Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mivel van demó, azért próbáld ki, nem kér enni. Vagyis de, mert erről szól, hogy zabálni kell.

Kíváncsiságból letöltöttem, nekem az érintőkijelzőn nem állt kézre az irányítás. PC az egér+billentyűzettel kezelhetőbb, valószínűleg kontrollerrel is. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
PC-n megvan, még az Epic dobálta ingyen. A téma miatt érdekelt, jó mókának tűnt. Nem az. Folyamatosan zabálni kell, főleg hülye halakat. Elég hamar meguntam. Eleinte szórakoztató persze, hiszen cápával ehetsz fürdőzőket is, de hosszabb távon unalomba fullad.
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Olyan sok azért nincsen.
-
Dilikutya
félisten
válasz
fabokf
üzenetére
Nem tudom, a régi Prince of Persia-t miért tüntették el. Nekem még Amazonra van meg pontokból, ma is működnek (nem sokáig, az Amazon lelövi a szolgáltatást).
Az első rész remakeje eredetileg valami xboxos bónusz volt valamelyik Prince-hez. Utána megcsinálták a második részt is. Elég rég eltűntek a Play-ről is. PC-re sajnos nem portolták, nem tudom, konzolon elérhetők-e még. -
Dilikutya
félisten
Ennyi volt az androidon az Amazon App Store:
-
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A cache fájlok semmit sem lassítanak, és ha akarod, a lemezkarbantartó le is törli őket.
A kettő meg nem ugyanaz, mert a factory reset az oprendszert állítja vissza gyári állapotra. Formázásnál meg legyalulsz mindent, lehet újratelepíteni.
Már az SSD előtt sem kellett újratelepíteni. A Windows 7-em megélt 3 alaplapcserét, egy CPU-t, 2 videókártyát, meg sorban az upgrade-eket 8-ra, 8.1-re, 10-re. Végül amikor SSD-t is vettem, újratelepítettem, de igazából klónozhattam is volna. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ez egy hatalmas baromság.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Van, amit a GOG-on nem kapsz meg. PC-n akkor szokott gond lenni, ha valami olyan fos van a programban, amit később megszüntetnek, de a játékból nem távolítják el. Sok GfWL játék ezért tűnt el, mert nem peccselték ki belőle, bár ha megvetted, ugyanúgy letölthető.
Androidon nekem úgy rémlik, megvan minden, amiért valaha pénzt adtam (nincs sok ilyen, az is ilyen 100-200 forintok), max nem tudom még telepíteni se. Így nem is tudni, hogy valójában működne-e. Amazon-on is vannak játékok 10+ évvel ezelőttről, egy részük gond nélkül megy. Ami nem, ott pl. akkor jön a gebasz, amikor telepítés után a program még külső szerverről töltene le adatot. -
Dilikutya
félisten
válasz
pietrrr
üzenetére
Igazán nincs alapja, ez még ilyen régi beidegződés lehet sokaknál. Nekem ebből a korból nincs tapasztalatom, az első androidos telóm főverziót sosem lépett, utána az A5 2017-nél pedig semmi gond nem volt. S20FE-nél végképp nem. Az S24 Ultráról nem tudok nyilatkozni, a dobozból kiszedve ment rá egyből a frissítés, miután a Smart Switch mindent átmásolt, amit gondolt. Néhány játék, ami ősidők óta volt hordozva, nem települt vissza, régi Angry Birds-ök, amik már a Play-en évek óta nem is elérhetők.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Leírom én is.
A P l a y s z e r i n t o l c s ó b b.
4,99 $ > 1690 Ft
6,99 $ > 899 Ft
Köze sincs dollárhoz, áfához, az AppSales hülyeséget mutat.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem a Ft/$ a lényeg.
Hanem ami nálad 6,5$, az itt 899Ft, ami kicsivel több 2$-nál. 
-
Dilikutya
félisten
válasz
interstate76
üzenetére
Az kb. olyan, mintha konzolon játszottad volna, sokat nem mutat a tapi kijelző nyűgjeiből.
Amazon fiókomon megvan, de mivel van aktívan használt PC-m (és ott is van belőle, bár még sosem játszottam vele
), így mobilon a viszonylag nagy kijelző ellenére se vágnék bele. Doom-ot poén, de az csak előre/hátra meg jobbra/balra, meg néha lőni. 
GTA-ból is max azt próbálnám ki, ami nincs PC-re, a Chinatown Wars és a Liberty City Stories, de még azoknál is meggondolnám, hogy emulátorral PC-n, igaz, az kevésbé legális.
Bár most jut eszembe, a telefon jól kezeli az Xbox kontrollerét, a Dex-szel (Samsung S20FE van, meg Samsung monitor) meg szépen ki is tudom tenni kijelzőre, ezt lehet kipróbálom, ez a két GTA még kimaradt. Meg a Vice City Stories, de az nincs mobilra, meg szerintem most semmire. -
Dilikutya
félisten
válasz
pietrrr
üzenetére
Én sose próbáltam, de vannak fenntartásaim. GTA-t se nagyon tudom elképzelni. A Doom életképes, de annak az irányítása lényegesen fapadosabb ezeknél. Többit PC-s portot nem próbáltam, van még Company of Heroes, Nvidia Tegrára Half-Life 2.
Az Ubi kiadta pár éve az Xboxra készült Prince of Persia 1-2 remake-et, az jól játszható, még ma is működik, ennek ellenére leszedték már. Meg akad még 1-2 port. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nem az a gond, hogy nem mennek, bár olyan is van. De nincs fent a Max Payne a Play-en, aki nem vette meg anno, nem fog tudni játszani vele.
Pl. nálam még látszik a könyvtárban a Dead Space, telepíteni is tudom. Játszani már nem tudok vele, de nem azért, mert nem indul el (nem derül ki, mit csinál), hanem mert le akarna tölteni további adatokat, ami gondolom nem a Play-en volt régen. Most viszont valószínűleg nem elérhető már, nem csinál semmit a játék. -
Dilikutya
félisten
Hero of the Kingdom: The Lost Tales 2
Most ingyen a fiókhoz adható, MS Store-ban is. -
Dilikutya
félisten
Play-en az értékelésnél melyik szó miatt nem mehetett ki nyilvánosba az egyik egy csillagosom? Az unalmas, vagy a gagyi a gond a rendszernek. A maradék 300 karakter nem hiszem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
dionaea
üzenetére
Viszont ingyenes a 3. rész: A királyság hőse III
Windows-ra is. -
Dilikutya
félisten
Hogy ez a Hero of the Kingdom mekkora gagyi. Kihívás nulla, izgalom nulla. Harcot nem veszthetsz, mert ha nem felelsz meg az előírásnak, nem is lesz harc. Keresztbe-kasul gyűjtögetés, semmi egyéb.
-
Dilikutya
félisten
válasz
baal-amiga
üzenetére
Rövid idő alatt végigjátszható, amúgy elég unalmas, egyhangú.
-
Dilikutya
félisten
válasz
szimcsi
üzenetére
Nem egészen értem, miért akarsz androidos játékot PC-re. Ha van PC-d, ingyen lehet találni egy rakás jobb játékot, meg hétről hétre osztogatnak is, gyerekeknek való is bőven van. Androidosaknak a reklám a legkisebb baja, nagyobb gond, hogy hulladék az összes. Ami meg nem, az PC port, de ugyanannyiba is kerül, mint ha normálisan játszanád.
A mobilos játékok a "WC-re jó lesz" kategória, az összes. -
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azért az barokkos túlzás, hogy mocsokszarok lennének a régi játékok. Egy nagy monitoron a grafika előbb öli meg a játékot. Régi Heroes, Age of Empires, C&C a régi állapotában is pofás, de pl. egy Kingpin, Quake 2 rusnya, Half-Life sem egy szépség.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Fall-N
üzenetére
Melyik Half Life 2-höz van keretrendszer? Mert annak van rendes Android portja is, igaz, csak az Nvidia hardverére.
Régi konzolok amúgy jó sok játékot küldtek a kukába azzal a remek előre-hátra nem-kompatibilitással. GTA-nak is van olyan része, a Vice City Stories, ami régesrég játszhatatlan, bár annak lehet Phil Collins is az oka, hogy jött újabb hardverekre. Liberty City Stories-nak is van androidos kiadása.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Viszonylag jól tudtam haladni IAP nélkül is, én pont azért hagytam abba, mert egy bugyuta, teljesen önismétlő, rossz játék. Olyan jól át lehetne hozni mobilra 30-40 év kézikonzolos tapasztalatát, játékait, stílusait. Ehelyett minden csak ostoba grind/loot parádé.
Tökre örültem anno, amikor megjelent Androidra a Superfrog Remake (régi Amiga/DOS platformer), meg a klasszikus Prince 1-2. részének a remake-je. Aztán szépen el is tűntek mindenhonnan, a Prince az Amazon library-ben még megvan, de már nem működik. Ugyanez lett a sorsa a Prehistoriknak is. Ez a stílus jól játszható mobilon, ráadásul szebb 2D-ben, mint a sok fapados gagyi 3D-s cucc. Lehetne rendes Mario is akár. Vagy új, érdekes, szép címek.Belekezdtem a sorozat miatt a Fallout Shelter-be, ha egy órát láttál belőle, mindent láttál. Már ott tartok a szar mobiljátékokkal, hogy WC-n is csak híreket olvasok.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Lion81
üzenetére
Én mivel csak Samsungot veszek, nincs ilyen gondom, ott a Smart Switch, az mindent átköltöztet, az ilyen alkalmazást is. Xiaominak nincs ilyen?
PC-n belépve sem látod a könyvtáradban? Nekem úgy még látszott a Dead Space is. Bár telepíteni lehet, hogy nem engedné már a Play. -
Dilikutya
félisten
válasz
fabokf
üzenetére
A 3 sorozatos karakter nekem is elég hamar meglett. Kupak viszonylag jól gyűlik, de a kólával nem vagyok elegedett. Hajtottam hogy meglegyen a 100 lakos, mert akkor megépíthetem a nuka palackozót, lelombozott, hogy az is csak kaját ad.

Víz, kaja jól tartható, de az energia nekem is szűkös, minden támadásnál beesik a piros sávba. -
Dilikutya
félisten
Fallout Shelter: a sorozat után kedvet kaptam a Fallout-hoz, sose játszottam semmivel, de most csak erre a mobilosra volt eddig idő. De már elmúlt. Gyűjtögetős vacak, minden építhető dolog a menedékben elérhető lett pár nap alatt, innentől nem látom értelmét grindolni.
Más: csak nekem van így, vagy csak engem basz, de minden reklám ilyen kamu gyökér játékokról szól, húzogasd a pöttyöket, aztán jön a € a PayPal-ra, ha játszol. Próbáltam jelentgetni, de hiábavaló, jön a másik reklám, ugyanaz a gagyi, ugyanaz a sztori, a reklámarcok is ugyanazok, néha konkrétan a reklám is, csak a cím és a fejlesztő más papíron.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
PC-s játékot csak PC-re.
Volt Androidra Gobliiins Trilogy, Prehistorik, Superfrog (DOS-os klasszikusok, illetve az utóbbi pont egy remake), átportolták Xbox-ról a Prince of Persia 1-2 remake-et is. Play-en rég nincsenek, szerintem az Amazonnál is csak annak van meg, akinek onnan származik, de a Prehistorik itt se működik már. A Prince viszont igen, azt hiszem.
Volt régen Half-Life 2 (bár ez csak Nvidia Shield-re). A GTA-ból szerintem most nem mind van a Play-en, ami valaha megjelent, ráadásul az olcsó VC-t és 3. részt lecserélték a 7000Ft-os Definitive-re, San Andreas-ból még megmaradt a régi is.
Doom van még, az működik, bár azzal PC-n is törődnek még.
Viszont teljes értékű rendes játék más nincs is Androidra, egyszer fizetős, meg nem loot/craft/run normális játék, ami eredetileg is androidos, nincs is, nem is láttam soha. -
Dilikutya
félisten
válasz
kőbaltás
üzenetére
Legálisan nem. Nem legálisan épp el lehet seftelni, de akkor az a játék jobb, ha olyan emailcímmel van, ami neked nem kell. Én biztos nem adnék oda senkinek olyat, ahova az én címemmel kell belépni, akkor se, ha magához az email fiókhoz nem fér hozzá. Na meg persze a Google fiók se az legyen, amit használsz (bár lehet, hogy ingyenes játék, vagy filléres, és maga a játék saját account-ja az érdekes csak).
-
Dilikutya
félisten
válasz
fery02
üzenetére
Szerintem mind USB-C csatlakozós, nincsen már rögzített kábeles, talán az X360 kontrollere volt az utolsó. D-Pad meg ilyen, legalábbis a gyári Xbox kontrollereken, nekem is ilyen van.
Telefonhoz amúgy csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül is. Úgy biztosan, USB-vel még nem próbáltam. Vezeték nélkül Bluetooth-on csatlakozik PC-re, konzolra is, az adapter, amit lehet hozzá venni PC-re, Bluetooth, ami több kontrollert is kezel. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Elvileg idei őszi összehasonlító videót néztem, elég rusnya grafikai bugok maradtak benne. Pl. a San Andreas-ban CJ úgy ül a bringán, mint majom a köszörűkövön, amit nem is értek, az eredetiben sem volt ilyen.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Más platformon sem lett túl jó a remastered, ahogy hallotam.

-
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Már csak az a kérdés, hogy az a felújított kiadás mennyire vette alapul a meglévő eredeti verziókat, mert ott a PC-s San Andras évek óta a mobilos San Andreas volt visszaportolva.

Nemrég néztem az aktuális frissítés után összehasonlítást, még mindig látványos grafikai hibák vannak a PC-verzióban, a San Andreasban CJ úgy ül a BMX-en, mint púpos majom a köszörűkövön. Pedig sok elemében valóban szebb lett mindhárom játék, de talán jobb lett volna valamelyik GTA IV modot felkarolni... -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Röviden: Nem.
Hosszabban: Valami csapatalapú RPG szerűség akarna lenni. A harcokért, különböző feladatokért (jellemzően érj el ennyi győzelmet, meg győzz le 10 shokan harcos kizárólag Outworld karakterekkel) kapsz XP, pénzt, felszerelési tárgyakat. Ezek úgy működnek mint máshol, az XP az XP, a pénzt fejlesztésre költheted, de van amúgy legalább 4 féle fizetőeszköz, plusz a multi aréna és az eseti event is más valutát ad, a kapott tárgyakat meg a harcosokra rakhatod, a szokásos erő/védelem stb. értékekhez ad hozzá. Harc automatikus, egy dolgot tudsz kézivezérelni, a feltöltött speciális támadást (de az automata itt is opció), viszont arra nincs ráhatásod, mikor kit és ki hogy támad. Ez azért is rossz, mert ketten ütnek egy bénát elől, közben meg a háttérből zavartalanul lőnek rád. Meg abszolút nincs ráhatásod a harcokra. A "multi" nem realtime élő ellenfél ellen megy, csak mindenki összerakhat egy csapatot, ami ilyenkor küzd mások ellen, de te csak azt látod, amikor te lépsz be egy aréna harcba, jutalmat is csak azért kapsz. Sehova sem tartó, céltalan ostoba "játék", igazából egy kőbuta Mortal Kombat menedzser.
Ékes példája az üres, ostoba mobiljátékoknak.A régóta futó Mortal Kombat Mobile is majdnem ugyanilyen szintre butult, abban sem muszáj már neked küzdened saját kezűleg.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
És valami normális, ami nem MMO, nem craftolós loot parádé, hanem rendes single játék?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Nem tudom, de olyan nyomorékok. Max. annyi beleszólásod van, hogy melyik karaktert fejleszted a kapott cuccokkal.
A rendes mobilos Mortal Kombatban régen nem volt benne az automata játék, valamikor tavaly kerülhetett bele, 2 éve amikor az új telóra feltettem, még nem volt benne. Bár ott legalább kikapcsolható, igaz, a játék így sem nagyon más sajnos, ráadásul még vér sincs benne. Ez a két játék totál kiheréli a Mortal Kombat összes jóságát. -
Dilikutya
félisten
válasz
RandomName
üzenetére
De az ingyenes volt, nem fizettél érte.
-
Dilikutya
félisten
válasz
fabokf
üzenetére
Steam-en még nem láttam ilyet. Ha valami lekerül az áruházból valami okból, a könyvtáradban megmarad, bármikor tudod telepíteni. Sőt, ha rendes retail kulcsod van, még aktiválni is tudod. Lehet még kapni Steam-re Deadpool-t is másodkézből aranyáron.
Ott gondot csak a külsős szerver okozhat, bár ez kevésbé jellemző, mint az androidos játékoknál, többnyire mindent a Steam-ről tölt a kliens. Ami biztos kivétel, az a Test Drive Unlimited 2 volt, abban nem is vagyok biztos, hogy működik még. -
Dilikutya
félisten
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pedig ez akkor is egy N+1. grind shooter. Nem az? Darálod az ellent, fejlesztesz, aztán elakadsz egy erős ellenfélnél, szépen újracsinálsz pár pályát, lesz penzed, fejlesztesz, az ellent legyakod, aztán minden megy tovább. Az ellenfelek igen hamar ismétlődnek, csak mindig többen vannak, erősebbek, jobban sebeznek, de ugyanúgy lőnek, mint pár szinttel korábbi kollégáik. Ilyen játék rengeteg van a Play-en, szerintem rosszabb is, jobb is bőven akad. Ez, ha nem a Doom lenne, akkor a kutya nem beszélne róla, játszanának vele ugyanannyian, mint a többi ilyennel.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem csak előjegyzést enged.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Érdemes elismerése mellett a Wreckfest-re én is visszatérítést kértem.
Telón nem annyira tetszett, ha meg kontrollerrel akarnám játszani, akkor ott a PC verzió, elég erős gépem van hozzá. Ünnepek alatt lehet ki is próbálom, Steam-en is van visszatérítés. -
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Pedig ami igénytelen szutyokáradat van mobilra, nem is értem.
Én nem találok magamnak soha semmit. Hardverek is az Androidnak meg a Facebook kliensnek fejlődnek, ott a zsebünkben egy 10 éves PC képessége, és akkor tele van a Play szeméttel. Más kérdés, hogy a játékok a látványtól eltekintve is szarok. -
Dilikutya
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ez konkrétan PC-re is megjelent, de most is 12€, szerintem olcsóbban nem láttam még.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Doom 1-2, GRID 1-2, Baldur's Gate, Kotor.
Fall-N: Doom 3 csak Nvidia eszközökön megy. Hivatalosan. Play-en fent van, meg is találod simán Google-vel keresve, csak a Play-en nem dobja ki a kereső, ha nem olyan telód van.
-
Dilikutya
félisten
válasz
janeszgol
üzenetére
Total War határozottan nem ilyen eszközökre való. Baldur's Gate még hagyján, hogy a GUI mennyit foglal, de a Total War mindig is a nagy csatákról, sok egységről szólt. Azt pici kijelzőn, érintéses vezérléssel nem tudom, mennyire lehet hatékonyan megoldani.
Ha mindenképpen portolni akarnak, akkor platformereket, kézikonzolos címeket lenne célszerű, ha már direkt Androidra senki nem akar teljesen új játékot csinálni. -
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Függetlenül attól, hogy pl. a Doom-ot megvettem Androidra, és megvan a GRID is, még nem igazán támogatnám ezt az irányt. A Doom is csak azért elviselhető, mert az nem 3D-s, nem kell felfelé célozni, a GRID meg jól optimalizált a giroszkópos irányításra, mint általában a mobil autós játékok. De már egy Skyrim, Medal of Honor szerintem játszhatatlan lenne érintő kijelzőn, kontrollert meg mondjuk nem vinnék magammal. Eredeti, normális játékok kellenének. De jelenleg a Google Play egy szeméttelep, a p2w még csak az egyik baj, de nagyobb gond, hogy nagyon kevés a valóban minőségi játék, ami esetleg még ki is használja a mai hardverek képességeit.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb a Shield verziót átpofozni, hogy menjen más eszközön is? Amúgy ezeket a Shield-exkluzív játékokat nem értem. Nem lett a Shield akkora siker szerintem, hogy megérje ahhoz kötni bizonyos játékokat.
-
Dilikutya
félisten
Telefonnal BT-n kommunikál, már kipróbáltam, jól megy. Kialakítás szempontjából mindegy lenne, mit veszel, ugyanazok a gombok vannak az irányításra, ebből a szempontból semmit sem változott a kontroller. Legtöbb helyen már csak az aktuális Xbox kontrollerét kapod, szerintem nem is érdemes régebbit kutatni. 21-22e körül van stick nélkül, 25-26 adapterrel, gyári adapter magában 8-9e.
PC-re USB-C kábellel is csatlakoztatható, akkor akku nélkül is megy. -
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Valószínűleg azért, mert újabb Huawei-en nincs Google Play, a Huawei Appgalery-ben pedig nem elérhető a játék. Hardveres oka aligha lehet.
-
Dilikutya
félisten
Jó hogy lehet kapni: Santa Xmas Run

-
Dilikutya
félisten
Eddig fel sem tűnt, hogy a Super Frog HD remake-et eltakarították mindenhonnan. Amazonon nekem meg volt véve (emlékeim szerint Amazon, és vagy olcsón, vagy pontokért). Most viszont egyik áruházban sem látom az App-jaim között. Maga a játék telepítve volt még az előző telómra, és onnan lett Smart Switch-el átköltöztetve. Mivel játszhatatlanul gyors, gondoltam, utánanézek már, de nyoma sincs sehol a játéknak. Mi lett vele?
Jó kis ősrégi platformer csinosított grafikával, valóban újra megcsinálva, az eredetit még DOS-on és Amigán játszottam. -
Dilikutya
félisten
Baldur's Gate II: Enhanced Edition 690 Ft
Még pár óráig akciós. -
Dilikutya
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
A túlárazott skinek lényegtelen, amíg az kozmetika csak, felőlem bármelyik játékban árulhatják, ha nem befolyásolja a játékélményt.
Aláírom, hogy nehéz rendesen megtanulni, de ennek pont az az oka, hogy ez egy ilyen irányítási forma. A botokat nem tudom, egy meccset nyomtam le benne, ennyiből nem tudom megmondani, voltak-e. Mondjuk elég pancser brigád volt, a csapatom nyert 20:7-re, amiből 9-et én lőttem egymagam.
-
Dilikutya
félisten
válasz
janeszgol
üzenetére
Régesrég, még az első androidos tabletem idején kipróbáltam a Battlefield Bad Company 2-t. Az csak single, vicces volt ökörködni érintőn vele, végig is játszottam, majd azzal a lendülettel száműztem is az érintős FPS-t.
Most ezt kipróbáltam, ez 1:1 ugyanaz, csak szebb a grafikája. Az irányítás ugyanolyan csapnivaló. Értem én hogy multi, meg skill, meg hasonló varázsszavak, de játékélmény az nincs.
Mondjuk én a kontrolleres FPS-t is élvezhetetlennek tartom. Egy 6 colos érintékijelzőn ez hatványozottan rossz, mert a "kontroller" is a képernyőt foglalja, ami eleve nem túl nagy ilyen játékhoz, messziről rosszul látni az ellenséget, ha meg még tömörülés is van, meg se lehet különböztetni a csapattársaktól, csak közelről.
Érintőn ami szerintem jó, azok a giroszkóppal is megtámogatott versenyek, 2D platformerek. Meg akárki akármit mond, az Angry Birds, legalábbis koncepció szintjén, elég jól kihasználja a lehetőségeket. De egy FPS csak a nagy gépek majmolása.
Meg ugye tele van szeméttel, minden p2w. Nem, nem a fizetéssel van bajom, csak az üzleti modellel. Egyszer fizetek, aztán többet hozzám se szóljon senki.
De úgy egyébként is alig van jó játék, meg hiába vannak brutál telefonjaink, a legtöbb játék évekkel ezelőtti látványt nyújt. -
Dilikutya
félisten
Ez a Call of Duty Mobile rossz. Az egy dolog, hogy nincs single, de a mobilos FPS egy értelmezhetetlem valami nekem. Mint az RTS PS kontrollerrel régen. Van, lehet, de minek.
De csak nem hagyott nyugodni, hogy ki ne próbáljam.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest