Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
válasz
aszti75
üzenetére
Szia,
igazat mondós boltban megnézheted mi van benne
Ez alapján 512 MB ram, és magát Mt6589-nek hazudó Mt6572-es SOC.
-
válasz
aszti75
üzenetére
Nem foglak meggyőzni arról, hogy vacak a telefon, mert nem ez a célom, de a technikai adatai pl nem igazak (a kijelzőről is azért csak "bevallja" még az oldal is, hogy valójában WVGA és nem qHD), MTK6572 és nem quad core, az akut csak méréssel látod meg, hogy nem igazi a mérete. Ha nem csak az Antutu-val teszteled, akkor látni fogod azt is előbb-utóbb, hogy 512MB RAM van csak benne.
A hétköznapi használatban bőven elég ez a készülék, ugyanolyan kellemesen és jól használható, mint pl egy Huawei y300, így nincs gond vele, míg egy apró hiba nem jelentkezik. A ROM-okat nem tudom, honnan kaptad, de óvatosan használd őket (ha már esetleg próbáltad valamelyiket és nem halt meg a készülék, akkor nagy mázlid volt).
A most épp nálam levő ilyen készülék egyenlőre ugyancsak jól működik, de nem lehet tudni, hogy még két hétig vagy két évig lesz ez így, ezért veszélyesek ezek a hamisítványok.
Nem muszáj elhinned, de elég sok évre szóló tapasztalatom van már velük.
De nyugodtan várd meg mások tapasztalatait az ilyen telefonokkal, illetve aZTE-ről is, abban valóban 1GB RAM van, a proci ha nem is világbajnok, de nem is olyan rossz, az akkuja is nagyobb a ZTE-nek, amihez kisebb kijelző társul. Kamerában persze az sem fogja megrengetni a világot, ez biztos. -
válasz
aszti75
üzenetére
Nem igaz, hogy 4 mag.
Egy egy MTK6572 procival, 512MB RAM-mal, 854x480-as kijelzővel szerelt készülék, aminek az akkuja valahol 1300-1400mAh körül van.
Én direkt kíváncsiságból megvettem egy ilyet, (akkor épp Huawei néven árulták, de láttam már ZTE-ként is és Hongmi néven is) most tesztelem, ez az egyik abból a hét 4,7" készülékből, amit berendeltem, hogy egyesével leteszteljem, majd összehasonlítsam (a telefonok: ez a kamu készülék, Tronsmart TS7, Zopo ZP700, Xiaomi Hongmi, Jiayu G4c, Lenovo S650, valamint újra rendeltem egy Newman N2-t, mivel olyan régen volt olyan nálam, hogy már nem emlékeznék egy összehasonlítás esetén - először egyesével tesztelem őket, majd egymással összevetve)Erre a készülékre nem fogsz ROM-ot találni, ha baja lesz, nem lesz segítség, a garancia csak névleges, valójában semmire ne számíts.
Szóval ha megveszed, nagyon kitolsz magaddal bármilyen apró hiba esetén.MOD
Most, hogy újraolvastam a kérdést:
Szerintetek ezt a telefont megérné elcserélni egy ZTE Blade V-re?
Ha nálad van a hamisítvány és te kapnád a ZTE-t, akkor máris cseréld! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Adventi kalendáriumok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- Apple iPhone 14 Pro Silver ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB 95%
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Apple iPhone 16 Pro Black Titanium-Használt, karcmentes 99% akku Garancia 2028. 02. 23-ig ONE
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
"