Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klogw
aktív tag
Jelentgetni wwenigma stílusa, én nem tartom elegánsnak .
Ellenszenv helyett részemről inkább értetlenséget váltottál ki, hiszen - pláne senior tagént, már - feltűnhetett volna, hogy senki nem hirdet a fórumon, és akkor kellő elegancia és empátia birtokában úriemberként magad is igazodsz a közösség szemmel látható szokásához, konkrét írott szabályok ismerete - vagy akár léte - nélkül is, pusztán a közösségben láthatóan működő szokásjoga okán.
És van offtopic kapcsoló is.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem ugyan nem, előfordul az ilyen. Van akinek megjött.
Szerintem nagyon baba teló, egyedül az ára riasztott el, de csak mert rá kellett volna még pótolnom 20at a mostanira. Aksi ügyileg nem tudom mennyire áll a helyzet magaslatán (G3S 3000mAh - átlag 5óra kijelzőidő nekem), de más paramétereiben (valódi gorilla glass 3, jó gps, erősebb SoC, normális kamera, folyamatos ROMfrissítés, garancia) veri a Jiayu G3S-t és még jópár low cost kínai csodát.
Szerintem siman szamitasba vehető minden idetévedőnek. -
Upo
addikt
Haladnak csak jobban szeretnék ha 930-ast vennél. Vagy drágábbat.
Kamera led+előlapi kamera+1 giga ram az a 820 a minimum, ha azt akarod hogy a store-ból minden játék fusson. Vagy az 525 még 1 gigás de 1 kamera led nélkül. De nem dua simesek.
Ha dualos akkor tényleg a 630 dual vagy a Nokia X X+ XL dualos. De még nem lehet őket kapni. -
kmarci25
veterán
Tessék: Xiaomi Mi3. Ezt még Magyarországon is megkapod, ha nem akarsz rendelni külföldről. Helyi teszt is van róla.Bocs, nem dula sim...

Talán a Moto G dual sim lehet a Te készüléked, de az meg nem beszél magyarul (talán nem akkora hátrány, ha bírod a nyelvet). Az is kapható itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Projektor topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem siman szamitasba vehető minden idetévedőnek.