Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
Januárban jelenik meg a Conquest S8 széria 2017-es kiadású, "turbózott" verziója. Fél órája kaptam róla hírlevélben értesítést tőlük. Ide kattintva láthatjátok a kínai brossúrából való képeket
Titkon remélem, hogy miattam módosították az eredeti terveket, mert ott sopánkodtam előző héten pár "apróság" hiánya miatt. Mint például FULLHD kijelző és 16mpixeles hátul és elöl 8mpixeles Sony kamera, mivel eredetileg csak sima HD és 13+5mp szerepelt a brossúrában. Sőt, még pár nem várt extrával is megleptek.Dióhéjban (ha jól fordítottam le):
MT6755 2Ghz + Mali-T860 GPU
5" FHD1080P (1920x1080) nagy fényerejű IPS kijelző
Eredeti Gorilla Glass 4 üveg
4GB ram
64GB rom
8mpixel kamera elöl
16mpixel kamera hátul zafír üveggel
dual sim
külön SD-kártya foglalat (azaz nem kell lemondani a dual sim-ről sd-kártya használata mellett)
Standard ("natítv"-ként jelölték) Android 6.0 (OTA támogatással)
110dB hangszóró
ujjlenyomat-leolvasó
mágneses dokkoló-töltő
gyorstöltés támogatás
Több funkciós Walkie-talkie (na ez mondjuk engem annyira nem izgat, bár falun belül tök ingyen lehet hívni a másikat vele akármikor... gondolom kb. 5 km sugarú körön belül).
Dual GPS ('amcsi GPS + kínai' vagy 'amcsi GPS + orosz' kombinációval)
Dual Wifi (2.4Ghz és 5Ghz)
Értesítő LED van
6000mAh akku
NFC
OTG
infra
nyomás, hőmérséklet, tengerszint feletti magasság, iránytű, giroszkóp
Opciós periféria: külső mikrofon éjjellátó kamerával (renndfentartó ficsőr)
IP68 (Svájci SGS hivatalos minősítés)Várható megjelenés : Január 1.
Előző heti megbeszélésen rákérdeztem a garanciára. Felár ellenében 5 év garanciával is megkapható.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest