Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
válasz
homerhamm
üzenetére
#Petició
Ne felejtsétek el aláírni. Stop Destroying Videogames (Mentsük meg a videójátékokat) -
homerhamm
veterán
-
gangstagergo
senior tag
válasz
gangstagergo
üzenetére
Már elérhető!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Jah igen, ezt a game-et én is meg akarom venni.
-
Dilikutya
félisten
Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2
Most ingyen a fiókhoz adható, MS Store-ban is. -
Dilikutya
félisten
Play-en az értékelésnél melyik szó miatt nem mehetett ki nyilvánosba az egyik egy csillagosom? Az unalmas, vagy a gagyi a gond a rendszernek. A maradék 300 karakter nem hiszem.
-
sto1911
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Ez tényleg 17 másodperces meló volt
hibátlanul működik, kíváncsi vagyok még hány ilyen megoldás létezhet, amiről nem tudok. Köszi a tippet! -
sto1911
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Errol a githubos megoldasrol is meselsz? Mi az?
Egy gyors keresessel meg is lett, gondolom errol van szo, mindjart ki is probalom
-
MikeWazowski
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
-
gangstagergo
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Roguelike játékmenet a póker szabályaira építve amibe rengeteg olyan változót iktathatsz be ( ha szerencsés a lapjárás ) ami a megszokott pókerben egyáltalán nem kivitelezhető.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
gangstagergo
üzenetére
Pár szóval írd már le pls milyen game ez.
-
Golden9
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Most ez jött ingyenesbe.
Hero of the Kingdom: The Lost Tales 1Hero of the Kingdom: The Lost Tales 1 - Microsoft Store
-
Narxis
nagyúr
Új DLC a Kingdom Rush Vengeance-hez. [link]
Az 5 új pályánál azt írja, hogy nehezebb elvileg mint az eddigiek. Az első pálya alapján pedig tényleg érződik, hogy nehezebb, több helyről jöhet az ellenség, könnyebben elérheti a 2 célt. Figyelni kell nagyon.
-
Dendytv
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem tetszik igen, vártam már rég óta. Érdekes, mindig van mit csinalni benne. Sok minden nem világos még de élvezem.
-
válasz
pietrrr
üzenetére
Én minden autóshoz ajánlok kontrollert, amiben lehet adagolgatni a féket és a gázt a ravaszokkal és ez lehetséges mind a Rally Fury, mind a Wreckfest esetében.
Persze az sem utolsó tényező, hogy a kormányzás is finomabb tud lenni az analog karokkal, bár nekem a Rally Fury-ban nem tetszik ennek az érzékenysége, túl érzékeny még teljesen levéve is a csúszkát, de el lehet vele lenni így is. -
Dilikutya
félisten
válasz
dionaea
üzenetére
Viszont ingyenes a 3. rész: A királyság hőse III
Windows-ra is. -
Dendytv
senior tag
Elder Scrolls Castels elérhető mától, én már építem is a kastélyomat.
-
Dilikutya
félisten
Hogy ez a Hero of the Kingdom mekkora gagyi. Kihívás nulla, izgalom nulla. Harcot nem veszthetsz, mert ha nem felelsz meg az előírásnak, nem is lesz harc. Keresztbe-kasul gyűjtögetés, semmi egyéb.
-
pietrrr
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Androidon jött most nemrég egy új autó, Cyclone.
Bár én lehet anno jelentkeztem Beta tesztelői lehetőségre, és lehet azért van nálam, nálad pedig nincs. Mert amúgy másoknál sem láttam annyira elterjedtként, mint a többi autót.Akkor a wreckfest is kontrollerrel ajánlott?
-
válasz
pietrrr
üzenetére
Ez megnyugtat, hogy akkor valóban cseszett mód lassan tudnak színeződni a rangok, de hát biztosra mentek és hosszú távú célokat ad.
Ennek ellenére rengeteg max rangos emberrel dob össze, nekik a fele életük lehet erről a játékról szól.
Sok magyarral is dob amúgy, kár hogy semmiféle chat lehetőség nincs a játékban, de egyébként meg túl pörgős az egész és egy mondatot nem lehetne leírni normálisan, máris elkezdődik a meccs.Kizárólag kontrollerrel játszom, még hónapok előtt kerestem autós játékot a Wreckfest után és itt ajánlotta valaki, én meg időközben jól “ráfüggtem”
.Ez érdekelne, hogy milyen új verdára gondolsz, mert iOS-en játszom, de nálam semmi frissítés sincs, se új autó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Passz, kártyajátékokért nem vagyok nagyon oda, de a 10/10-es steam értékelések durvák nagyon. És nem pár száz van csak.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nézd meg az értékelését Steamen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
icemad
nagyúr
válasz
pietrrr
üzenetére
Ezt nem tudom. Nálam az "online multi", mint fogalom, nem létezik, mert öreg vagyok hozzá. A játékon belül van lehetőség szerver létrehozására, de, hogy oda kit engedsz be, milyen szabályok alapján, arról fogalmam sincs. Kifotóztam az érdekesebb részeket, hátha segít valamit...
-
válasz
pietrrr
üzenetére
Az a vicces, hogy annyira pontos portja a nagygépes verzióknak, hogy a Multiplayer lehetőség is ugyanúgy ott van, viszont a Mobile verzión sajnos nincs többjátékos mód (ha két eszközről ugyanazzal az ID-val lépsz be, akkor viszont tudsz “magaddal” játszani 😁).
Igazából ezért sem játszok vele már hónapok óta, mert nekem a szavatossághoz hozzátartozna a többjátékos mód, viszont végigjátszás után már az sem késztet játékra, hogy egyébként külön játékmódként vannak benne napi és heti kihívások, amikért olyan trófeákat (pénzt) szerezhetünk, amit csak az ottani shop-ban használhatunk fel érdekes skin-ekre, meg miegyebekre.
Helyette egy ideje a Rally Fury-ra kaptam rá, mert ott meg olyan többjátékos mód van, hogy a nap bármely szakaszában találni pillanatokon belül játékot, sok játékossal.
Kezdetben furálltam is, hogy ilyen kis gagyi játékkal hogy tudnak ilyen sokan játszani, de egyébként meg ráéreztem a játékra és rendesen tetszik, bármennyire is fura.
Mióta 100%-ra teljesítettem, azóta csak multiplayer-t játszok benne, tudnak benne komoly kihívások lenni. -
Golden9
veterán
Három "Steam-es" játék ingyenes Androidra.
-
Rigormortiis
veterán
A Little Nightmares DLC-jét nem akarják kiadni?
-
mutyuru
aktív tag
válasz
mutyuru
üzenetére
Bocs a kesei valaszert, de csak most ertem vissza a legutobbi hajos utrol es van ujra netem!
Koszi mindenkinek a jatek javaslatot! Offline modot kiprobalom mindegyik eseten.
Hogy a kerdesekre is valaszoljak: ket utam lesz az oceanon at Europabol es vissza... sok latnivalo nem lesz az uton. Hajon lesznek programok, de nem 24 oraban.
Norvegiat en is javaslom, foleg a fjordokat. Augusztusba jottem vissza onnan! Fotokamerat erdemes vinni.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Csak kicsit kellett várni. Itt a II. is.
-
icemad
nagyúr
Wreckfest itt Hollandiában megint akciós. Szerintem Magyarországon is. Érdemes megvenni, aki kedveli a roncsderbi/autóverseny játékokat. Szerintem tökéletes port lett, a grafika/fizika/hangok is szuperek lettek.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
baal-amiga
üzenetére
Köszönet!
-
Dilikutya
félisten
válasz
baal-amiga
üzenetére
Rövid idő alatt végigjátszható, amúgy elég unalmas, egyhangú.
-
baal-amiga
senior tag
Királyság hőse 1. ingyenes, ha valakinek még hiányozna

-
válasz
fery02
üzenetére
Majd mikor friss nyuggerek leszünk asszonnyal, akkor elmegyünk egy ilyen 3 hónaposra, afféle világ körüli utazás. A fotó amit alább linkeltem a tavalyi "kis" kiruccanásunk volt a norvég fjordokba. Telefont is ritkán vettem elő, mert millió látnivaló volt illetve Nikon D750 és gen2-es Tamronokkal egyértelmű, melyiket választja az ember...

-
Kis kedvcsináló mobil helyett. Nekünk ez volt tavaly, MSC Poesia, 16 emeletes óceánjáró. -
interstate76
addikt
válasz
mutyuru
üzenetére
Cube Escape: Paradox
Lost Journey
Robbery Bob
Snail Bob 2
The Lost City
The Room
Tiny Room Stories Town Mystery
Tiny ThiefAz offline módban én sem vagyok biztos.
-
5381
aktív tag
válasz
mutyuru
üzenetére
Az offline módban nem vagyok biztos, de ezek jó időtöltések :
Agent A: A puzzle in disguise
Lapse: A Forgotten Future
Lapse 2: Before Zero -
mutyuru
aktív tag
Sziasztok!
Egy hosszabb hajout elott allok, ahol nem lesz netem es erdeklodnek androidon futtathato jatek utan, ami nem kivan online kapcsolatot vagyis feszt offline modban jatszhato. Mufajt tekintve rpg. kaland, nyomozos, rejtvenymegoldos...
Alap jatekok, mint tetris, mahjong es egyeb kartyajatekok megvannak.
Koszonom elore is!Udv,
M -
oriic
HÁZIGAZDA
Monument Valley 3 | Official Announce Trailer | Netflix
December 10, Netflix Games rendszerébe jön.
-
icemad
nagyúr
válasz
Joccc07
üzenetére
Nemrég bekerült playpassba is, ráadásul nagyon jó játék. (Pocket City 2, tudom, régi a hsz, de most jutottam a játékhoz.
)
Még mindig vannak benne hibák, mert a grafikus motor nem igazán van a helyzet magaslatán, ha Gta módban játszunk.
Egyébként meg rengeteget fejlődött, minden téren. A grafika másabb, de erre szükség volt az említett gta mód miatt. Ez kb azt jelenti, hogy szabadon bejárhatjuk a várost, akár jarművekkel is. A stratégia részen is sokat fejlesztettek, már többféle nyersanyag van, emiatt szerintem nehezebb is lett, mint az első rész. A pénz is gyorsabban fogy.
Napszakok és évszakok is váltakoznak, ez is jópofa.
Itt egy youtube videó az újdonságokról: [link]
Próbáljátok ki, szerintem jó cucc. -
Elérhető a Fall Guys androidra is ... bár nem a play store-ból telepíthető!
-
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Mindegyik játék lehetne ilyen, és akkor nem kéne zsákbamacskát venni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Picit utána néztem és nem az egész játékot tették ingyenessé, csak az első 2 missziót, ami persze arra jó, hogy a potenciális játékos eldönthesse tetszik-e neki a játék, élvezhetőnek találja-e telefonon/tableten játszva.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Most ingyen behúzható az Alien: Isolation, ami egyébként 3000 Ft körüli összegbe fájna.
Meglepő, figyelembe véve, hogy Android rendszeren nem sűrűn osztogatnak ingyen prémium címeket, főként nem minőségi PC portokat. -
lac14548
aktív tag
Android készüléken futó játékot keresek.
A játék pasztell világos barna színű háttéren játszódott. Egy figura (ember) tulajdonságait lehet javítani ezt egy öt ágú grafikon jelzi.
A tulajdonságok a játékban megtalálható kártyák vagy régiségek? segítségével javíthatók. Többek között megtalálható a Rosetti kő is ez is javítja a játékos valamelyik szintjét.
Talán régész a figura?
Valakinek ismerős?
Mi játék neve? -
icemad
nagyúr
Aláírást gyűjtenek az EU-ban, hogy ne lehessen csak úgy pikkpakk eltűntetni egy játékot a digitális felületeken. Én már aláírtam, talán lesz belőle valami. Ha gondoljátok osszátok meg játékos topikokban. Vannak benne érdekes infók, pl ezt sem tudtam: "A globális piac értéke összesen 184 milliárd dollár, azaz több, mint 66,5 billió forint volt, ennek pedig mindössze 5 százaléka, 9,5 milliárd dollár a fizikai játékokból származó bevétel." Azért ez kemény.
[link] -
icemad
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A legtöbb emulátorban is működik, próbáld ki azokat.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nincs rá igény. Játékokhoz szinte mindenki az ujját használja androidon, esetleg kontrollert. Ezért nem teszik be a támogatást a játékokba, mert extra költség a fejlesztés során. És nem olcsó a fejlesztési idő, mielőtt valaki ezzel jönne, és nincs is meg pillanatok alatt.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Adott egy tablet + Bluetooth billenyüzet + egér.
Azt tapasztalom hogy ezen eszközök támogatása játekok során elég hiányos, ennek mi az oka?
Nincs rá igény, vagy nehezen oldható meg? -
Szmeby
tag
válasz
interstate76
üzenetére
Köszi az ajánlásokat.

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Elden Ring
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dolgoznak rajta a fejlesztők.
hibátlanul működik, kíváncsi vagyok még hány ilyen megoldás létezhet, amiről nem tudok. Köszi a tippet!