Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Haverom mondta, hogy ott mással is lehet játszani
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A prémium játékoknál szerencsére megoldott, vannak ilyen téren is megbízható kiadók. Ezek a fosomszarom echte mobilos címek, amik azt játszák, amit te is írsz.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jatek (vagyis fejleszto) fuggo. Szerencsere keves ilyennel talalkozok.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Lehet elvileg.
-
fdisk
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Passz... Évekkel ezelőtt csináltam. Elméletileg automatikus, nem emlékszem, hogy bármit is aktiválni kellett volna. Talán egy telefon restart kellett a többieknek.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akinek van előfizetése, annak kell egy családi csoportot létrehozni. Utána oda tudja felvenni a tagokat. Akár a Family Link appon keresztül vagy a myaccount.google.com/family oldalon.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nem tudom én egyedül használom.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor tényleg hagyom.
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A menüben nekem Sign in to EOS-t ír, az az Epic account.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Milyennek látod? Néztem már egy gameplay-t, eskü nem tudom eldönteni, h élvezhető-e. Gyorsan megunós lehet videó alapján.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azé ez brutál mód szívja az akksit...
Ok, nem mai a rm n10pro-m. De alig játszok ezzel 10 percet, s máris 6-8% mínusz.
Há mi ez?? Vikings közepes grafon nem szívja ennyire... Érdekes. -
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Imádom, ha egy másik androidos eszközön elindítva kérdés nélkül ott folytatja a játék, ahol a másikon abbahagytam. Remek port.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én megvettem a lifetime licence-t. Annyit nekem megér, hogy baromi egyszerű és gyors. Még kontrollerrel nem próbáltam, pedig ps játékokhoz az már kellene. Hiába nagy a Fold, sokszor mellényomok.
Meg megkell néznem, hogy android tv-n megy e. Az lenne az igazi.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ps-t próbáltam Tekken 6-al. Meg Twisted Metal 2-vel. Mindkettő működik tökéletesen. Bár kicsit gyorsabb telefonon, mint magán a konzolon, de gondolom ezt valahol belehet állítani. Samsung fold 5.
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez csak egy emu keretrendszer, letölti az emulatort, majd a játékokat. Amit magad is meg tudsz tenni kicsivel több munkával és ingyen játszhatsz.
Mindkét megoldás illegális egyébként. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem próbáltam azokat
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Naa, letörölted az Appsales-t?
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ejj... vadász, vadász, te sz*pni jársz ide...
(elfelejtetted mi volt karácsony előtt?
) -
baal-amiga
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én tableten tolom érintőn. Remek az irányítás. Jó fejek egyébként, mert korábbi verziókhoz a kiegészítők dlc-ként megvásárolhatók.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szerintem simán játszható. Max kérsz refundot, 2 óra alatt eldől.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ultimate már tartalmazza a Eternal Embers dlc-t is.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Megjelenés napján megvettem. Ezzel éveket el lehet játszani. Amennyi tartalom van benne.... simán megéri.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most nézem, hogy ebben van cloud save de a legendary edition-ben(ami megvan nekem) pedig nincs. Mekkora egy rohadék banda ez.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkor lehet, hogy hagyom. Kipróbáltam, de nagyon nem ehhez az irányításhoz szokott az agyam. Zombie Crusherrel játszok sokat, ott menet közben is lehet lőni. Meg folyamatosan jönnek az ellenfelek, nincsenek így felosztva hullámokra a harcok.
-
jupp008
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
26. -nál járok, de elég nyögvenyelős innen
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én töröltem, mert pénz nélkül baromi sok időbe telt volna már haladni. Amíg ment iap nélkül nyomtam, aztán delete. Erre jó volt.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én köszönöm, hogy megosztottad és kérlek a jövőben is oszd meg. Sajnos nem nagyon pörög már a topik amúgy sem.
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Leírom én is.
A P l a y s z e r i n t o l c s ó b b.
4,99 $ > 1690 Ft
6,99 $ > 899 Ft
Köze sincs dollárhoz, áfához, az AppSales hülyeséget mutat.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most szétszedünk!
Neeeem, nyugi csak kötözködnek, amúgy köszi, hogy szóltál de én nem vennék a Capcom-tól játékot, híresek arról, hogy kiadnak 1-2 frissítést aztán elfelejtik a játékot. -
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem a Ft/$ a lényeg.
Hanem ami nálad 6,5$, az itt 899Ft, ami kicsivel több 2$-nál. 
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én nem innen vettem az infót, de ha ez számít valamit, köszönöm
-
Joccc07
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Köszi a nincs mit.

Egyik cím sem érdekel. Csupán az árakra reflektáltam. -
Joccc07
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak 1690 és 899

Nálam legalábbis ezek az árak vannak -
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Érdekes, pedig az F6ot írja is, hogy támogatott
Nekem a Tab S8-ra is felment, pedig csak S9-től írja. -
Amur
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Maga az adguard app nekem tejesen jól müködik. nem fagyott még tőle játék. A reklámokat pedig kiválóan blokkolja. a reklámokkal teleszórt játékokkal is tudok folyamatosan játszani.Sőt 1-2 játéknál(sajnos nagyon ritka) a bonuszokat is megadja ami reklámért lenne ha rákattintok.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én jól elvagyok vele a megjelenés óta, tipikusan a wc-n nyomok pár kört kategória. Igazság szerint, ha pénzt dobsz bele, akkor sem leszel előrébb, mert annyira sok minden kell a 4 és 5 csillagos karakterekhez (frissítésről-frissítésre könnyebb lesz).
Ha top 5ben vagy, akkor gyakorlatilag nyersz, kb 10 meccsből 1szer maradok le erről, de lassan 100 valódi első helyem is van, tényleg csak meg kell tanulni vele játszani és természetesen értelmes karaktereket kell választani, mert ilyen téren nagy a szórás
A ligákban meg gyakorlatilag xp alapon megyünk fel, de nem sok értelmét látom, én most silver közepén vagyok. Sokkal könnyebb haladni most már, mint megjelenéskor.
Tényleg pozitív, hogy app indítástól kezdve pár másodpercen belül már játékban is vagyunk és jól is van optimalizálva technikailag, plusz nincs benne reklám. De nem akarom népszerűsíteni, nekem okés, de ennyi.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igazából itt nem a fejlődés, hanem a játékélmény a lényeg. Mivel full pvp, elsősorban nekünk kell fejlődnünk, nem a karaktereknek.
De nem védem őket, viszont tény, hogy nem tol az arcunkba reklámokat.
Ezzel együtt a mobile gaming egy posvány szar egy-két kivételtől eltekintve, de azokhoz meg le kell ülni rendesen (pl cod mobile, genshin impact), és ha már leülök, akkor leülhetek egy teljes értékű cod elé is egy konzol vagy pc elé, de ha a mobilitás a lényeg, akkor sd. Mondjuk én a gamer mobil kategóriát sem tudom értelmezni, hiszen rohadtul semmi nem indokolja.
De a pár perces wc-s körökre a Squad Busters tökéletes főleg, hogy nagyon gyorsan be is tölt.
-
sinick
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezzel az a baj, hogy ahol meg néznél játékbeli reklámot, akkor az sem működik.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Lehet, hogy sokan nem vették meg, akik előregisztráltak, viszont sok kívánságlistán rajta volt. De ők is sokallták. Így Hedvig napjára a PH! szemfüleseinek rejtett akciójával kedveskednek az elszalló fabadka árfolyam miatt 🤓
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam is 1990Ft most.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát ez rejtélyes. Mindenesetre ennyiért azonnal megvettem

-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De, ha biosban le van tiltva a virtualizáció, akkor nem működik.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szia Uram! Jóárasított Streets of Rage 4 érdekes lehet?
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
így van és az a "pszichológiája" hogy a user úgy gondolja hogy ha már eddig eljutottam, nem hagyom veszni, inkább fizetek..,.és ez sok felhasználónál működik is.
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
a baj az hogy ha az ember ki is irtja a játékokat, attól még a többi "gond" megmarad. Az undorító pénzéhes üzletpolitika, és a normális címek teljes hiánya.
szal ja.. marad továbbra is a steam deck
Ami persze független attól hogy ez is handheld, nem 100%osan helyettesít vagy vált ki egy gaming telefont. -
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
lehet az volt a gondom hogy adott játéknál reklám nélkül nem lehetett haladni (ugye az adott rewardokat, de így hogy nem volt reklám... reward sem
) -
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
tudom anno be is volt nekem lőve egy régebbi telómon, de valami miatt (már nem tudom mi volt az) kikapcsoltam. Valami nem müxött' utána. Valami játék volt gyanítom.

-
darkrock
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Plant vs Zombies 2 esetén az Altverz mod-ra nézzetek rá
Nincs benne IAP, reklám, új pályák stb. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Csak root-tal lehetne visszaállítani a mentésem. Már rengeteget gugliztam de nincs megoldás, valamiért nem menti még Google auto backup se.
#39544 szomorú.
-
jupp008
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kár érte, én tényleg élvezem. Napi szinten játszom vele megjelenési naptól.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Még jó hogy nem költöttem benne, pedig sokat játszottam vele.
Akkor szerintem visszateszem az Immortals-t mert azt élveztem még.
Amúgy egy vicc ez az androidos játékipar, telefoncserénél döbbentem rá, hogy ez a hulladék EA a mai napig nem tett felhőmentést a Plants vs Zombies játékába, csak a 2. részben van. Nagyon meg kéne csapkodni a mobilos játékkiadókat.
-
Dilikutya
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Viszonylag jól tudtam haladni IAP nélkül is, én pont azért hagytam abba, mert egy bugyuta, teljesen önismétlő, rossz játék. Olyan jól át lehetne hozni mobilra 30-40 év kézikonzolos tapasztalatát, játékait, stílusait. Ehelyett minden csak ostoba grind/loot parádé.
Tökre örültem anno, amikor megjelent Androidra a Superfrog Remake (régi Amiga/DOS platformer), meg a klasszikus Prince 1-2. részének a remake-je. Aztán szépen el is tűntek mindenhonnan, a Prince az Amazon library-ben még megvan, de már nem működik. Ugyanez lett a sorsa a Prehistoriknak is. Ez a stílus jól játszható mobilon, ráadásul szebb 2D-ben, mint a sok fapados gagyi 3D-s cucc. Lehetne rendes Mario is akár. Vagy új, érdekes, szép címek.Belekezdtem a sorozat miatt a Fallout Shelter-be, ha egy órát láttál belőle, mindent láttál. Már ott tartok a szar mobiljátékokkal, hogy WC-n is csak híreket olvasok.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezek legalább szólnak...
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem is csodálom! Ennek platformtól függetlenül egy vérbeli, tökös fps játéknak kéne lennie!
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem abból sokáig egy Temu-s kirakó jött fel. Az még jó is volt, mert 10 mp alatt kiraktam és mehettem tovább. Ezek a 40-50 mp-es elnyomhatatlanok viszont kikészítenek.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én is hiányolom az álló helyzetes játékokat.
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
anno próbáltam, nálam már ott elvágta magát hogy azt nem tudták megoldani hogy egy teljesen szabvány felbontással (fhd +) és képaránnyal rendelkező készülékben fullscreenbe fusson. helyette alul és felül 2 qrva széles fekete sáv.
Ezt a "problémát" még a leggagyibb szaroknál is sikerül megugrani a fejlesztőknek. -
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem ingyenes, de még csak nem is akciós.... így a játékot és a hsz-t is min. törölni kellene...
egyébként nagyon poén a játék

-
ADAM1337
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jah ugyan semmi, a preset ahogy látom ami hw függő csak és indokolatlan, hogy pl egy erösebb soc-os telefonon nem tudom levenni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
60fps elérhető mindegyik telefonon meg az uncapped, de nálam csak a realme tudott fps-t kiírni, ott 39-45 között volt de inkább az ugrálások miatt volt input laggos az egész.
De amit írtál teljesen jó. -
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem trükközés ez, felrakod az emulátort, bemásolsz pár fájl egy mappába és indítod. De te döntésed.
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=is.xyz.vcmi
-
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Vcmi + GoG fullos verzió.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy pl a kotor és a baldurs gate és társai a mai napig fent vannak. Ez a kiadók sara.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Már nincs is Play-en, torrentről vagy valahonnan le lehet tölteni, nekem van egy lenovo tabletem android 7-tel, játszottam is ezzel rajta de inkább játszom PC-n.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Vagy addig sem. A Fahrenheit-et és a Jade Empiret és a Banner Sagákat is ennél sokkal rövidebb ideig lehetett csak használni. Egyik sem filléres tétel volt...
Az Androidos, mint játékos platformot el kell engedni, maximum ezek az agyatlan F2P P2W szarokat lehet tolni. Minőségi, egyjátékos PC/konzol portok nem igazán lesznek már, leginkább azért, mert a kutya nem vette őket, ezért a támogatásukban sem érdekeltek a fejlesztők.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szigorítottak rajta, ha két évig nem kap semmilyen frissítést a program akkor eltávolításra kerül a Playből.
Viszont a fejlesztők hibája, hogy magára hagyják a játékot és nem teszik kompatibilissé az újabb rendszerekkel. Sokszor elég csak átírni a Playen a Target API Levelt, mert vígan elfutna a játék.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Sajnos a legtöbb jó PC-s átirat játékokat nem írják át az újabb Android verziókra, így szép lassan eltűnnek, mert nem látni a kompatibilitás miatt. Például ott volt a Mass Effect játék is az sincs sehol.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem fog futni android 10-nél újabb verzión úgy tudom. Nagyon régen adták ki.
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az főleg akkor remek ha még több pályából is áll a tutorial... Normális játékoknál ezt úgy oldják meg hogy a login screen-nél ott az opció, de jah. 100-ból 99 nem ilyen...
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Megnéztem azért, de hiba volt. 2 percig volt a telefonon.

-
baal-amiga
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ó bakker. 😕
-
baal-amiga
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
Amur
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én level 40, megjelenés óta tolom. már minden pályát kijátszottam. endless-t szoktam nyomni mikor rámjön. ott kb. 30-32-nél van végem.
-
lac14548
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azt én is nyomom egy ideje...
A mai frissítéssel már Guild-ot is lehet létrehozni és csapatban gyűjteni a bónuszt...Létre is hoztam egy "Magyar Hungary" nevű Guild-ot.
-
Fall-N
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hát kábé ez a reális. Mellé szökőévente jelennek csak meg értelmes játékok. Például a COD:M is egy ideig érdekes volt, de egy idő után ki lehet égni benne, meg rengeteg idő kéne hozzá (hogy a Tier 50 meglegyen például).
Másrészt hol vannak a régi, jó offline játékok, például a N.O.V.A. 3? Vagy legalább a régi PC-s játékportok? Arról is leszoktak. Pedig messze a legérdekesebbek a GTA portok, a Max Payne és társai voltak a jók. Egy ideje én is leszoktam a mobilról játszásról. Inkább nézek streaminget. Új telefont is úgy vettem az X3 Pro helyett, hogy abszolút nem érdekelt, hogy lehet-e értelmesen játszani.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen mert még nincs szabályozva sajnos bár volt már rá próbálkozás pont az EU-ban.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezért nem tulajdonlod a Windows-t se hanem bérled jogilag. Úgy emlékszem legalábbis így van az EULA-ban.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én pl. örülnék ha a multi (cod, cs, stb...) játékokban ez kötelező lenne.
Mennyi hajlékony kezdene el egyszerre játszogatni....
-
Kasya
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ugy nezem, uj szolgáltatás. https://en.help.roblox.com/hc/en-us/articles/4407282410644-Age-ID-Verification
-
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Volt egy nagyobb szünet, de évben mérhető.
-
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem kicsit több van már...
-
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Itt is a prestige a lényeg. Gyűjtöd a Soul Egg-eket, ami növeli a szorzódat. A cél, hogy minden tojást sikerüljön 10 milliárd tyúkig elvinni. Szombaton mindig dupla Soul Egg event van. Évfordulón legutóbb 7x volt, de az idei már megvolt.

Egy idő után 1-2-3 lépésből elérsz az Universe tojásig, ez a legnagyobb értékű.
Minél kisebb egy tojás annál nehezebb kimaxolni. -
Saccco
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem. Csak akkor, ha a következő tojásra szeretnél menni. Ott lehet átváltani.
-
Golden9
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Játszik még valaki Androidos játékkal? 42 napig aludt a topik.
-
Amur
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ez hatalmas google fordítás:
Entertainment Weekly: "Mi az a színváltó bárányt csinálni, ha ez is megtámadták multihued farkasok? Égesse el őket lézerek gerendák, nyilván, ez a szeszélyes lövöldözős játék. "
egyébként tényleg beteg játék lehet! -
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Fiaim pl Fortnite v-bucks-t szoktak kérni születésnapra vagy névnapra. Esetleg minecraft coin-t. Nem egy nagy összeg, meg végülis arra költik, amire akarják. Nekem is egyszerűbb, mert csak megveszem a kártyát. És az egész világon sok ilyen gyerek és szülő/nagyszülő lehet. Szerintem ezzel nincs akkora gond. Ami viszont az én szememet is szúrja, az az, ami főleg mobilon megy, hogy ha nem fizetsz, nem tudsz továbbhaladni a játékban.
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
ők alakították ki, de ha nem lenne rá igény (értsd: senki nem fizetne egy pixelruháért) nem építenék be a játékokba az iap rendszert.
Választás mindig van, nem kell megvenni. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Staggert mostanában nem figyeltem, de ez a nem dobja be a harmadikat dolog nálam valamiért nem jön elő. Napi egy órát tologatom max mostanában, új pass-t nem vettem meg, de majdnem minden cuccom kék. (tény, hogy lilára még esélyem sincs ilyen kevés idő alatt
) -
sto1911
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ugyan nem androidos példa, de a Diablo 4 topikban tapsikolnak, hogy fizetni is lehet az extra skinekért, de nem kapod meg akkor sem, még játszani is kell érte nem keveset. Mert ugye csak havi 1-2k, az nem sok pénz. Na, így lett ránk melegítve a víz, mint a békára, az ilyenek miatt az lesz PC-n is lassan, mint androidon.
A Diablo immortal is tökéletes példa erre, ahelyett, hogy bojkottálták volna az egészet, apránként bele lett öntve 500 millió dollár iapban. Úgyhogy de, a játékosok nem kérték, de mégis szívesen fogadták a lehúzást. -
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
fel bizony...sajnos..
én már az elején mondtam hogy a lootrendeszer "nagyon óvatos", nagyon figyel arra hogy ne azonos darabokat szórjon hanem úgy mindenből egyet kb.
és ja.. a bekábulást én is kb 2-3 napja fedetrem fel a napi eventeknél. Konkrétan volt olyan hogy 1 egész "körön" keresztül 1x sem volt.Oszt mivel droidon a játékfelhozatal finoman szólva is silány sajna, így beújítottam egy steam deckre. Sztem a doom így feledésbe is fog merülni
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
sajnos amúgy abszolút így van. Totál magunk alatt vágjuk a fát. Nagyon sok jó dologra is lehet ezt a technológiát használni, de még több rosszra sajnos.
-
fabokf
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ezt adom...tegnap fél órát szenvedtem, mire a Mighty Doom-hoz reaktivaltam a Bethesda fiókomat, és utána nagy nehezen beléptettem a Slayers Clubba...mindezt egy starter pakkért, ami tartalmaz egy mini Slayer skin variánst, egy zöld Crucible-t, meg némi gyemántot asszem...
mondjuk már az kész csoda, hogy még engedett csatlakozni egy olyan klubhoz, ahol 2020-as az utolsó bejegyzés
-
fabokf
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ugyanez van fenn a Play áruházban, csak az ugye az in-app purchase-es verzió...csak annyi lenne a különbség, h netflix előfizetőként teljesen ingyenes és reklámmentes? Nem mintha x pályánként teleszemetelne reklámmal, vagy ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- VGA kibeszélő offtopik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Meg megkell néznem, hogy android tv-n megy e. Az lenne az igazi.
(elfelejtetted mi volt karácsony előtt?

Nekem a Tab S8-ra is felment, pedig csak S9-től írja.

Mennyi hajlékony kezdene el egyszerre játszogatni....