Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nálam BR módban durva FPS droppok vannak.
-
MikeWazowski
veterán
Jó ez az apex mobile. De azt jól látom hogy ranked meccs csak br módban érhető el? Nekem mondjuk jobban bejön a multi mint a br. Br solo nincsen?
-
Kasya
nagyúr
Elég ritka, de üde szinfolt a Play-ben. Egyszemélyes fejlesztő aktív Discorddal és nincs se IAP, de reklám a játékban.
Egy végtelen incremental játék. A cél, hogy minél feljebb jussunk a kazamatában. Ehhez társulnak különböző fejlesztések is, amik az előrejutást segítik.
Tekinitve, hogy a cuccok és minden más a kazamata szintjéhez igazodik, ezért nincs "fal".
A cuccokat csak ládából kapunk. Ládához kulcs kell. Kulcsból csak 10 lehet nálunk, és várni kell (aka energia rendszer). Ugyanakkor a játékot nem lassítja, mert a cuccok fejlesztése fontosabb.
Vannak egyéb megszerezhető cuccok is, mint állatok és szárnyak, amik csak dizájn elemek.Jelenleg a 250-es szinten vagyok.
Előnye:
- kellemes (gondolkodást nem igénylő) kikapcsolódás
- se IAP, se AD
- grafika szvsz szép
- fejlesztő gyors reakciója és ütemezett fejlesztési tervei alapján további újítások várhatókHátránya:
- hamar monotonná válhat
- jelenleg kevés az opció
- tapicskolni kell, de sokat!
- a női és férfi karakterek közt nincs különbségAz elején incremental, aztan IDLE game. Offline nem igen játszható. IAP és AD egy van, de az is a fejlesztő támogatására szolgál. Máskülönben teljesen ingyen játszható és belátható időn belül végigvihető.
Erről sokat nem tudok írni. Fejleszteni kell a dolgokat. A játék vége az, ha a fejlesztési fán mindent kifejlesztettünk. A játék maga az, hogy "játékokat töltünk fel az internetre".
Ami nagy poén benne, hogy a valódi játékokat jelenit meg borítóképekkel Steam adatbázisból, véletlenszerűen. Az utolsó achievement nem tudom mennyire megoldható, ugyanis "minden játékot" fel kell tölteni hozzá. Abból pedig van egy-kettő a Steamben.Előnye:
- könnyed de szép grafika
- könnyen átlátható
- van belátható vég
- frissítés várható további játékidő kitolással
- valós adatbázis feldoja a játék elejét.Hátránya:
- aránylag hamar kijátszható
- frissítés várható, de nincs előirányozva (eddig egy bővítés volt). -
oriic
HÁZIGAZDA
-
lkksioskdl3
aktív tag
This Is the Police
1 eur ert! -
Trk.Adam87
aktív tag
A Watcher Chronicles-t csak ajánlani tudom, így androidos megjelenés után 2 héttel csak pozitív véleményem van róla, mert igen korrekt 2D Soulslike játékot tett le az asztalra a mindössze 2 főből álló fejlesztőcsapat.
További pozitívum, hogy heti szinten jönnek hozzá patchek, hogy folyamatosan javítsák a játék érintőképernyős vezérlését és optimalizációs problémáit. (Van gamepad támogatás is, azzal nyilván könnyebb egy ilyen nehézségű játék)
[link]
Végre levitték a megjelenéskori 3000 Ft feletti árat is egy sokkal barátibb 1790 Ft-ra, ennyit pedig mindenképp megér annak, aki szereti a 2D Metroidvania jellegű pályákra ültetett komoly kihívásokat jelentő Soulslike stílusú harcokat. A játékidő legalább 10 óra, ami egy a műfajban tapasztalatlanabb játékos számára lehet akár 20 is+hozzá jön még a végigjátszás után nehezített New Game+ játékmód is. -
sith7
félisten
ez csak nekem új ?
[link] -
fabokf
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Valahol én is tartok ettől sajna....mondanám, hogy "dehát jön PC-re is, akkor csak nem butítják szét" de ez se tud garancia lenni semmire...nekem eleg lenne, ha hozna egy Diablo 3 szintet a cucc és nem apróznák szét...
-
fabokf
tag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Pont így vagyok vele én is...annyi hasonszőrű cucc átment már a kezeim közt, hogy nem látom benne azt, amitől egyáltalán Torchlight lenne....barmilyen random nevet kaphatna, kiegeszítve az "action RPG"- utótaggal. Tabletra furán is van optimalizálva, kilóg a kép kètoldalt...remélem a Diablo azért ennél többet is fel tud majd mutatni...
-
Kasya
nagyúr
válasz
baal-amiga
üzenetére
Még csak lvl9 vagyok. Nincs sok opcio, csak menni és ölni, eddig. Full single player. A grafika szép, de még csak a felszínt látni a játékból.
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
baal-amiga
üzenetére
Closed beta. Bent vagyok.
Hát nem is tudom. Egyelőre nem vagyok elajulva tőle, de nem tudom Megmondani miért. Minden részét már láttam máshol. Semmi új.

-
chris0000
őstag
válasz
hitvanyalak
üzenetére
hi. te, h látod érdemes a kijelzőn dillemázni, h TFT/Amoled?
az S8-ba is TFT-t raktak, csak felette sikerült (S8+ S8Ultra)-ba Amoledet rakni...
teljesen általános felhasználásra, ahogy írtam korábban is, mint játék/böngészés/filmek ne foglalkozzak ezzel a kérdéssel? az S penes többi funkció nem nagyon lenne használva, mint a rajzolás, tervezgetés stb... thx. üdv. -
icemad
nagyúr
Apex legends-hez már lehet elő regisztrálni, ha valakit érdekel: [link]
(linket mobilon másoltam, szóval valószínűleg holland nyelvű lesz, Google fordító megoldja...) -
Rigormortiis
veterán
válasz
hitvanyalak
üzenetére
Azért az xcom 2 nagyon alacsony felbontáson fut tableten, bár ezt leszámítva jó port.
-
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Van telefonra valami jó kis MMORPG?
-
janeszgol
félisten
válasz
chris0000
üzenetére
Szerintem csak azokra érdemes, amik kezelőfelülete nem fér ki még ezeknek a nyújtott óriás lapát telókon sem. Pl Bardur's Gate és társai, egyes társasjátékok, kockajátékok.
Másra szerintem felesleges, pláne ha kontrollert is támogat az adott játék (akkor még az ujjaink sem lógnak bele a képbe). -
chris0000
őstag
hi. milyen játékok miatt érdemes tabletet venni, ami mondjuk nincs más platformon?
egyáltalán érdemes csak játékra tabletet venni? Samsung S7 vagy felette lévő tabletekre gondolok ami szóba jöhetne most nálam... vagy inkább már laptop? thx. üdv. -
Kasya
nagyúr
válasz
MikeWazowski
üzenetére
A Netease már biztos kitolta volna. Gondolom a Blizzard a visszatartó tényező.
-
sto1911
veterán
On June 2, Diablo Immortal comes to iOS, Android and PC Open Beta.
Cross-play, cross-progression, gamepad tamogatas, es sztori mod, ami a D2 es D3 kozt jatszodik majd.
-
válasz
Dilikutya
üzenetére
Én nem is a képernyőmérettel hozom ezt összefüggésbe, hanem minden gomb alul van és én pl a "Use" és "Fire" gombokat mindenképp felülre szeretném, másképp nem tudok hatékony lenni.
Sajnálatos, hogy ennyin kell múlnia, hogy tudok-e vele játszani vagy nem.Köszönöm, hogy megnézted!
-
chris0000
őstag
hi. ezt a Mighty Party-t próbálta vki? addiktív?
egyébként hol látom, h mikor jelent meg egy játék? csak a frissítési dátumokat látom a játék infokban, meg nem is vok nagy Android pro...
thx. üdv. -
Sziasztok!
Akinek szintén megvan a DooM I vagy II, meg tudná nézni, hogy nála van-e lehetőség módosítani a kezelőgombok helyzetét és méretét?
Alapból olyan a gombkiosztás, hogy az nekem játszhatatlan sajnos táblagépen.Csak mert YouTube videókon látom egyedi gombkiosztással is a játékot, igaz az iOS-es videó.
-
Sziasztok!
Páros szókereső játékot tudtok? Lehet BT/wifis vagy online (a lényeg hogy családtaggal akarunk játszani).
Vagy egyéb ötlet hasonló játékra is jöhet.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
fabokf
üzenetére
Én is teszteltem, sajnos nem támogatja a kontrollert még, hiába van külön menü a gamepadnak, viszont a mellékelt virtális gamepaddal-el játszható, csak mivel iszonyat nehéz platforming részek vannak a játékban, így érintőképernyőn felejtős. (Soulslike játékokat még csak-csak végig lehet tolni érintéses vezérléssel, de egy nagyrészt hardcore platforming-ra épülő játék esetében már tényleg kell a fizikai controller)
Remélem a port fejlesztője a következő verzióban a gamepad support megoldására fekszik majd rá jobban.
Igen, rendkívül szépen fut a port, még régebbi készüléken (Snapdragon 636 CPU-val) is megvan legalább a 30 fps. -
fabokf
tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Kiprobaltam, el is indult de se nativan, se a controller appal nem látta a tabhoz csatlakoztatott gamepadot (egy 6 éves Modecom Volcano...még a régi tablethez vettem, mert azt pont bele lehetett illeszteni; es meg most is megállja a helyét, mert az összes Xboxos játékkal, ami felhőből játszható, gond nélkül kommunikál), így sajna sokra nem mentem vele, maradok a GPUból tolható verziónál egyenlőre....de a port maga meglepően stabil, ezért mindenképp emlem a kalapom a keszítő előtt

-
Rigormortiis
veterán
Az mitől lehet, hogy ha mostanában elindítok bizonyos játékokat, a háttérben fut az értesítés, hogy kiegészítő fájlt tölt le hozzá, holott nincs semmi, amit tölthetne, a legfrissebb verzión vannak? Az az idegesítő ebben, hogy ezt a folyamatot csak akkor úgy tudom kilőni, ha újraindítom a telefont.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Van egy nem hivatalos port-ja a Hollow Knight című nagyon stílusos rajzolt grafikájú Metroidvania játéknak is, ha valakit érdekel innen tudja letölteni(megbízható forrás):
[link]
(Gamepad ajánlott hozzá, mert rendkívül nehéz játék, sok platforming résszel, de letölthető hozzá virtuális gamepad is a linkelt oldalon.)Remélem a játék fejlesztői felfigyelnek majd erre a portra és idővel megjelenhet a play áruházban is. Unity engines PC játékokat igazából mindent könnyen tudnának portolni Androidra, tekintve, hogy a játékok zöme ebben íródik ezen platformra.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Köszi.
Mobilon játszottam. Teljesen jó így is a paplan alatt rettegni
Kár, hogy nincsenek benne trófeák, mint ps-en, akkor azért nekiugranék még párszor. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Gratulálok. Tableten játszottad? Azon azért jobban átjön a horror élmény, mint kis kijelzőn.
-
Fall-N
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én még nem vittem végig. Igazság szerint, miután megvettem akkor toltam bele két órát, azóta még nem volt időm. Na majd szabi alatt.
-
Rigormortiis
veterán
Végigment az Alien Isolation. Nagyon jó volt mobilon (is)!
-
Rigormortiis
veterán
Megjelent a Danganronpa v3 Killing Harmony. Ennek örömére az első két rész ára valamivel mérséklődött.
Ezekkel még ps vitán játszottam, nagyon jó, elborult visual novel féleségek.
-
Saccco
nagyúr
Következő Anima beta: [link]
-
sto1911
veterán
Nem találjátok ki mi baja volt. A 120Hz-et nem tudja kezelni a játék, emiatt volt lassított felvétel, levettem 60-ra és "begyorsult".
-
Maxtreme
addikt
Ha valaki ismeri PC-n a vampire survivors (egyébként zseniális) játékot, na ez pont olyan csak szebb
[Magic Dungeon]
Elvileg még nálunk nem elérhető, de gyakorlatilag minden megoldható ugye
-
sto1911
veterán
Az új angry birdsben másnak is lassított felvételen repülnek a madarak?
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
lkksioskdl3
üzenetére
Kipróbáltam, működnek a DLC-k azzal a módszerrel, amit fentebb írtam. Egy másik e-mail címmel igénybe vettem újra a play pass ingyenes időszakát és beaktiváltam a Dead Cells DLC-it, majd visszatértem a fő accountomra, amin nincsen play passom, viszont a Dead Cells alap játék meg van véve és tudom játszani a play passban beaktivált DLC-ket is, legalábbis az additional content menüben aktívnak mutatja őket.
Egyébként valóban nagyon nehéz játék, gamepad ajánlott hozzá. Igaz én a Pascal's Wager-t is végig vittem érintőképernyős vezérléssel és az sem volt egy sétagalopp.(Még mindig a legjobb Soulslike játéknak tartom telefonra.)
Hónap végén ez lesz érdekes mobilos megjelenés, ami az év elején megjelent PC változat szintén tökéletes átirata lesz:
[link]
Ez egy 2D Soulslike-Metroidvania keverék lesz (Soulsvania-ként szoktak hivatkozni ezen műfaj hybridre, ilyen pl a szintén nagyszerű Grimvalor című játék is.) -
lkksioskdl3
aktív tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
A dlc k az "additional content" menuben vannak a fokepernyon, ha nincsen playpassed. Egy az egyben amúgy olyan, mint az eredeti. Kontroller nagyon ajánlott, egyszerűen a dpad hiany kb lehetetlenné teszi nekem. Mondjuk tapicskolassal sikerült egyszer végig vinni.
-
Trk.Adam87
aktív tag
Play passban játszhatóak a DLCk is, viszont ha megveszed az alapjátékot és play passban aktiválod a DLCket, akkor a play pass lejárta után is játszhatod még őket, amíg le nem törlöd a játékot a készülékedről. (Ehhez mondjuk érdemes blokkolni a játék internethez való hozzáférését, hogy ne jöjjenek rá, hogy te ingyen játszol a DLCkkel. Viszont net kapcsolat ettől még kell a játék elindításához, mert a DLC menü csak ekkor válik aktívvá, de az szerencsére nem feltétel, hogy maga a játék is csatlakozzon az internetre.
Játékon belül még nem jöttem rá merre találom a DLC tartalmakat. (Gondolom el kell jutni egy bizonyos pontig az alapjátékon belül)
Megvenném a DLCket is egyebként, de kissé túlárazottak, többe kerülnek összesen, mint az alapjáték... -
Kasya
nagyúr
válasz
szildavid90
üzenetére
Mobilon a kontroller ajánlott, mert erintve könnyen halhatsz meg "értelmetlenül". De megszokható kontroller nélkül is.
Google Pass csak az alapjátékot tartalmazza, vagy a DLC-ket is?
-
Maxtreme
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nem csak már kínomban arra nyomogattam hátha kizökkentem
-
Joccc07
addikt
-
Maxtreme
addikt
Úgy érzem ez 1 cseppet bebugolt. kb 4 percig kombózott pár beszorult labda, 1x csak rohadt sok lett belőle, a frame lecsökkent kb 0.1/secre, a többit meg látjátok

Sajna ki kell belőle lépnem mert ennek sosem lesz vége, pedig sztem ezzel első lennék
-
Narxis
nagyúr
The best Android gaming controllers in 2022 [link]
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Hagyj jöjjön mind, aztán mindenki azt veszi meg belőle, amelyiket akarja.
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pont akartam írni.
Csak hogy ne kelljen rákattintani, ha valakit nem érdekel:
Angry Birds Classic megjelent, ami a legelső Angry Birds újrakiadása, minden IAP-ot nélkülözve, minden megjelent (IAP-os) tartalommal. Kb 1 euróba kerül, vagyis ha valaki szereti, annak nagyon megéri.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Köszi meg is vettem! Ezek az újabb ingyenes Angry Birds-ek nagyon nem jöttek be. -
darkrock
aktív tag
válasz
Trk.Adam87
üzenetére
Ez a hozzászólás mehetne az összefoglalóba
-
MikeWazowski
veterán
Megjelent újra:
link -
Maxtreme
addikt
Eis meglett tegnap
Ha valakit érdekel került a játékba trial tower, külön shoppal és egész frankó rewardokkal. -
janeszgol
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Helyes!

Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Tőzsde és gazdaság
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)

Köszi meg is vettem! Ezek az újabb ingyenes Angry Birds-ek nagyon nem jöttek be.