Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Skype-ot használok és ha a telefon képernyője lezáródik automatikusan, akkor nem csörög ha hívnak. A hívás végén hallok egy halk jelző hangot ha éppen fülelek.
Rá lehet valahogy venni a skype-ot, hogy csörögjön lezárt képernyővel is? -
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene skype-hoz. Amikor felhívok valakit rákérdezett arra, hogy a tárcsázóval vagy skype-al akarom hívni. Én beállítottam a tárcsázót alapértelmezettnek, azóta nem kérdezi ezt. Most viszont már szeretném hogy tudjam választani a skype-ról induló hívást is, de nem tudom elővarázsolni ezt a kérdést. Próbáltam a skype adatait törölni, reinstallni de nem segített. A skype-on belül sem találtam ehhez beállítást. Van valakinek ötele hogy tudnám újra elővarázsolni?

-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Tudtok valami olyan megoldást, hogy bluetooth-os fülhallgatón lehessen zenét hallgatni?
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Nem tudom milyen a telód, a saját fórumában érdeklődj a rom után szerintem. Tudom hogy galaxy S telónál voltak gondok a korai 2.3.3. rendszernél, (battery drain, phone.apk fc) de gondolom az azóta megjelent új romokban ezek már javításra kerültek. Viszont maga a rendszer szerintem jobb lett.
-
Drachoo
senior tag
válasz
scream
üzenetére
Szia!
Ahogy már előttem említették nézd át a beállításokat, be lehet úgy állítani hogy csak azok a névjegyek látszódjanak amikhez telefonszám tartozik. Nézd át a beállításokat, egyáltalán nem rossz az alap telefonkönyv sem.

kaskala: Egyszerűen csak látni akart a kis zöld emberke....

-
Drachoo
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
-
Drachoo
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Szia!
[link] Figyelmesen olvasd el mit kell csinálni!!!
És itt egy rom ami tartalmazza beépítve. Ha nem tudod mit csinálsz inkább ne fogj bele, szóval óvatosan!!!![link]
Egyébként kifezetten sgs-t érintő kérdésekkel a saját fórumában érdeklődj szerintem, mert ott olyanok válaszolnak akik kifejezetten azt a készüléket használják.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rá lehet valahogy venni a skype-ot, hogy csörögjön lezárt képernyővel is?

Jól megírt alkalmazás lehet...