- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigT
senior tag
Megnézem, amiket linkeltél. Közben még bele szaladtam az LG G Pro Lite Dual-ba, az sem tűnik rossznak. A concorde aksi nekem is haloványnak tűnik, persze lehet jól optimalizált, de sanszos, hogy enni kérne a nap végén, ami azt jelenti számomra, hogy aktív használat mellett, amiben munkámnak köszönhetően gyakran beleszaladok, nem bírná ki estig. Akkor pedig felejtős. Elvileg 4-én megjelenik, megvárom az azt követő tesztet, véleményeket. A wayteq tetszik, jó nagy tepsi, de a tárhely pici, átparticionálva működhet, akkor viszont az otg képességét veszíti el, ami szintén nem vonzó számomra. Full ismeretlen telefont a tesztek hiánya miatt nem akarok. Az nekem zsákbamacska lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Pixel 8
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest