- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
detroitrw #125390 üzenetére
A telekomnál semmiképp sem vehetnéd meg, mert ott csak a single sim verzió volt, ezért mondtam, hogy ne ott keresgélj ilyet.
De akkor mondom egyértelműbben: a telekomtól nem fogsz venni az elvárásodnak megfelelő készüléket, csak független boltból, nem szolgáltatótól.
Nézd meg a Honor 8 telefont. 140k, két év gyártói garancia, a kijelző 5,2", de a készülék háza akkora, mint egy átlag 5" telefon. Vízbe azért ne mártogasd, de elég masszív készülék.
Akkor is lehet céges készülék, ha nem a telekomtól veszed...
-
detroitrw
addikt
válasz
andrisbandi #125391 üzenetére
Es az S6 mennyire birja a gyepat?
-
andrisbandi
őstag
válasz
detroitrw #125380 üzenetére
Szerintem nincs ilyen teló.
Minden igény ellentétes a valósággal.
- Ahogy megbeszéltétek, dual sim-est nem igazán kapsz a szolgáltatóknál
- Vékony, kicsi, de strapabíró. Jó lenne, ha lenne ilyen.Ha már úgyis el tudod számolni, lehet érdemes lenne hozzátenni, és benevezni egy Samu S7-re.
2016 "legjobb" telefonjának választották.
Víz és porálló. Sok fajta ütésálló tokot lehet hozzá venni. A Youtubon tesztelik is őket. Pl "galaxy s7 armor case"Samsung Galaxy S7 G930FD
Így találni meg a dual simest.
A gari csak bolti, mert hivatalosan nem forgalmazzák nálunk. -
válasz
detroitrw #125385 üzenetére
Most telefonról vagyok, így csak leírom.
kimovil.com, a fenti igényeket beállítod, látni fogod, milyen készülékek felelnek meg az elvárásaidnak, majd árgép vagy árukereső segítségével megnézed azokat, amik tetszenek.
Gyanítom, hogy Sony dual simek fognak leginkább kijönni, de azért az eustocknál megnézheted pl a xiaomi 4c-t is -
svgyula
addikt
válasz
ben-ga #125376 üzenetére
Szia! Tudom csak közben volt szó az USB töltésről is azért írtam bele azt is.
Tehát nem csak laptopról hanem USB eszközről sincs nagyobb töltés 0,5A-nál azért írtam! Ez szabvány. A töltő az más tészta és azért mennek gajra a sima USB/mikroUSB kábelek, amit nem a nagy teljesítményű töltőkhöz adnak csak sima adatátviteli kábelek! Azokat akár egy töltési ciklus után is lehet kukázni! Egyszerűen a csatlakozásuk nem megfelelő minőségű. Persze ebből még az is lehet, hogy a töltőáram fele elveszik. -
detroitrw
addikt
Sziasztok!
100-150k körül milyen telót érdemes venni az alábbi feltételekkel:
- 2 sim(nem opció a microSD fogadás)
- ha lehet max 5"
- jó térerő (gsm), 4G nem opció
- strapabíró, nem kell IP999, de azért mérsékelten legyen víz, por és ütésálló
- ne legyen vastag (mint a CAT és hasonló külső borítású cuccok ...)
- magyar garis, számlás cucc legyen lehetőleg szolgáltatótól (telekom) megvásárolhatóElőre is köszi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125378 üzenetére
:-)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125377 üzenetére
Már írtam a cikk alá, hogy ez az első LeEco, ami nem kellene. ( ha valóban így fog kinézni)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125370 üzenetére
Védenceid LeEco már megint nagyot alkotnak...
-
svgyula
addikt
válasz
ben-ga #125365 üzenetére
Szia. Alapból ha gépről USB töltöd nem kell mérni sem ott max 0,5A Tehát sokáig fog töleni. Ezt nem a telefon korlátozza hanem az USB kimenet ami nem engedi szétégetni a csatlakozót vagy a jóval drágább alaplapot.
A normál töltők nagy része csak szitázott 1-1,5A! Inkább csak a max a 0,75ANekem eddig volt vagy 5 töltő és ezekből 1db ami valóban tudja a 2A-es töltést ez pedig a honor 6 eredeti töltője. Az fellöki a 3100mA-es aksit 10%-ról is max 1,5óra alatt full-ra. Amúgy nem kell semmilyen műszer ehhez egyszerűen számolsz! Vagyis nekem a 3100mA-es feltöltése 2A-(~)1,5óra=3A(3000mA). Egy 4000mA-es aksi 1A-es töltővel minimum 4óra! De csak ha a töltésvezérlő engedi az 1A-es folyamatos töltést. Mert általában nem először kb 60%-ig megy max-on utána visszaveszi. Ezt érezheted a töltőn is ha a teló elérte a 60%-ot akkor visszahűl a töltő vagyis a töltésvezérlő visszavett és nem engedi azt max áramot az aksira! Ennyire egyszerű. Vagyis nagyrészt nem a töltőn múlik hanem a telóba beépített töltésvezérlőn múlik.
-
HPAA
őstag
válasz
tibcsi0407 #125370 üzenetére
igen dpd trackinget kaptam en is , azt hittem beneztem , de ezek szerint uj szelek fujnak ...
-
hzx0
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #125362 üzenetére
Nem! Német raktárbol rendeltem. Az EU Expressnél van + szállitási költség ha jol emlékszem. Akcioba olcsobb volt a telo eu-bol mint Kinabol. Trcking REXXXXXXXXXDE.
-
mb702
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni Zopo ZP330-ban a főképernyőröl a Google keresősávot?
Ja, igen 6-os android (Marshmallow) van rajta.
Köszönöm előre is! -
stagenull
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro készüléket, a 32GB/3GB verziót.
Hol tudom a legolcsóbban ezt megtenni?
Legjobb az EU raktáras lenne, de várok is szívesen, ha (vámmal együtt) olcsóbb kínából.Egyébként ha tudtok jobb telót is az árkategóriában, az is érdekel.
Köszi!
-
hzx0
aktív tag
válasz
KamuMazsola #125359 üzenetére
Én Vasárnap rendeltem Tinydeal eu raktárbol. Dpd trackinget kaptam tegnap.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
LantosBerry8 #125343 üzenetére
Én áprilisban futottam bele először, pedig előtte két héttel ugyanonnan simán jött 5 nap alatt a teló. Nem mind tűnik el, csak sok, ezért lutri.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok. Tudnátok olyan webshopot mondani ahonnan tudok dualsimes kínai telókat nézegetni, és ahol kérhetek áfás számlát? Céges telefont akarok venni szóval nem opcíó sajnos a kínai webshop.
-
Cyborg
őstag
válasz
janakbacsi #125350 üzenetére
-
citkar
addikt
válasz
A BV6000 teljesen jó, csak bumszli készülék.
-
válasz
tibcsi0407 #125351 üzenetére
Nekem az első válaszom az akart lenni, hogy most leírtad az egész topik kívánságát.
Mindig az első gondolat a jó...Nekem spec ilyenkor az első gondolatom az, hogy Redmi3pro B20-szal és mtk alapon. Na nekem az bejövős lenne a miui ellenére (valahogy nem bírom megszokni, pedig már xperia Neo óta próbálkozom vele...).
Majd szóljatok ha ilyen lesz. (azért figyelek ám...)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Persze.
Nekem az első válaszom az akart lenni, hogy most leírtad az egész topik kívánságát. -
janakbacsi
őstag
válasz
Milestone2 #125345 üzenetére
Ezeket nem merem megvenni.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #125348 üzenetére
Csak úgy teszek, mintha tudnám miről beszélek.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #125346 üzenetére
Ebben a fórumban te vagy a Mester, és csak látogató...
-
nyisziati
veterán
válasz
janakbacsi #125344 üzenetére
Ja.
Blackview BV6000, Doogee T5.Ehh, csak a bronzérem jutott...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Megelőzött a mester.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Nem tudom létező telefonok-e, de nem sok......
ja B20-ra elfelejtettem szűrni...SORRY...akkor már csak 3 db -
janakbacsi
őstag
Létezik ilyen készülék? Max. 5 coll, 3 vagy 4 giga RAM, mtk processzor, min. 4000 es akku és B20. Köszönöm.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
KamuMazsola #125336 üzenetére
Mióta áll fenn ez a probléma a német raktárból rendelés esetén? - Én augusztus 17.-én kaptam meg azt a telefont, amit 12.-én rendeltem és DHL volt a szállító cég (DHL mint német posta)
-
nyisziati
veterán
Lenovo A806 Golden Warrior (5 coll) most csak 76$ + fa. Geekbuying. B20 nélkül. Ja és single sim, off-topic.
@Milestone, Tibcsi, kösz, javítva, kevertem az S939-cel. Egy időben sokat hasonlítgattam és a 6 coll maradt meg bennem.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
boncser #125333 üzenetére
Ha mindenképp ezt akarod megvenni, ne a német raktárat válaszd, mert gond van a német szállítással! Feught-nál el-eltünnek a telefonok, (dhl paket).
Ha kínai raktárból rendeled rendeld meg az androidos appal, úgy 28 ezer körül jön ki és válaszd az EU-Expressz szállítást, azt a dpd hozza és nem a dhl.ben-ga: Csak külső mérőeszközzel kapsz a valósághoz legközelebb álló adatot. Én is vettem ilyen usb-s kütyüt, de hidd el nincs nagy jelentőssége, pedig nekem még az akkuba belepumpált mAh-t is jelzi.
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #125334 üzenetére
Rossz tipp. Szoftveresen soha sem tudod meg, hogy ténylegesen mennyit vesz fel, ahogyan ezt páran már leírták előtted.
-
boncser
aktív tag
Üdv. Lenovo K3 note jó vétel ennyiért?
-
LantosBerry8
senior tag
-
b0bcat
addikt
válasz
ben-ga #125330 üzenetére
Visszakövettem a hozzászólásokat, de még mindig nem értem pontosan: az a gondod, hogy nem írja ki a telefon magától, hogy mekkora áramot vesz fel? Szoftveresen szerintem nem is fogja soha rendesen kiírni.
Szerezz be egy 2 dolláros mérőeszközt, én is olyannal nézem, hogy mennyi az annyi.
Szerk.: Bocsánat, csak 1 dollárba kerül.
-
ben-ga
tag
-
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125325 üzenetére
Szerintem elég jól lehet állítani a gyáriban is, de én a Lux Dash-al használom egy ideje. Na mostan ez azt írja, hogy a 100% az 3153lx (ha ez érdekes számodra)
-
ben-ga
tag
válasz
kovbandi82 #125323 üzenetére
köszi, ott megvan, hálózati töltést ír
-
IldiH
tag
válasz
tibcsi0407 #125316 üzenetére
Esetleg az Oukitel K6000 Proval ki lehetne próbálni. Számomra brutális fényereje van, alapban 10-20%-on használom (este-reggel, zárt térben, nyilván a déli napsütésben magasabbra kell venni).
De lehet én vagyok vámpír -
ben-ga
tag
válasz
kovbandi82 #125319 üzenetére
Szia, nekem (5.1) a beállítások/akkumulátornál nincs további menű...
másik telefon nincs most -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv
Adott egy Lark cumulus 5hd telefon
eddig minden jó,viszont a viper4android nem működik rajta
driverei feltepülnek,látszólag minden jó
ám ha elinditom akkor "unsupported" fogad.Én a beshaudiora gyanakszok,hogy azzal veszik össze.
Ötlet?
-
kovbandi82
őstag
válasz
ben-ga #125299 üzenetére
Tölteskor az akksi infoknal ott van, hogy toltes usb vagy halozat. Ha usb, akkor sima usb portkent erzekeli, nem halozati toltokert, es az usb max 0.5 A.
Xiaomi RN2-nel es Nillkin 2A-es toltovel jartam igy. Minden mast toltott rendesen, kivéve a Note2-t, azt csak 0.5 A-al.
Ugyanugy volt egy gyari Samu kábel, az meg csak az S6-ot meg masik Samut toltott rendesen, minden mast 0.5 A-al.
Persze a gyari hibat se a toltonel, se a kabelnal nem zarhatom ki, csak nem tudom, miert nem szerettek a telot. -
tahepa
senior tag
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Doogee f7 Pro-t lehet már kapni valahol esetleg?
-
svgyula
addikt
válasz
tibcsi0407 #125307 üzenetére
Szia! Ebben nagyon tévedsz! A polarizált szemüveggel ha elfordítod a kijelzőt elsötétül! Ez kijelzőtől függően akár korom fekete is lehet! Vagyis ha a (mivel mindkét áteresztő polarizált) egymásra 90°szöget bezárva nem engedik át a fényt! Sőt az autónál ha felrakom a szemüveget a hátsó szélvédőn látom a ragasztásokat! Ha leveszem semmit nem látni belőle
Nagyon csalóka ez a téma! Nagyon nem mindegy hogyan helyezed el a telefont vagy a GPS-t! Viszont órákig lehet nappal szemben is vezetni anélkül, hogy elfáradna az ember szeme!
Itt a példa és ez még nem is extrém! -
ben-ga
tag
válasz
gagyilovag #125309 üzenetére
Azt gondoltam, hogy ez egy korszerű új telefon és gyorsabban veszi...
-
b0bcat
addikt
válasz
gagyilovag #125309 üzenetére
Vagy profi laborberendezést, az még sokkal drágább...
-
Cheesy
őstag
válasz
tibcsi0407 #125305 üzenetére
Jajj és egy nagyon fontos dolgot kifelejtettem.
Nem tudom hányótokat érint a dolog, de én vezetéshez polarizált lencsét használok.
A Samsung Galaxy Core Prime (céges) csak landscape módban látszik, állítva semmit nem látni.
A Lumia 930 (saját) mind álló, mind fekvő helyzetben kiválóan látszik, csak 45°-ban sötétedik be kb 50%-al. -
Cheesy
őstag
válasz
svgyula #125161 üzenetére
& b0bcat
& goop
& viktorhuKöszi a válaszokat, sokat tisztult a kép Nektek hála.
Arról meggyőztetek, hogy elég nekem a dual standby, magánSIM-et nem használom annyit, hogy dual active indokolt legyen.
Mobilnetre ott a céges 6GB-os csomag, abba bőven beleférek mindkettővel, úgyis egy alkalmazás kezeli az e-maileket (androidos koromból talán a K9 Mail neve rémlik, hogy azt használtam).
Azt is tudom, hogy azért annyira nem égbekiáltó, hogy ha mondjuk céges úton navigáció alatt (van egy Wayteq 960BT-m is erre a célra friss térképekkel, javarészt azért ezt használom, csak időnként a Waze-t) hívnak magánon és megszakad a mobilnet.Most pedig keresnem kell egy jó telefont mindehhez.
- aminek jó az üzemideje (bár az autóban egyből ott az autóstöltő, de azért bírja már ki a napot)
- lehetőleg sallangmentes szoftvere van (vagy bőséges infóval ellátott rootolási folyamatleírás van hozzá, így le tudom darálni a felesleges cókmókot)
- GYORS (ezt a magán Lumia 930-amban imádom, hogy semmi nem akasztja meg)
- 5-5,5 col méretű
- lehetőleg legkevesebb típushibája van (összeszerelés, gyenge alkatrész, szoftverellátottság)
- B20 (azért az itthoni 4G nem árt, főleg ha a laptopot nem irodában kell használnom, hanem wifi hotspoton osztom meg a mobilnetet és úgy) -
ben-ga
tag
válasz
tibcsi0407 #125300 üzenetére
köszi, nem akartam mérőeszközt venni, mert attól még nem tölt gyorsabban...
csak próba volt az ampere, mert lassúnak találtam a töltést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Fedora Linux
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged