Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
cappa72
üzenetére
A Cogs nevű kirakós logikai játékot kaptam pendrivon. OTG-vel betoltam és telepítettem. Azért gyanakszom mindenképpen erre, mert weboldalakra szinte mindig ugyanarra megyek fel. Prohardver és egyéb magyar okostelós portálok, újságok, receptek, a lakásfelújítás miatt jó néhány ezzel kapcsolatos webáruház, időjárás előjelzés, Dirty Windows. Csupa olyan oldal, ahonnan semmilyen kockázatra nem számítok.. Már kb egy éve nem voltam még kínai, vagy orosz android fejlesztők oldalán sem. A poén, hogy pár nappal előtte olvastam kimondottan a rootolt androidos telefonok elleni vírustámadásokról. Annak idején próbáltam az aranyszabályt betartani. Mentés minden lehetséges módon. Az MTK DT márr nem tudta kezelni ezt a Soc-ot. de szerencsére TWRP-ből ment a backup. Így minden veszteség nélkül helyre állítottam a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux Mint
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő