Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnaki
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy az asphalt 7, hol tart?
Már minden hol rá gugléztam, de semmi hír róla.
Valaki tud valamit?

-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És nagyon tukmálós tud lenni? Emlékszem még PSP-n a Resistance: Retribution-re (máig kedvenc) ott szinte csak a tüzelést kellett nyomni, de szerencsére kikapcsolható volt. Az a tökéletes, ha csak minimálisat segít rá.
Próbáltál már kékfogas kontrollerrel játszani?
-
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jól látom, hogy autoaimos?
-
-
-
Nekem ami a legjobban bejött, az a Tower Defense.
Igen, ez a neve.
Még ezek is tetszettek:
Sentinel 3
Guns'n'Glory
Guns'n'Glory WW2
Asteroid Defense
Crystallight Defense
Epic Defense -
krizoli
tag
Üdv.
Én valami jó kis offline texas holdem-et keresnék (amiben nem hátrány ha van bt multi is), ha valaki tud ilyet akkor hálás volnék.
-
EczkE
veterán
Tower defense stílusú játékokat tudnátok ajánlani?

-
[DE2JAY]
senior tag
-
törölt tag
-
törölt tag
kene valami jo kis jatek. GTA3-at, NBA Jam, Angry Birds-ot meguntam.
-
válasz
Levi941127
üzenetére
-
Levi941127
senior tag
Kint van már az amazing spiderman game telóra? mert elvileg ma adják ki de még semmi infót nem láttam ma róla.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szia!
Egyenlőre még online Diablo féle Hack'n'slash játékkal nem találkoztam drodira, de pár offline-al tudok szolgálni esetleg ha vevő vagy rá

Warspear Online ( ez online, de még nem egészen " Diablos "
) -
törölt tag
Valaki tudna nekem mondani huawei telóra jó online diablo féle játékokat?
-
Drizzt
nagyúr
Kijött végre a Max Payne! Meglesem.
-
Csatii
csendes tag
válasz
NathanCullen
üzenetére
oké, köszi a választ!
-
NathanCullen
senior tag
A haverodnak nem az ingyenes van meg, hanem amit lelopott valahonnan, mivel PvZ nem ingyenes.
Az itteni szabályzat tiltja a warezt, tehát jobb ha nem is teszel fel olyan kérdéseket, hogy honnan tudsz leszedni ingyen a játékokat. Értelemszerűen választ sem fogsz kapni... Ott van Play Store, ingyenes demókat le tdusz szedni, a teljes verziókért pedig fizetni kell. Vagy vannak a kisebb játékok, amik ingyenesek ott is.

-
Csatii
csendes tag
Szevasztok!
1 gyors kérdésem lenne , hogyan tudom leszedni a Plant vs Zombie játékot az x8-as telómra?
mert az a gond hogy fizetős a játék és 1-ik haveromnak megvan ingyenesbe, csak ő nem mondja el hogyan szedte le . :S ebben kéne 1 kis segítség, + nem találok semmilyen jó oldalt ahonnan letudnék szedni ingyenes játékokat androidra.
-
[DE2JAY]
senior tag
-
törölt tag
Sziasztok! Végre találtam ilyen topikot is!
Nem igazán játékra használom a kis droidot, de azért van fent egy-két apróság:Turbofly3D ( Futurisztikus versenyzős akármi, ajánlom a sok Need For Speed és Asphalt után
)Pocket God ( Isten szimulátor, kis bennszülöttekkel azt csinálsz " amit akarsz " )
Doodle Jump ( Gondolom nem kell bemutatni
) -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok!
Játszik valaki a GTA 3-mal? Nem tudok menteni a játékon belül... Azaz tudok, de amikor be akarom tölteni a mentést, kiírja hogy corrupted save (vagy mi fene, lényeg h sz*r
).MOTOdefy ha bármit is számítana...
Tudtok még valami jó kis portolt játékot? Official jobb lenne

CSport játszható nem SE Play-en?
-
blt.62
őstag
válasz
everest140
üzenetére
Megtudnád írni privátban,hogy ezt hogyan kell megcsinálnom? Még csak most vettem meg életem első androidos mobilját. Nem nagyon értem még. Sokat segítenél nekem.
-
blt.62
őstag
Szio!
Az androidos "Slot Maschine Pro" játék a memória kártyámon van. Szerintetek tudom folytatni ha másik androidos mobilba rakom a kártyát??? Fontos lenne mert rengeteg pontom van már. -
s4tch
veterán
Ez picit más. Az a lényeg, hogy párosával lehet eltüntetni az egyforma elemeket, de csak akkor, ha a két elemet max. 3 vonallal, más elemek érintése nélkül össze tudod kötni. Tehát nem elég arra figyelni, hogy megtaláld az egyformákat, azt is szem előtt kell tartani, hogy azt a 3 vonalat be lehessen húzni. Nem nagy agytorna, de elég addiktív.

-
TheMarkov
csendes tag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Hello, én már megoldottam, csináltam is egy leírást videóval, mindjárt feltöltöm YouTube-ra
user/hunmarkov -
s4tch
veterán
Olyan játékot keresek androidra, mint amilyen a Virus Pang badára. Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában.

-
Drizzt
nagyúr
Angry Birds space nagyon tetszik!
-
szezso15
addikt
Nem tudom volt-e, de Androidra március 27-én megjelenik az iOS-en elhíresült Temple Run!

Ráadásul ingyenesen!
A hír: [link]
-
Sn[4k3]
senior tag
Nekem egy Ideos S7-es tabom van, az mennyire bírná a Gameloftos játékokat? Ha majd rászánom magam és felfrissítem 2.3-ra akkor meg majd meglesem az OnLive-ot is.
Emulátorokat mennyire használjátok? Én Commodore 64-re a Frodo 64-et használom, ZX Spectrumra meg a Marvint. Az aDOSBoxban én ki sem igazodtam, pedig szívesen játszanék tabon RTS-eket (Red Alert, Dune 2000, Warcraft II, stb)
-
Drizzt
nagyúr
Nekem a PES 2012 tetszik. NFS HP jó lenne, de az irányítása idegesít. Nem szeretem, amikor forgatni kell a tabletet, s nem találtam állítást. Nagy kedvenc meg persze a Death Rally. Bár PC-n jobban bejött. Majestyk is remekek!
Utóirat: valaki tud valami jó kis körökre osztott rpg-t? Annyira adná magát valami wizardry VII, vagy Final Fantasy szerűség. Wizardry VII megy is Adosbox-szal, de egyelőre még eléggé béta, nem tudom beállítani, hogy a képen taperolás balklikk legyen.
-
[DE2JAY]
senior tag
Ezt én sem értem... biztos valamit fognak vele kezdeni...
Nekem se volt jó, mert minden grafikai elemet ahol a market volt rajzolhattam újra, illeszthettem be, meg csinálhattam az oldalunkra is egy fancy buttont... na min1 ez van...Ha valakinek még is van 5 perce próbálja ki, szerintünk megéri, bár egy nehéz játék, ezt bevalljuk! Nem piti játékosoknak való!

-
blt.62
őstag
Szio!
Az androidos "Slot Maschine Pro" játékról tudna valaki pár dolgot elmondani,akár privátban is? -
Sn[4k3]
senior tag
Naigen, Google Play... csak tudnám, hogy miért nem volt jó az Android Market név. Amikor először megláttam a listámban (egy igen személyre szabott Launcher 7-et használok) azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák (Play Áruház).
Játékokat mostanság hanyagolom, a Galcont vettem meg utoljára, most a Marvint használom (ZX Spectrum emu, de a legjobb, mert hozzáfér a WoS archívumához).
-
[DE2JAY]
senior tag
-
[DE2JAY]
senior tag
-
llll
senior tag
nekem eddig leginkább a Crusade of destiny nevű játéktól esett le az állam
xperia minin röccenésmentesen fut és még ekkora kijelzőn is simán bevállalható az irányítás
már annak, aki szereti az ilyen karakterfejlesztgetős-mászkálós cuccokat
mi ketten nyomjuk a 8 éves kislányommal(ha pedig ráunok, akkor Iron Sight, vagy Family guy: uncensored - bár nem vagyok rajongó)
-
sajtee
őstag
Where's my water? - imádom
Doodle Jump is egész jó, de egy idő után monoton, és persze az Angry Birds eddigi összes része
Várom a következőt, mert már mindet kipörgettem.SGS.
-
molnarpeter
nagyúr
Pár játék közös szórakozáshoz:
Counter Strike Port
Tanked
4 Player reactor (fizetős, a 2 játékosos ingyér van)mp
-
Tauren45
aktív tag
SGS2 /xxlpb/: Plants VS Zombies, pc-n is kitoltam telón is nagy kedvenc.

Ez a contract killer jó jó de hamar meglehet unni. . . Nagyon lassan jön össze a pénz és monoton a játék.

Amúgy nem tud valaki valami jó kis stratégiat? Ahol nem kell tonna számra gemeket venni hanem elvagy sima bevétellel. Gondolok most olyan, hogy pl egy mekit fenntartani. . . Van is egy ilyesmi flash játék de az uncsi

-
Sn[4k3]
senior tag
Akinek van kedve online ökörködni, az nyugodtan játszon a Spacetime Studios két MMO-jával, a Pocket Legends-zel és a Star Legends-zel. Mindkettő nagyon jó, az előbbi fantasy, a másik sci-fi. A SL kiforrottabb, mert az a későbbi!
Mindkettő jól megy Blade-en.+1: 2D-s MMO is van, a The Infinite Black, az űrben kell vele mászkálni, nekem nagyon tetszik!

-
zho-lee
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
THX!!!!
-
Véreshurka
senior tag
Hellósztok!
Blade-en játszom és a következők nyerték el nagyon a tetszésem:
- Tank Hero
- Speedx3D
- Fling a Thing
- Freecell Solitaire (Softick Ltd.)
- Asphalt 5
- Battleheart (most nagy kedvenc, bár néha befagy és újraindul a teló)
- Drag Racing
- Gravity Guy (Getjar-on ingyenes)
- Guns'n Glory (szintén Getjar)
- Guns'n Glory VV2
- Missile Defender (Getjar)
- NFS Shift
- Nova
- PES 2011
- Piggy Drop
- Pinball HD
- Super Sudoku
- Tiki Golf 3D
- UNO
- és ha ide lehet venni: Androidify
-
zho-lee
addikt
válasz
buktagt540
üzenetére
Bocsi srácok, de kérnék valamit, ha lehet.
Játékokat ajánltok, és ezt nagyon köszönöm!
Csak, ha lehetne kérni, megjegyezni, hogy milyen telefonon megy a játék..
Kicsit nagy a szórás készülékek terén.
Nekem hiába van LG Optimus Pro-m, a kijelzőm fizikális tulajdonsági miatt nem minden megy rajta, esetleg a ram, 3D lapka, stb...
És vannak ettől gyengébbek is.Köszi a segítséget!

-
buktagt540
senior tag
Grabatron, próbáljatok ki iszonyat jó!!

-
vétó
aktív tag
olyan táblajátékokat keresek, amiket két külön telefonról lehet játszani hálózati, wifi vagy bluetooth kapcsolaton keresztül. lehet akár online többjátékos is, a lényeg, hogy én, és a másik játékos egymás ellen a saját telefonunkról játszhassunk realtime.
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Játszik valaki a Contract Killer nevü játékkal? Esetleg megvan valakinek a Contract K. Trainer a játékhoz? Én nem találom sehol sem és jól jönne az a trainer.
Kezd uncsi lenni a játék főleg, hogy nem tok tovább haladni. 
Köszi.
-
xors
senior tag
Sziasztok! én is ajánlok 1 pár jó játékot!

NinJump (ügyességi, egy ninja -val kell ugrálni két fal között akadályokat kikerülve)
Fruit Ninja (vagy a free verziója: Fruit Slice)
Stupid Zombies
Tank Hero (nagyon jó tankos játék, mindenképp ajánlom!)
Where's My Water
Line Runner (erős idegzetűeknek)
Tap Tap 4 (zenére kell gombokat nyomogatni)
Tiki Kart 3D (szerintem a legjobb ingyenes autós játék)És még itt egy pár "fizetős" , erősebb vasakra

Asphalt 6
NFS Shift
NFS Hot Pursuit
9mm HD (belső nézetű lövöldözős)Kb ennyi

-
[DE2JAY]
senior tag
-
doncortio
senior tag
Defenderrel tegyetek egy próbát

-
lazlo16
aktív tag
Spirit HD meg NFL a mostani favoritom

-
Scooby Dou
aktív tag
Sziasztok!A következő lenne a problémám: samsung galaxy s plus telefonom van, letöltöttem az Order and Chaos Online című játékot,letöltött 660mb-ot,lépek be,csinálom a karakter utánna bedob még egy frissítést amit letölttet velem és mikor telepíteném kiirja hogy biztos hogy felül akarom írni az előző fájlt? rámegyek hogy igen és utánna meg azt írja ki hogy az alkalmazás nincs telepítve ?! valaki tud erre mondani valamit?
előre is köszi.üdv.scooby
-
lazlo16
aktív tag
Hát jónak indult bizon y:/
-
csilisz
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ez szomorú, pedig jó ötlet volt.

-
csilisz
tag
Ma a Homerun Battle 3D, és a Tetris is 22-22ft. Esetleg aki akar egyet mosolyogni vagy megnevettetni másokat annak jó ajánlat a Talking Tom Cat 2 is 22 ft-ért. Valakinek nincs kedve még írni ide?

-
csilisz
tag
Most ilyen nagy-nagy leárazás van a market-ban napi 10 program 22 ft Ma pl.: Reckless Racing amire kapásból le is csaptam

-
TazLeacher
nagyúr

A Cut the Rope játék koncepciója rém egyszerű. A köteleket úgy kell elvágni, hogy a kis cukorka a béka szájában landoljon, miközben a pályán fellelhető csillagokból a legtöbbet szedjük össze. Rengeteg pálya van, folyamatosan érkeznek a frissítések. Egyike a legjobb játékok. Csak ajánlani tudom.
A játék megtalálható a Marketen, az ára £0.62.
-
ch003067
addikt
Lol ! a Hungry Sharkban 51.230 pontot értem el, és 2 achivmentet kaptam

-
Weißturul
senior tag
Nem nagy durranás, de elmegy
lehet veszek majd egy ájpodot az iOS miatt is.Erre tévedhetne egy-két jótétlélek, hogy ne csak mi szemeteljük a topikot

-
Weißturul
senior tag
Mivel nem nagyon találtam olyan topikot ahol azok beszélgethetnek, ajánlhatnak és vitázhatnak (bizonyos határok keretein belül persze) Androidos játékokról, ezért nyitottam egyet.

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Gitáros topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Alkoholista nevelde
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Várom a következőt, mert már mindet kipörgettem.

előre is köszi.