Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Anthem

Hozzászólások

(#3601) warcat válasza Sirandrish (#3599) üzenetére


warcat
veterán

Ez csak babona, én 163%on vagyok az alap +100-on felül
(3 legendaryn szimplán ott van, support sloton 24% max armor mellé van ott, illetve 33% van a +35% magazine size komponensen amit nincs kedvem lecserélni míg nem javítják az endless siege/torrent 2 golyót eszik meg egyszerre lövésenként bugot)
tegnap sikerült 4 legendaryt kiütni, ma is megvolt az első, egyszerűen csak ne gyengítsd le magad túlzottan érte. (mármint a luck stat halmozásért, mehet annyi ami a csövön kifér)
Egy alapvetően alacsony számot emel meg ismeretlen mértékben ami jó eséllyel így is elenyészően kicsi marad, és az emberi agy hajlamos mindenféle magyarázatot hozzáfűzni.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#3602) Batawanga


Batawanga
tag

Persze simán lehet, hogy egy-két legendaryról lemaradtam a nagy rohanásban, amit egyesek lerendeznek. Esti viszonyok mellett jól kiszúrható, de nem hiszem el, hogy ezt a fos sárga színt kellett választani a legértékesebb dropnak. A másik kettő mérföldekkel jobban látható.

(#3603) sien


sien
aktív tag

én nem tudom, de valami befektető rokona is biztosan részt vette a játék létrehozásában, és nem rúghatták ki hiába ostoba. az, hogy lett respawn ha lelőnek oké. de hogy elrak a világ háta mögé, onnan el kell kezdeni repülni vissza, aztán meg visszaszámol, és visszateleportál. hogy erre ki mondhatta rá, hogy okés, menjen, hú de jó ötlet?

(#3604) Zolibacsi88


Zolibacsi88
aktív tag

Gm 2-n egyedül egyszerűen undorító már játszoni Strongholdot. Bedob a”The Monitor” bossfighthoz. 6/6 az arány eddig tovább nincs türelmem. Ennyire divat ez a kilépkedés?

(#3605) Batawanga válasza Aventador91 (#3596) üzenetére


Batawanga
tag

Ez a lezárt pókháló, ha kívül maradsz, tényleg szívás tud lenni, Temple of Scarban gyakran előfordul. Én öngyilkos leszek a tűzben, nem indítom újra, még berak valakit quickplayben a helyemre. Főleg ha lootoltál közben egy legendaryt, akkor izgi van. Amúgy el tudom képzelni, ha kiveszik, más jellegű problémák jelennek majd meg, mondjuk megjelennek a potyautasok. Elvileg azért zárják le, hogy ne tudj visszamenni, az még jó megoldás lenne, ha egy irányba átjárható lenne.

(#3606) AAtt1la válasza Batawanga (#3602) üzenetére


AAtt1la
aktív tag

Elméletileg a legendaryt akkor is megkapod a kör végén,ha nem vetted fel.

(#3607) sien válasza Batawanga (#3605) üzenetére


sien
aktív tag

ez a játék egyre jobban törekszik arra, hogy megutáljam. itt áldogálok egy teljesen ostoba és értelmetlen útlezárás előtt. a poénos társak integetnek a túloldalról.

a meghalás feléledés segített, köszi a tippet.

[ Szerkesztve ]

(#3608) Batawanga válasza sien (#3607) üzenetére


Batawanga
tag

Ugye, hogy nem poén? :D Valami biztos kell, hogy ne lehessen visszamenni, de ez ilyen formában nem jó megoldás.

(#3609) zso79 válasza Batawanga (#3608) üzenetére


zso79
őstag

Van respawn gomb ;)

(#3610) Sirandrish válasza zso79 (#3609) üzenetére


Sirandrish
legenda

És mi lenne ha csak szimplán rendesen működne a játék, és nem nekem kéne megoldanom a programozók baromságait?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3611) Aventador91 válasza Sirandrish (#3610) üzenetére


Aventador91
őstag

akkor ott van ehelyett a division 2. ja várj.. az is egy bughalmaz eddig :DDD elég csak a topikjába benézni :DDD

(#3612) Sirandrish válasza Aventador91 (#3611) üzenetére


Sirandrish
legenda

Te Bioware vagy EA részvényes vagy-e?
Attól hogy minden megemlített hibára ugrasz mint a pitbull, és véded a játékot foggal körömmel, attól még egy félkész darab marad.
Az hogy teszem azt a Division is bugos, az nem teszi jobbá az Anthemet. Az hogy megjelenés után lassan egy hónappal MÉG MINDIG kidobál, le-le fagy az több mint szánalmas.

Hja..és a utolsó patch óta a játék NEM HAJLANDÓ kilépni...fekete képig eljut, majd nekem kell azt bezárni feladatkezelőben.

50 órám van a játékba..nem mondhatja senki hogy csak ráfogom. Nagyon sok minden felett szemet tudok hunyni ha a játék megérdemli, de ez nem érdemli meg.

Mellesleg a Div2 hivatalosan tudtommal ma jelenik meg...nézzük meg ott mennyi mindent javítanak egy hónap alatt, mert itt kb semmit...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3613) KicsiPaszuj válasza Sirandrish (#3612) üzenetére


KicsiPaszuj
tag

Jézusom ne szemétkedj már.

Hát nem tudod, hogy ha leleplezel egy ügynököt, akkor... Felszámolják. :O

Van egy legendary Endless Siegeem 80% all wep dmgel meg 80 recoillal :))

Az a szörnyű, hogy a játék legdurcább dpsű fegyója legendaryként hozza nagyjából azt a szintet, hogy megéri elòvenni. Egyszerűen nemértem mér ilyen nudli minden fegyó. Teljesen megöli a gunplayt.

"Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

(#3614) AAtt1la


AAtt1la
aktív tag

Pár érdekes dolog.[link]

(#3615) Sirandrish válasza KicsiPaszuj (#3613) üzenetére


Sirandrish
legenda

Lehet alvóügynök, és nem is tud róla :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3616) warcat


warcat
veterán

A szomorú igazság (tényleg így működik jelenleg,sejteni persze lehetett)

Power-Scaling: Why Loot Doesn't Matter Anymore (Math)

Csak aki legendaryt hord az a János, többi slotot inkább hagyd üresen

EA: It's in the crate!

(#3617) hunvarlan


hunvarlan
aktív tag

Én azt nem értem hogy 676 ilvl felett hogy lehet lenni egyszerűen kb 1 hete nem tudok feljebb menni nem esik pl legendary componens......

(#3618) Batawanga válasza zso79 (#3609) üzenetére


Batawanga
tag

Basszus tényleg van respawn, azt hittem csak valami PC-s okosság. Konzolon Térkép és L3. Magamtól rá nem jöttem volna, mire jó. Amúgy mi értelme is van azon kívül, hogy vissza tudsz jönni a játékba, ha kint rekedtél? Mert lehet, hogy ez a pókháló nem bug, hanem feature, ezek szerint. :D

(#3619) Aventador91


Aventador91
őstag

ma felemelték a legendary drop ratet gm2, gm3ban.

[link]

(#3620) Ghostface válasza Aventador91 (#3619) üzenetére


Ghostface
senior tag

Sorry, the page you were looking for can’t be found.
(#3617) hunvarlan
Én 2 hete állok 662-n mert nem esik legendary. Jobban mondva 2 esett, de egyik hasznáhatatlan, a másik meg colossushoz jó, én meg interceptorral játszok...

[ Szerkesztve ]

PSN: Nifty_Ghostface

(#3621) Aventador91 válasza Ghostface (#3620) üzenetére


Aventador91
őstag

leszedte az ea

[link]

"Game Update - March 15, 2019 | Various Improvements to Loot Drops on GM2 & GM3
NEWS < Reply >
Hello again, Freelancers.

In the latest server-side update, we’ve made some notable changes to the loot drop rate in specific scenarios, which will take effect immediately in a server-side tuning update (i.e. you will not need to download anything.)

These changes include:

Masterwork & Legendary drop rates have been increased for Grandmaster 2 and Grandmaster 3 difficulty levels.

Masterwork & Legendary drop rates have been increased for harder enemies at all difficulty levels. This includes: Legendary Titan, Epic Titan, Legendary Fury, Legendary Acid Ursix and Legendary Luminary Elder.

As a reminder of Chad's post on Twitter last weekend, the team is planning to make significant changes to loot in the coming months, but we’re starting with some incremental changes (like today's,) so we can better navigate that evolution.

Stronger Together!

-AJ"

[ Szerkesztve ]

(#3622) Sirandrish válasza hunvarlan (#3617) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ugyan így állok 690en...
Pedig épp lenne még mit lecserélni :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3623) i@lex válasza Aventador91 (#3621) üzenetére


i@lex
őstag

Első legendary contract gm2 ursix.
Eddig 95%-ban trashmobok dobták a legendaryket.

Ezekszerint tényleg tekertek rajta.

Viszonylag god role. :DDD

(#3624) metttt


metttt
csendes tag

Skacok! Combo-zasnak mi ertelme a jatekban? Mindenhol nyomjak, hogy a combo build a jo, de szerintem ez nem igaz. Ha most azt nezzuk, hogy legyen sok sebzes, (vegulis a combo ezt csinalja, nem?)
vannak jobb buildek is, de combo nelkul. Ez sajat tapasztalat, es csak storm-mal probalgattam. Amugy a kuldi vegen az osszesitonel kiirhatna hogy mennyi dmg volt osszesen..( vagy erre csak en vagyok kivancsi? ) :D

(#3625) lofagi válasza metttt (#3624) üzenetére


lofagi
addikt

Egyérteműen a combo adja a legtöbb sebzést a játékban. S nem mellesleg még sokkal jobban segíti a társakat vagy éppen magadat.

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#3626) metttt válasza lofagi (#3625) üzenetére


metttt
csendes tag

Epp ez az, hogy nalam nem. Na most vagy azert nem, mert fosok a cuccaim es az egesz build, (minden mw, inkabb skill speed bonuszok - hogy gyorsan toltsenek) vagy mert nem tudom..a felallas a kovetkezo: fagyasztas, majd detonator-kent flame burst. Na most GM1-be a mobok nem halnak meg 1 combo-tol, eleterejuk nagyresze elfogy ugyan, de kell megegy combo ahhoz hogy jo legyen. A shield-es legendary-knal pedig jo ha a shield-et letudom kapni elso korbe..(de altalaban azt se).
Na most a legnagyobb baj a shield-el van, pl. enemy storm, brute, vagy scars...ezek szednek ki a leghamarabb, legalabbis ezek engem hamarabb mint en oket. ( ha egyedul vagyok, akkor, mert mar minden csapattarsam terdel a fuben..). Tehat szamomra a shield-es legendary mobok jelentik storm-kent a legnagyobb gondot. (Egyszeruen nem halnak meg "gyorsan" )
Viszont pl. a arc burst nevezetu skill, gyakorlatilag azonnal! leszedi barmilyen mob shield-jet, ezenfelul jo esetben meg is oli azt, de ha nem, akkor is sokkal nagyobb sebzest visz be mint a combo. Arrol nem beszelve, hogy 3! mobot csap szet egyszerre. (Ha kozel vannak egymashoz.) A masik skill-el pedig siman fagyasztas, hogy ne mozogjanak a mobok. Nincs combo, de egy legendary mob tomeget egyedul szetlehet csapni, amikor mar mindenki fekszik..

(#3627) sien


sien
aktív tag

Én csak prémiummal játszottam, nem vettem meg, így végülis nem volt drága 60 óra amit a játékkal töltöttem, de meg kell hajolnom a készítők akarata előtt, eddig bírtam, nekem sikeresen elvették a kedvem a további játéktól. Fél év múlva visszanézek, mert kíváncsi vagyok ebből a szégyenből amivel sikeresen elbénáztak egy nagyszerű lehetőséget, merre sikerül továbblépni. Én szurkolok nekik. Remélem lesz akkor is szinte azonnal csapat bárhova.

(#3628) DaveHutt válasza metttt (#3626) üzenetére


DaveHutt
őstag

Mert nem kombózol. Fagyasztott ellent felolvasztod tűzsebzéssel. Villám detonatort tegyél oda (Pulse Blast).

(#3629) i@lex


i@lex
őstag

Interceptor done, még egy normális legendary sudden death-re vadászom.

(#3630) Sirandrish válasza i@lex (#3629) üzenetére


Sirandrish
legenda

Az oszt igen. Összesen nem esett még ennyi legendary nekem, nemhogy olyan amit fel is tudok venni..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3631) twi452 válasza Sirandrish (#3630) üzenetére


twi452
senior tag

Ezzel én is így vagyok 😁
Van egy elég jó legendary Artinias gambit lmg-m 175% fegyver sebzés, 28% általános és még 15 % elemental aztán ezt viszem mindennel mindenhova 😁
Rangerrel most feladtam már a legendary üldözést aztán elkezdtem építeni a colossust..itt még a masterwork-ök sincsenek rendesen meg úgyhogy örülök annak is ha esik 😁

Azért kicsit más ez a javelin..ha szorult helyzetbe kerülök vele akkor még van egy kis pánik mód bennem 😁 rangerrel elbújok kicsit míg a pajzs tölt aztán kombózok egy sima mobon egyet aztán megint van hp 😁

(#3632) duvi válasza twi452 (#3631) üzenetére


duvi
nagyúr

Pajzzsal legyalulsz egy/pár trash mobot és közben fel is vetted a HP-t :)

(#3633) Lezl


Lezl
tag

Nekem egy technikai kérdésem lenne hátha tudja valaki.
Pc-n az NVIDIA RTX-ekel úgy volt hogy tudni fogja a DLSS élsimítást de aztán olyasmit is olvastam valahol hogy nem lesz benne a megjelenéskor de demot meg láttam belőle, most ezzel mi a helyzet, mert jól jönne (nativ felbontásban szeretek játszani és inkább butítom addig amíg elérem a 60fpst de itt ez most zűrös - tvn játszok itt a natív és a nem natív között túl nagy a minőségkülönbség)

(#3634) Aljasvip válasza i@lex (#3629) üzenetére


Aljasvip
senior tag

Gratula!
Nekem is az Interceptor lett a kedvencem, imádom az ugri-bugri zúzást a szteroidon pörgő sáskával.

(#3635) Aljasvip


Aljasvip
senior tag

Nem olvastam még hasonlót de lehet csak elkerülte a figyelmem: Lesz ebben a játékban klánozási lehetőség?

A témában: Még csak 18-as szintű vagyok, mert elég rendszertelenül tudok csak játszani (PC), általában 10 és 1 között, beszéd nélkül (barátnő ilyenkor már alszik), de aprajával szívesen hozzájárulnék egy Alliance statjaihoz.
Vegyetek fel isminek bátran: Aljas_VIP

(#3636) Aventador91 válasza Aljasvip (#3635) üzenetére


Aventador91
őstag

lesz guild, április-május környékén

(#3637) twi452


twi452
senior tag

Jók ezek a contractok.. ugye a storyban mindig az van h kell a sok zsíros jól fizető megbízás..erre már a negyediket nyomom le és egy árva creditet nem kaptam belőlük 😁
Direkt figyeltem mert meg akarom venni a ranger armor settet és már csak 900 hiányzik hozzá de nem kapok semmit 😂

(#3638) warcat válasza twi452 (#3637) üzenetére


warcat
veterán

Mert a challengekből jön az összes.. 25 perc múlva napi reset, a napikból már lesz elég.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#3639) i@lex válasza Aljasvip (#3634) üzenetére


i@lex
őstag

Nekem is, pláne, hogy felsőbb szinteken a sniperen kívül minden fegyver kuka. A melee meg komoly buffot kapott.

(#3640) Aventador91


Aventador91
őstag

4db legendary egyszerre :DDD [link]

(#3642) AAtt1la


AAtt1la
aktív tag

Aki interceptorral tolja,elárulná nekem kit kell le...úgy értem mit kell tennem ahhoz,hogy megkapjam a searching glaive képességet?
Már csak ez hiányzik a gear masterhez,de egyszerűen nem juttok hozzá.

(#3643) Batawanga válasza duvi (#3641) üzenetére


Batawanga
tag


Dobott egy ilyent, azóta közelharcos lett a rangerem. :D
Megyek pár kört, lássuk mennyire érezhető a jobb loot, eddig ha olyanja volt, dobott egymás után minimum kettőt, aztán játszhattam napokig és semmi.

(#3644) DummyBoy válasza AAtt1la (#3642) üzenetére


DummyBoy
senior tag

Lvl 30 felett ha bemész bármelyik easy vagy normál strongholdra, főleg ha van luckod, akkor gyakorlatilag rogyásig fogja adni az epicet, eccer csak esni fog. Javaslom a Scar Temple-t PL.

Life is shor...

(#3645) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Ez már az emelt drop rate?

Szánalmas ami drop címszó alatt működik a játékban...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3646) maajsz válasza metttt (#3626) üzenetére


maajsz
senior tag

Mivel míg a light dam extra sebzéssel van a shieldes unitokra, addig a ice meg fire penaltyval. Ezért jó ha van light sebzéses a csapatban shieldet bontani. Az armorra viszont meg az nem olyan jó és oda meg fire kell pl.

(#3641) duvi
Lehet Biowaréknek már van egy nagy piros dedikált dropmeter potijuk és csak tologatják feedback alapján. :C

(#3647) Batawanga válasza Sirandrish (#3645) üzenetére


Batawanga
tag

Tegnap azt mondtam, addig játszom, amíg ad egy legendaryt. 6 óra játék után kaptam egy komponenst. :D MW esett viszont rengeteg, arra nem panaszkodom, bár jó sok fegyver hiányzik még. Nem tudom, ha mindenki full legendaryban mászkálna 3 hét után, lehet az is baj lenne.

(#3648) Sirandrish válasza Batawanga (#3647) üzenetére


Sirandrish
legenda

Hu én ilyet nem mondanék, mert most vagy 4 napig játszottam mire esett 1 :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3649) Batawanga válasza Sirandrish (#3648) üzenetére


Batawanga
tag

Oké, lehet szerencsém volt (86% luck), bár 6 óra még munkaórában is sok. :D GM2 quickplay missionba dobta egyébként, ami nagy lutri, van amikor simán hozom randomokkal, néha szenvedés. kedvencem a luminarys, ami egy lövéssel megöl.

(#3650) Sirandrish válasza Batawanga (#3649) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nekem 130 feletti luckom van :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Anthem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.