- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Surda- #117782 üzenetére
"az említett xiaomihoz képest,hanem azt,hogy azért vannak jó kamerás gépek, nem lehetetlen dolgot kérek."
Ezen a helyen nem tud neked segíteni senki sem! Hugo Barranak írj, hogy ne f@s kamerát tegyenek a telefonba, hanem sz@rt és akkor elégedett leszel.
Egyébként amit csinálsz, nem más mint trollkodás! Mármint az, hogy "miénemtudnaknormáliskameráttenniazolcsókínaitelefonba?" "merthaolyanlennemintazájfonnégyakkorjólenne!", stb.
Ezzel itt be is fejeztem a dolgot, mert úgy látom nem ugyanazt a követ fújjuk.
-
RVR400
veterán
válasz
Surda- #117782 üzenetére
Én látom a különbséget, csak az nem ér meg plusz 100e Ft-ot. De amúgy akkor megvan a megoldás, aki jó kamerát akar, az vesz egy Iphone-t, és ennyi. Tisztában kellene vele lenni, hogy ha egy kínai teló 75-80e Ft-ba kerül, akkor az sosem lesz olyan, mint egy ismert gyártó 180-250 e Ft-os telefonja. Különben miért venné meg bárki is a drágábbat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged