- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Nerazim #116388 üzenetére
Szia! Muszáj pont ezt? Elég régi, konstrukció. Nagyon elszállt felette az idő.Találsz ennyi pénzért újabbat is. A forgalmazását is lassan befejezik. A akkumulátor is igen gyenge. Arról már nem beszélek, hogy a mobilnet(ha kell?) csak 3G így egyértelműen a falusi net(LTE B20)
sem lesz elérhető. A tárhely sem egy "bajnok" a 8GB-ből üresen marad vagy 5GB. Egy szó mint száz ez a konfiguráció 2 éve volt jó. Most szinte bármelyik 100$-os telefon jobb vásár lehet.
-
kmarci25
veterán
Ismerős rendelt egy Elephone M2-t a tinydeal-ről, európai lerakatból, 3-7 munkanapra ígérték. Elvileg a kezembe tudom fogni egy pár percre, azokat a nagyon gyorsan szerzett benyomásaimat majd leírom.
-
beg
veterán
válasz
furzsi #116389 üzenetére
Asus magyarország
"Két SIM, kettős rendelkezésre állás" -
Tigerclaw
nagyúr
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekkel melyik telefonokat ajánlanátok:
Kijelző: 5,5 inch vagy több, Felbontás FHD vagy több, közepesnél jobb fényerő
Hálózat: 4G minden itthoni frekvencia támogatása, Dual SIM
SD kártya bővítés vagy legalább 64GB flash. (Az SD kártyát egyszerre lehessen használni a dual SIM-ek mellett)
Nagyon jó kamera, 4k video felvétel.
Akku: 3000mAh vagy több -
Nerazim
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható eladót (ali, ebay stb.) akitől érdemes akksit venni. A teló tip: THL W200C. Köszi előre is. Bocs, ha nem ide kell. -
furzsi
tag
Sziasztok!Vajon az Asus zenfone c dual sim az dual active vagy sem?köszönöm.üdv.
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! A véleményetekre lennék kiváncsi. Gondolom észrevettétek a jobb felsőben, hogy cikkeket tudok csatolni az adott topikhoz. Ugye a témának megfelelően duál sim es készülékekkel kapcsolatban. Hasznos funkció is lehet(ne), ha tudnám csatolni néhány kolléga blogout-os bejegyzését is. A Tg topikban már annó felvetettem, hogy nekünk nagy hasznunkra vállna ez az opció, mert köztünk több olyan kolléga is van aki bevállat, még ki nem próbált márkát/típust a kínai vonalról. Próbáltam is hangsúlyozni, hogy ez részünkről milyen fontos. Nos nem lett belőle semmi sem. Így arra jutottam, hogy ha van rá igény akkor csinánék egy szekciót az összefoglalóba ahova beraknám ezeket az írásokat és persze lenne aki felajállja a munkáját erre a célre. Talán így könnyebben hozzájutnánk az értékes tesztekhez/leírásokhoz és nem kéne a blogokat kajtatni. Főleg most, hogy megindult a prémium tagság. Szóval , ha van igény és anyag akkor szívesen megcsinálom.
-
Upo
addikt
Most nézem, hogy a Mi3 64 gigás változat 187$ az ibuygou-nál eu-ból, azért az még most is elég jó teló nem? Ráadásul 25-éig ha ki van fizetve akkor automatikusan lejön belőle még 10$. Lehet hogy jobban megérné mint a redmi3...
-
hoszibarat
csendes tag
Köszönöm a segítséget, leszedtem az MTK Engineering Toolt, és állítottam a mikrofon érzékenységén a linkelt módon, most határozottan jobb lett. A linkelt videóban látottakat viszont nem merem végigcsinálni...Inkább még további finomállítást próbálok a Tool-al.
-
gyűrű
addikt
válasz
Secretknight #116364 üzenetére
Szállítás + 17,5 USD.. így inkább 25 ezer körül lesz..
Még így sem rossz.. -
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #116367 üzenetére
Mondjuk ezen pont a mikrofon nincs rajta.
És a Cubotnak nem ez lenne az első ilyen fiaskója...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hoszibarat #116366 üzenetére
Tételezzük fel, hogy csak a mikrofon beállítással van baj. Többek között ebben a posztban van egy leírás a mikrofon kalibrációra.
Ha hardveres a gond, akkor garanciális ügy.
Mondjuk sok mindent nem lehet kapni az X12-höz, de mikrofonpanelt igen. -
hoszibarat
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amit már a telefon topicjában leírtam, de itt talán tud valaki segíteni.
Tegnapelőtt jött meg az új Cubot X12 dual simes telefonom. Van vele egy kis problémám, nem tudom, hogyan tudnám megoldani.
Telefonálás közben a másik fél nagyon rosszul hall engem (zajos, mintha egy akváriumban lennék valahol nagyon távol). R16 os szoftververzióval kaptam, utána felraktam R17-et, még rosszabb lett. Jött az R18, amivel úgy tűnt megoldódott a probléma. Ezután feltettem a legújabb, R19-es frissítést, azóta megint előjött a probléma. Van még egy tényező, ami még lényeges lehet, hogy az R19-es frissítésig csak egy SIM volt a telefonban (mivel a másik kártyámat cserélni kellett, mert régi volt), az R19-es frissítés után raktam bele a második SIM-et.
Valaki találkozott már ilyen problémával? Vissza lehet tenni az R18-as verziót? Vagy lehet a SIM kezeléssel van gond? Zavarhatják egymást? Vagy egyéb beállítás? Vagy a mikrofon hibás?
Segítséget előre is nagyon kösszönöm! -
dlaj
őstag
válasz
Secretknight #116364 üzenetére
Köszi, ez nagyon jó!
Nyugodtabb vagyok, ha a mi kontinensünkről jön. -
b0bcat
addikt
Bővebb tapasztalatok a Doogee X6-ról:
POZITÍV:
- erősnek tűnő, névlegesen 3 Ah-s akku (a tesztek még hátra vannak)
- ergonomikus készülékház
- jók a gombok (nem lötyögnek, van határozott nyomáspont)
- számomra tökéketes a rezgő visszajelzés benne
- rengeteg szoftveres extra (gesztusok, gombnyomásos segélykérés)
- van benne breathing light (noti LED), de csak egyszínű (fehér)
- gördülékeny felület (a gyári launcher-t Google Now-ra cseréltem, de a gyári is ugyanolyan gyors volt)
- szép kijelző (IPS)
- magyar 5.1-es rendszer (néhány beállítási ponton angol maradt)
- 2 alternatív billentyűzet app volt csak gyárilag rátöltve extraként, amúgy csak a launcher egyedi, máskülönben a rendszer stock-nak tűnik
- a kamera az árkategóriájában kb. átlagos minőségű, de szokatlanul világos képeket tud készíteni ("vakuval" és anélkül is)(INKÁBB) NEGATÍV:
- a külső hangszóró minősége csak átlagos
- minőségi fülhallgatóval hallgatva kevés a basszus (cserébe tökéletesen tiszta a hang)
- 2 pontos érintő (de kifogástalanul működik)Összességében nagyon tetszik. Nagy, nehéz, masszív, és jó a minőségérzete.
Tesztelem tovább...
-
Outlander
addikt
válasz
ben-ga #116350 üzenetére
Gondolom kicsi a tárhely, meg az emui is olyan amilyen.
Szerk: beleolvasva a topikba, nincs olyan aki ne küzdene napi többszöri hálózat eldobálással.
És a fényképezőt, hangszórót, tárhelyet is szidják.Mondjuk neked is ennyi lett volna beleolvasni... Utolsó 2 oldalon gyakorlatilag csak erről van szó.
-
ben-ga
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy a honor 4c-t sokan árulgatják pár hónaposan? -
antal750
aktív tag
Sziasztok
Srácok a ulefone power tényleg tudja a B20-t? Használja esetleg valaki ezt a telót? Vélemény erről a készülékről.. -
ZX-6R
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Ma próbálgattam a különböző romokat a Jiayu S3-asomon, de mivel nem tetszettek a needromon lévő lollipop romok, vissza szerettem volna tenni a kitkatet. A telepítésnél kiírt valami hibát, megállt 83 százaléknál. Azóta se kép, se hang. Hiába akarom újra flashelni, nem látja a gép, hogy rá van dugva a telefon. Van valami megoldás erre a problémára? A kijelző teljesen fekete, nem indul bekapcsolásra sem.Töltést sem jelzi, ha rádugom a töltőt.
Tudnátok valami tippet adni? -
Terentius
őstag
válasz
janaman01 #116338 üzenetére
Ugyanez volt a tendencia anno a 6589/6589T és a 6582 esetében.Utóbbi gyengébb volt,de a gyártók az előbbi párost nagyon hamar elhagyták és áttértek erre.Ez most nekem is érthetetlen.Talán olcsóbb a 6753 beszerzése és ezen spórolnak.Vagy említhetném a 6732-t.Alig élt szinte szegény Soc,már jött is a jóval gyengébb 6735 és elárasztotta a piacot.
-
törölt tag
Sziasztok
Valaki találkozott már olyannal hogy este feltettem a feleségem tel. (zte q705u) tölteni és reggel mikor bekapcsoltam kérte a sim kártya kódot de utána nem kapcsolódik fel egy kártya sem a hálózatra csak keres utána piros x utána megint keres...... A kártyák jók mert másik tel. kipróbáltam.Kicsit átnéztem nem volt imei kód de azt vissza tudtam állítani.Már raktam rá másik Rom de nem indul vele, de minden más jó!Meghalhatott a gsm része?Előre is köszi. -
topi66
aktív tag
szerintetek ez mwgéri az árát?[link]
-
robit1973
aktív tag
Sziasztok!
Lenovo Lemon X3 van esetleg valakinek? Ha igen leírná a tapasztalatait? Magyar nyelv van benne? Root megoldható valahogy? Köszönöm! -
b0bcat
addikt
Megjött a Doogee X6. Komolyan mondom, le vagyok nyűgözve.
Egy kategóriával jobbnak érződik, mint az ugyanennyibe kerülő Oukitel U7 Pro, pedig a hardver és a szoftver is elvileg ugyanaz. Hihetetlen, hogy 70 dollárért használható phablet-et lehet ma már kapni.
Még majd biztos írok róla.
(Egyelőre nem tudom kivenni a nejem kezéből.
)
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #116329 üzenetére
Az hagyján, de úgy indult, hogy a B20 nem feltétel.
-
Kornel
veterán
Lenovo zuk z1?
Eddig nem tetszett, de igazabol minden benne van, ami nekem fontos.
2 ev hazai garral 120k. -
nimfas
addikt
válasz
Kornel #116316 üzenetére
Hülye kérdés de mire használod a telefont amire nem elég az 5.1 hogy 6.0 kell hozzá?
Én telefonálok, SMS, messenger, whatsup, Facebook, ph fórum, total Commander FTP, samba, ritkán játszom. Erre a HTC Sensation is elég volt csak beszart. (2 mag, 768 RAM) Mire nem elég 4 mag, 2-3 GB RAM? Most Lenovo P70-A van 4.4.4-el minden megy 4000-es akksinak köszönhetően tegnap reggel 6:30-kor töltőről levével 50%-on van. (WiFi, mobilnet on)
Ezzel csak azt szerettem volna írni hogy van fontosabb mint a verziószám. Vagy ez manapság a pöcsnövelő? (az én apukám erősebb...) mikor úgyis 2 évre vesznek az b emberek telefont. -
törölt tag
válasz
Kornel #116316 üzenetére
Már az 5.1 volt a sláger, amikor kifejezetten olyan telót kerestem, amin KK -van. Szívem szerint 4.3 -at szerettem volna, de az már esélytelen volt. A Lolliban számomra csak a dual SIM kezelés lenne hasznos, de ezen a téren az MTK API -k alapból sokkal több lehetőséget adnak, mint amit a Google rakott az 5.1 -be. Úgyhogy, felőlem a hajára kenheti a Google a
korlátozásaitfejlesztéseit. -
törölt tag
válasz
Kornel #116302 üzenetére
Nem kell ezt annyira túlmisztifikálni. Én nagyon örülök, hogy nem dőltem be ennek a 64 bites divatnak és az ART sem hatott meg. Maradtam a 32bites 6595 -nél (ami úgy tűnik, hogy a 675x -eket megeszi reggelire
) és a Dalviknál (KitKat). Semmilyen hátrányban nem érzem magam emiatt. Én is két évre szoktam tervezni és ennek így, az első év után, semmi akadályát sem látom. Aki ismer, az tudja rólam, hogy a HC kategóriába tartozom. Szvsz. nem a legújabb, "legtutibb" csúcshardver a tuti recept a tartós elégedettséghez.
-
Roli5
tag
válasz
Kornel #116311 üzenetére
Nem kell akkor már sokáig várnod, max 10 napot
http://www.spemall.com/Lenovo-lemon-K4-Note-4G-LTE-Smartphone-with-Dual-Camera-5-5-Inch-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-Android-5-1-OS-Octa-Core-3GB-RAM-16GB-ROM_g.html
Vagy az arany Mate:
http://www.spemall.com/Huawei-Mate-8-4G-LTE-Smartphone-Octa-Core-6-0-Inch-HD-Android-6-0-16MP-Rear-Camera-Fingerprint-ID-3-4GB-RAM-32-64-128GB-ROM_g.html
-
törölt tag
Elephone M2 esetleg van-e valakinek? Mennyire ajánlott vétel?
-
Kornel
veterán
válasz
janaman01 #116310 üzenetére
Lehet megvarom a k4 note-ot, aztan majd dontok.
Ugye meg nem lehet kapni csak az A7010-et.
A gyengebb soc-ot elfogadnam, ha jol optimalizalt a rendszer, de a fem hazas telok nagyon tetszenek.
Ugye a lenovo nem az.
Ami igazan bejon kulsore, az az arany szinu fem haz, pl. Umi rome, redmi note 3, es ha jol lattam a letv s1-ben is van olyan.
Ha mar penzt adok valamiert, akkor tokeletesen az igenyeimnek megfelelo telefont akarok
Szoval nem varom el, hogy 100 vagy 150 dollar legyen, ha mindenben jo!
Lehet addig nezelodok, amig veszek egy mate8-at, de ugy latom itthon ezt se fogjak hivatalosan arany szinben forgalmazni... -
janaman01
addikt
válasz
Kornel #116309 üzenetére
K4 projectet elhagytad? Azzal kezdődőtt a kálváriád
egy MT6752, vagy egy snapi 800 szint nagyon sokmindenre elég pláne ha nem játszol...ki se birod hajtani, az akadás meg külön állatfaj. Pl a lenovo A820 om annó olyan simán ment mint a vaj.( most egy samu note 3 hajtok, a gyari lolli , hát hogyismondjam nem a legjobb, vagy custom vagy kitkat...)
-
Kornel
veterán
fasza.
akkor lehet nézelődök még -
Roli5
tag
válasz
Depression #116306 üzenetére
Fél perc akadást max. a ZTE Blade-től néztem el.De amúgy én elégedett vagyok, nem én kérdeztem.
-
Roli5
tag
válasz
Kornel #116304 üzenetére
Bármi megakad, ami bugos és nincs optimalizálva. Nem feltétlen Ram és SOC függő.
De kinek a pap, kinek a paplan, nem vitatkozni írtam be, hanem segítő szándékkal korábbi kérdésedre.
Ha ennyire "otthon vagy a témában", Meg kell venni azt, ami neked személy szerint a legjobban bejövős. Van élet a prohardveren túl is, csak olvasni és keresni kell. Sok érdekes dolgot találni. Én is így tettem... -
Kornel
veterán
válasz
WOT-H-A-C #116301 üzenetére
Ezekkel tisztaban vagyok.
Viszont tesztek es beszamolok alapjan a helio x10 teljesitmenyehez kepest az atlagnal jobban melegszik...
Biztos a 650 is fog.
Egyebkent csak minimalisan jatszok, de a rendszersebesseg, alkalmazasvaltas sebessege, es a folyamatossag fontos lenne. A 6792-es redmi note itt ott megakad 2 GB RAM-al...
Ehhez kepest a 6753 nem lenne (nagy) elorelepes.
Kb. 2 eve van meg a telom, a kovetkezot is eddig tervezem, ezert fontos a leheto legjobb elerheto HW.
A lenyegy hogy mindenkeppen magyar miuihu-s romot akarok majd, ha a redmi note 3 prot valasztom, kerdes, hogy ra lehet-e majd tenni. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Kornel #116300 üzenetére
Csak egy apró kiegészítés, minden telefon melegszik ami nagy teljeítményre képes és meg is van dolgoztatva! Ez a melegedési probléma kicsit túl van misztifikálva, persze van olyan SOC aminél valós problémát jelent, de még annál is felhasználó függő! A kollégámnak rendeltem egy Redmi Note 2-őt. Filmezik rajta, FB, Viber, Net nem tapasztal melegedést és abszolút elégadett az üzemidővel. Ami külömbség közte és köztünk, hogy nem geek! Csak szimplán használja a telefonjait.
Kiegészítés 2. :
Az S650 is melegedni fog, ha teszemazt 3D-s játékokkal hajtod, vagy pl. beragad egy app és közben Navi-zol vele!
Miben fog téged korlátozni a zárt bootloader? Illetve , ha mégis kell neked a TWRP mondjuk, honnan tudod, hogy nem-e lehet majd nyitni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- No Man's Sky - Befutott a Voyagers frissítés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest