Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
doongoo
üzenetére
Hali! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre. Mert fontos figyelemfelkeltésnek bizonyult.
Na azóta kikupálódtam egy kicsit belőle. Azért írom csupán le, hátha még valaki belefut ebbe. Ahhoz a funksönhöz, amit írtál "vezeték nélküli kijelző" egy Miracast vezeték nélküli kijelző adapter (vagy más néven dongle) kell nálam. Pld.: [link] Hiszen ez miracast funkció és az én tavaly vett SMART TV-m még ezt nem tartalmazza. Nincs Wi-Fi Certified tanusítványa, ez inkább az idén forgalomba kerülteknél van. De majd beszerzek egy dongle-t, mert ennél van a teljes tükörképernyőmód (6-12 E. Ft.). Addig is megoldottam a TV-s smart share-t DLNA-s szerverprogram, telefonra telepítésével. Jobbnál jobbak vannak
. Eddig nagyon bejött nekem ez a teló csak egy dolog nem sikerült, pedig van rutinom belőle. Az MTK Droid toolsos dolog. A backup miatt. De ezt a kérdést inkább elküldöm privátba, mert nem akarok offolni vele. Ha lesz egyszer időd, kedved kérlek reagálj rá. Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Death Stranding Director s Cut
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na azóta kikupálódtam egy kicsit belőle. Azért írom csupán le, hátha még valaki belefut ebbe. Ahhoz a funksönhöz, amit írtál "vezeték nélküli kijelző" egy Miracast vezeték nélküli kijelző adapter (vagy más néven dongle) kell nálam. Pld.:
. Eddig nagyon bejött nekem ez a teló csak egy dolog nem sikerült, pedig van rutinom belőle. Az MTK Droid toolsos dolog. A backup miatt. De ezt a kérdést inkább elküldöm privátba, mert nem akarok offolni vele. Ha lesz egyszer időd, kedved kérlek reagálj rá. Köszönettel.