Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
cappa72 #126617 üzenetére
A Cogs nevű kirakós logikai játékot kaptam pendrivon. OTG-vel betoltam és telepítettem. Azért gyanakszom mindenképpen erre, mert weboldalakra szinte mindig ugyanarra megyek fel. Prohardver és egyéb magyar okostelós portálok, újságok, receptek, a lakásfelújítás miatt jó néhány ezzel kapcsolatos webáruház, időjárás előjelzés, Dirty Windows. Csupa olyan oldal, ahonnan semmilyen kockázatra nem számítok.. Már kb egy éve nem voltam még kínai, vagy orosz android fejlesztők oldalán sem. A poén, hogy pár nappal előtte olvastam kimondottan a rootolt androidos telefonok elleni vírustámadásokról. Annak idején próbáltam az aranyszabályt betartani. Mentés minden lehetséges módon. Az MTK DT márr nem tudta kezelni ezt a Soc-ot. de szerencsére TWRP-ből ment a backup. Így minden veszteség nélkül helyre állítottam a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest