Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerencsés vagy
-
Carvus
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én "sajnos" adtam neki esélyt...qrva jó!
-
fabokf
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Titkon remélem, hogy bejön majd
Számomra ez a cucc valahol félúton van a mobilra PC-ről atportolt, fizetős autóversenyek felé (Grid, Wreck fest...van vajon más is🤔), és ingyenes játêkhoz képest ki van tömve tartalommal...vagyis ki lett tömve, fokozatosan 😁 emlékszem, mikor belevágtam, még csak az egyjatékos kampány, a multi (free for all, 2 fős illetve 4vs4 csapatos versengés), meg pár heti kihivás volt benne (jégdrift, kieséses verseny, üldözős fogócska, ahol vagy városi kocsis üldözött, sportkocsi védő, vagy szuper kocsis üldöző lehetsz...néha kifejezetten jó móka szokott lenni lealazni egy LaFerrarit egy WW Bogárral🤣), plusz pár extra kihivás, ami klánoknak megy hetiben....azóta bejött 4.osztalynak a SUV kategória, tereprallyval, lett open world kocsikazás (szigorúan manuális vezetéssel, semmi auto-gyorsitás ilyenkor), ami hasonlít a Forza Horizon open world gyűjtögetősdijére (kiemelt helyeken fotózkodas a kocsival, pár apróbb side quest stopposoknak, cuccok gyüjtögetése...persze kisebb léptékben), illetve kapott egy palyatervezőt is, ahol az arra fogékonyak igazán ki tudják élni az őrült kreativitásukat (vannak igazán elvont, mar-mar Trackmania-ra hajazó pályák de egyszer találtam Hungaroringet is 😁)...szóval el lehet majd vele egy-ket órat....kíváncsi leszek, ezek milyen ütemben fognak majd belekerülni...na de inkább befejezem, kezdem túlsagosan ajnarozni a jatêkot
úgyis a saját tapasztalat fogja eldönteni, hogy bejön-e, vagy sem, nem az én ömlengésem 😅 -
fabokf
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ne is mondd...hetekig próbáltam felkutatni egy távol-keleti verziót belőle de amit találtam, az a rövid tutorial végéig hagy játszani, aztán kidob azzal, hogy a játék nem elérhető a régiómban🤷 csomó játékom van, ami ilyen, azok mégis hagyjak évek óta, h játsszak velük (az RM-be ráadásul a helyi Play fiokommal vagyok regisztrálva úgy, h belépés után meg kellett adnom a játékbeli profilomnál, melyik Japán regióból játszok...mégse tiltották le🤣)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
2 órám van benne, és addig nem volt gond. Be lehet állítani elég aggresszívre az aim assistot. Én az Alien Isolationt is kétszer kitoltam mobilon, meg még párszor más platformon is
Persze nem ideális, de simán játszható. A kinézet és kb minden kettétör bármilyen mobilra tervezett játékot.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ebben már nem tüntetni el a reklámokat bármilyen vásárlás?
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Majd írd meg, hogy tetszett.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Talán még a Magic Rampage hasonló, ami eszembe jutott. Bár az összetettebb és szerintem nehezebb is egy kicsit. Play Passban benne van, ha ez számít.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mivel van demó, azért próbáld ki, nem kér enni. Vagyis de, mert erről szól, hogy zabálni kell.

Kíváncsiságból letöltöttem, nekem az érintőkijelzőn nem állt kézre az irányítás. PC az egér+billentyűzettel kezelhetőbb, valószínűleg kontrollerrel is. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
PC-n megvan, még az Epic dobálta ingyen. A téma miatt érdekelt, jó mókának tűnt. Nem az. Folyamatosan zabálni kell, főleg hülye halakat. Elég hamar meguntam. Eleinte szórakoztató persze, hiszen cápával ehetsz fürdőzőket is, de hosszabb távon unalomba fullad.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Van egy elég "borongós" hangulata. Meg nem az a tipikus mobil játék, amit 3 percre előveszel. Ehhez lekell ülni és legalább egy órát tolni.
Play passban benne van, ott is kitudod próbálni. Az elmúlt 2-3 hónapban nagyon jó játékok kerültek be, szerintem simán megéri a pénzét. -
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem mondanám kifejezetten nehéznek, inkább egy idő után nyomasztó, mint egy Lovecraft regény.
Viszont maga a mobilos port nagyon rendben van, minden téren.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én nem azt, hanem a LaraC GO-t vettem meg.
Talán Rigormortiis ismeri, úgy értelmeztem a hsz-ét. -
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azért mocskos jól néz ki és pár óra után azt mondom, rendben van (elég sokat toltam az első és második Destinyvel is).
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Olyan sok azért nincsen.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Google tulterhelt, de FB logint engedett. De igy sem tud csatlakozni a szerverhez. Szerintem nem keszultek fel ekkora leterheltsegre.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én alternatív módon szereztem be, nekem 6ezer ftot nem ér.🙂 Ugyanaz, mint a PC változat, tehát egy korrekt Heroes of might and magic klón. Egyedül a pixel art grafika nem jön be. (A 25 éves Heroes of might and magic 3 kategóriákkal jobban néz ki nála) Játékmenet szempontjából viszont élvezetes, sok taktikai lehetőséggel.
PC-n nem játszanék vele, mert nagy képernyőn bántja a szemem a pixel art jelleg, de telefonon, tableten vállalható.
Úgy láttam, hogy van benne hotseat multiplayer lehetőség is, tehát mondjuk tableten akár társasjáték jelleggel is lehet nyomni vele egymás ellen. -
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Hát.... megmondom őszintén, hosszú idő óta nem tetszett ennyire játék mint most ez. Eddig supercell játékkal 1 hét volt a rekord a boom beach-csel, de most ez nagyon el lett találva, pedig nem egy bonyolult játék...
inkább faék, de mégis jó. -
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Egy ido utan kemeny grind fest. Az elejennjo, de utana unalmassa valik. Pre-lunch, igy varhato hogy fog meg javulni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A cache fájlok semmit sem lassítanak, és ha akarod, a lemezkarbantartó le is törli őket.
A kettő meg nem ugyanaz, mert a factory reset az oprendszert állítja vissza gyári állapotra. Formázásnál meg legyalulsz mindent, lehet újratelepíteni.
Már az SSD előtt sem kellett újratelepíteni. A Windows 7-em megélt 3 alaplapcserét, egy CPU-t, 2 videókártyát, meg sorban az upgrade-eket 8-ra, 8.1-re, 10-re. Végül amikor SSD-t is vettem, újratelepítettem, de igazából klónozhattam is volna. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Már rég vége annak a korszaknak. Én az elmúlt 5 évben háromszor cseréltem procit a gépemben, VGA-t vagy ötször, és mivel Intel-ről AMD-re áttérés is volt ebben az időszakban, még alaplapcsere is történt. Azóta sincs baja a windowsnak, tökéletesen működik, ugyanaz az installált példány (és a játékok is). Androidnál is felesleges, bár tény, hogy ott 2 évnél tovább egy mobil sem bírja nálam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez egy hatalmas baromság.
-
pietrrr
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
egyébként ami a telefonnál FR, az csont ugyan az mint PC-n a format c:...
Nekem speciel egy factory reset után sem kellett Androidot telepítenem
-
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem manapság már egyiket sem kell, de főleg a pc-t az SSD korában. Gondolj bele ha ez így lenne egy több 1000 terminálos melóhelyen sztem a rendszergazda(ák) kissé befonná a haját
Én pl az előző gépemre (i7 6700k, és ujonnan vettem a cput szal nem most volt) a megvételkor pakoltam fel a win10-et, és tavaly cseréltem le a vasat. Egészen addig az a win10 futott rajt amit első nap felpakoltam
Soha nem volt lassú, illetve nem művelt semmiféle fura anomáliát.
A régi xp-s gépeket viszont anno valóban érdemes volt 1-1.5 évente újrahúzni mert az be tudott lassulni. -
pietrrr
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Na de a
szerintem
en kívül van egyéb érv is?
Hogyan tesz jót? Én a pcmet sem formáztam ezer éve, ennek ellenére pöpecül üzemel.
Valamint a factory reset és a formázás azért szerintem eléggé külön történetek. -
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor nem értem mi a gond. Tolmácsot kérek!
Nálam eredeti ára 1299 és akciósan 499. Ha most az egy négyest vegyek le belőle azt jelenti, hogy nálad 499 a teljes ára és 99 az akciós akkor szeretnék hozzád költözni

-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, de a negyedik része kerül 499-be

-
kp78
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ő a 4. részt ajánlotta, ami 499.- Ft
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Akkor meg rohadjon meg a Google Play, azért nem töltöttem le új telómra mert nem volt kedvem újrakezdeni...ott meg úgy láttam, hogy nem írja, hogy lenne cloud save.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszönöm

Mennyire gázos érintő kijelzővel játszani?
(Controller van otthon , de ugyebár az nincs mindig kéznél) -
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ugyanez. pár hétig játszottam vele (még csak azt sem igazán mondanám hogy tetszett) aztán kuka pont emiatt.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én is így jártam.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Legrosszabb esetben visszatérítést kérsz
Én xboxon és psen is végigvittem, nagyon jó a sztori mód is és végre egy komoly játék.Mondjuk a Dirt 5 jobban állna mobilon, az full árkád full látványos őrület.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mobilhoz képest teljesen jó és szépen testre is szabható.
-
Golden9
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Netflix? Az nekem úgy jó, ha nincs.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem csak az elején kell lopakodni, kb végig. Közben kapsz új képességeket is, pl irányítani tudsz egy embert a csápodon keresztül, ilyesmi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Fordított horror. Te vagy a szörny, akit elfogtak és bezártak most kitörsz is fejlődsz ahogy eszed a tudósokat, később katonákat

-
gangstagergo
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én nagyon lelkes voltam amikor megláttam de nagyon gáz. Tutorial alatt le is töröltem

-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Kicsit bonyolultnak tűnik ez a játék.... annyi minden teendő van benne, követni nem bírom. Félek, ha nem lesz tutorial azt se tudom, hova kattintsak...
baromi katyvasz az egész.... -
bbmt
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez most ingyé van, túlélős játék.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
De hiába ha nincs fent. Max vásárlási előzményekből tudod feltenni.

--
Pont ezért félek megvenni az eredeti LEGO SW-t IOS-en... kitudja meddig tudnám játszani...
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem az a gond, hogy nem mennek, bár olyan is van. De nincs fent a Max Payne a Play-en, aki nem vette meg anno, nem fog tudni játszani vele.
Pl. nálam még látszik a könyvtárban a Dead Space, telepíteni is tudom. Játszani már nem tudok vele, de nem azért, mert nem indul el (nem derül ki, mit csinál), hanem mert le akarna tölteni további adatokat, ami gondolom nem a Play-en volt régen. Most viszont valószínűleg nem elérhető már, nem csinál semmit a játék. -
gangstagergo
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Roguelike játékmenet a póker szabályaira építve amibe rengeteg olyan változót iktathatsz be ( ha szerencsés a lapjárás ) ami a megszokott pókerben egyáltalán nem kivitelezhető.
-
Dendytv
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem tetszik igen, vártam már rég óta. Érdekes, mindig van mit csinalni benne. Sok minden nem világos még de élvezem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Passz, kártyajátékokért nem vagyok nagyon oda, de a 10/10-es steam értékelések durvák nagyon. És nem pár száz van csak.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nézd meg az értékelését Steamen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem is megvan az összes korábbi, de annál egy fokkal többet kérnek érte, hogy szó nélkül hagyja az ember, hogy ez szögre ugyanaz, mint az előző két rész.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mobilon nincs, Steamen azt hiszem couch coop.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Érdekes, egyedi játék és telefonon is jól játszható. Viszont a hangulatától kb lejössz az életről.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nehéz. Nagyon nehéz. Telefonon nem tudom mennyire jól játszható, nekem fold 5 van most. Az meg inkább tablet. Viszont a játékhoz kell angol nyelvtudás, anélkül nem is érdemes elkezdeni. És maga a játék is elég sötét hangulatú. Sok nehéz döntést kell meghozni. Pont ezek miatt kapott rengeteg díjat, szóval akit érdekel a téma, az ne hagyja ki.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sajnos nagyon visszaesik. Fele fele arányban lenne jó. De szinte csak ugrálni kell.
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem nem jön be eddig... Még csak a 4. világban vagyok. Pont a játék lényegét irtották ki gyökeresen. 95% ugrálás, 5% kocsival száguldozás. Ennek fordítva kellene lenni. Iap éhes lesz, az már most látszik, mert kocsival nem tudsz fejlődni. Hiába csinálod meg újra meg újra a pályát, minden dolgot csak egyszer lehet felvenni. Reklámmentes verzióért még fizettem is volna, de az meg nincs...
-
icemad
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A régiekkel nekem sem volt gondom. Pontosan nem emlékszem, de saccra 7-8 évvel ezelőtt volt. Azóta már sokat változott a világ.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Meglestem pár telefonnal.
-realme gt master (snapi 778g) itt csak mid és low grafika opció volt, kegyetlenül szarul futott, olyan inputlaggok voltak mint az állat pedig 39-45 fps között mozgott. (van vmi game booster gyári app ami írja, GT mód-ba)
-S23 Itt csak mid-high opció volt elérhető, egész konzisztens volt, fps counter nincs a telefonon de tippre a 60 fixen lehetett
-Iphone 15 pro max high-peak grafikai opció itt peak-be volt talán a legkellemesebb a grafika de így is pixeles eléggé. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Jön Androidra és iOS-re is igen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Maradni fog, a COD Mobile-t a kínaiak csinálták (TiMi Studio Group), ezt az Activision.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Elvileg idei őszi összehasonlító videót néztem, elég rusnya grafikai bugok maradtak benne. Pl. a San Andreas-ban CJ úgy ül a bringán, mint majom a köszörűkövön, amit nem is értek, az eredetiben sem volt ilyen.
-
Fall-N
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ahogy írtam simán ment. GTA SA elég nehéz pár küldetésnél még PC-vel is (billentyűzet és egérrel) mégis sikerült kijátszani mobilon. Ez azon múlik ki mennyire jól tudja kezelni az érintőképernyőt. Nekem sosem volt bele gondom. De a Liberty City Storiesban is van pár szivatós küldetés, azt is simán kijátszottam.
Amúgy soha sem szerettem a kontrollereket, ezért sem vettem soha konzolt. Egyszer vettem PC-hez egyet, de nem ment a játék olyan jól mint billentyűzettel és egérrel, így nem használtam. Nekem az nem áll kézre.
-
Weeman1
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ennek én is nagyon örülök.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen
-
baal-amiga
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úgy emlékszem, volt korábban is, pár éve játszottam már vele. Most alternatív verziót a passben találtam, más a fejlesztő is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Röviden: Nem.
Hosszabban: Valami csapatalapú RPG szerűség akarna lenni. A harcokért, különböző feladatokért (jellemzően érj el ennyi győzelmet, meg győzz le 10 shokan harcos kizárólag Outworld karakterekkel) kapsz XP, pénzt, felszerelési tárgyakat. Ezek úgy működnek mint máshol, az XP az XP, a pénzt fejlesztésre költheted, de van amúgy legalább 4 féle fizetőeszköz, plusz a multi aréna és az eseti event is más valutát ad, a kapott tárgyakat meg a harcosokra rakhatod, a szokásos erő/védelem stb. értékekhez ad hozzá. Harc automatikus, egy dolgot tudsz kézivezérelni, a feltöltött speciális támadást (de az automata itt is opció), viszont arra nincs ráhatásod, mikor kit és ki hogy támad. Ez azért is rossz, mert ketten ütnek egy bénát elől, közben meg a háttérből zavartalanul lőnek rád. Meg abszolút nincs ráhatásod a harcokra. A "multi" nem realtime élő ellenfél ellen megy, csak mindenki összerakhat egy csapatot, ami ilyenkor küzd mások ellen, de te csak azt látod, amikor te lépsz be egy aréna harcba, jutalmat is csak azért kapsz. Sehova sem tartó, céltalan ostoba "játék", igazából egy kőbuta Mortal Kombat menedzser.
Ékes példája az üres, ostoba mobiljátékoknak.A régóta futó Mortal Kombat Mobile is majdnem ugyanilyen szintre butult, abban sem muszáj már neked küzdened saját kezűleg.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Körökre osztott baromság.
-
bbmt
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Támogat esetleg kontrollert?
-
jupp008
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Én pl. még nem voltam soha, de nekem is hozza az ajánlatot.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szerintem az csak az Eternal Embers dlc-t adja hozzá a játékhoz, mert a legendary edition nem tartalmazza.
szerk.: látom már kitárgyaltátok.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úgy olvastam h akinek megvan a legendary edition, az játékon belül meg tudja venni a legújabb dlc-t. Ugyanis ennyi a kül. a két verzió között.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Arcon köpése azoknak, akik a Legendary Editiont annak idején megvették, persze remélem azon belül fizetős DLC-ként megvásárolható lesz a legújabb kiegészítő.
Jó játék, de már ott tartunk jó ideje, hogy Elder Scrolls Skyrim-eket és más 12-15 évvel ezelőtti PC játékokat kéne kiadni androidra. (Újabbaknál megértem érdekük, hogy ne jelenjenek meg erre a platformra, különben nem fogynának a kézi konzolok, de régi címekkel igazán megtehetnék, 5-6ezer Ftokért venné mindenki, mint a cukrot, örülnénk, hogy nem a pay to win szennyekkel kell játszani.)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, és piszok jó magyar szövegek vannak a járművek leírásánál
Az iskolabusz...
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, elég beteg ez az ember testű, állat fejű lényekkel benépesített noir világ, de pont ez az egyedi látvány az, ami bevonzza a még ezen műfajtól idegen játékosokat is egy végigjátszásra.

-
Saccco
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
Saccco
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az Enlightment, nem lehet boost-olni, valami 0,0000001 az értéke. Az utolsó, amire még nem hoztam össze a 10 milliárd tyúkot, de már csak 17 nap és meglesz.

Csináltak hozzá tool-okat is.
-
Saccco
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Archero? -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pedig ez akkor is egy N+1. grind shooter. Nem az? Darálod az ellent, fejlesztesz, aztán elakadsz egy erős ellenfélnél, szépen újracsinálsz pár pályát, lesz penzed, fejlesztesz, az ellent legyakod, aztán minden megy tovább. Az ellenfelek igen hamar ismétlődnek, csak mindig többen vannak, erősebbek, jobban sebeznek, de ugyanúgy lőnek, mint pár szinttel korábbi kollégáik. Ilyen játék rengeteg van a Play-en, szerintem rosszabb is, jobb is bőven akad. Ez, ha nem a Doom lenne, akkor a kutya nem beszélne róla, játszanának vele ugyanannyian, mint a többi ilyennel.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
De , sajnos ez a baj , hogy ez is egy véleménynek számít.
Kíváncsi lennék arra , hogy ha tovább látnak azon hogy "Dooooom" akkor mit gondolnának.
Vagy valaki kifejtené nekik , hogy ez mitől kevésbé jó , vérig lennének sértve. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azért valljuk meg a play áruházba és máshol sem mindig a magasan kvalifikált emberek értékelnek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval helyén kell ezt kezelni.A másik , hogy egy csecsemőnek minden új ,és szép
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mondjuk én 2x sem mondom hogy a playstoreos értékelések finoman szólva sem tükrözik mindig a valóságot.... Nem mondom hogy ebben az esetben így van, de mikor az ember azt látja hogy az n+1-edik szarrá (kamu) reklámozott candycrush klónt hogy 4.9en áll, azért felmerülnek benne kérdések ezzel kapcsolatban.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pontosabban végre megjelenik globálisan, a soft launch 2021. áprilisában volt. (fura amúgy, hogy sokan úgy hozzák le, hogy vadiúj bejelentés)
szerk:
Hja igen, most látom, anno volt ide is linkelve. [link]

-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Bethesda? ez az a kiadó, vagy csak valaki másolja a nevúket? Nem tűnik rossznak a trailer alapján, remélem domborítanak ők is valami egyedit ebbe az archero stílusba, mert van még potenciál benne.
-
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Sokkal rezponzivabb, mint a TR Reloaded.
-
fabokf
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pont most botlottam bele a launch trailerbe YouTube-on...el se hiszem, hogy márciusban megjelenik hivatalosan...tényleg azt feltételeztem, hogy kukázták

-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A tomb raiderek sosem könnyűek. a relic run is az egyik, ha nem a legnehezebb endless runner. ha ebben is van akkora kihívás akkor nálam nyerő lesz. Én még csak most mentem vele pár kört de az nem volt vészes, tetszik hogy azért tettek bele pár TR-es dolgot, pl. relic-ek adják a bónuszokat, és a részeit össze kell szedned, vannak benne logikai feladványok egyes pályákon, méghozzá időre. REmélem majd még lesz ami egyedivé teszi, mert archero klón ide vagy oda, azért jól megcsinálták!
-
fabokf
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mighty Doom...archero klón, a 2016/Eternal dizajnt veszi alapul
-
fabokf
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Meglepő mód tetszik, pedig a Doom-os Archero klón óta hozzá se nyúltam hasonszőrű cuccokhoz...meg az az érzésem, hogy anno, évekkel ezelőtt a korai verzió koránt sem volt ilyen
Mondjuk anno a Doom játék is azután lett erdekesebb, hogy véletlen találtam hozzá frissítést APKPure-on, ami annyira átvariálta, hogy jó pár hónpig fenn maradt (pedig pont törölni akartam, mivel nem jött hozzá frissítés...közben csak roasz helyen kerestem
) -
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
de van, csak fészbukos'
szerk: Nem, van benne google play-es is. -
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Plusz nem kompatibilis az eszközömmel (Poco F2 Pro PixelExperience 13 ROM). 😁
Ez a felhőmentés hiány kellemetlen, anno a Lara Croft: Relic Run-ba is csak évekkel később tették bele és az nekem már késő volt sajnos, pedig elértem benne mindent, amit akkoriban lehetett. 😔
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Twittert használsz?
De ha megoldják a Samsung gondot akkor beirom ide ha gondoljátok. -
Joccc07
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ha kész lesz, jó lesz. Open world külső- belső tuningos versenyjáték. Mint a Forza Horizon Pc/Xbox platformon.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy amikor azzal kell menni, akkor csak azzal lehet. Van egy jó kis futam, amikor kamionok ellen kell vele boldogulni
-
Rigormortiis
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Azt a B-s háromkerekűt valamelyik verseny után adja.
-
kp78
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálam is 3299.-
-
sto1911
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
na az jó szar.... tudnám ha már nem veszik arra a fáradtságot hogy legyen cloud save, legalább miért nincs 1 olyan lehetőség hogy exportálja az ember a mentést.... drivera, vagy bárhova...
Az hogy lesz e honnan tudnám?
-
zsotesz81
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Leszedtem én is, mondjuk én pc-n már beleraktam 90 órát
. Most futottam 2 run-t, amire nem jöttem rá, hogy látom a skillek szintjét? Pc-n Esc-vel lehet látni , hogy hányas szinten vannak de itt pause-nál nem látszik -
Maxtreme
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen amúgy a sok klón után ez már nagyon fapadosnak hat.
De ettől még tök jól el lehet vele lenni
-
Amur
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
ÁÁ! Köszi! Gépen béta óta megvan! A flatout ultimate carnage-et a mai napig előveszem, mert a wreckfesthez ennyi év után is kevés a gépem(nem mintha sokat fejlesztettem volna).
Mobilra ennyiért egy ilyen cím meg ajándék! Kár hogy sokan nem követik ezt az árképzést! Mobilon még így is olcsóbb minden, de vannak példák ahol éppenhogy..
Gondolom azért mobilra dobnak pár dlc-t hogy folyamatos legyen a pénzáramlás ha már nincs reklám. Amit nem bánok ha van benne tartalom! Szeretem ha frissen vannak tartva a játékok, és azért szívesen fizetek! Shop Titans plusz tartalmai amit meg lehet venni pl. kifejezetten sokat adnak a játékélményhez, pedig az egy ingyenes játék, de iskolapéldája hogyan kell egy játékot hosszú évekig úgy fejleszteni hogy a játékosok addikciója ne csökkenjen! -
Veiled Bride
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mondjuk ennyit már én is ráköltöttem mert megvettem 2 dlc-t is.

-
-=Starwing=-
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Számomra ez a cucc valahol félúton van a mobilra PC-ről atportolt, fizetős autóversenyek felé (Grid, Wreck fest...van vajon más is🤔), és ingyenes játêkhoz képest ki van tömve tartalommal...vagyis ki lett tömve, fokozatosan 😁 emlékszem, mikor belevágtam, még csak az egyjatékos kampány, a multi (free for all, 2 fős illetve 4vs4 csapatos versengés), meg pár heti kihivás volt benne (jégdrift, kieséses verseny, üldözős fogócska, ahol vagy városi kocsis üldözött, sportkocsi védő, vagy szuper kocsis üldöző lehetsz...néha kifejezetten jó móka szokott lenni lealazni egy LaFerrarit egy WW Bogárral🤣), plusz pár extra kihivás, ami klánoknak megy hetiben....azóta bejött 4.osztalynak a SUV kategória, tereprallyval, lett open world kocsikazás (szigorúan manuális vezetéssel, semmi auto-gyorsitás ilyenkor), ami hasonlít a Forza Horizon open world gyűjtögetősdijére (kiemelt helyeken fotózkodas a kocsival, pár apróbb side quest stopposoknak, cuccok gyüjtögetése...persze kisebb léptékben), illetve kapott egy palyatervezőt is, ahol az arra fogékonyak igazán ki tudják élni az őrült kreativitásukat (vannak igazán elvont, mar-mar Trackmania-ra hajazó pályák de egyszer találtam Hungaroringet is 😁)...szóval el lehet majd vele egy-ket órat....kíváncsi leszek, ezek milyen ütemben fognak majd belekerülni...na de inkább befejezem, kezdem túlsagosan ajnarozni a jatêkot

inkább faék, de mégis jó.

Én xboxon és psen is végigvittem, nagyon jó a sztori mód is és végre egy komoly játék.