91


Aventador91
őstag

nekem ma 6 legendary esett gm2ben. előtte 3 napig egy se esett

ezekből 1 használható, az is egy lángszóró ami ad +40% weapon dmg-et global

[ Szerkesztve ]

(#3099) Xaels válasza ForRedGlory (#3092) üzenetére


Xaels
félisten

Vagy nem jutottam még oda vagy másokkal voltam és nem tűnt fel.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3100) markknight


markknight
veterán

Csináltam egy ilyen kedves kis javeilnt és hát gyerekek sül a bőr az orcámról, hogy ti már hol jártok! :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Anthem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.