- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
Jelentgetni wwenigma stílusa, én nem tartom elegánsnak .
Ellenszenv helyett részemről inkább értetlenséget váltottál ki, hiszen - pláne senior tagént, már - feltűnhetett volna, hogy senki nem hirdet a fórumon, és akkor kellő elegancia és empátia birtokában úriemberként magad is igazodsz a közösség szemmel látható szokásához, konkrét írott szabályok ismerete - vagy akár léte - nélkül is, pusztán a közösségben láthatóan működő szokásjoga okán.
És van offtopic kapcsoló is.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem ugyan nem, előfordul az ilyen. Van akinek megjött.
Szerintem nagyon baba teló, egyedül az ára riasztott el, de csak mert rá kellett volna még pótolnom 20at a mostanira. Aksi ügyileg nem tudom mennyire áll a helyzet magaslatán (G3S 3000mAh - átlag 5óra kijelzőidő nekem), de más paramétereiben (valódi gorilla glass 3, jó gps, erősebb SoC, normális kamera, folyamatos ROMfrissítés, garancia) veri a Jiayu G3S-t és még jópár low cost kínai csodát.
Szerintem siman szamitasba vehető minden idetévedőnek.
-
Upo
addikt
Haladnak csak jobban szeretnék ha 930-ast vennél. Vagy drágábbat.
Kamera led+előlapi kamera+1 giga ram az a 820 a minimum, ha azt akarod hogy a store-ból minden játék fusson. Vagy az 525 még 1 gigás de 1 kamera led nélkül. De nem dua simesek.
Ha dualos akkor tényleg a 630 dual vagy a Nokia X X+ XL dualos. De még nem lehet őket kapni. -
kmarci25
veterán
Tessék: Xiaomi Mi3. Ezt még Magyarországon is megkapod, ha nem akarsz rendelni külföldről. Helyi teszt is van róla.Bocs, nem dula sim...
Talán a Moto G dual sim lehet a Te készüléked, de az meg nem beszél magyarul (talán nem akkora hátrány, ha bírod a nyelvet). Az is kapható itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest