- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
Ne csak azokat nézd meg, amiket linkeltem, hanem keress rá a cég honlapján! Abban az árkategóriában, amit megjelöltél, tehát 70 ezerig, rengeteg típus van: MyAudio, Prestigio, Atab, Media-Tech, Concorde, Acer, Gigabyte, Goclever, hogy csak egy párat említsek.
A MyAudio X5-ről van részletes magyar nyelvű teszt Prohardveren vagy hwsw-n, már nem emlékszem, de keress rá, Acerből, Gigabyte-ból, Concorde-ból, Prestigio-ból, Gocleverből kimondottan sok típus van, 3-5 féle márkánként, és elég erősek hardverben.
Persze ezek csak adatlapok, azért írtam be én is ide, hogy hátha van ezekkel kapcsolatban valakinek közvetlen tapasztalat vagy tanács, hogy melyik ajánlott valami miatt, vagy melyik nem ajánlott, mert mondjuk nem jó minőségű vagy sok gond van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest