- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Narxis #40040 üzenetére
Nekem közvetlen iOS Store keresés Quell+, Quell Memento+ és Quell Zen+ dob fel letölthetőként.
Nem tudom külsőleg keresve (mondjuk ugye Droid böngészőben) ugyanezeket dobja-e ki találatnak, ha esetleg van rá igény szívesen megnézegetek még játékokat, ha valaki összegyűjt címeket, amik Droid-on már nem érhetőek el Play Store-ban.Bár kb lényegtelen lehet abból a szempontból, hogy ha pl iOS felé billenne pozitívan a mérleg, csak emiatt ugye úgysem váltanának sokan platformot.
-
válasz
Narxis #40033 üzenetére
Kíváncsi lennék ugyanilyen tapasztalatokra valakitől iOS vonalról is, mert én ugyan nem játszogatok mindenfélével, hanem szinte állandó játékaim vannak csupán, de annál a pár játéknál évek óta nem tapasztalok problémákat.
Jó, annál a “pár játéknál” alatt konkrétan két játékot kell érteni hosszú ideje (Beach Buggy Racing 2 és Rally Fury).
-
Azért tudnak lenni problémáitok!
-
válasz
pietrrr #39910 üzenetére
Ez hihetetlen most nekem, de valóban igazad lesz.
Pont az előbb volt, hogy valaki resetelt előttem, jól keresztülhajtottam a “szellemautóján” és visszapillantva meg valóban láttam, hogy meginogott az autója erősen.Ezzzz… így nagyon nem okés szerintem, de gondolom ez már amúgy évek óta így működik a játékban akkor.
-
válasz
pietrrr #39910 üzenetére
Igen, rád gondoltam elsőkörben, te válaszoltál a legutóbbi Rally Fury-s szálra is.
Az első pontban nem túloztam, inkább esetleg akkor rosszul fogalmaztam.
Legtöbbször az történik, hogy haladok egyenesen és valaki oldalról meglöki az autó hátulját és rögtön keresztbe vagyok fordulva és nem telik úgy 5 perc, hogy ne történne ilyen.A második pontra irt válaszodban ott van a bibi, hogy egy online játéknál minden autónak a viselkedését ugyanúgy kell látnia mindenkinek.
Tehát ha én elrepülök a gazosba (minden 5 percben, saját hibámon kívül), azt ugyanúgy kell lássák a többiek is, másképp nincs is értelme.
Én simán keresztülhaladok egy frissen resetelt játékoson és aztán direkt figyelem a minitérképen, hogy megtorpant-e, de nem, ugyanúgy halad előre a többiekkel együtt egész meccs végéig.Nem személyesen ellenem irányuló fejlesztés, csak lehet a fejlesztőgárdában vannak iOS- vagy kontroller hater-ek. 😀
-
Aki játssza ezt a Rally Fury-t, ti nem tapasztaljátok online meccsekben a következő kettő gusztustalan dolgot?
1. Mosolyogva nyomjátok a gázt, haladtok előre, valaki beér mögöttetek és elég csak kicsit megpöccintenie az autótokat, vagy egyéb irányból érkező enyhébb ütközet és képes az autótok kisodródni az univerzumból is?
Már pár hónapja rendszeresen szopatnak ilyennel, hogy haladok egyenesen és egyszercsak azt veszem észre, hogy keresztben van az autóm valaki által és amúgy én meg NEM tudok ilyen látványos hatást gyakorolni más játékosokra.2. Nyomtok meccs közben Reset gombot, mert mondjuk megint épp kilöknek a g*cibe és még mielőtt nekirongyolnál valaminek, megnyomod gyorsan és ilyenkor azon nyomban beléd rongyolhat megint valaki hátulról, hogy megint elszállhass a f*szba a fák közé. 😀
Miközben mindenki más, aki Reset-et nyom, annak pár másodpercig sértetlen a kocsija, mint ahogyan azt egyébként is megszoktuk a hasonló játékokban, de én nem, én azonnal sérthető állapotba kerülök vissza a pályára mindig.Gondolkoztam, hogy a fenti dolgok mik okán lehetnek és olyasmire tudnék jutni, hogy ezek ilyen mesterséges nehezítések azoknak, akik iOS és kontroller mellett játsszák a játékot, mondjuk ezek esetében a kontroller használatnak jobban betudnám a dolgot, hogy cserébe ilyen szarságokat kelljen elviselni.
Ha ez tényleg így van, akkor ez így elég szarul van megoldva és valahogy mással csesznék ki a fejlesztők helyében a kontrolleres játékosokkal.
De végülis sokan úgy vannak vele, hogy nem nagy veszteség ez a játék, akkor abbahagyják és ennyi… de én alapvetően szeretek vele játszogatni, csak a fentiek zavarnak.Igazából ezeket csak ki akartam most írni magamból, ami sikerült is máris jobb amúgy. 😁
Elnézést mindenkitől!
-
válasz
pietrrr #39760 üzenetére
Én minden autóshoz ajánlok kontrollert, amiben lehet adagolgatni a féket és a gázt a ravaszokkal és ez lehetséges mind a Rally Fury, mind a Wreckfest esetében.
Persze az sem utolsó tényező, hogy a kormányzás is finomabb tud lenni az analog karokkal, bár nekem a Rally Fury-ban nem tetszik ennek az érzékenysége, túl érzékeny még teljesen levéve is a csúszkát, de el lehet vele lenni így is. -
válasz
pietrrr #39753 üzenetére
Ez megnyugtat, hogy akkor valóban cseszett mód lassan tudnak színeződni a rangok, de hát biztosra mentek és hosszú távú célokat ad.
Ennek ellenére rengeteg max rangos emberrel dob össze, nekik a fele életük lehet erről a játékról szól.
Sok magyarral is dob amúgy, kár hogy semmiféle chat lehetőség nincs a játékban, de egyébként meg túl pörgős az egész és egy mondatot nem lehetne leírni normálisan, máris elkezdődik a meccs.Kizárólag kontrollerrel játszom, még hónapok előtt kerestem autós játékot a Wreckfest után és itt ajánlotta valaki, én meg időközben jól “ráfüggtem”
.
Ez érdekelne, hogy milyen új verdára gondolsz, mert iOS-en játszom, de nálam semmi frissítés sincs, se új autó.
-
válasz
pietrrr #39750 üzenetére
Az a vicces, hogy annyira pontos portja a nagygépes verzióknak, hogy a Multiplayer lehetőség is ugyanúgy ott van, viszont a Mobile verzión sajnos nincs többjátékos mód (ha két eszközről ugyanazzal az ID-val lépsz be, akkor viszont tudsz “magaddal” játszani 😁).
Igazából ezért sem játszok vele már hónapok óta, mert nekem a szavatossághoz hozzátartozna a többjátékos mód, viszont végigjátszás után már az sem késztet játékra, hogy egyébként külön játékmódként vannak benne napi és heti kihívások, amikért olyan trófeákat (pénzt) szerezhetünk, amit csak az ottani shop-ban használhatunk fel érdekes skin-ekre, meg miegyebekre.
Helyette egy ideje a Rally Fury-ra kaptam rá, mert ott meg olyan többjátékos mód van, hogy a nap bármely szakaszában találni pillanatokon belül játékot, sok játékossal.
Kezdetben furálltam is, hogy ilyen kis gagyi játékkal hogy tudnak ilyen sokan játszani, de egyébként meg ráéreztem a játékra és rendesen tetszik, bármennyire is fura.
Mióta 100%-ra teljesítettem, azóta csak multiplayer-t játszok benne, tudnak benne komoly kihívások lenni. -
válasz
WhiteWalker #39532 üzenetére
Nem is csodálom! Ennek platformtól függetlenül egy vérbeli, tökös fps játéknak kéne lennie!
-
válasz
pietrrr #39433 üzenetére
Pontosan, a legendás Bugbear fejlesztőknek a Flatout “folytatása”. 🙂
Telibe ugyanaz a mobil port, mint a nagygépes változatok, egyedül grafikában van némi visszabutítás, de tartalmilag teljesen stimmel a port is a nagygépes verziókkal és utólag úgy, hogy kijátszottam pár napja a kampányt, azt mondom a teljes árát is megéri (én is pár száz Ft-os akcióban vettem még meg).Lehet hozzá még DLC-ket is venni játékon belül, de azok úgymond nem adnak hozzá a játékhoz, inkább csak autókra külső cicoma, meg skin-ek.
Rally Fury-ra ránézek majd, köszi!
Többieknek is köszi az ajánlásokat!
Most Wanted-et kihagyom (droidon játszottam vele és nem igényel kontrollert), a GRID Autosport-nak meg mindenképp tervben van a megvétele. -
Ezt még androidra vettem meg még sok évvel ezelőtt és nem vitatom a játék zsenialitását, mert imádtam és végig is játszottam kétszer is, viszont(!) nem igényel kontrollert, érintőképernyőn is vígan játszottam.
Én meg most direkt kontrolleres autósokat keresek, mert a Wreckfest-ben ráéreztem, hogy milyen jókat lehet csapatni, hogy bevágódok a kanyarba és aztán kontrollált gázadásokkal és finom kormányzással végigdriftelem a kanyart. 😀
Na ezt látnám szívesen más játékban is és valószínűleg a RR3 se teljesen fedné az igényemet, valamint arra is gondoltam, hogy ott egy új játékos mostanra óriási hátrányban lehet a többiekhez képest, mégis kb 10 éve piacon van a játék.
Valószínűleg valami rally irányt érdemes még néznem, eszembe is jut rögtön a Rush Rally 3.
Egyéb hasonló komoly és újabb rally játékot esetleg tud valaki? -
válasz
Dilikutya #39423 üzenetére
Na végülis tényleg, valamiért eszembe sem jutott, köszi szépen! 👍
Előzőhöz el is felejtettem hozzáfűzni, hogy jó lenne valami olyan játék, ami addiktívabb is, valamilyen szintű online lehetőségekkel.Abba beletörődtem, hogy a rendes egyszer fizetős játékok inkább szingle módra vannak kihegyezve, pár hetes Wreckfest alatt egyetlen egyszer sem találtam szervert multiplayer-ben, pedig minden játékindítást azzal kezdek, hogy rögtön a multiplayer-re próbálok rá.
Igaz a GRID-et nem próbáltam még, de a fentiek alapján ott is inkább csak egyedül játszanék.Esetleg játszod te a RR3-at kontrollerrel? Kíváncsi lennék, hogy hogyan működik az online része vagy mennyire aktív.
Meg összedobja-e a kontrollereseket a touch irányítású játékosokkal vagy elkülönítve játszhatnak egymás ellen? -
Milyen autós játékokat ismertek a piacon, amik igénylik a kontrollert, Wreckfest- és GRID-en kívül?
Rájövök, hogy nekem autós játékoknál kell maradnom, mert akció játékoknál egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehet normálisan célozni az analog gombákkal.
Tegnap este nagy kedvvel próbáltam ki pl a Resident Evil 4 remake-et (iOS), de gyorsan kedvem szakadt, amikor a fegyveres célzásokkor olyan esetlen vagyok, mint egy gyerek, aki éppen járni tanul.
Autós játékok viszont nagyon jól mennek és teljesen élvezhető, hogy kikapcsolt assist-ok mellett randalírozgatok Wreckfest-ben. -
Akciós a This War of Mine, 590 Ft!
-
Van itt valaki, akinek megvan a Wreckfest: Mobile és tudna nekem benne segíteni?
Egyik achievementről lenne szó, hogy 20 multiplayer meccset kellene megnyerni.
Önmagában nem lenne vele problémám, ha nem lenne totálisan halott a multiplayer rész.
Viszont van egy gyors módszer, amivel ha tudok szerezni magam mellé valakit, akkor személyenként kb 15 perc alatt meglenne az egész.
Igaz én iOS-ről játszom, de talán nem függ a közös szerveren való játék attól, hogy egyik alma, másik droid.
Természetesen én is ugyanúgy segítenék benne az illetőnek.
Köszönöm, ha akad valaki. -
válasz
Rigormortiis #39391 üzenetére
Én is a Wreckfest-et is úgy vettem meg legutóbb, mikor 1000 vagy 500Ft-os akcióba adták (igaz én már iOS-re vettem meg) és most, hogy nemrég szereztem kontrollert és TV-re kötve tudom játszani, így jövök rá, hogy ez nekem a teljes árát is megérte volna, olyan zseniálisra sikerült port.
Nem veszem szinte észre rajta, hogy “csak” egy mobilos játék, annyira egyben van. -
válasz
interstate76 #39351 üzenetére
Jó ideje egységesen Ringke Fusion X tokokat veszek a telefonjaimhoz, azokat meg nem jellemzi annyira a kecsesség.
Egyelőre inkább valami tutira minőségi kontrollert néznék, ami biztosabban az is marad évek múlva és Xbox félék mindenképpen bizonyított kontrollerek (na meg széleskörűen támogatottak is ugye), de köszi az ajánlát! -
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Figyelni fogok akkor rá direkt, hogy ne One kontrollert nézzek, hanem Series félét, azon belül pedig akkor nekünk már lényegtelen, hogy S vagy X pontosan.interstate76: Ezekkel az a bajom, hogy tokokat csak igen korlátozott szinten támogatnak, nekem meg tokból masszívabb van, ráadásul passzos. Tuti, hogy fél óra játékért nem feszegetném ki mindig a tokból a telót.
Alapvetően mondjuk szimpatikus volna a “kézikonzolos” stílus.Jelenleg pedig úgy képzelném el, hogy ülök az asztalnál alkarokkal támaszkodva az asztal széléhez, az asztal felszínébe benyúlóan fogom a kontrollert és közben a karjaim között állványon elhelyezkedve néz a képembe a telefon. 😁
-
válasz
Dilikutya #39339 üzenetére
Csak azért, meg ahogy böngészem a használt példányokat, némelyiknél ahol alulról is van fotó róla, előfordul , hogy micro-USB csatit látok.
Csak a töltés miatt érdekel persze, mert mindenképpen bluetooth-on tervezném használni.
De akkor maximum rákérdezek az eladótól szimpatikus hirdetésnél, hogy USB-C vagy micro-USB.
———————————Fall-N: Vannak olyan vezetéknélküliek is, amik más technológiát használva oldják meg a vezetéknélküli kapcsolatot? 😮
Honnan ismerhetem fel az ilyet, hogy pl nehogy olyat vegyek, ami bluetooth helyett valami rádiófrekvencián keresztül kommunikál? -
Sziasztok!
Pár napja elkezdtem nézegetni Aprón az Xbox kontrollereket, mert akadna pár játék, amiket csak azzal játszanék, de egyáltalán nem sürgős a helyzet.
Igaz almát használok, de ilyen téren ha jól gondolom lényegtelen, hogy alma vagy android.Jól gondolom, hogy ha USB-C csatisat szeretnék, akkor az alábbi dolgokra kellene figyelnem? 😁
Például amit jelenlegi infóim szerint tudok:
1. USB-C csatis kontrollereknél van pluszban egy kis gomb középen.
2. A D-pad gomb szabályos kör formájú, nem pedig kereszt.
Na meg olyanra kell ugye rákérdeznem, ha találok ilyet, hogy “driftel-e” vagy nem.
Amúgy ha tudja valaki, milyen árakon mozoghatnak az ilyen korrektnek nevezhető vételek használtan? -
Sziasztok!
Ismer valaki esetleg valami minőségibb Tri Peaks Solitaire játékot, ami rendelkezik felhőmentéssel, Play achievementekkel és nem dobál fél percenként reklámot (fizetek is akár)?
Régebben játszottam ilyet PC-n Steam-en, Faerie Solitaire volt a neve és nagyon szerettem.
Szóval az nembaj, ha nem klasszikus kinézetű a játék (zöld háttér + fehér kártyapaklik), hanem lehet színes és szagos, stílusos. 🙂 -
Google-ben és a kínaiakban sem bízunk meg feltétlenül, mégis használjuk a kínai androidos telókat.
-
Sziasztok!
Nincs nálatok kialakulva valamiféle csoport, ahol Wreckfest-ezni szoktatok együtt ugye?
Majdnem elcsábultam egy olcsó Xbox One bt kontrollerre, de nem tudom igazából mennyire használnám ki (Wreckfest-re biztosan).
-
-
válasz
MikeWazowski #38859 üzenetére
Plusz nem kompatibilis az eszközömmel (Poco F2 Pro PixelExperience 13 ROM). 😁
Ez a felhőmentés hiány kellemetlen, anno a Lara Croft: Relic Run-ba is csak évekkel később tették bele és az nekem már késő volt sajnos, pedig elértem benne mindent, amit akkoriban lehetett. 😔
-
válasz
Curtain #38815 üzenetére
Hiszek neked, én inkább csak az eredeti Battlefield-del játszottam, meg beleszagoltam a 2-be valamennyire. 😁
Túloztam persze, mert felidézve az emlékeket, azért már azok a játékok is összetettebbek voltak persze, meg elismerem azt is, hogy vannak alkalmasabb pályák is ennél a két féle ground war-osnál.
-
válasz
Rigormortiis #38747 üzenetére
"félúton eluntam, pedig amúgy jó kis játék" ehh 😁
-
válasz
Rigormortiis #38693 üzenetére
Indíts el egy versenyt, pause és az "Iranyításkezelésen" belül testre tudod szabni a gombokat! 🙂
-
válasz
Curtain #38665 üzenetére
Csak azért folytatódott az OFF szál, mert én is PH app-ból írok és OFF-ra automatikus OFF módban ír. 😁
Mivel már hosszabb hónapok óta az AGR-t Global top 100 listán tartom és szeretem is, egyszercsak gondoltam egyet, For You-ban kiválasztottam és végigpörgettem a felkínált draw-ot.
Természetesen a szemétje utolsó pörgetésnek adta csak be. 😅
Szóval végülis aktívan és örömmel használom, nemcsak annyi, hogy "megvettem, meguntam és porosodik", mint sokaknál a legák és mítikek. 🙂--------------------------------------
@Peaceliker: Megértelek egyébként teljesen. 🙂
-
válasz
Curtain #38663 üzenetére
Na de nekem csak 1 lega fegyverem van és egyelőre nem is akarok többet, de döbbenetes, hogy miket hallok ismerősi körökből és olyan tagokkal is játszok közben, akik rendszeresen ráköltenek annyi pénzt a játékra, hogy csak ámulok.
Pedig ők nem is olyanok, mint én, hogy csak egy kutyám van, szerény háztartás mellett és természetesen nincs jogom és nem is akarok mások pénztárcájában kutakodni, csak amikor olyat is olvasok magyart, hogy 7 számjegyű összege van a CoD:mobile-ban, az olyankor már mégis durva. 😮
-
Homokszem került nálam a Play Games app-ba és a főképernyőn, ahol sorakoznak a játékok, ott még minden rendben van, de ha egy játékra rákoppintok, akkor már hiányosan mutatja a régi megszokott infókat.
Ennek a játéknak például vannak achievement-jei és régebben itt mutatta is pontosan a listát, hogy mi van meg, mi nincs, de most semmi.
Minden egyéb másik játéknál is ugyanígy működik.Nálatok is ilyen vagy nálatok rendben mutatja az említett hiányosságot?
-
válasz
Dilikutya #38262 üzenetére
Én nem is a képernyőmérettel hozom ezt összefüggésbe, hanem minden gomb alul van és én pl a "Use" és "Fire" gombokat mindenképp felülre szeretném, másképp nem tudok hatékony lenni.
Sajnálatos, hogy ennyin kell múlnia, hogy tudok-e vele játszani vagy nem.Köszönöm, hogy megnézted!
-
Sziasztok!
Akinek szintén megvan a DooM I vagy II, meg tudná nézni, hogy nála van-e lehetőség módosítani a kezelőgombok helyzetét és méretét?
Alapból olyan a gombkiosztás, hogy az nekem játszhatatlan sajnos táblagépen.Csak mert YouTube videókon látom egyedi gombkiosztással is a játékot, igaz az iOS-es videó.
-
válasz
Nyugis #38049 üzenetére
Szia!
Pár hónapja még iPad 8-on CoDM-oztam és játszható volt rajta jól.
Általánosan is (nemcsak játék miatt) javasolt lehet valamilyen iPad és ezt nem almafanságból írom, mert iPhone viszont nem kell nekem.
Állítólag iPadOS jobban "táblagépes" rendszer, bármelyik androidos társánál (ebben nincs saját tapasztalatom).
Ár/érték is jobban iPad-ek felé mozog. -
Nem merem kipróbálni, mert nem akarom, hogy kirakjanak CoD:M klánból. 😅
-
válasz
jonnyjoker01 #36815 üzenetére
Köszönöm!
Igazából a Sniper 3D-ben vagyok most Mo egyik legerősebb csapatának tagja és mivel a fejlesztők mostanában elég mostohán bánnak a játékukkal, ha eldurran a csapat agya végleg, akkor gondoltam valamikor felhozni a CoD-ot javaslatnak, csak előtte még ez a két kérdés érdekelt most hirtelen jobban. 🙂
-
Sziasztok!
A CoD Mobile-ban hány fő tud lenni maximum egy klánban?
Még mindig olyan barátságosabb az IAP rendszer, hogy nem "pay to win" tőle a játék?
Legutóbbi infóim azok, hogy inkább skin-eket lehet csak venni, amik valós előnyt nem jelentenek a játékmenetben. -
Köszi a véleményeket a 4x MSAA opcióról.
Én is hasonlóan gondoltam a dolgot, mint ti és én is úgy gondolom, hogy nem véletlenül van ez így rejtve.
Végülis ki sem fogom próbálni, mert több játékkal is játszom és kimondottan csak az egyikre gondoltam volna esetleg alkalmazni, viszont kapcsolgatni biztos nem fogom. -
Üdv!
Valaki kipróbálta már egyébként valamikor Androidon a Fejlesztői Beállításokban található 4x MSAA kapcsolót?
Akit érdekel mi ez, itt olvashat kis leírást róla.Röviden ugye élsimítás, recementesebb, szebb lesz tőle a játékok grafikája, viszont teljesítménycsökkenés és akkuevéssel járhat.
Kíváncsi vagyok Pocophone mit szól hozzá, majd kipróbálom.Kár hogy "fehérlistázni" nem lehet a beállítást, mert igazából csak egy adott játékot szeretnék élsimíttatni.
-
válasz
CactuS #36031 üzenetére
Köszönöm, akkor elengedem, így is van más játék bőven. :)
---------------------------------------
Mivel játszok témában...
Két fő játék fut nálam most jelenleg:
- NFS No Limits: Ezt kb megjelenése óta nyomom (közben egyszeri pár hónap kihagyásával csupán)
- Sniper 3D Assasin: Kollégák játszották, gondoltam én is kipróbálom, ez volt még februárban.Azóta kollégák már nem játszák, én meg maradtam, kijátszottam a fősztorit és ráfüggtem kissé a PvP módjára, ami bár sokmindenben nem tetszik, de közben belekerültem egy magyar klánba (tulajdonképpen a nagy klánjuk az ország legerősebbje), akik tök jó arcok. Lehet miattuk is játszok még vele, de amúgy persze elvagyok magával a játékkal is, csak nem vagyok érte úgy oda kükönösebben.
Mellék játékok meg, avagy amik nem igényelnek úgymond törődést...
- Rush Rally 3: az a bajom vele, hogy nagyon figyelni kell benne, hogy normálisan tudjon benne haladni az ember és nincs mindig rá energiám és az időt is nehezen szánom rá.
-Traffic Racer: addig bizony a telefonon marad, míg meg nem lesz benne a legutolsó achievement is, aztán szabadulok tőle
- Radiant: stílusos régi idők beli Galaxy Invaders klón, aminek a Hardcore módja most látom már, hogy szopó lesz szintén nagyon, pedig lenne rá acsi is
- Hitman GO és Alien Blackout: ezeket egyelőre a topiknak köszönhetően húztam be ingyé, de időt még nem szántam nagyon rájuk.... illetve a Hitman-re lehet nem is nagyon fogok ezután se, mert gondolkodni kell benne, azt meg eleget csinálok a munkahelyen is. 😁 -
válasz
Ferenczi Áko #35975 üzenetére
Mesélsz picit róla?
A faék szerű irányítása engem sem tántorít el feltétlenül, CSR is szintén faék (plusz borzasztó unalmas) és mégis simán elvoltam azzal is régebben évekig.
Energiarendszeres?
Mennyire addiktív? Elég csak alkalmanként ránézni vagy igényli a törődést?
IAP mennyire zavaró?
Felhőmentés nem tudod van-e benne gondolom ugye? -
Sziasztok!
Van valakinek véleménye az ilyesmi féle, mobil köré fogatható, fogást segítő "kontroller" féleségekről?
[link]Csak az a lényeg, hogy amikor huzamosabb időre nekiállok valami játéknak, akkor kontrolleresen foghassam a telefont, mindemellett pedig semmi irányítást befolyásoló extrát nem akarok, szóval nem kellenek plusz gombok, funkciók.
Valakinek az a véleménye, hogy jobban melegszik a telefon az ilyesmitől.
Ebben az én esetemben kevésbé hiszek, mert a Pocophone F1 egyébként sem melegedős fajta, ráadásul ha tokot levéve használnám ezt a linkelt cuccost, akkor lényegében szerintem ugyanott lehetek maximum melegedést tekintve, mintha simán csak a tokban játszanék, ahogy eddig is. -
Örülök, hogy egy véleményen vagyunk ebben, nálad még több színesítő ötlet is van ezzel kapcsolatban. 🙂
Igen, nekem igazából a Steam a kiinduló pontom, annak a rendszere tetszik, csak már mióta nincs PC-m, kikerült a Steam az életemből, azóta várnék egy azt megközelítő rendszert mobilra is. Talán majd egyszer.Egyelőre nem szükséges további listákat említened, küldened, köszi!
Most a Hitman GO-val is el leszek egy darabig, meg jó időben a kültéri elfoglaltságok is szaporodnak.
Majd egyszer visszatérünk rá. 🙂 -
Mondjuk ez a baj ebben, hogy itt csak időrendi sorrendben jeleníthetők meg az acsik, kicsit káosz érzést adva.
Ebből sajnos nem tudható az meg, hogy melyik acsi melyik játékból van és az adott játék acsijaiből mennyit szereztél meg.Úgy tűnik ennyire nincs erre igény ilyesmire a fejlesztők felé, különben már rég megvalósíthattak volna valami részletezhetőbb és testreszabhatóbb rendszert és listázást.
A Play Játékok kliens-ben lent középen a "Könyvtár" megjeleníti a játékokat úgy, hogy az acsikat is kijelzi (azt is, hogy azokból mennyi van meg), csak kár, hogy ebben a beépített játékok is szerepelnek (legalább elrejthetőek lehetnének), ráadásul görgetés nélkül helyből ezekből 4 látszik nálam és látszólag rendszertelenül listázva.
Sajnos itt sem állítható, hogy mi szerint listázzon. -
válasz
fabokf #35752 üzenetére
Bocsánat, hogy még csak válaszolok!
Szóval...
Használni kell a reddit-en található NFS No Limits oldalát, azon belül altémák formájában megtalálható egyenként minden Event, ahol mindenféle szükséges információ szerepel a dolgunk könnyítése érdekében.Itt informálódhatunk arról, hogy mely tuningládákra szükséges csak vadásznunk az Event Store-ban (különösen a pénzért kínált esetekre), ugyanis van, amiből az Event során is amúgy is kapunk 2-t, de legtöbből csak 1-et.
A legelejétől kezdve törekedjünk arra, hogy kihasználjuk folyamatosan a ticket-jeinket.
Ez azt jelenti, hogy ne zavarjunk le rögtön minden versenyt, hogy aztán már csak a következő napot tudhassuk várni tétlenül, hanem reddit alapján azt is megtudjuk, hogy adott napon belül melyik az a verseny, amit szándékosan mindig újra és újra elveszítve tudjuk a legtöbb pénzt farmolni.
Ugyanis hiába, hogy veszítünk, a verseny alatti drift, draft, near miss, oncoming pontokból jövő pénzeket megkapjuk.
Így például a 3-4. napra már akár 100000+ pénz is összegyűlhet, ami már nagy segítség.
Amikor már a sokadik napot játszva annyi újrajátszható versenyünk van, hogy azokkal is bőven le tudjuk már a ticket-jeinket mindig játszani, akkor persze nem kell már versenyeket szándékosan elveszítenünk.Ajánlott még az, hogy az ECU és Nitro főalkatrészeket hanyagoljuk és azokkal csak az event idejének második felében vagy utolsó negyede felé foglalkozzunk csak, ugyanis azok a főalkatrészek hozzák legkevésbé az autó PR szintjének a növekedését.
Ezekkel a szabályokkal jórészben arany nélkül teljesíthető az event és nem is kell hozzá "no life" üzemmód, mert azért nem igényel folyamatos játékot, már csak azért sem ugye, mert 55 percenként töltődnek a ticket-ek.
Ha nehézség akadna event alatt vagy mégsem tudsz rá kellő időt fordítani és mindenképp kéne aranyat költeni valamire, akkor elsősorban a ticket restore lehetőség ajánlott, ami 90 arany.
Olykor én is szoktam ezzel élni, mert nem minden event nehézsége egyforma, jellemzően a Proving Ground típusú event-ek tudnak a szopatósak lenni, ahol a versenyek nehézségére kell gondolni.Vadiúj event-nél a reddit-en is csak később kezdenek szivárogni az infók, mivel nem jövőbelátók a reddit-esek sem. 🙂
Ilyen event-eknél én simán kivárom azt, mire mások már végeznek vele és kiderül, hogy a 7 nap alatt melyik tuningládákat kell megvenni és csak aztán kezdek én is bele.Van a játéknak magyar FB csoporta is, amit megtalálsz SpeedHUNters néven.
Aktív, remek és segítőkész csapat. -
válasz
Narxis #35749 üzenetére
Sokkal többet vártam tőle, mint amit jelenleg nyújt.
Magát a funkciót nagyon hiányoltam eddig, mert alig vártam, hogy pl felvegyem Amur fórumtársunkat, amit persze már meg is tettem, de csak annyira jó, hogy a szintünk alapján látom, hogy ő pl 64-es, én 54-es, továbbá láthatóak a közös és az általa játszott játékok listája.
Valamint biztos gördülékenyebben lehet csatlakozni egymás játékához is, ami támogatja, de az a funkció haszontalan egyelőre számomra.Mivel mindketten acsi buziknak mondhatjuk magunkat, ez volt a legfájóbb pont, hogy acsik szempontjából semmit sem látunk egymásról.
Igazából nekem ez lett volna a leglényegesebb.
Szívesen megnéztem volna mely játékokban miket ért el, mikben szerzett meg mindent, csemegézésnek is jó lett volna, hogy mit próbáljak ki én is.Ki lehetne emelni még a profilunkban olyan acsikat, amikre a legbüszkébbek vagyunk, egyfajta kitűzőként láthatnák például azokat az ismerősök. 🙂
Persze később bővíthetik még a lehetőségeket, még az is lehet megvalósulnak azok, amiket az előbb keírtam.
-
válasz
fabokf #35748 üzenetére
Megjelenése óta szinte aktívan játszom (fél év kihagyás ugyan volt közben) és állítom, hogy minden Event megcsinálható egy figying ráköltése nélkül (tapasztalat), ha okosan kihasználja az Event-en használható trükköt, amit a játék megenged (egyáltalán nem csalásról van amúgy szó).
-
Igen-igen, milyen kár, hogy napokon belül megszerzek benne minden acsit, így fizetni már nem fizetek semmiért sem, utólag sem.
Elég csúnya dolog volt, hogy minimum december óta váratott ez a javítás, most meg mire már jó és vehetnék valamit, már leült a lendület és amúgy is mindjárt végzek ugye vele.
Usain Bolt nálam is működik. 🙂
-
válasz
icemad #35368 üzenetére
Azért az kemény, hogy ez a hivatalosnak tartott Moga kontroller telefon tartó majdnem annyiért jönne ide Amazonról, mint amennyiért használt Xbox One BT kontrollereket lehet szerezni magyarból.
Hirtelen ránéztem kíváncsiságból, Amazonos váltással 92xx Ft lenne (mennyiségi kedvezmény sincs a költségek csökkentése érdekében).
Szerintem ár/érték arányt nézve, inkább egy magasabb értékelésű, filléres Ali-ról rendelt kontroller tartó akkor már.
-
válasz
WhiteWalker #35378 üzenetére
Na ezt nem tudom.
-
válasz
WhiteWalker #35372 üzenetére
Az a baj teljes listát nem fogsz kapni szerintem sehol sem.
Google kereséssel a "android games list with xbox one controller support" kulcsszavakkal lehet persze találni játék neveket, de még azokon túl is bőségesen lehetnek még kevésbé nevesebb játékok, amiket nem szerepeltetnek ezeken a listákon, de közben mégis kompatibilisek. -
Acsi b*zi kérdés következik, figyelem! 😁
A Google Play Játékok app-ban a főoldalon van nálam kicsit lentebb egy olyan részleg, hogy "A három legjobb azonnali játék" és az ottani 3 játékra rámenve, azok telepítése nélkül is megtekinthetem, hogy azok milyen acsikkal rendelkeznek.
Na most, tud valaki valami tippet/trükköt, hogy ugyanígy egyéb játékoknak az acsijaiba is bele lehessen tekinteni?
Fent a bal sarokban hiába van a kereső ebből a szempontból, onnan csak a Google Play Áruházba lehet navigálódni, ami nem ad lehetőséget acsi betekintésre.
***** plusz kettő acsi b*zi játék, amiket pár napja próbáltam ki és pár óra alatt ki lehet szedni belőlük minden acsit, amik tízezressével adják az XP-t.
Eggs in a Basket
Klasszikus egyszerű tojásgyűjtögetés, ahol az 5 pályából az utolsó tartalmazhat olyan kihívást, ahol különösebben ügyesnek kell lenni, de ha nekem ment, másnak is megy.Pong 360
Egyedibb féle hagyományos pong játék, ahol ha ügyes valaki, akkor percek alatt megszerzi mind az 5 acsit.
Ehhez talán kevesebb ügyesség is elég, mint a tojásgyűjtőshöz, legalábbis kollégákkal még aznap bőven túlmentünk pontszámilag a szükségesnél. -
válasz
Rigormortiis #35281 üzenetére
Állítólag nincsenek acsik.
[link] -
Már nem emlékszem így 6-7 évvel vissza, hogy az akkori Usain Bolt tudott-e valami speckó dolgot, de akkor tudott.
Neked a Bruce Lee-n kívül van más megvett karakter? Az a baj ezeket a speckó karaktereket nem is látom a játékban. Lehet hogy csak a (nem működő) store-ban látszódnának?-------------------------------
Traffic Racer:
Csináltam egy újabb High Score-t. 🙂Vele egyidőben pedig már csak a legvégső acsi hiányzik. 😊
Valóban kell ide a giro, másképp egyszerűen nem tudsz annyira profin manőverezgetni, hogy hatékony tudj lenni, főleg nem 200 km/h felett.
Viszont ezekhez az acsikhoz atombiztos kezekre van szükség (plusz kipihentségre persze) és nem szabad, hogy közben melletted ugráljon a kanapén az asszony vagy a házikedvenc. 😁
Az a legjobb, ha a közelben sincsenek, lehúzod a redőnyöket, hogy az utcán járókelőkre se tudj még véletlenül se koncentrálni, lehetőleg ne kezdjen el dolgozni a bojler, se a hűtő, totál eggyé kell válni a játékkal. 🤣Annyi tippem van, hogy a szükséges sebességkorlátot túlzottal ne lépjük át, pl nekem segítség a Nissan GT-R-nél, hogy kb 210 km/h-nál kapcsol következő sebesség fokozatra, így elég csak a motor hangjára figyelnem és a hang alapján igyekszem tartani a sebességet minimálisan 200 felett.
Mert ugye itt már az is kritikus lehet, ha csak egy pillanatra is odapillantassz a sebességre.Idén akkor is megcsinálom a maradék acsit! 😎
-
Köszi, hogy megnézegetted ezeket nálad!
A licensz gondra én is gondoltam, viszont nem emlékszem cserébe bármiféle kompenzációra, hiszen ugye fizettünk érte, aztán csak úgy eltűnt.
Majd ezt is megemlítem nekik.Amúgy nem emlékszem, hogy ezek a fizetős karakterek rendelkeznek valami speciális képességgel? Például az általad említett Bruce Lee.
Amúgy ehhez a Store bakihoz tényleg pofa kell, mert már decemberben is rossz volt, de ha ennyire nem fontos nekik, hogy a 2 játékuk közül a népszerűbbikből jöhessen nekik bármi bevételük is, akkor az meg külön érdekes dolog a részükről, legalábbis kijelenthető, hogy nem kimondottan profit orientáltak. 😁
A Traffic Racer-ben pontosan ugyanígy vagyok most mint te és pont most gondolkodom, hogy az eddigi döntögetés helyett lehet kipróbálom majd tapicskolós irányítást, mert amúgy is sokszor az érzékeny giro miatt cseszem el, viszont tapizósan meg lehet lomhábban lehet majd manőverezni.
Esetleg te is kipróbálhatod majd a másik féle irányítást, ha esetleg nem gondoltál rá, hátha könnyebb lesz neked. -
Közben játszottam is vele sokat, de több komolyabb észrevételem és problémám is van vele.
Pl nem tudok belépni a Store-ba játékon belül...
Csak előjön egy "Retrieving the Store" felirat és pörög végtelen ideig és mindig ezt csinálja amúgy, bármikor is próbálnám meg újra. Ezt esetleg megnéznéd nálad működik-e?Usain Bolt karakter nálam nincs a karakter listában. Ezt is megnézheted esetleg nálad megvan-e. 🙂
Beállításokban nincs nálam Restore Purchases, így igazából azt sem tudom kideríteni, hogy aktív-e valyon a korábban vett Coin Double IAP-om.
Acsikból párat rögtön feloldottam és a többiből is sokat szintén helyből fel tudnék oldani, csak úgy tűnik azok úgy fognak majd működni, amikor a játék direkt kérni fogja a szintlépéshez szükséges feladatok teljesítésével, amikkel lassan enged csak a játék haladni. Mert azok a feladatok tulajdonképpen a Play acsik nagy része leírasuk szerint, ahogy látom.
A felhőmentés működését is figyelgetem, másik régebbi telefonomra is feltettem a játékot (leginkább a különböző játékaim felhőmentéseit ellenőrzöm vele 😁) és igazából ezzel sincs minden rendben, mert a pénzt és a gem-eket nem viszi át, azok maradnak nullázódva, továbbá a napi, heti, global feladatok is úgy szerepelnek, mintha hozzájuk se nyúlnék.
Viszont a stat-ok, játékbeli vásárlások, artifaktok, karakterek és azok tokenjei átmennek.Majd fogalmazok a fejlesztőknek egy levelet a problémáimat megfogalmazva, hogy "ugyan szedjék már össze magukat"...
--------------------------
A Traffic Racer-t egyelőre pihenőpályára helyeztem, hiába van meg a kellő erősségű Nissan GT-R (közben már full tuningosan), de még a "100 előzés 160 km/h felett" acsit sem sikerült összehoznom sok kínlódás után sem, ehhez képest hol vannak az "x előzés 200 km/h" feladatok... 😮
-
Na ja...
Most nézem amúgy régi kedvencemet a Temple Run 2-t, abban is ugyanígy "Titkos" achi-k vannak, de legalább ehhez is találtam ugyanazon az oldalon achi leírást.
Viszont új játékot kellene benne kezdenem, mert 2013-ban még nem tartalmazott felhőmentést és akkor kellett telefont cserélnem.
A 107-ből 48 achi-t szereztem meg addig és vettem anno Coin Doubler-t és Usain Bolt karaktert.Kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne haladós benne a további achi-k gyűjtése.
Van valakinek tapasztalata mostanában ezzel a játékkal? -
Nem szeretem az ilyen achi-kat, főleg mikor eleve nem is tartalmazott olyat a játék és csak későbbi frissítéssel tették bele.
De milyen érdekes, hogy azért mégis rákerestem és sikerült megtudnom, hogy mi az a titkos achi. 😁
Pedig tényleg kicsi az esélye, hogy néhai androidos játéknál célra jut az ilyesmi keresés.Kiderült így, hogy a frissítéssel bekerült új pályán kell olyat alkotni, hogy egy adott autóval (kb 40 autó lehet van benne) a buldózer powerup segítségével a pálya szélét figyelve, amikor tengerpartot látunk, akkor keresztülgázolva a kerítésen kijutni a tengerpartra.
Meg is lett így közben. 🙃Na most ha ezt valaki véletlenül összehozza... olyan kb nem létezik.
Szóval így szabad értelmezni valóban ezeket a "Játssz tovább, és meg tudod" achi-kat... 😕
-
Vannak olyan játékok, amiknél olyan acsik tudnak lenni, amiknek a leírása csak ennyi, hogy "Titkos - Játssz tovább, és megtudod".
Most pl legutóbb a #DRIVE játék kapott egy ilyet (pedig frissítése előtt már minden korábbi acsi megvolt).
Mi az általános tapasztalatotok az ilyen acsikkal? Valamiért nem hiszek benne, hogy csak szimplán játszanom kellene tovább és megkapnám. 🙃
Sajnos Google keresés sem eredményezne konkrét leírást erről a titokzatos acsiról, ahhoz túl jelentéktelen a játék.
-
Az a szöveg belépésnél, hogy "A Play Játékok mentette a játékállást" amúgy valamiért egy ordas nagy kamu a Google részéről, ugyanis itt csak is manuális felhőmentés van továbbra is!
Plusz ugyanezt tapasztaltam tegnap este a Vertigo Racing-nél is, mikor telepítettem egy másod eszközömre is megnézni, hogy miként viszi át a játékállásomat és egy darabig szórakoztam vele, de valamiért a legutolsó megnyert kupámat is tartalmazó mentésemet sehogysem akarta menteni, pedig minden egyes játékbelépésnél nyomta elém a fenti szöveget...
-
Közben megvettem a 600ezres Nissan GT-R-t és ezzel még stock állapotában is meglett a 220 km/h acsi.
Ezzel már csak a maradék 3 db, közeli előzéses 200 km/h feletti acsik kellenek, amik majd meglesznek valamikor, egyelőre ritka sokat bénázok ezzel a hirtelen erős géppel, szokni kell még.
Meg az ünnepek miatt is kevesebbet tudok rá figyelni. 🙂-------------------------
@D1L1ZS: Kívánom a legjobbakat!
Az persze csak egy automata rendszer e-mail amit kaptál, reméljük mielőbb fog válaszolni egy húsvér ember is. 🙂 -
válasz
D1L1ZS #35155 üzenetére
Én is Pocophone-on játszottam vele, igaz akkor még csak a beta-jával, de azzal nem volt betöltés bajom.
A teljeset még nem vettem meg, szóval az nem tudom ugyanúgy viselkedne-e, mint nálad. Nálam global beta ROM van a telefonon, szintén mókolás mentes.A beta-t próbáltad? Azzal nem volt betöltés gondod?
Amúgy én is az előttem írókkal értek egyet, mindenképp írni kell a fejlesztőknek, prémium játékról van szó.
-
Kis Traffic Racer helyzetjelentés... 🙂
Ladával kezdtem, aztán Toyota Surpa, majd az éjszakai pálya megvevése és azóta azon farmolok, mint a kis angyal.
Köszönhetően a főszezon végi lazább éjszakai műszakoknak, jelenleg 370ezer kesnél tartok, valódi pénzt nem költöttem és úgy tűnik nem is fogok, mert innentöl, ha minden igaz, elég lesz már csak a 600ezer pénzes Nissan GT-R-t megvenni és azzal elvileg meglesz a maradék acsi. 🙂
Szerencsére a reklámok is olyan szintűek csak, hogy nem zavaróak számomra, így méginkább elég az ingyen való játszás.
Most már az sem érdekelne, ha ünnepekkor leárazást kapna a pénzduplázó, mert a maradék 230ezret már türelmesen össze fogom gyűjteni.
Eléggé megedzették szerencsére korábbi játékok a türelmemet ilyen téren, egyáltalán nem hangzik vészesnek számomra ennek az összeszedése.Amúgy vannak "aranyos" dolgok a játékban. Az nem csinál semmit, ha 160-nál odacsapom a verdát a szalagkorlátnak, de ha picit is súrolom a civil visszapillantó tükrét, az már viszont instant totálkár... 😐
Ma éjszaka sikerült csinálnom egy ilyen menetet:
Ha ezt platinázom, azután ránézek igen-nagy valószínűséggel a Traffic Rider-re is, még ha kicsit sem vonzzanak a motorok. 🙂
-
Nem valami szerencsés a helyzet nálad megint akkor.
Mondjuk fura megoldás valóban, hogy kézileg kell felhőmenteni, ugyanis ugye nem ehhez vagyunk szokva, mert ha már felhőmentés, az többnyire automatikusan szokott történni.Úgy gondolom amúgy, hogy autókat nem is érdemes tuningolni (kivéve persze majd azt, amivel teljesíthető lesz a legkomolyabb acsi), hanem megveszegetni időnként komolyabbakat és azokat alapon hagyni, de lehet rosszul gondolom.
Most próbálok arra gyűjteni, hogy megvehessem az éjszakai pályát, ami majdnem felér majd egy pénzduplázóval, ahogy nézem.
De idővel magamat ismerve úgyis megveszem a pénzduplázót, mert amúgy nem költök amúgy nagyon magamra IRL úgysem. 😁
-
Már hogyne lenne benne felhőmentés, anélkül nem is teszek fel játékot már telefonra.
Itt a topikban is valaki írta valaki akkoriban, hogy 3x telepítette a játékot és mindig az utolsó állásától folytathatta, meg játékon belül is ott van konkrétan egy Cloudsave kapcsoló.
Amúgy te vettél benne pénzduplázót?
-
Na, most jutok rá erre Traffic Racer-re én is, csak még kimaxoltam közben a Beach Buggy Blitz-et.
Az idei évben rákaptam a Beach Buggy játékokra, a BB Racing-et már korábban kimaxoltam, a BB Racing 2 meg kijátszhatatlan, de marad állandó játékomnak.Szóval Traffic Racing.
Így, hogy kitapasztaltad a magad bőrén, én is a Nissan GT-R-re fogok hajtani, az akkor elvileg fog tudni menni 220-at.
Most a Ladát nyúzom még, csak pár menetet játszottam eddig a játékkal, de tetszik, el leszek ezzel is. 🙂Annyi még érdekelne, hogy a pénz duplázóra van infód arról, hogy szokott-e akció lenni?
Mert a 2500Ft kevésbé vonzó ajánlat, a hasonló más játékok olcsóbb pénz duplázóihoz viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben