- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zozi8005 #24093 üzenetére
Egyelőre még dolgozom, de majd otthon csinálok helyet. Illetve lezárom, mert az open nem a legjobb, egyből felvesz mindenkit.
Szerintem 3-4 csapat simán össze tud jönni PH! -s tagokból. Majd ezt is vezethetnénk (CSR2 csoportban). Jó lenne betömörülni.
Saccco:
Jaja, de szerintem így is kell majd pár csoport. -
HoTaZo
addikt
válasz
zebede #24089 üzenetére
Amikor rájöttem, hogy bénáztam, én is azt akartam rendelni, de akkor láttam ezt, hogy olcsóbb és állítható, meg külön tartó is lehet. Lapozni kell oldalra. Mind a kettőre az van írva, hogy ehhez való.
Tudsz mondani egy játékot, ahol neked megy? Leszedtem a Cordyt, ami a papírjukon volt, hogy azon tesztelték, de nem akar összejönni.
Lehet, mert nálam 10 óránál világít... -
Saccco
nagyúr
Úgy néz ki lesz valamilyen cross-platform móka (MMORPG).
Albion Online
Angol cikkPC és mobil cross-platform !
-
-
HoTaZo
addikt
De még nem is mobilappon keresztül, hanem bögészőn át mentem az oldalra. Nekem is fura volt, hogy ennyivel olcsóbb. Körbe is ellenőriztem, nehogy valamit benézzek.
Viszont a működésére nem jöttem még rá. Csatlakoztattam a telóhoz, de billentyűzetként látja...
Ha valakinek lenne javaslata... -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
tomee007007 #24070 üzenetére
Nekem még mindig nem jo az underground app.
-
Saccco
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #24078 üzenetére
Egy baj van csak, sajnos összesen 10 ember fér egy crew-ba.
-
zozi8005
tag
válasz
Heisenberg69 #24065 üzenetére
Megjelenik idővel vajon a játékban a matricázás lehetősége is?
Már nem emlékszem melyik,de talán a rendszám feliratozhatósága is bizonyos szint után lett csak aktív. -
HoTaZo
addikt
válasz
Heisenberg69 #24068 üzenetére
Gyűrni kell az aszfaltot, tuningolni a vasat, és respectet kiharcolni. Jönni fog az!
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
Heisenberg69 #24067 üzenetére
nekem továbbra sem jönnek fel a videók...
-
HoTaZo
addikt
válasz
Heisenberg69 #24060 üzenetére
7-es rankban, szőke fűrtöst 1x elkenve, megjöttek az üzemanyag reklámok. Szerintem rangtól függő.
-
Heisenberg69
senior tag
Csr2be keresek crew-ot. Magyart persze. Lvl 10 vagyok tier 2.
-
Joccc07
addikt
CSR2-nek van már saját topicja?
Van már PH-s crew?
-
HoTaZo
addikt
válasz
Heisenberg69 #24058 üzenetére
Nem, nálam itthoni kapcsolat van és mindig errort dob ilyenkor. Már én is akartam tőletek kérdezni.
-
Maxtreme
addikt
Amúgy tényleg durván jó munkát végeztek a srácok, mert az aksit sem igazán eszi a a játék. Pedig nálam a gfx igényesebb játékok szó szerint üzemanyagnak használják az aku savat..
Ja és ami külön öröm, nem kell neki állandó netkapcsolat..
-
icemad
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #24055 üzenetére
Rootolt?
-
zozi8005
tag
G2-n hibátlanul szalad.
Arra nem jöttem rá,hol lehet a felhőmentést aktiválni. -
HoTaZo
addikt
válasz
Saccco #24041 üzenetére
A videót látva, kicsit meglepett a játék stílusa. Még nem találkoztam ilyen játékkal. Persze gyermekem azonnyomban kiokított.
De érdekes. Jó lenne egy ingyenes próba kaland. Nem az összegért, hanem a Play és a Tcom fizetési komplikációja miatt. Nem akarok feltölteni ide, meg oda pénz, hogy hébe-hóba vásároljak ezt-azt. Miért nem jó nekik a PayPal? -
HoTaZo
addikt
válasz
Heisenberg69 #24046 üzenetére
Bezáráskor dobta fel a mentési lehetőséget. Nem is tudom, miért a készüléket választottam. Amikor újra elindítottam a játékot, akkor láttam, hogy az elejéről kezdi megint.
De szerintem, ha a felhőt választod, onnan már automatikusan ment tovább. -
B********
aktív tag
válasz
HoTaZo #24043 üzenetére
P9 Lite-on megyeget, de épphogy csak. Olyan 24-26 körül lehet a framerate. A töltőképernyőn vannak kis info-k, ott írja hogy high end készüléken lehet pl nyitogatni az ajtókat a garázsban. Nos nálam lehet is, de azért a P9 L semmiképp sem high end készülék. Szóval ha a játék csúcskészülékre lövi be a részletességet egy felső közép telefonnál, akkor nem csodálom hogy kicsit akadósan megy. Mondjuk brutálisan szép, az tény.
-
zozi8005
tag
válasz
Saccco #24035 üzenetére
Ja köszi,úgy értettem hogy már töltöm lefelé. 😌
Egyébként mintha kicsit visszavettek volna az amúgy gyönyörű grafikából,az eddig mondjuk youtube-on látottakhoz képest.Úgy vettem észre,nem is skálázható,de mégegyszer:ez a játék tényleg egy másik szintet képvisel a megjelenítés terén.
Erre a felhőmentésre szintén rá kell néznem.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Heisenberg69 #24042 üzenetére
Igen, van fehő mentés. Én úgy veszítettem el addig elért rangomat, hogy készülékre mentést nyomtam, pedig a felhő mentésnél voltak a pontok. Mindegy, újra kezdhettem, egy kis tapasztalattal gazdagabban.
-
Heisenberg69
senior tag
Komoly lett ez a CSR2. Ez a grafika… a jó az, hogy semmi akadás nincs, és a telefon sem melegszik, de nem is merül gyorsan. baromi jól lett optimalizálva.
Ám ebben a részben +3matricáért nem kapok olyan órási pénz bónuszt mint az előző részekben? Elég lassan jön a pénz.
Ja, és felhőmentés van benne? -
törölt tag
2 Disney játék. Nem az év üzlete, de eleve horror ára van. Most 50% -os akcióban, de szokott lenni 90% is elég ritkán...
- DuckTales: Remastered
- Castle of IllusionMost 1799 HUF.
Illetve a Kids Garden Pro verzió most megint akciós, 590 HUF. Gyerekeknek.
A Flight Unlimited Vegas HD sim pedig ingyenes lett.
-
Saccco
nagyúr
-
B********
aktív tag
Tölthető a CSR 2
-
törölt tag
válasz
#86973952 #24031 üzenetére
Csak hogy az állatoknál maradjunk. War Tortoise
-
törölt tag
válasz
lkksioskdl3 #24016 üzenetére
Ez mennyire beteg játék... én a csirkével nyomtam...
Kék baseball sapkában.
-
Saccco
nagyúr
Battleheart - ingyenes, reklámmentes, IAP mentes
-
Maxtreme
addikt
válasz
Heisenberg69 #24020 üzenetére
szép hosszú életű volt, biztos jó lehet.
-
Sonja
nagyúr
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
Heisenberg69 #24018 üzenetére
Töröltem is.
-
Ereshkigal
őstag
Már csak a kivégzések hiányoznak.
-
assemble
addikt
-
Saccco
nagyúr
Van új Humblebundle!
-
Bozek
nagyúr
válasz
oAcido #24007 üzenetére
Nem kell hozzá root, csak akkor, ha esetleg a játék nem támogatja és a kijelzőn való érintést akarod emulálni. Én a GearBest-ről szoktam ezeket beszerezni, a 21 dollár szerintem nem húzós ár érte (eBay-en is ezen az áron mozog) és ez még az áfahatár alatt van. Most egy iPega 9033-at használok, tökéletesen mennek vele az említett emulátorok. A Gear VR-t nem próbáltam, mert nincs ilyenem.
Amúgy amit linkeltél (és az általam használt 9033 is) megy PC-vel is, szóval ha van BT benne, akkor simán tudsz azzal is játszani. Igaz, ott még csak emulátorokat és az Abe's Exodus-t próbáltam. Sőt, van benne egér mód is, szóval még annak is tudod használni a gépen (vagy telefonon a ScummVM esetében, mert az csak abban a módban megy normálisan).
(#24009) Kasya: Miért kellene root az iPega-hoz? A Moga Pro-hoz kell? Csak a fentebb említett esetben szükséges, de az úgyse egy tökéletes megoldás. Én például a Galaxy On Fire 2-őt nem tudtam normálisan emulálni, hogy tudjam kezelni.
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy kontrollert S7 Edge-hez?
Én az iPega PG-9037-et néztem ki, érdemes drágább kontrollerek felé nézelődni (Mad Catz, MOGA, SteelSeries, meg a többi) vagy ez is tökéletesen elég?
Főleg emulátorokhoz lenne használva (NES, SNES, PSX, PSP), illetve az se lenne hátrány ha Gear VR-ben működne.
Nálam még plusz pont az Xbox féle kialakításra (ezért is gondoltam a PG-9037-re).Ui.: Ha az iPega ajánlott vétel, valaki megdobhatna egy megbízható (nem mellesleg "olcsóbb"
) eBay-es linkel.
Mindent előre is köszönök!
-
Saccco
nagyúr
Azt a bellári...
Alkalmazáson belüli termékek
841,00 Ft–69 799,00 Ft tételenként----------------
Akciós a Door Kickers (-75%) és a Death Worm (-50%), mindkettő 360ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már elérhető a PIONER című MMOFPS demója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest