Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol77
aktív tag
válasz Vikthor #8692 üzenetére
Letöltöd a ScummVM-nek ezt a verzióját : [link] ,
és menni fog a pc-s dos-os verziója mind a 3 játéknak amit említettél. Eye 1-2 , és a Lands of Lore.
Lands of Lore videoRemélem segített, a droidos hasonló játékokról meg majd mond valaki valami okosat.
Amúgy még ezeket a játékokat tudod még a ScummVM-el futtatni : [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
maggi1886076
addikt
-
saelin
veterán
válasz Vikthor #8731 üzenetére
Jó ez igaz, ingyenesek. A rovio-tól a Bad piggies az egyetlen kedvenc játékom, a csúzlizás már uncsi. A gokart játékuk meg nekem csalodás pedig nagyon vártam. Szóval remélem valami ehhez hasonló kikacsintás lesz és jobban sikerül.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
aizen92
addikt
válasz Vikthor #9353 üzenetére
mindig megöltem de nem is baj....
Nálam top 10 android games listában előkelő helyen szerepel főleg tableten nagy élmény!
(#9355) Vikthor: na igen! azzal már úgy baráti! ^^
Remélem lesz valami akcióban az összes chapter egyben.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
aizen92
addikt
válasz Vikthor #9356 üzenetére
Féltem, hogy ez lesz! holnapra összeírom linkekkel együtt!
Amúgy lehetne egy ilyet szervezni, hogy mindenki, aki nagy droid gamer, kiírja a 10-es listáját! Kíváncsi lennék én is egy két fórumtárs toplistájára!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
addikt
válasz Vikthor #9370 üzenetére
Na ezt a bizonyos game saver app-ot nagyon megköszönném, ha be tudnád linkelni, mert nálam rákeresve teljesen más nevű találatokat dob ki.
Viszont ha véletlenül a Helium app-ra gondolnál, akkor inkább hagyjuk, az számomra egy haszontalan program.
dzsidzsas: Én fps-ekben érintőképernyővel mérföldekkel hatékonyabban tudok játszani. Annyira, hogy ez szerintem több hét kontrollerezés után se változna.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
addikt
válasz Vikthor #9599 üzenetére
Ha nem lennének olyan helyzetek benne, mikor időre kell döntened, én is kipróbálnám a mostani nyelvtudásommal, de így... :/
Az lenne a legjobb, ha a PC-s verzió magyarításáért felelős csapat egyeztetne a fejlesztőkkel és elküldve nekik a magyarítást beleültetnék az Android-os verzióba, de sajnos erre nagyon kicsi az esély szerintem.Azonnal megvenném amúgy minden habozás nélkül az egész pakkot.
-
saelin
veterán
válasz Vikthor #13584 üzenetére
Bocs, lejárt a szerk.
Another World
The inner world
Broken Sword
Machinarium
Syberia
Castle of IllusionDe ezek is csak hasonlóak (platformer vagy adventure). A the cave egy elég érdekes egyveleg és nincs még egy ilyen játék playen.
A google egyre hülyébb... kivették a play áruházból a vágólapra másolást a megosztások közzül, így tabletről lehetetlen linkelni...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
VD
őstag
válasz Vikthor #13650 üzenetére
Annyival kiegészíteném, hogy botrány szar a hőelvezetése, emiatt a hardver igényes cuccoknál nagyon hamar visszaveszi a teljesítményt. Megint csak papíron mutat jól az új SOC.
One X után megfogadtam, hogy soha a többet tegrás cuccot! Ritka gyenge a Support is. A tegra only cuccok, meg nem egy nagy durranások. A többség pár hónap késéssel kijön más GPU támogatással is. -
teglasz
tag
válasz Vikthor #14799 üzenetére
Segítségeteket kérném.
Lecseréltem az S4-emet egy S5-re.
A Real Racing 3-nak és az Angry Birds Transformers-nek szeretném
valahogy a mentéseit átvinni az új készülékre.
App Backup & Restore-al már próbálkoztam, de nem viszi át a mentéseket,
újraindulnak a játékok az elejétől.
Visszaolvastam meg rá is kerestem a topikban, de nem találtam semmit.
Előre is nagyon köszi!teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
assemble
addikt
válasz Vikthor #14868 üzenetére
Nem tudom hivatalosan mivel lesz kompatibilis, de arra komolyabb osszegekkel fogadni mernek, hogy mukodesre lehet majd birni telefonokon is. De ha nem lesz hivatalosan kompatibilis telokkal, annak valszeg oka lesz, pl nem lesz tul olvashato, kezelheto rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
Chuzzlee803
aktív tag
válasz Vikthor #16476 üzenetére
Call of Mini: Zombies 1-2? Ezek is elég jók.
(Amit hiányoltam, az az, hogyolyan co-op ami nem bossfight, csak egy sima zombilövölde, lásd pcn: killing floor)
BTD Battles: a sorozat ingyenes, multiplayer része, egy próbát megér szerintem
Minecraft3 játék, egyelőre ennyi jutott eszembe. Ha még lesz, írok
-
saelin
veterán
válasz Vikthor #17185 üzenetére
Jaj, nekem eszemben volt, csak azóta elfelejtettem!
Violett
Yesterday
Ark-K
The Inner World
Machinarium
Botanicula
Syberia
Syberia 2
Brokensword-- ezeket nem próbáltam --
Leisuire
City of Secrets
Hamlet
Touch Detective
Gemini Rue
Blackwell
Secret FilesCsak kilencszer omlott össze a play áruház, amíg írtam ezt a hsz-t.
-
Saccco
nagyúr
válasz Vikthor #17241 üzenetére
&& T_chris:
Csak azért tűnt fel, hogy melegszik, mert eddig nem melegedett semmitől se.
Ashpalt meg Modern Combat meg hasonlókkal nem próbáltam (huzamosabb ideig).Nekem Wifi, Edge és H+-nál is van disconnect.
Mennyi a csapat ereje nektek?
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest