Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz pietrrr #39433 üzenetére
Pontosan, a legendás Bugbear fejlesztőknek a Flatout “folytatása”. 🙂
Telibe ugyanaz a mobil port, mint a nagygépes változatok, egyedül grafikában van némi visszabutítás, de tartalmilag teljesen stimmel a port is a nagygépes verziókkal és utólag úgy, hogy kijátszottam pár napja a kampányt, azt mondom a teljes árát is megéri (én is pár száz Ft-os akcióban vettem még meg).Lehet hozzá még DLC-ket is venni játékon belül, de azok úgymond nem adnak hozzá a játékhoz, inkább csak autókra külső cicoma, meg skin-ek.
Rally Fury-ra ránézek majd, köszi!
Többieknek is köszi az ajánlásokat!
Most Wanted-et kihagyom (droidon játszottam vele és nem igényel kontrollert), a GRID Autosport-nak meg mindenképp tervben van a megvétele. -
addikt
válasz pietrrr #39750 üzenetére
Az a vicces, hogy annyira pontos portja a nagygépes verzióknak, hogy a Multiplayer lehetőség is ugyanúgy ott van, viszont a Mobile verzión sajnos nincs többjátékos mód (ha két eszközről ugyanazzal az ID-val lépsz be, akkor viszont tudsz “magaddal” játszani 😁).
Igazából ezért sem játszok vele már hónapok óta, mert nekem a szavatossághoz hozzátartozna a többjátékos mód, viszont végigjátszás után már az sem késztet játékra, hogy egyébként külön játékmódként vannak benne napi és heti kihívások, amikért olyan trófeákat (pénzt) szerezhetünk, amit csak az ottani shop-ban használhatunk fel érdekes skin-ekre, meg miegyebekre.
Helyette egy ideje a Rally Fury-ra kaptam rá, mert ott meg olyan többjátékos mód van, hogy a nap bármely szakaszában találni pillanatokon belül játékot, sok játékossal.
Kezdetben furálltam is, hogy ilyen kis gagyi játékkal hogy tudnak ilyen sokan játszani, de egyébként meg ráéreztem a játékra és rendesen tetszik, bármennyire is fura.
Mióta 100%-ra teljesítettem, azóta csak multiplayer-t játszok benne, tudnak benne komoly kihívások lenni.[ Szerkesztve ]
-
válasz pietrrr #39750 üzenetére
Ezt nem tudom. Nálam az "online multi", mint fogalom, nem létezik, mert öreg vagyok hozzá. A játékon belül van lehetőség szerver létrehozására, de, hogy oda kit engedsz be, milyen szabályok alapján, arról fogalmam sincs. Kifotóztam az érdekesebb részeket, hátha segít valamit...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
válasz pietrrr #39753 üzenetére
Ez megnyugtat, hogy akkor valóban cseszett mód lassan tudnak színeződni a rangok, de hát biztosra mentek és hosszú távú célokat ad.
Ennek ellenére rengeteg max rangos emberrel dob össze, nekik a fele életük lehet erről a játékról szól.
Sok magyarral is dob amúgy, kár hogy semmiféle chat lehetőség nincs a játékban, de egyébként meg túl pörgős az egész és egy mondatot nem lehetne leírni normálisan, máris elkezdődik a meccs.Kizárólag kontrollerrel játszom, még hónapok előtt kerestem autós játékot a Wreckfest után és itt ajánlotta valaki, én meg időközben jól “ráfüggtem” .
Ez érdekelne, hogy milyen új verdára gondolsz, mert iOS-en játszom, de nálam semmi frissítés sincs, se új autó.
-
addikt
válasz pietrrr #39760 üzenetére
Én minden autóshoz ajánlok kontrollert, amiben lehet adagolgatni a féket és a gázt a ravaszokkal és ez lehetséges mind a Rally Fury, mind a Wreckfest esetében.
Persze az sem utolsó tényező, hogy a kormányzás is finomabb tud lenni az analog karokkal, bár nekem a Rally Fury-ban nem tetszik ennek az érzékenysége, túl érzékeny még teljesen levéve is a csúszkát, de el lehet vele lenni így is. -
Dilikutya
félisten
válasz pietrrr #39813 üzenetére
Én sose próbáltam, de vannak fenntartásaim. GTA-t se nagyon tudom elképzelni. A Doom életképes, de annak az irányítása lényegesen fapadosabb ezeknél. Többit PC-s portot nem próbáltam, van még Company of Heroes, Nvidia Tegrára Half-Life 2.
Az Ubi kiadta pár éve az Xboxra készült Prince of Persia 1-2 remake-et, az jól játszható, még ma is működik, ennek ellenére leszedték már. Meg akad még 1-2 port.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Fall-N
veterán
-
fabokf
tag
válasz pietrrr #39813 üzenetére
Tűrhetőek.... megvan a KOTOR és a Neverwinter Nights is, és noha nem telón, hanem tableten próbálgattam őket, nagyjából hasonló az irányítási sémájuk (NWN esetén a képernyő középen kétfelé van felosztva, a bal oldala felel a mozgásért, a jobb oldala pedig a kamerakezelésért....ehhez persze látható virtuális D-padok nincsenek, ahol épp megfogod a képernyőt, ott érzékeli a dolgot azt vettem anno észre, hogy picit túlérzékeny az alapértelmezett beállítás-néha a kamerát túl gyorsan forgatta és lassan reagált a mozgatásra, és fordítva de alapvetően NWN-t a második fejezet közepéig el tudtam vinni különösebb gond nélkül....aztán helyhiány miatt töröltem )
asszem a KOTOR is hasonló de ott hamar kontrollerre váltottam és azzal már inkább hozta az "Xboxon játszom" fílinget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest