Aktív témák

• -Maci-

addikt

Sziasztok!
    Remélem nem vagyok off, de ha jól látom ez a kérdésemhez legözelebb álló, leg pörgősebb topik!
    A kérdésem lehet, hogy alap, de ettől még nem vagyok hülye, hogy ilyet kérdezek. A telot a barátnőm használta, akinek sim kártyán vannak a tel. számai, így még sosem fordult elő a következő helyzet velem:
    A Nokia E52-m telefonkönyvét szeretném átteni egy T-mobile Pulse-ra, amin 2.1-es Android fut. Azért nem jöhet szóba a sim kártyás másolás, mert egyrészt amennyi név van az E52-ben, nem férne rá a SIM-re, ráadásul a legtöbb névhez több adat is tartozik.
    Tehát az lenne a nagy kérdés, hogy hogyan lehet átttölteni?! :F
    Valahol mintha egyszer olvastam volna, hogy Outlookkal lehet, ezért feltelpítettem (Sosem használtam outlookot) és sikerült is bele importálnom az E52-ről készült mentést, de ennyi. Itt leakadtam, annak ellenére, hogy a Gmail súgója azt mondja, hogy outlook-os file-ból is lehet névjegyzéket importálni. Az outlook nekem egyszerűen nem akar olyam file formátumba exportálni, amit a gmail szeretne (CSV vagy vCARD). (Gondoltam ha gmailbe fel tudom húzni a névjegyzéket outlookból, onnan vissza tudom szinkronizálni a Pulse-ra. Vagy nem ez a módja? :F )

Az segítő szándékú válaszokat előre is köszönöm!

U.I.: Még valami: Az androidhoz létezik valamiféle segédprogram ilyen esetekre? Olyasmire gondolok, mint a Nokiának az OVI suite! (a Pulse CD-jét elnyelte a föld, különben lehet, hogy nem kérdezném)

Aktív témák

Hirdetés