- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Elsősorban a nagy játékosokat kérdezném. Tudnátok nekem dobni egy listát,hogy mik a mindenképp kipróbálandó játékok (all time)? Mindegy milyen téma, jöhet bármi.
-
Amazonon ma az Uniwar HD ingyenes, egy kiemelkedően jó, körökre osztott stratégia!
-
IO.sys
őstag
Köszi, ezt már megtaláltam. Igazából azt hittem, hogy erre már rég van hack, csak én nem tudtam róla. Azért ez így gáz rendesen... Nem mindenki az a fajta, aki non-stop online van, én csak akkor, ha kifejezetten valami teendőm van a neten, ami pont nem játékot jelent.
-
csadi0011
őstag
válasz
#53932800 #16086 üzenetére
Van egy, amit sosem látok, ha ilyen játékot kérnek: a World at Arms. Szerintem azzal is nagyon jól el lehet játszani, és nem coc copy, sajátos játékmenete van.
-
Chr1stian
újonc
Sziasztok.Kezdő fórumozó vagyok,ezért előre is elnézést kérek,ha rossz témába írtam.
A problémám a következő lenne!
A Star Wars Galactic Defense c. játékot játszom, Android tableten és telefonon.Néhány hete jött elő a probléma , miszerint a Geonosis nevű bolygon ha végigtolok akármilyen pályát, akkor a legvégén elöjön egy kis ablak a játékban és kiirja hogy " Out of Sync " - Please wait while your account sincronyse " és egy "Ok " lehetöséet nyujt , ezután rámegyek , leokézom , erre restartolja a játékot és konkrétan elvész a végig tolt pálya jutalma stb... és ezt játsza..... Írtam a support nak ök azt irták hogy keressek meg egy " . ngmoco " nevü mappát a tabon és töröljem ki, majd rakjam ujra a játékot. Ez nem jött be mivel egy nyavajás fájlkezelö sem látja a mappát, már hogyha valoban létezik a mappa... pedig beállitottam hogy láthassam a rejtett fájlokat is. Ebben kérném a segítségeteket, volt e már valakinek hasonló problémája , és ha igen milyen mód van a hiba elháritására.De bármilyen jellegű hozzászólást , tippet , elfogadok. Előre is köszönöm szépen ! -
IO.sys
őstag
Sziasztok! Olyan játékot keresek, ami fejlesztős, de elég vele naponta néhányszor foglalkozni. Kerestem, de azt se tudom, mire keressek rá. Ilyen a Dragon Mania pl..
Kijutós játéknak is örülnék. Ilyet már tudnék találni, de biztos tudtok jókat mondani. -
perempe
veterán
tegnap láttam vkit a buszon este, aki 2048 játékkal tolta, és 64 128 1024 65536 volt az alsó sorban. én meg csak a 4096-ig jutottam egyszer el...
-
Ma ingyenes a Gun's Glory Heroes Premium amazonon. A jobbik fajta TD-k közül való, szóval hajrá!
-
csadi0011
őstag
válasz
csadi0011 #16059 üzenetére
Megvettem ezt az Odd Bot Out játékot, mert az ingyenes 10 pálya annyira magával ragadó volt. Sajnos csalódnom kellett. Tovább 15 pálya után izzadt ujjakkal kértem vissza a pénzem, mert csak szopat a játék. Alapból az irányítás szörnyű. Oké elviselhető, mert szép és hangulatos a játékmenet, de könyörgöm eltakarom az ujjammal azt, amit látnom kéne. De ezt lenyelve nekiugrottam a pályáknak. Erre olyan feladatokat kaptam, amik csak idegesítenek, mert annyi a nehézség bennük, hogy a kis kockákat pontosan kell odarakni, ahol azok segítenek neked.
Tableten lehet nem ennyire idegesítő. Én telefonon játszottam vele és lehet a kis kijelző miatt nyomtam néha félre. -
saelin
veterán
Amazonon akciós a The Valiant Hearts: The Great War! 80%-os leárazás, csak 0.99$ (vagy 99 coin) és ad 30 coin-t! Vétek kihagyni!
-
KisTücsök
addikt
válasz
norbert1998 #16067 üzenetére
Hmm.. Csak annyiból áll?
Igen, ez "pay to win" érezhető.
Viszont maga a vezetésik élmény nem rossz. Olyan Grides beütése van, számomra. Még az volt az utolsó autós játék, amivel jókat játszottam.
-
csadi0011
őstag
válasz
fery02 #16072 üzenetére
Nem szeretnélek elszomorítani, de az első napon már volt 2000.
A Smacky Cars nevű játéknál tapasztaltam csak olyat, hogy az első napokban nem volt csalás, pedig nagyon élvezetes és tényleg addiktív játék. (mondjuk nem túl populáris) Örültem neki, hogy a "mindenki" fülön láttam magam felfelé kúszni a rekordok listáján. Mniden játékon dobna ez az élmény, de túl sok az idióta -
válasz
saelin #16064 üzenetére
Nekem legutóbb a Crossy Roads ranglistája volt döbbenetes.
Hosszú görgetés után is rengeteg embernek volt 2000-es rekordja (úgy tűnik annyi a max annál a játéknál vagy legalábbis csaló program annyit produkál) és ez mind a játék Play-en való megjelenése után alig 1 héttel... :/ -
ZsyfKo
senior tag
Sziasztok. Kontrollert szeretnék venni a telóhoz (Z2), a lényeg hogy a ps kontrollerhez hasonlók ki lőve mert jó lenne utazás közben használni, tehát bele lehessen rakni vagy közé fogni a telefont. Tudtok valamit ajánlani, mert nem vagyok ezekkel tisztában hogy mit érdemes.
-
-
KisTücsök
addikt
Elkezdtem Real Racing 3-mat tolni. Tetszik. Elég jó. Az ellenfelek néha idegesítenek mondjuk. A kampány részében miért vannak olyan neveik az ellenfelek, mint amilyenek?
A multija milyen?
Mondjuk arra kíváncsi leszek, mennyi játékóra után sikerül mondjuk eljutnom az F1-es (vagy hasonló) versenyekig...
-
saelin
veterán
válasz
Tidzsimon #16061 üzenetére
Igen, de ez itt android és az android játékok topicja! Ezekben a játékokban nincs gyári cheat lehetőség, sőt! A legtöbb csalás a fejlesztőket vágja meg pénzzel, ami warez, így tilos a topicban, de az egész PH!-n is. Az már a másik, hogy általában egy külön hackkelő appot kell leszedni, amibe kitudja milyen adatlopási featureok vannak benne, mert ugye ilyeneket nem lehet leszedni a playből... A multiban csalók, meg szimplán vandálok, akik más játékát cseszik el azzal, hogy ahelyett hogy megtanulna játszani egy csaló programhoz nyúl. Külön kedvencem a leaderboard-okon feltűnő irreális rekordok, amikhez vagy 1-2 hét szünetmentes játék kell vagy csak egy jó program. Sosem szerettem a cheatereket!
-
DrJaka
aktív tag
válasz
gergom91 #16043 üzenetére
Spelfall bejött volna nekem is...lvl4 vagyok és full hpról kikaptam (ami nem baj) de 17 percet kell várnom amíg visszatölt a hp-m vagy vegyek creditért amiből ugye jobb esetben cuccokat kéne venni...
Ebből a puzzle questből én csak a 2. részt találtam ami állítólag csak demo.
Tetszenének az ilyen és ehhez hasonló játékok, van még valami ilyen amit nem érdemes kihagyni?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
norbert1998 #16060 üzenetére
Úgy rémlik az iddqd alapban benne volt a doomban, nem kellett utólagosan mókolni, szóval csak az lehet a bünti ha valaki használja is.
Off. Azon röhögtem nagyot mikor egy politikusról írták, hogy benyomta az iddqd-t.
-
Viktor77
titán
válasz
gyurkikrisz #16051 üzenetére
Ezt hol olvastad?
Szimplán csak nem szeretjük (a többi fórumozóval egyetemben) a csalásokat. Főleg nem online játékokban, ahol így akar valaki a többiek fölé kerekedni.
Hogy te otthon hogy rontod el a saját játékélményedet, az a te dolgod.
-
válasz
norbert1998 #16056 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #16051 üzenetére
Micsoda?
-
bendi806
aktív tag
hali
a clash of clane-hoz sikerult unlimited gemet es goldot szerezni valahogyan? :-)köszi a választ elore is ha lesz:-)
további szep napot:-) -
tomee007007
addikt
válasz
SimonJanos #16039 üzenetére
Bizony, a novemberi frissítés óta tökéletes, a fizetős verziót sztem nem érdemes megvenni. Akishasználatban Note3nál 10%-ot fogyaszt/óra
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
norbert1998 #16049 üzenetére
lol. Egy IDDQD-ért kitiltanak 1 napra?
-
laslie92
senior tag
Sziasztok nem tudjátok szókeresőhöz van esetleg valami csalás szerűség? Mert sokszor ad olyan szavakat amiket nem lehet kitalálni.. A párommal mindig versenyzünk és butának érzem magma melette
-
Ki hogyan halad a GTA: Chinatown Wars-szal?
Én annak idején nem játszottam a DS-es verziót, szóval nekem ez az első tapasztalatom ezzel az epizóddal androidra és nagyon tetszik.
MOGA Pro kontrollerrel nagyon jól el lehet vele játszadozni, néha persze kell az érintőképernyőt is használni a különféle interaktív feladatokhoz, de az külön tetszik.Szóval összetett, érdekes játék lett ez, nagyon sok óra játékidővel és ami számomra a legfontosabb, hogy játék alatt szinte csak a képernyő eszi az akksit, maga a játék csak alig.... ilyet még nem láttam!
Bárcsak a többi játszott játékom is ilyen szinten lenne optimalizálva. Sajnos sok, ennél jóval egyszerűbb játékom is sokkal jobban erőteljesebben meríti az akksit, mint ez.
Szóval maximális elismerésem a Rockstar felé! -
ceripapa
aktív tag
Üdv nektek volt olyan h play store nem volt pénzt? Pedig Google számla megjött?
-
gergom91
tag
Most találtam meg playen a Evolve: Hunters Quest-et, hasonlít a Spelfall-hoz amit korábban ajánlottam, nem sokat játszottam még vele, de nagyon megfogott ez is. A playről valami 40 megát szed le, de a játék indítása után még tölt le adatot, összesen 314Mb-ot foglal.
A Spellfallra visszatérve pedig kezd nagyon nehéz lenni, túl kevés pénzt kapok küldetésenként 3-500 arany, a boltban vásárolható cuccok pedig amik értelmesek 100k-tól kezdődnek. -
Maxtreme
addikt
Srácok ilyet érdemes, vagy felejtős a dolog? (fontos lenne a méret)
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Valaki tudja hogy hogy kellene beállítanom a gltoolst hogy menjen a lego star wars the complete saga oneplus oneon?
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #16038 üzenetére
VCMI for Android - HOMM 3 (emulátor): tökéletes (az irányítása is)!
Ehhez is mint a HOMM 2 / Free Heroes 2 esetében az eredeti játékból kell bemásolni a mappákat (fájlokat), a felesleges PC-s fájlok persze nem kellenek így akár 450 MB-ra csökkenthető a játék és itt is paraméterezhető minden (pl. játékmappa memóriakártyán)! -
SimonJanos
aktív tag
válasz
dzsidzsas #16023 üzenetére
Jó játék!
De valóban ~ 10" kijelző az igazi hozzá,
5.5" HD felbontáson csak tollal tudok vele játszani.Amúgy a Free Heroes 2 (= HOMM 2) tökéletes és "ingyenes"
- igaz, a HOMM 2 PC verziójából a DATA mappából kell 4 fájl a teljes játékhoz.
Ráadásul messze nem 1.x GB hanem 100 MB alatti (!) és nagyon jól paraméterezhető, többek között azt is eldöntheted, hova telepítse pl. a játékfájlokat, tehát mehet tényleg a fizikai SD-re (ne feledjük, ehhez Android 4.4.x előtti verzió vagy root jog kell)...A HOMM 3-nak is van emulátora: VCMI for Android - régebben problémás volt, de ki fogom próbálni.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
royalka #16032 üzenetére
Bocs hülyén fogalmaztam a két játék ugyanaz, csak az OpenTTD ben letölthető millió plugin. Egyfajta továbbfejlesztett cucc.
Szerk. Bocs látom valaki betette a linket a hozzászólásba. Szóval az OpenTTD egy régi játék amit abno transport tycoonak hívtak pcn. De úgyy látszik van egy modernebb változat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
nagash #16021 üzenetére
Azért az OpenTTD kicsit más kategória. Városépítés nincs benne, csak közlekedési hálózat.
(#16024) Tidzsimon: Nekem túl kicsi volt, inkább megvettem a Transport Tycoon-t. Igaz, hogy nem olcsó, viszont jól kezelhető. Na meg ez a hivatalos.
-
csadi0011
őstag
Ma $1 a Blek. 380 HUF-ot fizetsz
Szuper játék. Tableten jobb vele játszani szerintem. -
Dj.Mike
senior tag
Hi. Injustice játékon belül a challenge booster pack tartalmazza Ravent? Eddig csak a regime Ravent adta be de már rengeteget kinyitottam. Vagy esetleg másik packban van?
-
Tidzsimon
őstag
válasz
dzsidzsas #16023 üzenetére
Azért nem az V-öt, mert a III. Egy legenda, eladható, nem csak mobilokra tolják ki. Ha bejön gondolom nyomják majd a 4-5-öt. Viszont úgy rémlik 4-nek indokolatlanul nagy volt a gépigénye.
Royalka OpenTTD tényleg fasza, visszahozza a gyerekkorom, sokat toltam a transport-tycoon-t.
-
dzsidzsas
tag
Heroes of Might & Magic III HD gyors teszt. A játék korrekt, nagyon hasít a régebbi gépeken is (ezért nem értem miért nem az V-t csinálták meg). A felület, egyértelműen a PC-s, a grafika ugyan az, hang szintúgy. A scenariot, mintha újra tervezték volna, legalábbis nem ezekre a pályákra emlékszem. Van multi benne, bár én soha nem használtam. 10,1" kijelzőn játszható, egy apró probléma, hogy rá kell jönni a bányáknál, hogy hova klikkelj, hogy el tud foglalni, egy zoom funkció jó lett volna. A MI sokkal durvább, mint a pc-n. Simán halálra frusztrál, mikor elmegy a hősöd mellett és elfoglalja a kipucolt várost. Sajnos nem értem, hogy a 4-től már megoldott, minden lényt megveszek gombot, miért nem tudták ide adaptálni. A játékban tessék rengeteget menteni, nem csak az MI, miatt, hanem mert a játék még elég sokszor kilépeget.Még nagyon az elején vagyok, ezért ez csak gyors véleményezés. Akinek anno bejött a játék, annak ez is tetszeni fog, bár az ára inkorrekt. 2,5 óra játék 33% akut vett le a tablettről, úgy gondolom ez elfogadható.
-
Dava
tag
Sziasztok!
Valami menedzselgetős játékot tudtok ajánlani? Mint mondjuk a Tiny Tower csak olyan, amihez agy is kell
Stratégiára gondolok főleg. Olyan, amit meg tudok nyitni amikor van 2 percem, megnézegetni hogy állnak a dolgok, berakni fejlesztést meg gyártást, stb. Nem kell az se, hogy grafikus legyen, viszont legyen mélysége, sokáig el lehessen vele lenni és nem árt ha online. Mint mondjuk a Hódító. De offline is lehet.
A legtöbb ilyen játék amit találtam inkább arra megy rá, hogy vegyél in-game currencyt...
-
royalka
őstag
Sziasztok, szerintetek melyik városépítős game az ahol nem kell sokat varni a fejlesztesre, vagyis lehet tolni pl pár órát anélkül hogy ki kéne lépni mert épp nem tudok csinálni semmit?
-
gergom91
tag
Ajánlani tudom mindenkinek a Spellfall - Puzzle Adventure című, nagyon ötletes játékot. IAP van benne, de eddig nem volt rá szükségem, szépen lehet eddig nélküle is haladni.
Bocsi hogy nem linkeltem de tabról nem tudok. -
-
Bozek
nagyúr
válasz
Orionhilles #16009 üzenetére
Ránéztem, nem is rossz cucc.
De szerintem ezt nem csak Android-os stick-hez ajánlják, mivel ott sok értelme nincs a CTRL+ALT+DEL-nek, ami Fn+Enter-re működik.
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Kínai barátaink elküldenék a jó terméket, a rosszat is megtarthatnád.
-
válasz
norbert1998 #16010 üzenetére
Köszi!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Remélem sikerrel jársz
.
-
válasz
norbert1998 #16008 üzenetére
Kinyitottam... Nem a kontroller volt benne, hanem ilyen androidos stickekhez való billentyűzet Touchpaddal stb.
Ment üzenet az előadónak, hogy ez WTF? Várom a válaszát.
Rii cn117 vagy mi.
Bezzeg kicsi kínai barátaim nem vétenek ilyen hibát. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Orionhilles #15996 üzenetére
Hoppá-hoppá!
-
-
Saccco
nagyúr
válasz
Orionhilles #15996 üzenetére
Pozitív vélemény?
-
válasz
Mythsardan #15994 üzenetére
Waaa, nagyon kiraly! Mar le is szedtem...
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest