Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
Ne csak azokat nézd meg, amiket linkeltem, hanem keress rá a cég honlapján! Abban az árkategóriában, amit megjelöltél, tehát 70 ezerig, rengeteg típus van: MyAudio, Prestigio, Atab, Media-Tech, Concorde, Acer, Gigabyte, Goclever, hogy csak egy párat említsek.
A MyAudio X5-ről van részletes magyar nyelvű teszt Prohardveren vagy hwsw-n, már nem emlékszem, de keress rá, Acerből, Gigabyte-ból, Concorde-ból, Prestigio-ból, Gocleverből kimondottan sok típus van, 3-5 féle márkánként, és elég erősek hardverben.
Persze ezek csak adatlapok, azért írtam be én is ide, hogy hátha van ezekkel kapcsolatban valakinek közvetlen tapasztalat vagy tanács, hogy melyik ajánlott valami miatt, vagy melyik nem ajánlott, mert mondjuk nem jó minőségű vagy sok gond van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő