Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
tudja valaki miért szakad a g4s ára? Valami baj van vele???
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz pinterto #77760 üzenetére
mindenhol... minidealnél 150$ tmallboxnál kuponnal 131$!
zopo zp 780 kuponnal 124$ + Original hard case and screen guard as gifts
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz aytukabozs #77763 üzenetére
mondjuk a packban se füles, se fólia, se tok nincs, lehet igy jött ki neki. vagy a g4s-ekhez máshol se szoktak lenni ilyenek?
Kell még egyáltalán ezekre a gorillákra egyáltalán fólia?Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz New Bluestar #78243 üzenetére
mi a poén a csoportos rendelésben?
Először azt hittem, hogy olcsóbb úgy de mint hogy 170+még magyar posta is rá fog jönni, én meg 150ért vettem dhl küldéssel, végképp fogalmam nincs. Adnak pluszban ilyenkor valamit vagy mi?Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz cappa72 #79140 üzenetére
Én már nagyon óvatos duhaj vagyok.... ahol nincs ott a telefon/mtk száma, vagy a használandó programok linkje - lehetőleg saját tárhelyről - nincs pontosan leírva hogy most vegyem ki a baterryt vagy ki ne vegyem, vagy a recowery az vol- & power vagy vol+ & power, el nem merem kezdeni.... Nektek akik napi szinten rootoltok ezek tök egyértelmű dolgok, nekem aki 2évente egyszer megpróbálkozik egy ilyennel akkor is kényszerből - igaz azért is mert érdekel és kíváncsi vagyok rá- azért ennél részletesebb leírás szükségeltetik, pláne azok után mikor egy kinai játék appot törlök és kuka lett az egész telefon..... Ha lenne időd kicsit kibővíteni azt az írást legalább a szükséges progik linkjével, azt nagyon megköszönném.
Már ezt a posztodat is néztem, de mivel nincs ott a 6592 nem nagyon merek vele mit kezdeni
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok!
5 colos üzemidő bajnok telefont keresek ésszerű áron, hat hónapos használatra - kb ennyit bír az asszonynál 1-1 telefon... leesik, eltörik, a gyerek babrálja, stb.... Tudom az ésszerű relatív, ezért mondjuk max 50 körül. Amúgy nem sok mindenre használja, de rendre nem lép ki semmiből............. gondolom érthető voltam a memória igényeket illetően.... fotózik, eltéved, facsézik és telefonál. márka nem számít, store nem számít, gari....hát kvázi nem számít.... De ha valakii tud valami strapabíró por ütés vízállót akkor arra kétszer ennyit is szánnék....Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Sanyesz. #111941 üzenetére
közben használtam a keresőt is.... 10 NAP?????? asszony megkapja a p70-es lenovom én meg beújítok egy ilyentet.... Ez a gearbest megbízható áruház??? Amúgy ez is csak 3ezerrel olcsóbb.... elfelejted az áfát ami mindenen rajta van...... szal végül ez is 45 mire átveszem.... három ezren nem akadok fent ha a kockázat az hogy megkapom vagy futhatok a pénzem után..... Én itt venném, ha nincs ellenvetés...
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
-
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
több mint két hónapja ajánlottatok egy készüléket, ami sajnos azóta sem érkezett meg – pedig nagyon megtetszett… Mlais base, GB EU raktár, és mégis kakukk, pénz elszállt, telo sehol, paypal lezárta, én meg copok, viszont azóta volt szülinap, halloween, kari, lassan itt a szilveszter, telo meg nem van…. Nekem meg kéne. Az elvárás nem változott…. 30-35 körül keresek nagy aksis 5ös, 2/16gb, elfogadható fényképezős telcsit. GB ezek után kizárva. Kérdés, hogy van e ajánlott modell ezen kritériumokkal. Ha nem muszáj, ne kelljen vele mókolni, csak használni.
Köszi[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
-
bpmcwap
senior tag
válasz Outlander #115324 üzenetére
csak érdekességképpen.
Én vettem ma két telot a tinydealon, CHF ár volt kiírva, megnéztem dollárban is. A dollár középárfolyama ma 290 és 293,4 között mozgott a piacon. rafi kártyával fizettem. 289-el számolt el.
Ma vettem Alin két lányomnak jégvarázs jelmezt 22 dollárért 6030 forintot vontak le, ami 274forintos dollárhuf árfolyam!!!!
Na ettől én nem lettem okosabb, de ha te bármilyen konzekvenciát le tudsz vonni belőle, akkor hajrá.
Ja még kettő. 300 dollárt utaltam egy pénzintézetbe, na az csessze meg 295-el számolt, ja és az erste 321en váltotta tegnap az eurot mikor a plafon 316 volt.... vásárlásra, nem pénzváltóban![ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Hali,
tud valaki EU-ból DOOGEE X5 Pro-t vagy OUKITEL U7 PRO-t?
Esetleg alternatívát tudtok ajánlani?
KösziTúrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Surda- #115518 üzenetére
Ha nekem kellene, akkor a 110 dollárhoz - de amúgy sincs nekik raktáron -, hozzáadnék még 10 dollárt amiért már telefont is lehet venni. Akinek kell annak ebben az árfekvésben (20-22) ez a két készülék ami szerintem vállalható... Volt euból is 69dollárért mindkettő, csak éppen most nincs...
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz robit1973 #115538 üzenetére
IGEN!!! Ott vettem én is, azóta az árát is elindították vissza, mert hiába mondtam a kislánynak, hogy dehát eu, váltig állította, hogy csájná.... még képernyőképet és linket is küldtem neki.... Most megrendeltem megint, de ha megint azt mondják, hogy csájná akkor nagyon szomorú leszek....
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz csubuka #115554 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy rendeltem két telót hétfőn. Az egyik elvileg jövő hétfőn, vagy kedden itt is van(TN szerint), a másik meg(u7), még mindig processing volt és rákérdeztem hogy mizu. A lányka meg mondta, hogy még nem futott be Kínába a hajó, amit nem értettem, mire mondta hogy ez Kínából fog jönni. Ekkor volt a képernyőkép és link küldésem. Aztán mondtam, hogy akkor bocs de stornó és refundoltak is... ez volt.... hááát talán csütörtökön vagy pénteken. Ma van szombat. Szóval a pénz elindult vissza, erre most megint ott virít a teló mellett hogy Shipping from: Germany... Szal nem tudom, legfeljebb ezt is refundoltatom. Gondolom hétfőig ott se dolgozik senki, majd hétfőn rákérdezek.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Beni2360 #115556 üzenetére
ebben bízom én is. Szerintem csak simán bugos a weblapjuk, de ezt akkor most már tudják is Mindenesetre nagyon pozitív a tapasztalatom velük eddig! Pedig nem rég nagyon megszívtam az egyik ázsiai shoppal(GB), ami rendesen megrengette a bizalmam mind a PP-ben mind az ázsiaiakban....
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
A múlthéten tinydeal-nél rendelt oukitel k4000 ma meg is jött. Hát ennyiért ingyen volt ez a telefon az biztos, így első tapira....
Esetleg tudna valaki segíteni, hogy van e valami szimpla app amivel simán lehetne rootolni???
Köszi!Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Graphics #115740 üzenetére
A P70-nek piszok jó hardvere van, de gyalázat a nyalókájuk - egyenesen szopóka.... Ha legalább valami értelmes rom lenne rá akkor hagyján, de én az összetörés szélén állok, pedig nem volt olcsó... Ékes példája annak, hogy a hardveresen tényleg jó telefont is qrvára el lehet bacni egy nagyon xar rommal... Alig használom és már naponta kétszer töltöm.... sms betöltés fényévek, hívás körülményes, kedvencek 3tapira, nyitás 3 tapira... ne mááááár
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
akkor nem értetted amit írtam.... Lehet főzni, de nem mindenki szakács, sőt, van aki a szakácskönyvre is lusta/tehetetlen/laxarja/drágább az ideje/ nem kockáztat/ és még sorolhatnám.... 90ezer huffért elvárom, hogy amit veszek az működjön! Ez nem müxik! Ha főzni kell, akkor veszek harmad ennyiért közel hasonló hardvert... Katasztrofális a lenovo P70 ár/érték aránya! Csak kíváncsiságból kérdezem, azért ezen nem vitatkozunk, ugye?
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz PanUser #117170 üzenetére
k4000-nek +1!!! az asszonynak vettem, brutál jó!!! gps,wifi, napi kb 1-2 óra telozás és tényleg bír 3 napot! ha lenne 8 magosa némi plusszért, már rég vettem volna. Esett már le, repült már el, karc sincs rajta(kinyitható tok ugyan van!), gps teljesen korrekt, a loli meg olyan amilyen.... Szerintem eddig a legxarabb android ami eddig volt.... p70-emmel legalábbis gyötrelem, de más telókon is vannak vele szemben fenntartásaim - pl miaz már hogy bárki kikapcsolhatja a wifit stb legyen a képernyő kóddal, tapival, bármivel védve... De lehet csak én vagyok láma a beállításokhoz....
egyébként van most valami bestbuy 8maggal, min 2/16-al (inkább 3/16), jó gps-el és droiddal?
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz csubuka #117219 üzenetére
U7 is volt egy darabig a kezemben, a kamerája nem az igazi, a hátlap meg mint a t@kony, úgy csúszik, ezért a tok alap. A készülék amúgy vállalható, az aksija is elég jó, a felhasználójának nem volt panasza. 22000ért ajándék, ha valakinek csak egy okos telefon kell és semmi különösebbre nem használja.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
Talán itt jobb helye van a kérdésnek, mert végülis több lolis telon is tapasztaltam. Lehet, hogy én nem állítom be jól a telefont, de ha levédem mintával, szinte semmit nem jelent. Ugyan úgy látható az email, sms, állítani lehet a wifit, adatot, repmódot, lehet fényképezni, galériát nézegetni, törölni stb... Ez nem túl biztonságos szvsz.
feltoltam egy videot is, hogy konkrétan mire gondolok.
van valami extra beállítás valahol erre vagy a loli ilyen?
KösziTúrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz Crytek #117597 üzenetére
ráadásul hiába a nagy aksi ha full hd-s képernyőt nyúzol... tartok tőle, hogy ugyanazon felhasználás mellett a parisnál ez sem húzná sokkal tovább, pedig abban csak 2500as az aksi. Egyébként az akksi sem mindegy... nekem pl lenovo p70 4000-es és sokszor egy napot nem bír ki ugyanazzal amivel a jiayu g4 két napot bírt 3000es aksival.... 100dodóért átmenetileg egy paris szvsz simán vállalható, aztán ha jön valami akkor azt nem sokkal kevesebbért el tudod adni.
Túrista vagyok
-
bpmcwap
senior tag
válasz tibcsi0407 #117609 üzenetére
csak kíváncsiságból.... ennyiért már nem jobban megéri egy z3 hazai garival???? (VS)
tényleg csak kíváncsiság, mert én az s4-es samum óta megfogadtam, hogy még egyszer ennyit nem adok ki egy telefonra - miután egy jiayu g4s lenyomta használati értékben.... Azóta egyszer csábultam el, arra is ráfaragtam (p70) 50k alatt vannak kínai csodák, és egyre több lesz, még ha most kissé savanyú is a szőlő....viszont meg kell hagyni, tényleg bitang jók ezek a képek, bár z3as képekre csak most keres majd rá - szintén csak kíváncsiságból....
[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest