Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pietrrr
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
egyébként ami a telefonnál FR, az csont ugyan az mint PC-n a format c:...
Nekem speciel egy factory reset után sem kellett Androidot telepítenem
-
pietrrr
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Na de a
szerintem
en kívül van egyéb érv is?
Hogyan tesz jót? Én a pcmet sem formáztam ezer éve, ennek ellenére pöpecül üzemel.
Valamint a factory reset és a formázás azért szerintem eléggé külön történetek. -
pietrrr
senior tag
válasz
Narxis
üzenetére
Marad a retyón való gémelés szintjén az egész.
Igen, sajnos nekem is ez az alapvető tapasztalatom
amik már eltűntek Play Store-ból
Ez meg konkrétan felháborító, hogy fizetsz érte, majd utána egyszer csak azt mondják, hogy ennyi volt.hullámokban érkeztek az értesítések
Ilyen régebben nekem is előfordult, de nálam app uninstall-reinstall ezeket szinte mindig megoldotta - volt, hogy motorola-féle android szinten volt probléma, és pont a főverzió-frissítés oldotta meg. -
pietrrr
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Hali!
Én egész sokat játszom vele, de konti nélkül és androidon.
Az első pontodat nem tapasztalom, hacsak nem túlzol benne masszívan. Mert nyilván ez egy árkád játék, lökdösődünk egymással, van, hogy épp én kerülök a f@rok rosszabbik végére, de ez van. Olykor még én lökök ki mást, de extrémnek semmiképp sem érzem.
A második pont mindenkinél így van. Tehát ha te resetelsz, akkor mások számára te "áthatolható" vagy, tehát ő nem száll el, hanem csak átszáguld rajtad, míg a saját oldaladról pedig megszívod és kirepülsz a világból. Én sokszor csúcsforgalomban inkább nem resetelek, hanem akár pályán kívül, de próbálok inkább korrigálni.
Szóval szerintem ezeket ne vedd személyesen ellened irányuló fejlesztésnek
-
pietrrr
senior tag
válasz
Fall-N
üzenetére
És jó is ezeket telón játszani?
PC-n már tizensok éve nem játszom, telón viszont alakomadtán szoktam. Mostanság eléggé belevetettem magam a SW univerzumba, és már csak a történet miatt szívesen megismerkednék vele, csak nem látom, hogy egy alapból PC-re megírt játék mennyire élvezetes egy kis egérmozin tapicskolva?
Köszi a választ!
-
pietrrr
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Androidon jött most nemrég egy új autó, Cyclone.
Bár én lehet anno jelentkeztem Beta tesztelői lehetőségre, és lehet azért van nálam, nálad pedig nincs. Mert amúgy másoknál sem láttam annyira elterjedtként, mint a többi autót.Akkor a wreckfest is kontrollerrel ajánlott?
-
pietrrr
senior tag
Csak mert többen hiányolják az álló helyzetes játékokat:
Divineko
Nekem eléggé bejön, meg hát macskás, szóval rossz nem is lehet
(Nem tudom mennyire van tele reklámokkal, mivel privát DNS-t használok, így a reklámok akkor sem töltenek be, ha játékbeli plusz cuccokért nézném) -
-
pietrrr
senior tag
Hali!
Valami Prince of Persia: Sands of Time-hoz hasonló játék létezik Androidra, amit kontrollerrel is lehet játszani?
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt pécén imádtam anno.