- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
A Dune Imperium androidos változatán gondolkodok, de jól látom, erre a felületre nem adták ki a kiegészítőket? Mert így sajnos nem venném meg
-
Köszönöm a tippeket! Hamarosan megérkezik egy androidos retro kézi konzol, ha lenne rá jóféle anyag, szívesebben játszanék azon, mint telefonon.
-
icemad
nagyúr
válasz
Rigormortiis #40184 üzenetére
Szerencsére ennél nem kell ettől tartani.
-
MikeWazowski
veterán
Csak nekem új h megjelent az 1.0-ás Once Human? Tehát már nem béta.
[link] -
Narxis
nagyúr
TMNT: Shredder's Revenge -t kipróbáltam, nem rossz bár szerintem a Playdigious csak kiadta és valójában a Dotemu fejleszti ami azért fura mert a Dotemu-nak is van Play Store fiókja. Mindenesetre a Dead Cells és a Streets of Rage 4 amit megvettem tőlük a mai napig működik, igaz a Streets of Rage 4 co-op-ja viszont régóta nem működik nálam.
A 2 DLC-vel együtt 2500Ft-ot szerintem megér, Steam-en sokalltam az árát, Switch-en megvan de ott sokkal jobb játékok vannak így keveset játszottam vele. Telón szerintem többet játszanék mivel ott nincs annyira nagy választék. Ami talán hiba, hogy úgy tűnik mintha nem lenne cloud-save.
-
fabokf
tag
Megjelent a Delta Force Mobile [link]
Egyenlőre egy kört futottam csak vele egy Warfare pályán de tetszik...a hangulata emlékeztet a megboldogult Battlefield Mobile-ra, ugyanolyan pörgős de ettől még egész átlátható...a többi játékos meglepően segítőkész (6x lőttek le és 5 alkalommal mindig akadt valaki, aki pikk-pakk feltámasztott...), vagy csak mákom volt ezzel a meccsela kampány része jelenleg PC-n érhető csak el, noha a menüje bent van. Ami fura volt, h a jaték inditás után úgy kezelt, mintha mar tavaly kipróbáltam volna (tele volt a postaládám 2024-es levelekkel), noha soha nem is próbaltam ezelőtt
Asszem megtartom egyenlőre...
U.I: remélem, h jól linkeltem, ha mégse, akkor megköszönöm az illetékesnek a pótlást👍😃
U.I2: pár nappal ezelőtt a Teenage Mutant Ninja Turtles : Shredder's Revenge is kijött mobilra, hasonló koncepcióban, mint a Prince of Persia (kiprobalható verzió, in-game megvásárlással) -
sto1911
veterán
-
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
Mintha régebben láttam volna a heroes 3 át mobilra. Abból lett valami?
Van erről valakinek infója? -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski #40111 üzenetére
Olyan sok azért nincsen.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Brandynew #40110 üzenetére
Sok van: [Bright Memory: Infinite]
[GRID™ Legends: Deluxe Edition]
[Call of Duty®: Warzone™ Mobile]
[Forgotten Memories: Remastered]A Bright memory konkrétan szerintem gyönyörű.
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Melyik most a legfejlettebb grafikájú játék? Csak kíváncsi lennék, hol tartunk 2025-ben.
Köszi.
-
Rigormortiis
veterán
Közben aktiválódott tableten is a PoP Lost Crown. Baromi jól néz ki S8 Plus-on, szinte semmit nem tölt és a 60 fps is megvan. Így, tableten, kontrollerrel élmény játszani! És sokkal olcsóbb is, mint a Switch verzió.
-
Rigormortiis
veterán
Úgy látom, frissebb rendszereken a Bloodstained is kuka. Gondoltam csapok egy kört vele tableten, de már nem látom a Play áruházban, ha pedig a saját alkalmazások közül letöltöm, akkor sem indul el.
-
Maxtreme
addikt
válasz
fabokf #40097 üzenetére
azért ez gamepad nélkül tapi screenen, hát gud lák
Én PC-n végigvittem (jegyzem meg a stílus rajongójaként, szinte az összes nagyobb említésre méltó metroidvaniat végigjátszottam, de ez bőven benne van a top3ba nálam) hát nem volt egy egyszerű menet, főleg a vége felé mikor olyan szinten skillbased lett a cucc hogy fuhh.
Ráadásul ez nem is az a tipikus 5-6 óra alatt teljesíthető játék. -
Rigormortiis
veterán
Nekem bejön a PoP Lost Crown csak azt nem értem, hogy ha telón megvettem, akkor tableten miért nem unlockolódik a full game
-
Narxis
nagyúr
válasz
fabokf #40103 üzenetére
Nekem lehet még megvan valahol csak értelme nincsen tablet-en játszani mivel egy kenyérpirítón is elfut a HD verzió is így inkább egy régi laptopon is jobb játszani mint tablet-en, plusz ott nem veszik el a mentésed mert elvileg a Steam és a GOG verzió is szinkronizál felhőbe de biztos ami biztos ott a Gamsave Manager program is ha nem bízik valaki a felhős mentésben.
-
Dilikutya
félisten
válasz
fabokf #40097 üzenetére
Nem tudom, a régi Prince of Persia-t miért tüntették el. Nekem még Amazonra van meg pontokból, ma is működnek (nem sokáig, az Amazon lelövi a szolgáltatást).
Az első rész remakeje eredetileg valami xboxos bónusz volt valamelyik Prince-hez. Utána megcsinálták a második részt is. Elég rég eltűntek a Play-ről is. PC-re sajnos nem portolták, nem tudom, konzolon elérhetők-e még. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Rigormortiis #40100 üzenetére
Neeeem
, csak néha besegítek itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OLED TV topic
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest