- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Tudtok esetleg nekem ajánlani valamilyen készüléket? Első sorban túra, kézi GPS helyett használnám. Fontos volna, hogy cseppálló és valamennyire ütésálló legyen. Kb egy-két GPS programot kellene futtatnia, de jó volna ha nem fagyna le állandóan. A telefonálás funkció kb. vészeseti lenne, mert így nem kéne magammal plusz telefont vinni. Méret max 5 col, de jobb volna 4 körül.
Jelenleg egy Xiaomi Redmi 2 Pro-t használok, de ezt nem merem kivinni a dudvába, főleg, hogy egy értelmes tok sincs rá. Ha egy LOVEMEI szerű tok lenne hozzá, akkor nem volna gondom, de semmilyen értelmes strapa tok nincs ehhez.u.i.: Valami ilyesmi gagyira gondolok: GEOTEL A1
Nem tudom, hogy pl 1 GB ram elég-e az Android+GCHU+Locus Map+böngésző futtatására egyáltalán... Tényleg alap igényeket kellene kielégíteni, olcsón.
-
v-man
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat, utána olvasok ennek a root dolognak, mert ez évek óta ködös számomra 😊
-
Upo
addikt
válasz
mobilizmo #130288 üzenetére
Ráadásul az örökös küzdelem az erőforrásokat is jobban eszi, mintha az okot szüntetnénk meg.
Amúgy még feltétlenül rootolni se kell, fastboot alól lehet bootolni egy rá való twrp-t (ha van), és a beépített fájlkezelőjével el lehet intézni azokat a rendszer appokat. Mivel nem flasheltük csak bootoltuk a twrp-t, ezért egy reboot után marad a gyári rendszer/recovery a kártevők nélkül. -
tahepa
senior tag
válasz
tibcsi0407 #130286 üzenetére
Mivel nem találtam megfelelő rootot akkoriban ( később már igen) ez is pontosan megfelelő megoldás volt.
Sőt ha valaki nem is szándékozik rootolni a készülékét csak azért hogy eltakarítsa a számára nem megfelelő rendszerbe beépült alkalmazásokat azoknak is egy lehetséges megoldás az általam jelzett program és annak használata. A mostani telefonomnál is ezt használom ( XRN3SE) mivel nem szándékozom rootolni a rendszert. -
tahepa
senior tag
válasz
aytukabozs #130282 üzenetére
Doogee T6 Pro telefonnál segített.Ott a rendszerben volt "gyárilag" egy kedvesség.Mivel nem volt rootolva a telefon ezért nem tudtam kigyomlálni. A program legalább blokkolta.
-
v-man
őstag
Bő egy hónapja, hogy újra raktam testvérem Umi Diamondján a romot, mert reklámok ugráltak elő és települt kéretlenül 1-2 app. A gyártó oldaláról raktam fel a romot, ahogy itt tanácsolták. Azóta hibátlannak is tetszett. Ma viszont újra elkezdte a teló a szemetelést 😠.
A gyártóin nincs fent újabb rom, mit lehet tenni? Nem játszik testvérem, nem rakott fel a napokban semmi új appot, böngészés +Facebook amikre használja a telót, egyszerűen nem értjük mitől jött megint elő a probléma. Ha a gyártói rom maga a fertőzött, akkor meg miért volt egy hónapig tünet mentes? Valakinek vmi ötlet vagy tanács? Köszi szépen! -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #130275 üzenetére
Presale-ben?
Amúgy az ante még működik? -
atee_13
őstag
Az olcsóság
-
Ájvé
veterán
válasz
nagysandor79 #130269 üzenetére
Miért pont vakut? Szerintem többet fogyaszt mint a kijelző. Utóbbira biztos van ilyen alkalmazás. Egyébként ez itt off. Ide írhatnál.
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #130268 üzenetére
Szerintem is, a mobilarénás adásokban is mutattak ilyet, kiemelve részletesen a kamerahibákat.
S7ylerben még azt sem szeretem, hogy amikor az XDA-n belemenős kérdést kap, akkor elegánsan átsiklik fölötte. Pedig ott már részletesebbek a hibalisták...
-
nagysandor79
aktív tag
van olyan androidos app. ami a vakut villogtatja(és tényleg műxik) ha hívás, sms érkezik. (esetleg facenel is jelezz)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #130267 üzenetére
Ha megfelelően van a videóban, akár adott részek nagyításával, akkor már láthatóak a képi hibák.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #130266 üzenetére
mi? hogy az eredeti kép legyen beleszerkesztve a videóba? ott ugye a renderelés során már átmegy egy minőségváltozáson, aztán a youtube konverziója feltöltésnél...
hát köszönöm, én inkább szeretném látni az eredeti képeket...
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #130264 üzenetére
Pedig teljes méretben letölthetőek a fotók, ott a link minden videója alján.
Szerintem ő az egyik legalaposabb tesztelő, elmondja, ha a giroszkóp béna (mint az umi z-nél), vagy ha kevés fényben nem jók a képek, végigpróbálja a funkciókat... Az ő tesztjei mellett még a topes de gama tesztjeit szoktam keresni a youtube-on (s7yler németes prezicitással veszi végig mindig ugyanazokat a pontokat, a spanyol csapat meg lazább videókat csinál, ők pl. nem nézik a gps-t, de elég alapos és élvezhető videókat készítenek, pl. jobban rámennek a "milyen érzés kézben tartani" című témákra), ill. az android-hilfe.de -n Ora tesztjeit szeretem még, ő meg főleg a mérési/technikai eredményekre megy rá.
Ez az első három forrás, amit vásárlás előtt megnézek, ill. tableteknél még a techtablets.com tesztjeit figyelem. -
Umi Z -rol vannak tapasztalatok? egy talalatot se dob a topic. Presale-es leeco letv le max 2 is szimpi, van 6gb/128gb verzioja is +60 penzert.
-
viktorhu
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
svgyula #130255 üzenetére
Általában ezek a noname gyártók azt csináljuk, hogy beharangoznak bizonyos terméket / ebben nagy "király" az Elephone .. /
Megnézik mekkora az igény, megrendelik, legyártják, majd piacra dobják. Ha látják ,hogy jól fogy, de a készlet kezd kifogyni, akkor megrendelik újra a gyártást, de lehet épp nincs már az az alkatrész készleten, és akkor jönnek a v2-v3 modellek ,de ezt nem minden esetben tüntetik fel.
Van amikor szerencsés a szitu, és kompatibilitással nem lesz gond, de van olyan, amikor egyáltalán nem fog üzemelni.
-
svgyula
addikt
válasz
atee_13 #130249 üzenetére
Szia! Az összehasonlítás szerint sem egyforma a kettő! Nézd meg jobban! "CELLULAR" második sor. Ez feltételezi azt, hogy nem egyforma az adó-vevő része. Vagyis a másik ROM-ban levő meghajtóval nem lesz hálózatod! Vagy ha szerencséd van csak csak telefonálni tudsz vele. Mint előttem már írták elég az is ha az LCD egy másik sorozatból van. Nem lesz kijelződ, vagy nem ott és nem úgy érzékel ahogy kell. Volt ilyenben részem.Anno' COBOT ONE v. TRONSMART 7 Az elsőt 3 különböző SOC-al szerelték. A másodikat pedig ezekből vadászták össze! Volt olyan TRONSMART amiben a fólia alatt ott volt a "CUBOT" felirat
Mégsem volt kompatibilis mert a kijelző más volt!
-
nimfas
addikt
válasz
aytukabozs #130251 üzenetére
SMS-ben ennyi szerepel, egy 20-as számról jött.
Neten én is play vásárlást találtam, de nem rémlik, hogy tegnap vettem valamit.... Bár bakker a gyerek kezében volt a telefon, lehet ő vett valamit. -
atee_13
őstag
válasz
aytukabozs #130247 üzenetére
-
Joeker67
aktív tag
válasz
atee_13 #130246 üzenetére
Kínai telefonoknál nagyon ritka az olyan, hogy teljes mértékben megegyezik, mivel az alkatrészek találomra kerülnek bele a készülékekbe. Van hogy egy márkán és típuson belül is eltérések vannak! Ha megpróbálod rátenni a romot, előtte mindenképp csinálj mentést, ha lehet többféle módszerrel, mert még így sem biztos, hogy a rosz rom után vissza tudodvtenni az eredetit! Sajnos tapasztalat, én már jártam így.Nálap pont az lcd meghajtó nem stimmelt, ezért nem is tudtam visszarakni a régi romot.
-
atee_13
őstag
Nem vagyok nagy droid mágus ezért előre is bocsi ha nagyon mazsola a kérdés.
Van egy Gionee Elife E7 készülékem. 4.4 mókolt droid a legfrissebb komplett használható hozzá.
Viszont van egy BLU Life Pure XL nevezetű készülék ami teljes mértékben megegyezik vele talán csak a logó a hátán más és erre van 5.1
Feltehető az rá csak úgy simán?
-
nimfas
addikt
DCB_ASSOCIATION
3890K447IBKR5T549P985RSPUC3H6T08
Ilyen SMS-em van, tegnapi, de ma vettem észre.
Valaki tudja hogy mi lehet? -
trebrona
nagyúr
válasz
ekrisztian #130242 üzenetére
Dual SIM-es adapterrel sem lesz Androidos, úgyhogy maradtál OFF.
Szerk: Nevelés pedig jogos, lassan 14 éves fiam is a levetett Hongmi-mat használja, év végén meglátjuk.
-
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
aytukabozs #130239 üzenetére
Köszi az infót. Úgy látom volt a német raktárban egy kis fejetlenség
-
Bernyó84
aktív tag
Sziasztok,
Rendelt már valaki a TinyDeal németországi raktárából?
https://www.tinydeal.com/xiaomi-redmi-note4-pro-3gb-ram-mtk6797-deca-core-android-60-4g-phone-p-162683.html
Ez mennyire megbízható? Gondolom itt már nem kell vámot fizetni, ugye?
Üdv,
Berci -
Upo
addikt
válasz
WOT-H-A-C #130228 üzenetére
A specifikációnál biztató a két micro sim hely, mert a hibrid slot az nano simes szokott lenni.
Aztán a tecsőn körülnézve felbukkan a megoldás, baloldalt bent egy sim, középen egy üres sim foglalat, jobb oldalt egy sandisk microsd:
[link]De ha nem azonnal kell, akkor inkább a HT16 pro, ugyanez a géptest, csak 6580 helyett 6737 van benne, és 1/8 helyett 2/16-os.
-
npnp
tag
Hello
Én most szenvedtem végig egy Nubia Z7 Max életre lehelését. Szerény tudásom szerint hibásan frissített készüléket kaptam: a gyári megjelenés 4.4 volt, én már az belső tárhely átparticionált, 5.1-es verzióját kaptam.
Mivel angol és kínai krikszkraszon kívül semmi más nyelvet nem tudott, nekiálltam átflesselni fogyaszthatóbb ROM-ra. Szó mi szó, teljesen használhatatlan tégláig jutottam, IMEI vesztéssel. Lassan, de sikerült visszaállítani az eredeti 4.4-re, majd onnan eljutni a 7.1.1 Nougat-ig.Ennyit a Coolicool beszerzésről.
A telefon most már szerethető, egész jó darab lett így 40 ezer körüli árával...
A Needrom pedig kincsesbánya volt...
Köszönöm WOT-H-A-C topikgazda tanácsait, nélküle és áram nélkül nem jutok el idáig.
p
-
Upo
addikt
válasz
atee_13 #130231 üzenetére
Sajnos a nubia-k nem a rom frissítésekről híresek. Amúgy nem a home gomb gyűrűje a noti light mint a többi nubia-nál? Mondjuk ennél nekem jobban fáj az sd nélküliség, a feketéért meg még mindig 500$ körül kérnek (z9 classic). A snapi 810 szintén fekete bárány, vissza is tértek utána a saját fejlesztésű magokra. Egy snapdragon 652 is hozza azt a teljesítményt, a 650 alig lassabb, de még egy 625 sincs vészesen lemaradva, de fogyasztásban/melegedésben jobbak, és egy generációval újabb vga van bennük.
És a rom helyzet nem hiszem hogy nagyon javulna, ez egy korosodó 2 éves rétegtelefon.
A Z2 tényleg jobb, ha nfc nem kell. -
atee_13
őstag
válasz
WOT-H-A-C #130230 üzenetére
b20 nem számít, a kis aksi sem, nem használom masszívan a telefonokat, a forma már annak idején is megvett kilóra. A melegedésről jókat írnak mármint a hiányáról. Ami kicsit elrettentő, hogy ROM terén nem áll túl jól. Csak egy nem hivatalos 5.1 et találtam eddig ami nagyon karcsú. Az értesítő led hiányával csak most szembesülök.
Igen a másik gondom, hogy 220 dollárért azért lehet hardveresen frissebbet is találni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
atee_13 #130229 üzenetére
Az S810 nem a legjobban sikerült lapkája a tátikának. Ettől független teljesen élhető, csak a komoly 3D alkalmazások rendesen izzasztják. Nincs noti led, kicsi az akku, nincs b20 és nem tudom mennyire probléma mentes ez a kijelző technológia. NFC viszont van és "olcsó" , mint a föld (már a kezdő árához képest).
Nálam kiesne az akku , notiled miatt. No meg arany!
De ez szubjektív. Másrészt ezen az áron nem rossz deal és , ha lenne fölös 60-80k-m elbohóckodni, akkor megvenném és szét hekkelném.
Még annyi, hogy közel ennyiért van zuk z2 is, ami jobb ennél!
-
atee_13
őstag
nubia z9 pro és kontra?
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Van valakinek homtom ht16? Az lenne a kérdés, hogy dedikált a microsd hely, vagy az egyik sim helyére megy?
-
paolinho
őstag
válasz
lordmark #130215 üzenetére
Szerintem a Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special Edition minden képpen figyelmet érdemelne.
-
nyisziati
veterán
válasz
Nozy82 #130216 üzenetére
Hát a THL nem egy nagy márka, 1,5-2 évesen már sok baja van az enyémnek (is), nem ajánlanám megvételre. Ha mindenképp használtban gondolkodsz, nézz inkább egy márkásabbat kicsit többért, szerintem kevesebb bosszúság fog érni használat közben, ezt látatlanba merem állítani.
-
Nozy82
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni, hogy szerintetek milyen teló a "Thl w8s"? Most lenne egy jó áron, megkímélt. De annyira nem ismerem, hogy érdemes beruházni rá? Böngészni, filmet nézni, olvasni, kis játék, telefonálás ennyire használni? Elég manapság az android 4.2? Mert ahogy olvastam azt nem lehet frissiteni ott megállt. -
lordmark
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy mostanság mi az ajánlott készülék dual sim android témában.
Itthonról szeretném venni, kártyafüggetlenül, 5-5.5" méretben, 90-100k környékén.
Lehetőleg minél erősebb hardverrel, úgy kb 2-3giga RAM-al, 8 mag körül.
Mit ajánlanátok? -
ans1980
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Anyukámnak karácsonyra vettünk egy Cubot rainbow-t. A telefon szerintem (ennyi pénzért) nagyon minőségi, szépen működik. A probléma, anyukám eddig soha nem használt érintős telefont, így nehezen tudja megszokni a klikkelés és a hosszú érintés közti különbséget. Tehát amikor pl a telefonkönyvbe akar bemenni, tovább tartja nyomva és áthelyezi az ikont. Valaki nem tud esetleg olyan appot amivel lehet az érintés hosszának az idejét állítani? Az androidban alapban van a kisegítő lehetőségek között az "érintés és tartási késleltetés" de ez az ikonokra való kattintásra nincs hatással. Sokat segítenétek ha tudnátok valami megoldást! Köszönöm előre is!
-
WOT-H-A-C
veterán
Paolinho: Ahogy mondták, írj a kollégának privit(de olvassa a topikot, segíteni fog) , a kuponos oldalát pedig kéretik nem linkelgetni.
-
Primary92
senior tag
BV6000 és a Nomu S30 közül melyiket választanátok? Felszereltség alapján megéri a felárat?
Gari problémás? Van amiben elmarad a BV6000-hez képest? -
paolinho
őstag
tibcsi0407 Spemall kuponjai már nem élnek? Egy LeEco Le Pro3 kapcsán próbáltam volna,de érvénytelennek jelzi az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest