Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
molnardenes #109658 üzenetére
Ráadásul ők csak 6 hónap gart adnak a telefonokra/tabletekre (valahol írják is valami eldugott helyen, már kétszer megtaláltam) , mások azért szoktak 1 évet. Kicsit több mint 6 hónapos THL4000-emmel elhajtottak ahogy illik, mikor térerő problémák voltak, fizetősre küldhettem volna drágábban mint a teló ára. Mindegy, felnyitottam, az alaplap és az antenna panel közti átvezető koax kábelt kellett csak megigazítani. Azóta én is csak apróságokat veszek, max. 5-6$. Igaz, most volt ami megjött 1.5 hét alatt, de máshonnan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest