Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Killerlaca #98272 üzenetére
Én nem értek a Lenovohoz, de kb. 5perc netezéssel találtam egy lehetséges okot. Két betü: CU
-
s4tch
veterán
válasz
Műanyag a ház. Van róla teszt a mobilarenán, ott megtalálod a jellemzőket. Kollégának múlt héten rendeltünk egyet a minidealről már ezen a $240 körüli áron, ha érdekes lesz még 2-3 hét múlva is, mesélek róla, ha megjön. Egyébként volt már a kezemben, nagyon könnyű, mégis masszív, jó a kijelző (durva a fényerő), gyors a rendszer, az árán kívül nem volt vele bajom. Ennyiért, amennyiért most a minideal adja, szerintem is qrvajó vétel.
-
Laza...
addikt
válasz
Műanyag a ház. Már kb 2 hete lement az ára, máshol van olcsóbban is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest