- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hclaci
csendes tag
Na 1 napot bírtam gyári androiddal a thl w8s-en. Felraktam a MIUI-t, és hatalmas csalódás volt. Lassabb vele minden, úgyhogy rakom is vissza a gyárit... az ehhez képest hasított. Arról nem is beszélve, hogy magyar nyelv nincs benne. Ez nekem nem szempont, de valakinek hátha.
-
smkb
őstag
válasz
maross #49159 üzenetére
Igen. A V987 GPS-e elég korrekt. A kezem alatt átfutott Cubot GT99 is pont akkora retek GPS szempontból mint az összes többi amihez közöm volt V987 kivételével. Ergó, nem hiszem, hogy az MT6589-ben van a hiba. Meg kell nézni mit tud ez a SoC GPS szempontból egy Sony telóban (az is jön ki vele), vagy milyen egy Asus Memo Pad HD7-ben. Sokat elárul majd arról, a SoC-e a bűnös, vagy a sok kínai garázs telefongyártó.
-
-
Endell
csendes tag
válasz
bigrock #49189 üzenetére
Feltettem a kérdésemet egy Xiaomi topicban is, csakhogy válaszod ne legyen off
-
RVR400
veterán
Azért 1 dolog érdekes ebben. Kint a nagyobb márkák semmivel sem kerülnek kevesebbe, mint itt, sőt esetenként drágábbak is. Akkor vajon a kint olcsó márkákkal mi lesz a helyzet? Ott is felmegy az ára? Vagy csak itt lesznek drágák? De ha itt drágák, akkor miért ne kintről vegye meg az ember?
-
devast
addikt
válasz
Endell #49185 üzenetére
Más minőségi kategóriát képvisel egy xiaomi , a thl/cubot/jiayu -val szemben minden téren. Amiben összehasonlíthatók, azok a specifikációk.
Másrészt meg a cubot akkujára csak rá van írva a 2200mah, egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy az valós. Túl könnyen elhiszitek azt amit írnak... kínában ezért nem bírságolja meg őket senki. Azt állítanak amit akarnak. -
Zeki
nagyúr
válasz
Endell #49185 üzenetére
A Xiaomi nagyobb név mint a Cubot.
A Xiaomi keményen ki akar törni a világpiacra, ezért egy igen komoly embert szerződtettek le magukhoz...Ehhez képest a Cubot fasorban sincs.
-
Endell
csendes tag
Sziasztok!
Ez igaz? [link]
Nem vagyok jártas a kínai telefonok körében, de megéri megvárni ezt a Xiaomi Hongmi/Red Rice-t, mondjuk egy thl w200 vagy gt99 helyett?
Jobb márka, mint egy Thl, Cubot vagy Jiayu?
Szerintetek kb. mikorra jönne? Csak mert nem érek rá idők végezetéig nézegetni a telefonokat, mert ha várok, idővel mindig lesz jobb, újabb, frissebb, erősebb, stb. De mondjuk egy GT99 helyett megéri erre várni. kb. 1-1,5 hónapot?
Ennek a Xiaominak vagy a Cubotnak van jobb "terméktámogatása" ?
Ja és a két telefon közötti képernyő differencia (GT99: 4,5", RedRice: 4,7"), procesor különbség (GT99: M6589, RedRice: M6589T) és akkumulátor közötti különbség (GT99: 2200 mAh, RedRice: 2000 mAh) a mindennapok során érzékelhető üzemidő csökkenést okoz?
Köszi
-
vati182
aktív tag
Sziasztok van egy Iocean x7 ELite telefon barátomnak, és egyszerűen minden jól megy rajta, csak a GPS nem működik semelyik progival, szóval próbáltam utána olvasgatni, de nem jöttem rá mi a megoldás GPS fix semmit nem csinált vele.. végig futott 15 percet és nem történ semmi kérlek segítsetek
-
alexw801
senior tag
válasz
instantwater #49160 üzenetére
2 db-ot használunk a V987-ből, jók.
A back button gond szig. szalag rossz felragasztása miatt volt, akinek volt, volt, aki maga megjavította.
Nálam a V970-ből jött be 2 db hw hibás példány. -
wigo70
tag
válasz
Ereshkigal #49174 üzenetére
itt esetleg [link]
-
vadkörte
addikt
válasz
Ereshkigal #49171 üzenetére
Azt nem mondtad, hogy tapicskolós, vagy gombos kellene?
Visszavonom a kérdést
-
blueye
veterán
válasz
Ha sürgősen kell akkor itt nézzél körbe.
(Saját tapasztalat alapján én pl. ezt ajánlom innen: ThL W200 MTK6589T 1/8GB DUAL SIM - 50.000 HUF) -
RVR400
veterán
válasz
Szerintem 1-2 napon belül elérhetőt nem fogunk tudni ajánlani ilyen összegben nyugodt szívvel. De hátha van valakinek valami jó ötlete. Milyen elvárások vannak a telóval szemben?
(#49173) blueye Az a baj a hardverapróval, hogy mondhatja bárki, hogy még ma feladom, és másnap már ott is a futár, ez az esetek 90%-ában egyáltalán nem így van. Szerintem ezt már mindenki megtapasztalta itt, még a teljesen megbízható eladóknál is.
-
Ereshkigal
őstag
Üdv!
55000-ig milyen itthon kapható (nincs idő Kínából rendelgetni, 1-2 napon belül kellene öcsémnek), független, dual sim-es telefont ajánlanátok?
-
Crytek
nagyúr
válasz
mailman #49167 üzenetére
Én sok mindenben eltérek a "köznéptől"
Én az LG 2x-emmel is sokáig 2.3.6-on voltam amikor már mindenki a 4.1-et hekkelte rá.
Csakis azért raktam fel a 4-et mert a wifi szarakodott a régivel.Én csak netezek a telefonon é nagyon ritkán játszok, szóval nekem jó a régi android is.
-
válasz
mclane_ #49168 üzenetére
Vennék Mi3 at, de csak 1 simes
nini,ezmiez?
WCDMA? vagy csak presale?
Presaleban olcsó csak, olyat meg nem csinálunk -
mclane_
aktív tag
válasz
devast #49154 üzenetére
Lesz az több is. 230ért szórja az ibuygou a TD-SCDMA-s változatot. Ez sem lesz olcsóbb. Vannak már elérhető tesztek a miuiandroid fórumán, és nem írnak róla rosszakat. A xiaomi elég jó minőséget gyárt, szóktam a mi2s fórumát böngészni, nem nagyon szidják. Többek között én is erre a telefonra várok.
BTW, tényleg jó a support hozzá, és nemcsak a frissítések miatt. -
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #49143 üzenetére
Valaki, akinek van egy MTK6572-es telója kipróbálhatná a Real Racing 3-at. Gyorsabban megy, mint az MTK6577-en, viszont igencsak fűrészéles a kép, meg egy csomó effekt hiányzik a nálam levő telefonon, és így iszonyat ronda, mivel szerintem a kijelző 854*480-asától sokkal rosszabb felbontáson futtatja a játékot. És valósznűleg ezek miatt tud annyival nagyobb eredmény elérni az Antutu 3D tesztjén. A Despicable Me pedig kb ugyanúgy megy kb mindkét telón, de a 6572-n a jelenlegi verzióval néha megfigyelhetőek akadások, míg a 6577-en nem, régebben viszont tudom, hogy a 6577-nél is akadozott néhol, gondolom azóta volt optimalizáció.
-
Crytek
nagyúr
válasz
instantwater #49158 üzenetére
Holdat fog neked a legszarabb gagyi is ,de ha autóba navigálsz tévednek 50 métereket stb.
Szóval majd használat után lehet fényezni ezt a Xionamit addig fölösleges! -
maross
nagyúr
válasz
instantwater #49158 üzenetére
adatkapcsolat es wifi nelkul?
-
-
Crytek
nagyúr
-
mailman
tag
válasz
Crytek #49155 üzenetére
Persze, kiderul, de nem lesz csalodas. probalj ki egy MIUI romot, van a GT99-re is. Szeles szolgaltatascsomag az alap androidhoz kepest, gyonyoru grafika es tok jo, hozzateszem hasznalhato, otletek mindenhol a romban. Ha meg szar lenne megis akkor ott a heti frissites, pikk-pakk jon a javitas a bajodra
-
devast
addikt
válasz
Crytek #49151 üzenetére
$130 az a kínai belpiacos ár. Az lesz legalább $170-180 mire ideér. A többi gyártónak sem drágább a belpiacos ára... az, hogy külföldre szállító webshopokban mennyibe kerül, teljesen rajtuk múlik.
Másrészt: xiaomi nem hinném, hogy képes lenne hulladékot kiadni, butaság lenne kockáztatni a nevét.
Harmadrészt: méret gazdaságosság. Más gyártó egy batch-ben legyárt 5-10ezer darabot. Xiaomi legyárt 100ezret, és 3 perc alatt eladja. Az egy készülékre eső költség szerintem alacsonyabb. -
robit1973
aktív tag
válasz
7Sony7 #49117 üzenetére
Esetleg ez: Haier W718
-
Dot
őstag
Star S9920-ra valaki tud jó rootolt romot?
-
Crytek
nagyúr
válasz
devast #49141 üzenetére
130$-rt szerintem elég fércmunka lesz az nem pedig minőség!
Max ha valami máson annyit nyernek ogy ezt a veszteséget simn kibirják.
A többi teló is ugyanilyen mégis kb 160 dolcsi az alja.De majd ha jók a visszajelzések és lesznek magyar tulajok berendelek egyet ,mert az A890-ről soha nem tudunk meg semmit
-
Midway
senior tag
Thl w200-at néztem ki magamnak.
50eft.4,7-5" , nagy akku nekem nem fontos, karcsú elegáns legyen inkább.
Van ennél jobb vétel ebben a kategóriában? -
PeetR
aktív tag
válasz
gulupeti #49142 üzenetére
Innen rendeltem (alul van egy vevő véleménye azt érdemes elolvasni), most innen rendelném, anno nem volt itt elérhető, itt már pontosabb adatokat is közölnek és mint látszik van benne gps is.
Mindenhol IPS-t írnak, de ha megjön akkor tudok konkrétat írni. Van itthon egy Huawei P6-al meg egy Lenovo A800-al ezekkel össze tudom hasonlítani és töltök fel madj videót meg képet is.
-
gulupeti
senior tag
Várok.
Igazából nemrég vettem egy Jiayu G3S-t, tehát nincs szükségem gyorsan telefonra, de azóta rákattantam a csájnafonok böngészésére és ezek az új 6572-es chippel szerelt telefonok igen jó vételnek tűnnek ebben a 100 dollár körüli árban.
Tény, hogy ebben az árban van már 3g képes készülék is, csak azok külsőre - számomra - egyáltalán nem jönnek be. GPS nélkül azért kibírnám, mert van erre a célra készült eszközöm, mindenesetre köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, utánanézek. -
Zeki
nagyúr
válasz
gulupeti #49142 üzenetére
Ha úgyis netezni is akarsz rajta, akkor mi a fenéért akarsz egy nem 3G képes telóba beleugorni?
Szerintem várj még. Mindig jönnek újabb modellek.
Ha kompromisszumokat kell kötni a mindennapi használathoz, már rossz.
Szerintem GPS sincs benne.Így meg aztán baromira túlárazott.
-
gulupeti
senior tag
Honnan rendelted a telót? Nekem is tetszik ez a Cubot C11, gondolkodom egy ilyen készüléken, formára nagyon bejövős, azonban a felbontásáról ellentmondó információkat találtam. Hivatalos oldalon, illetve több oldalon 960*540-et írnak, de például amit te linkeltél ott és máshol is 854x480, ami azért valljuk meg nem teljesen mindegy.
A kijelzője valóban IPS lehet? Van itt egy vidi, 3 percnél elég fakónak tűnik a kijelző színe a másik készülékhez képest.
A másik dolog a 3g támogatás hiánya. Ilyenkor ugyanúgy tudok használni a 2. foglalatban mondjuk egy netes sim kártyát csak lassú lesz a net? Tehát gprs és edge módban lehet használni vagy hogyan működik ez? Viberezni lehet meg jó lassan böngészni, ha muszáj?
Várom a beszámolót! -
RVR400
veterán
Van nálam egy S4 utánzat MTK6572-vel. KEzdem érteni, hogyan kap 11e pontot Antutuban, így a Real Racing 3 siralmas rajta, mind grafikailag, mind sebességben... De grafikailag különösen gyatra.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #49137 üzenetére
edzőm bölcs mondását idézném: "válogatós f.sznak kutyában a helye"
-
-
-
Tristis
őstag
Amoi A862W-ról bármi használható információtok a boltokon kívül? Antelife-tól már megint azt írták, hogy nincs amit rendeltem. Kezd a hangyás bolt jó rendesen felcseszni.
-
devast
addikt
Pár hét, és ittvan a wcdma-s hongmi. Jó áron agyonveri a $200 alatti mt6589-es noname felhozatalt. Feltételezem, hogy ebben működni fog rendesen a gps, meg úgy kb minden funkció, a szoftveres frissítésekről, hibajavításokról már nem is beszélek. Bár a 900mhz kérdéses (szerintem nem lesz benne, de ne legyen igazam)
-
üszök
őstag
válasz
kisszoli0707 #49102 üzenetére
Én most végig nyomogattam az enyémet a kedvedért,de a videón szereplő hangoknak nyoma sincs. A csengő hangja hangos,főleg ha hangszóróval felfelé van le téve. Nekem Huawei G300-am volt,attól jóval hangosabb.
-
alexw801
senior tag
válasz
A V987-esnek egyaltalan nem nyikorog, foleg a Nillkin hatlappal.
-
b0bcat
addikt
Erről hallott már valaki?
http://www.pandawill.com/i9500-smartphone-android-42-sc6825-duad-core-12ghz-48-inch-wifi-white-p81120.html
Spreadtrum 6825, két mag, fél giga RAM, valódinak tűnő 4.2-es Android...
-
heidricha
őstag
-
Telegdy
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani egy-két telefont ami $100 körül van és most a legjobb vételek közé tartozik ennyiért?
Előre is köszönöm! -
nbukta77
addikt
válasz
Nekem nem nyikorog. Tokeletes telefon.
-
devast
addikt
válasz
F.B.I. #49116 üzenetére
1 tipp:
Szerintem sokkal egyszerűbb lehet a probléma mint gondolnád... a bekapcsoló gombod "olyan". Nekem is ugyanezt produkálta a zte blade-em, mire rájöttem, hogy a gomb a rosszIdővel egyre rosszabb lett, most már majdnem használhatatlan.
Aztán lehet mégsem ez a gondja... -
topi66
aktív tag
Szeptember 13án 9kor utalva, ma megkaptam ZTE 967 est.Ez szerintem jó tempó volt.
-
7Sony7
addikt
Helló Srácok! Kéne egy kis segítség: Motoros cimborámnak kellene egy teló, a lényeg, hogy megbízható legyen, gyorsn és Stabilan menjen vele a Gps, esetleg esöállóság sem lenne hátrány, ja, és lehetőleg olcsó. Ajánlhatnátok pár tipust. Előre is köszönöm.
-
RVR400
veterán
válasz
DJGABI #49097 üzenetére
Egyébként fura, mert a Samuról átkoppintott launcherek és menük nekem eddig bármilyen telón lassúak voltak, ergo ezt betudom ugyanennek, másrészt a programok elég gyorsan mennek, a menüben van valami elszabva, de lehet, hogy csak egy normális cpu governor beállítása kell neki.
-
hclaci
csendes tag
Na megjött a THL W8S-em. Elégedett vagyok vele. Az alap launcher nekem kicsit laggos volt, de cseréltem smart launcherre és tökéletes. Vicecity alatt behajlik, többi játék alatt amit próbáltam vele mind jó. Az akksit nagyon-nagyon lassan tölti. 1 órája 8%ot töltött rajta, úgy, hogy kb 5 percet birizgáltam közbe.
Ez mindenkinél így van? -
kisszoli0707
tag
A ZTE 967S tulajdonosokat kérdezném,hogy ennek is ugyanúgy nyikorog a hátlapja,mint a ZTE V987-esnek?Továbbá érdekelne,hogy kellőképp hangos-e a csörgése,ami bár relatív,de számomra nagyon fontos lenne,mivel az eddigi "kínai" telefonjaim/Huawei,Alcatel/,csengő hangjai borzalmasan hallkak voltak!
Ja,a nyikorgásnál erre gondoltam:[link]
Ez borzalmas összeszerelésre vall,remélem a 967S nem ilyen!!Már majdnem megrendeltem,nagyon jó árban van,de kissé elbizonytalanodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest