Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
tudom, hogy a kijelzőméret is számít, nem csak a külső méretek, de utóbbiban a régi redmi pont akkora, mint az mi4-esem, és utóbbiban 5"-es kijelző van.
a választ logikailag a kérdés feltevőjének címeztem
a Moto gondolom a lekerekített hátlap miatt extra kényelmes kézben, amit átérzek, cserébe én meg azt nem szeretem, ha billeg az asztalon.
-
beg
veterán
4,7-ben mini erőmű
helio p10
"From what we have learned about the phone, the ZUK Mini will come in two variants both with a 4.7-inch 1280 x 720 display. The phones will come with options of either 2GB RAM and 16GB memory or 3GB RAM 32GB memory." [link]
-
Upo
addikt
válasz
üszök #117995 üzenetére
Redmi2/pro az 4.7", bár nekem az igazi 4.7" az a moto g 1. generációs. Most is van egy tartaléknak, ergonómiában nálam az a csúcs. Ha abban a házban lenne valami kicsit jobb hardver (igazából 2GB rammal az is tökéletes lenne nekem), az már a lucskos álmok netovábbja lenne. Tudom, hány éves vagyok, királyfi, de akkor is jó lenne.
-
zebede
őstag
A két telefon közül ti melyiket vennétek, ha egyébként a paraméterek mindkettőben megfelelnek?
Honor 7 vagy Huawei G8?
-
üszök
őstag
5" vagy inkább az alatt van valami jó telefon mostanában?
B20 nem érdekel, 900 3G igen. Max 45-50 mindenestől. -
maczera
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #117975 üzenetére
"Összesen 5db volt a Snap-up-ban. Kicsi az esély több ezer ember közül elvinni."
Pláne, ha nem tudjuk, mikor kezdődik náluk a nap...
-
GIJoe
addikt
InFocus M560, egész pofás, fém, csak kár a gyenge akku miatt, mondjuk ha pont annyi, és nem kamu...
-
Surda-
őstag
Xiaomi redmi 3 és Note 2 (esetleg a 2gigás note 3 pro) mellé bekerült a kalapba az Asus Zenfone 2 Laser is.
Egész jó videót csinál [link]
Mondjuk fotóban ez sem alkot valami nagyot.
Szerintetek milyen az ASUS a Xiaomikhoz képest?
Gondolkozzak benne? -
válasz
krisztian07 #117973 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Összesen 5db volt a Snap-up-ban. Kicsi az esély több ezer ember közül elvinni.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Így múlik el a világ dicsősége...
Mondjuk 73$+postáért ajándék (lett volna). Ennyiért én is vettem volna havernak. -
Sanyesz.
őstag
válasz
krisztian07 #117971 üzenetére
Hm.. Próbáld megvenni.
-
sbwolf
aktív tag
válasz
krisztian07 #117969 üzenetére
Hol kerül 22e-be.
-
krisztian07
tag
Üdv.Hölgyek, Urak. Találtam egy igen akciós készüléket Cubot S550.
Szerintem 22e Ft-ért egész jó áron van. Tudom nem a legerősebb, de egy átlagfelhasználónak talán megfelel. Egyáltalán nem játszom telefonon. Csak Gps., egy-két fotóra, telefonálásra és netezésre (van benne b20) használnám.
Melyiket választanátok? Ezt, vagy a Dooggie x5 telót vegyem ? -
beg
veterán
válasz
Androidtam #117966 üzenetére
Szolgáltatónál (csere), vagy bármely sarki gsm boltban (kivágás).
-
Androidtam
csendes újonc
Sziasztok!
Kissé offtopic a téma, de hagyományos SIM kártyámat hol tudom micro simessé átalakíttatni/cserélni?
Szolgáltatónál (telenor) csinálnak ilyet?
Saját magamnak nem feltétlen vállalnám be a körbevágást.Köszi
-
paolinho
őstag
válasz
kmarci25 #117952 üzenetére
Noha ebben a kategóriában több hasonló készülék is fut, én nagyon kellemesen csalódtam az Elephone P8000-ben.
A "garis útját járó" Honor 7-em helyett vettem ideiglenes készüléknek, de az elképesztő akku produkciójára és a memóriakártyával való bővíthetőségére tekintettel igen csak gondolkodóba ejtett, hogy inkább ezt tartom meg, ha visszatér a H7, és azt fogom eladni.
A cimbim állandóan herótozza az MTK6753-as chipset miatt (szerinte nem elég gyors), de én nem osztom a véleményét, és amire nekem kell, arra tökéletesen teszi a dolgát. A telefonálásoknál jól hallanak, és én is hangosan hallom a hívót, hibátlan zenei hangzással tolja a fülbe a zenét, tökéletes GPS navigáció, és igazán tűrhető fényképeket produkál a kamerája is.Ha valaki 50k körül keres telót ezt a típust csak ajánlani tudom.
-
punky10
addikt
válasz
fateless #117963 üzenetére
Ez így van.Összesen z napig volt nálam kölcsönbe egy Miezu, első nap legszivesebben földhöz vágtam volna, és pár percig páros lábbal ugráltam volna rajta.Második nap kiismertem(felhasználói szinten...).Harmadik napra szinte megszerettem.
Mondtam is a lányomnak(Iphone-os...) hogy egy kínai cég lemásolta az Apple rendszerét, átírta droidra, és a végeredmény jobb lett, mint az eredeti... -
válasz
batai15 #117951 üzenetére
Amit én tapasztaltam több meizu telefonom kapcsán (most is van itthon egy m1 Note, még nem volt szí@em eladni), hogy akik elkérték, nehezen szokták meg a rövid használat során, hogy egy gomb van, nincs hagyományos menü és vissza gomb.
Pedig szerintem zseniális a flyme OS -
cs.zs.
veterán
válasz
berobi78 #117953 üzenetére
Meizunál mindenképp vedd figyelembe, hogy microSD bővítés csak 1 db sim-kártyával lehetséges, vagy 2 db sim, és nincs bővítés.
Magyarországon a B3 és B20 4G LTE sávok a leggyakrabban használatosak (városokban B3, vidéken B20 800MHz mert az jobban "terül" , hivatalosan van még B7 is, de alig tapasztalható) (táblázat itt) illetve ha Vodás vagy és Budapesten élsz, akkor kizárólag a B20 jó neked -
RVR400
veterán
válasz
Asycid #117956 üzenetére
Az eddigi 14 rendelésem tőlük mind rendben zajlott, a lehető leghamarabb feladták a cuccot, hamar megjött minden, szóval bár mindenhol ennyire kiemelkedően rosszul kezelnék a dolgokat). Kíváncsi lennék, hogy melyik az a shop, ami ajánlott lehet, mert olyat még nem láttam, amire nem lenne panasz. Na jó, talán régebben a Minideal volt az, de valljuk be őszintén: mostanság ki rendel onnan?
-
Asycid
tag
válasz
PanUser #117954 üzenetére
Hardware-ben jó lenne, de fehér
(fene az ízlésembe, hogy sötét színeket preferálom). Illetve gearbestről sem szívesen rendelek (kiemelkedően sok rossz vélemény van róla, nem is értem hogy lehet az ajánlott boltok közt). Azt egyébként hozzátenném, hogy:
- Amennyiben 32GB a belső tárhely, akkor NEM kell, hogy 2 SIM és 1 MicroSD belemenjen, mert nem használnék SD kártyát (32 GB tárhely elég lenne magyarán), de 2 SIM-et igen!
-
Crytek
nagyúr
Valaki nem halott valami kosza info hogy a Cubot H2 illetve a CUBOT Cheetah phone mikor jelenik meg?
-
berobi78
tag
válasz
cs.zs. #117948 üzenetére
Köszi, ezt is olvastam. Ez már egy picit túl lóg azon az áron, amit kiadnék egy telefonért.
Az a baj, hogy nagy a kinálat, és mellette elég nagy a minőségi szórás is.
Nekem most pl az új info, hogy a Meizu-t feljebb pozicionáljátok mint a többi számomra nevenincs kinai márkákat.
Kéne egy "népitélet"-szerűség a totalcar-os használt autók mintájára, összeszedni a tapasztalatokat.
De akkor visszajövök konkrétumokkal, már most is kaptam egy két tippet, köszi
Szerk.: Még annyi kérdésem lenne, hogy a tinydeal-en kivül, még van olyan kinai webshop, ahonnan európából is szállitanak?
-
kmarci25
veterán
válasz
berobi78 #117944 üzenetére
Nem örvend itt túl nagy népszerűségnek, de nekem (és még többeknek: ld. saját topik) bevált: Elephone P8000.
-
batai15
félisten
Szerintetek a meizu felsőbb kategóriás telefonok miért nincsenek elterjedve? vagy úgy álatalában? forumon is rengetek china telefon van, de meizu alig . Mi lehet az oka?
-
Asycid
tag
válasz
#73959936 #117947 üzenetére
Szia!
Én is dual-simes készüléket keresek max 47-50 ezerért, az Elephone p6000 pont jó is lenne, csak visszatart, hogy nagyon sok helyen írják (+YT videok), hogy gyakori a hibás a digitizer ebben a cuccban. Ez azért gáz, mert semmi kedvem nem lenne szenvedni külföldi garanciáztatással. Másik készüléket nem is találtam (esetleg a Bluboo x9-et, de az meg ultra noname) ami megfelelne:- MAX 5.0" képátló
- 2 SIM és egy microSD menjen bele!
- 2, de inkább 3 GB RAM.
- GPS-t sokat használom, fontos, hogy tartsa a jelet és pontos legyen!Most redmi 2-m van, ebben az LCD sárgult meg, vettem bayen kompletten egy újat, de mostmeg az érintő rész rossz. Meguntam, inkább új készüléket vennék...
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
berobi78 #117944 üzenetére
Kicsivel drágább , ilyesmiről volt szó egy nem túl régi hozzászólásban
-
törölt tag
válasz
berobi78 #117946 üzenetére
Egyiket sem nagyon ismerem, de azt hiszem a nem túl ajánlott kategória
valamint:
http://prohardver.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_117938-117938.html
Nem beszélve arról, hogy nekem ilyen telóm van.
másfél hónap tapasztalat alapján elmondhatom, hogy a gyári rommal (igaz root megvolt a mentés miatt) nagyon szépen működik, b20- is megy rendesen. Az akksi nem túl nagy, ezért nem tart ki 1 hétig, de 1 nap alatt egész nehéz kipurcantani, a kijelző gyönyörű képet ad és még csak nem is fhd.
Viszont a hátlap hosszabb játék alatt melegszik, nem süt, de nem is fagy oda az ember keze. (hát így)
-
berobi78
tag
Sziasztok,
Telót keresek és ezek a szempontok:
- LTE Band 20, Band 3, Band 7
- Nagy akksi
- min 2GB RAM
- Dual SIM
- Max 45e FtA többi nem érdekes. Ami fontos lenne, hogy megbizható készüléket keresek, sajnos már volt rossz tapasztalatom kinai telóval (Haier W718).
A Doogee X5 Pro-t néztem, tetszik is, csak kicsinek találom az akksiját. Nagyon sokat megy a wifi megosztás a mostani telómon, és igy egy fél napot sem bir ki
Ötletek?
Köszi
-
ghiottone
nagyúr
válasz
madarasz92 #117918 üzenetére
Sajna nincs összehasonlítási alapom, a Zenfone 2-vel, de a Moto X Play kamerája tűrhető (ugyanez a Droid Maxx 2 a Verizonnál, ezért linkeltem a cikket).
Ezt a kamerát rakták az X Style / Pure-ba, Droid Turbo 2 / X Forceba is, annyi, hogy ott tudja a 4K-t, itt viszont lekorlátozták a proci miatt - Sony IMX230-as a szenzor,.
2 simes verziót árul az expansys.[moderálva] + a teló tudja a B20-at, egyszerre 2 nano sim és egy mirco sd kártya is belepakolható és nagyon jó az aksija.Hardveraprós linket ne ossz meg!
[ Módosította: radi8tor ]
-
törölt tag
válasz
zolipapa66 #117940 üzenetére
+1
-
Sanyesz.
őstag
Barátom szeretett Jiayu G3S készüléke közel három év után elhalálozott.
Kellene keresnem neki egy új masinát:
- max. 5" kijelző
- HD felbontás
- min. 2.500 mAh
- B20 LTE sáv
- nem (teljesen) gagyi kamera
- max. 30.000 FtAmit eddig néztem:
- Doogee Y100 Pro (nejemnek ilyen van, neki megfelel, de nem fér bele a 30 ezerbe)
- Doogee X5 Pro (hát ennek tényleg nem dicsérik a kameráját)
- Doogee X5 (ugyanaz a kamera, mint az X5 Pro)Egyéb ötletek, javaslatok?
-
cs.zs.
veterán
válasz
tibcsi0407 #117936 üzenetére
Amellett hogy a Redmit én magam is mocskos jó telefonnak tartom, és az Eustocknál az árazás is jó, nem tudja a B20 800MHz 4G-t. Én faluhelyen élek, és itt pont azon a sávon nyomják. Nagyvárosban lakóknak valóban jó választás.
RVR400
egy "HOMTOM" nekem annyira cseng jól, mint egy Oukitel, vagy pl egy Landvo. Soha nem venném meg -
cs.zs.
veterán
válasz
krisztian07 #117925 üzenetére
Állítólag a Telenoros az nem dual. Meglep hogy ilyen is van. Nem tudom, én nem vettem, bár nekem pont ideális lenne, mert én nem játékra használom a telefont. Jó hosszú üzemidőt érnék el.
Majd pár hónap múlva rámozdulok (addigra hátha kifut, aztán majd anyázok másokat) -
cs.zs.
veterán
válasz
RVR400 #117926 üzenetére
Ezért az árért 2GB Rammal, 16 GB Rommal, 4000 mAh akkuval, minden hazai 4G-vel mondj jobbat. Igazad van, nem ez a legjobb telefon a világon, mert nem és kész.
Mai okostelefonjaink rákfenéje a fogyasztás/elérhető kijelzőidő. Lenovoék legalább rámozdultak erre a vonalra is: alacsony fogyasztású 4 magoshoz dupla méretű akkut párosítottak 2GB rammal. Ahhoz hogy ez piacképes (alacsony) áron megjelenjen, nyilván nem fér bele a fullfullos kamera, vagy a snapi615. Ez is egy modell a sok közül. Szerintem jól árazták. -
Taktoj
aktív tag
Homtom ht6 ot szeretnek venni , az alin 110 dodo az áfa n kívul milyen egyéb koltsegre szamíthatok még?
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Van külön topic a mobil kiegészítőknek? Egy kis kapacitású olcsó hordozható töltőt szeretnék venni a telefonom mellé, mert van olyan napom mikor egész nap használom és nem bírja végig, viszont nem tudom mikre érdemes figyelni az ilyen kütyüknél, illetve van-e olyan típus amiről biztos tudni, hogy tartós, megbízható.
-
tibcsi0407
félisten
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Kb 30 000Ft - os összegig keresnék telefont, lehetőleg magyarországi forrásból. Olyasmit keresnék ami rendelkezik az alábbiakkal: jól használható stabil GPS, nem túl nagy méretű IPS kijelző, 3G (persze a 4G ellen se tiltakozom), dual sim és valami olyan hardver amivel azért gördülékenyen lehet használni kicsit erőforrásigényesebb alkalmazásokat is, pl navigáció vagy egyszerűbb játékok.
Tudnátok valami készüléket javasolni?Köszönöm
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Asus Zenfone 2 (ZE551ML) telefonomat szeretném lecserélni mivel a kamerás képességeivel nem vagyok maradéktalanul elégedett.
Dual simes kellene természetesen ami hasonló tudású de jó kamerában.
Árban mondjuk 100e ft-ig kinai shopok is jöhetnek. -
törölt tag
Nem tudom mi bajotok ezzel a telóval ? Nagyon csúnya szöveg ez erre a fos szó. Talán lágy gyereksz.r
Nagyon jó az előfizetői csomag is: Percdíj hálón belül 37 Ft, kívül 47 Ft, SMS: 44,50 Ft -
Crytek
nagyúr
-
cs.zs.
veterán
válasz
Crytek #117909 üzenetére
Az nem "fos"
Nagyon jó kis ketyere, szerintem tökéletes árazással.
Telenornál feltöltős csomagban 53000 Ft, 2 év garival.
(de persze ez is csak egy magánvélemény)Van még ilyen telefon ? Ennyi pénzért 2GB RAM , 16GB ROM , 4000 mAh akku - egy takarékos chipsettel párosítva, és még ekkora akkuval is "csak" 148 gramm. 4G, minden hazai frekivel.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Crytek #117906 üzenetére
Sima P1 a nagytesó. 5,5" , full HD , 5000mAh akku , 8 mag.
P1m a kistesó , 5" 720p HD , 4000mAh akku , takarékos 64 bites 4 magos
összehasonlítás pl itt -
cs.zs.
veterán
válasz
Ferike81 #117888 üzenetére
Ha egy hangyányival átlépitek az 50.000. Ft-os keretet, eléggé kitárul a világ:
Lenovo Vibe P1m, emberi méretben 4000mAh akkuval, 2GB RAM , 16GB ROM , dual-sim, 4G , ...
vagy pl
érdemes megnézni az ASUS Zenfone szériát, kinek kisebb, kinek nagyobb , azok is 40-70 e között szóródnak, meg tényleg nagyon széles a skála, annyi gyártó van hogy nacsak! -
doongoo
addikt
válasz
MenőManó03 #117901 üzenetére
Mi a fontos számodra?
Képernyőméretben pl. a Honor 7 a legkisebb (5,2"), ezért ez méretre is legkompaktabb.
Mennyi RAM-ot szeretnél? One+ 2-ből van 4GB RAM-os verzió is.
mekkora legyen a tárhelye?
Garancia itthonról fontos?
Könnyebben segítünk, ha felvetsz pár szempontot.Amúgy mind jó telefon, az itthon hivatalosan kapható verziókkal mókolni sem kell
-
Ferike81
senior tag
válasz
Ferike81 #117888 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek!
Tolmácsolom az ajánlatokat, és már csak a döntést kell meghoznia. Mivel sofőr, ezért hasznos lenne a B20, pláne a vodánál. Én csak azt mondtam, hogy 50ért nem biztos, hogy sokkal jobb telója lesz mint 30ért az X5 Pro.
Mindenképp köszönöm a válaszokat! -
MenőManó03
csendes tag
Most már tényleg itt az idő, hogy megrendeljem az új telefonomat.
De teljesen elakadtam.
Honor 6 Plus
Honor7
One +2
Döntés képtelen vagyok. Melyik ajánlottabb ezek közül? Mókólás nélkül szeretném majd használni, és több évre tervezem.
Segítséget előre is köszönöm,
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest