- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Remélem nem vagyok off, de ha jól látom ez a kérdésemhez legözelebb álló, leg pörgősebb topik!
A kérdésem lehet, hogy alap, de ettől még nem vagyok hülye, hogy ilyet kérdezek. A telot a barátnőm használta, akinek sim kártyán vannak a tel. számai, így még sosem fordult elő a következő helyzet velem:
A Nokia E52-m telefonkönyvét szeretném átteni egy T-mobile Pulse-ra, amin 2.1-es Android fut. Azért nem jöhet szóba a sim kártyás másolás, mert egyrészt amennyi név van az E52-ben, nem férne rá a SIM-re, ráadásul a legtöbb névhez több adat is tartozik.
Tehát az lenne a nagy kérdés, hogy hogyan lehet átttölteni?!
Valahol mintha egyszer olvastam volna, hogy Outlookkal lehet, ezért feltelpítettem (Sosem használtam outlookot) és sikerült is bele importálnom az E52-ről készült mentést, de ennyi. Itt leakadtam, annak ellenére, hogy a Gmail súgója azt mondja, hogy outlook-os file-ból is lehet névjegyzéket importálni. Az outlook nekem egyszerűen nem akar olyam file formátumba exportálni, amit a gmail szeretne (CSV vagy vCARD). (Gondoltam ha gmailbe fel tudom húzni a névjegyzéket outlookból, onnan vissza tudom szinkronizálni a Pulse-ra. Vagy nem ez a módja?)
Az segítő szándékú válaszokat előre is köszönöm!
U.I.: Még valami: Az androidhoz létezik valamiféle segédprogram ilyen esetekre? Olyasmire gondolok, mint a Nokiának az OVI suite! (a Pulse CD-jét elnyelte a föld, különben lehet, hogy nem kérdezném)
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen rovar lehet ez?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest