- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
-
MikeWazowski
veterán
Hát, én megjelenés óta viszonylag aktívan nyomom a COD mobile-t, sztem hihetetlen szuper lett, de ettől valahogy tartok.... Igaz, PC-n se nagyon kedvelem a warzone stílust, de majd meglátjuk. Remélem a sima cod mobile azért marad. (talán itt olvastam h felváltja, bár amennyi pénzt hoz jelenelg a cod mobile nem nagyon értem....)
-
fabokf
tag
Ugye, milyen könnyen be tud rántani?
Nekem elvileg a mostani battlepass-szal meglett a teljes arzenál, már csak szintezni és fúzionàlni kell őket
a legjobban azt bírom benne, hogy a napi küldiket simán le lehet tudni nagyjából max 40 perc alatt, okosan összerakott felszereléssel
(Még a Tomb Raider is fenn van de az lehet, hogy távozni fog 3-4 nap múlva...egyre borzalmasabban fut, van, hogy a 3. vagy 4. kör közben másodpercekre megáll, mintha lefagyna, a menüben való mászkálás szintén kínszenvedés...nem volt ilyen egyáltalán induláskor és az a vicc, hogy még app update se volt eddig hozzá...szomorú, mert alapjáraton tetszik de így lassan játszhatatlan lesz)
-
Maxtreme
addikt
hmm érdekes. a menüben menü sincs rá opció. 2 dolgot tudok elképzelni, hogy később dobja majd be, a másikat meg mindjárt megnézem
Szerk: Arra gondoltam hogy a hints "tokeneket" lehet venni, de ott sem ajánlja fel a vásárlás lehetőségét.
Ellenben Cloud Save van.
Nem tudom, lessen rá valaki hátha én vagyok vak. -
fabokf
tag
Én tegnap picit morogtam, mert az április elseji új battlepass event elejen behuztam a super shotgunt es a ballista-t is de mindkettőről kiderült, hogy másodlagos fegyver csupán
picit nehez úgy behúzni a nyulzombi levadászós küldit SS-el, hogy a normál fegyveremmel bedarálom őket azelőtt, h az újratöltene
am lehet hó közben megveszem ezt a passt...nagyon csábít a rozsaszin nyúlSlayer hacuka
-
Maxtreme
addikt
nem tudom mi ez a nagy dislike áradat a vid alatt, mert amúgy pont tegnap próbáltam, és nem rossz. Igen az alapok egy archero klón (ami szerintem amugy már kicsit elkésett) de azért annál többet tartogat a játékmenet.
Nem baj, majd ennek is lelövik a szervereit 3 hónap után -
Jumbozorz
senior tag
-
Sonja
nagyúr
Úgy, hogy Amazon exklúzív.
-
Sonja
nagyúr
Best MMORPG -> Arcane Legends
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 32GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium